Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Meghajtás

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
7585 replies to this topic

lajos

lajos

törzsvendég

• fórumtag
  • 244 posts
Tökéletesen megfelel a céljaidnak kedves Kala a KÓLA is! Kona markolatot Kólával rakjad föl! ;D

A kóla kiszárad a markolat alól és a benne található cukor mint egy oda ragasztja a kornányodhoz a markolatod! ;) Próba szerencse! ;)

lajos

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
Szerintem is elõször zsirmentesiteni kellene a két felületet, majd utána kevés vizzel feltenni, az kiszárad.
Alkohol, vagy körömlakklemosó pont jóé (mondjuk az utóbbi elég büdös, és anyád/nõvéred/hugod lehet, hogy sipol, ha ilyen célokra használod... :))

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11,904 posts
ööö.ja.persze. ;D

KillerTom

KillerTom

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,570 posts
ha semmi nem segit >>>pillanat ragaszto !!

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11,904 posts
Aszongyátok,túl puha? :(
Pedig reméltem,h ez jó lesz!Szinte csak style elemnek vettem Konát (az a fajta van,amiken ott a Kona paca mint minta-pl. ami a Bearen van,Dual Compound;a külsõ része kopik,mint a fene,a belsõ része pedig csúszik... :P) a kesztyû miatt tök mind1.A spray módszert Major mutatta anno,és sztem van benne ráció!

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts
csúszkáló markolat ellen sokszor egyáltalán nem jó, ha felérdesíted...mert miért is csúszkál? -pl a kis súrlódás - ha az egyik felületet felérdesíted, nem fog mûködni, ha a kormány tök sima (azt meg inkább ne reszelgesd smirglipapírral ;D)

de a tuti megoldás, ha hajszálvékonyan bekened a kormányt hagyományos mûszerolajjal - fontos, hogy a réteg nagyon vékony legyen - ez brutál adhézióval szinte odaragasztja a markolatot, míg az elején, könnyû feltenni (ha este rakod fel, reggel már szinte ráköt - de várni kell egy kicsit)

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24,199 posts
ja de csak lightet mert ma mar bevettem ket kaloriat es nem szabad nagyon sokat magamhoz venni!
a turos fagyikbol is csak az energia szegenyeket veszem be! :-///

vegyel a bringadhoz egy markolatot!
azt az izet meg add el egy kona maniakusnak, mint pl.: ...te

-ez lehet kicsit durva?
-lehet!!!

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
Akarod mondani kóla? ;D

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24,199 posts
kóna!!

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
Szerintem vedd le a markolatot, mosd ki a belsejét szappanos vízzel, hagyd megszáradni, töröld le a kormányt is, és kezdd el az egészet elölrõl, de hajlakk nélkül. Nekem tökéletesen mûködik ez a megoldás, bár kicsit macerás feltenni (szárazon ez sem csúszik olyan jól... ;D), de ha nem szeded a fékkart meg a váltókart le naponta, akkor tök jó. Egyébként milyen a markolat? Lehet, hogy az a baj, hogy túl puha gumiból van, mert az nem fog teljesen fixen állni sosem.

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24,199 posts
erdesisd fel a markolat belsejet.
es ugy intezd a dolgot

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11,904 posts
Márka alatt olyanra gondoltam,h Vella,vagy "mermegérdemlem"...Ha minden ilyen miatt új kormányt v markolatot veszek,gyorsan kifutok a keretembõl ;D

Ras

Ras

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,021 posts
Ritchey TGV+Profile egyenes kormány tök frankó...

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11,904 posts
Help!
Nagyon primitív dolog zavar;
A Kona markolatom csavarodik a Ricsi kormányon...
Próbáltam különbözõ hajfixálókkal megoldani a problémát,de eddig nem volt sikerem....Mondjatok vmi jó márkát,vagy vmi jobb 5letet!

tbertalan

tbertalan

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,436 posts
Ha jól tudom rockring mellé nem fér rá a lánc vezetõ ha rockringeset akarsz vegyél MRP-t az jó drága vagy az ACor nak is van vmi hasonló, ahogy én néztem egész jól nézett ki. Láncvezetõ ami olcso az a két görgõs Truvativ Hussefelt I, vagy a Hussefelt II ami egy kicsit már jobb, mert fölül nem csak egy sima görgõ van hanem olyami mint a CHaindognak..

Caution

Caution

vendég

• fórumtag
  • 23 posts
Jó lenne, ha leírnátok milyen láncvezetõt tartotok jónak.(amit lehet rockringgel is használni!)
Tapaszalatokat, érveket ...

(42-tõl felfele)

pitzu

pitzu

vendég

• fórumtag
  • 62 posts
Nekem is van Stx Rc hajtókarom, de a télen lecseréltem egy Firex Isis-re.Nagyon szép kar,kár hogy ma már a gyártók nem nagyon készítenek polírozott karokat. Alivio elsõ váltóval viszont néha elég küzdõs volt vele a váltás.
Most ugyanez az elsõ válto a Truvativon pikk-pakk pakolja láncot fél fordulat alatt mindenhová.

tbertalan

tbertalan

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,436 posts
Ha jól emlékszem egyik gyerek vett balos Stx-rc hajtókart újat 1500ért asszem régit csak azt nem tudom hányas évjáratot! De megérte mert zsír új volt.

Ras

Ras

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,021 posts
tam: amit belinkeltél, azon csekk a tetején a szöveket: XTR Kettenblatter... ;D

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
Ras: ;D ;D ;D ;D ;D