Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Meghajtás

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
7585 hozzászólás a témában

TrollEmber

TrollEmber

törzsvendég

• fórumtag
  • 905 hozzászólás
Nem használ/t valaki véletlen SRAM Rocket, vagy Attack váltókart? Vagy hallottatok olyanról aki igen?

Minden info érdekel róla (nem a technikai jellegûek, a honalpot én is ismerem...)

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
Lehet, hogy volt olyan régi FiveD, amin még szegecselve voltak a tányérok. Persze láncterelõ mehet, de idiótán fog kinézni... ;)

eric

max. 5 ezret. Állapottól függõen.

mumus

mumus

újonc

• fórumtag
  • 5 hozzászólás
Én nem hiszem, hogy egy truvativ karon szegecselve lenne a tanyér! Szerintem nézd meg jobban!

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
Mert a Tied nem így néz ki?

Feltöltött kép

vendég_norbert78_*

vendég_norbert78_*
  • vendég

link=board=5;threadid=3668;start=855#msg102510 date=1050395034]
Miért ne lehetne használni?

Leveszed az összes tányért, felteszed, amelyiket akarod, majd a másik lánctányér hiánya okozta csavar alatti u½rt pár alátéttel helyettesited. És kész is van.

vendég_norbert78_*

vendég_norbert78_*
  • vendég
:o
Köszi,de elég gyenge vagyok még ebben a t-mában.
Úgy néztem,hogy a truvatív fiveD-n csak kis tányért lehet imbusszal lekapni, a középsô és a nagy tányéron nem látok imbuszcsavart csak valami szegecst!!!!!????Lehet nem jól látom???
De attól még fel tudom rakni a hussefelt görgôs láncfeszítôt ,igaz??????(persze a kis tányért leszedem!)

eric

eric

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.147 hozzászólás
Mennyit ér szerintetek ez a váltó? Egy RX100-as.
Feltöltött kép

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
Miért ne lehetne használni?

Leveszed az összes tányért, felteszed, amelyiket akarod, majd a másik lánctányér hiánya okozta csavar alatti ûrt pár alátéttel helyettesited. És kész is van.

vendég_norbert78_*

vendég_norbert78_*
  • vendég
:-X
Hallo mind!!!
Nemrég építettem egy polarX-t, és van egy még le nem cserélt hajtóm?vem ami még 3 tárcsás(t five d).
Az lenne a kérdésem,hogy lehet-e -egy tányár használatával persze- rárakni egy hussefelt I.-es görgôs láncterelôt(nem a chain dogost!)???

KÖSZI VALAKI!!! ;)

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
Köszi a válaszokat, eldöltnek látszik a kérdés.

Nem szóltam, de bordás kellett volna.

Bár nagyon jó ajánnlatoktól nem zárkózom el :)
(RF Next LP vagy Turbine LP ISIS tányérokkal 60 körül...)

vinnie

vinnie

törzsvendég

• fórumtag
  • 424 hozzászólás
A Turbine LP is élettartam garanciás. És ugyanarra bevállalják ezt, mint a North Shore esetében (DH-ra is!!!). És ezt még a Faktorban mondták, a North Shore DH helyett akarták "rámtukmálni" (nem rossz értelemben), mert NS DH nem volt. És egy picit ezért olcsóbb, meg könnyebb, meg több színben van, meg ... egyáltalán van. ;)

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6.613 hozzászólás
Tudtommal a gari MINDEN körülmények között fennáll, a cég DH-ra gyártja a kart, ráadásul õk a nagy RF...egy biztos, ha sikerül eltörnöd biztosan kapsz másikat, egyedül a Factor kukacoskodhat, az RF szvsz nem.
De azért 70e-ért pucér kart venni... ::)

/persze ha tehetném én is venném.. ;)/

Morty_Mike

Morty_Mike

törzsvendég

• fórumtag
  • 529 hozzászólás
Bon Die!

Szerintetek megéri a ReceFice Norf Sór Déhá? 70e a kis drága, elsõre csak röhögtem egyet az árán, de ahogy megpillantottam az élettartam garit, elgondolkoztam. Ez mindennemû igénybevétel esetén érvényes? Ha szétzúzom (bicózással) akkor is kicserélik? Hogy mûxik ez Faktoréknál?

Most Hussefeltem van. Mennyivel lenne erõsebb-jobb a kar?

lcs

lcs

vendég

• fórumtag
  • 160 hozzászólás
yalaman, az a meglatasom, hogy a Shimano a hajtokar tekinteteben tenyleg jobb a konkurrenseinel, de azegesz hajtomu tekinteteben kb. ugyanolyan. Szoval a piac ertekitelete nagyjabol az arban testesul meg, es nem vletelenul kerul minden annyiba, amennyibe. Szoval, a shimano karok tenyleg jok, de az egeszetnezve ugyanazt kapod, uhógyanis ok a lanckerekeen sporolnak. tehat egy ugyanannyiba keruloTruvativ vagy FSA hajtomu lehet, hogy nem ad ureges kart, de a tanyerok sokkal jobbak lesznek. Szoval: Truva FireX, Stylo; FSA V-drive kontra LX. Hasonlo ar, kinezet, tomeg: mas-mas kompromisszum. Ami az LX mellett szol, hogy a kar ugyanaz, mint az XT-e, a pok, vagy csillag vagy nevezuk ahogy akarjuk kulonbozik, meg persze a tanyerok. Na, legy boldog!

yalaman

yalaman

törzsvendég

• fórumtag
  • 509 hozzászólás
25 róka körül hajtómûre gondoltam (03-as LX)
mennyire jó az új hoolotech II rendszer?? megér ennyit??
ThX a segítséget (elõre)..

KillerTom

KillerTom

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.570 hozzászólás
rob

fekete

RF prodigy
truvativ firex

square,compact

29.900

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
connex patent szem dante kollega!

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás

sziótok
kérdés: szeretném lecserélni a váltórendszerem, de az elsõ váltóm egy '96 os Lx az a régi felülhúzos tipus ( nem 'tom mi a neve). a kérdés össze tudom hozni 9 sebeségessel vagy nem. Ha nem a Sram 7.0 ás hátsó váltó hogy mûködik egy 11- 28as xt 8sp. fogsorral és hg 72es láncal(mind a három vadi új) vagy gondolkodjak inkább LX h. váltóban és karban a súlya és ára ellenére. A másik a hg 72 es lánchoz a connex 8sp. patentszeme használható?

Elsõ kérdés: szerintem az az elsõ váltó nem fog problémázni azon, hogy hátul hány sebesség van.
Második kérdés:ha a Sram fogaskeréksorjai mûködnek a shimano váltókkal, akkor szvsz fordítva is jó lesz. A lánc az viszont nem jó, mivel a sorod 8as, a HG 72 meg 9es. valamit cserélni kell.

Az, hogy a connex patentszeme mihez jó, sajna nemtom.

KillerTom

KillerTom

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.570 hozzászólás
rob a bontrager is eleg jo ..

lcs

lcs

vendég

• fórumtag
  • 160 hozzászólás
Hajtómû 60 eFT-n belül:
Truvativ Stylo+ Gigapipe SL 40-en belül
FSA V-Drive + FSA monoblokk kb55
Shimano XT a hozzavalo monoblokkal kb 55
Ha kicsit tobbet is raszannal, akkor FSA Afterburner: ez is ureges hajtokar!!! igaz, 55 ezer csak a hajtomu, es akkor a kozepcsapagy se legyen gagyi... viszont van belole 2*9- es rendszerhez valo 44-29-es is.
Ha kedveled a kockazatot es/vagy a kuriozumokat: Stronglight, Bontrager, Middleburn,Roox - leginkabb a Middleburn, itt a 7-es es a 8-as kar is naggggyon szuper!