Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Meghajtás

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
7585 replies to this topic

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24,199 posts
nemtom!
ket tavtarto gyuruvel 113 tengelyhosszal.
szerintem az mtb valtozat.

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
Én mondtam már az öcsémnek is, vegyen Acort. Jó az, fõleg annyiért. És én még nem hallottam személy szerint semmit, ami Acor, és szar. (no jó, a 2 görgõs láncterelõ... ;)) Szóval általában sokkal jobbak az áruknál.

lor

Nálad nem az országúti változat van? Mert 2 féle Acor ISIS van.

És inkább az Acort dobjátok ki 2 hónap után, mint a dupla olyan drága Gigapipe-ot.

jeti

komolyan van XTR mono 113-masban 73-mas házhoz kinn németben olcsón? Megteszed, hogy megkérded mennyi pontosan?

zolle

zolle

bentlakó

• fórumtag
  • 8,703 posts
Na végülis ma délelõtt vettem egy FSA Power Prot, leszedtem a 2 felesleges lánctányért, a legnagyobbat alátéttel középre raktam, fordítva. Így ha kibír 1 évet akkor is jól jártam. A Truvativ se élne tovább, és az akkor + költség :)

Asszem Jorus volt az az okos (õ amúgyis okos, és NAGYON ért hozzá) hogy vagy ócsót vegyünk, vagy marhajót. A kettõ közt van olyan 50k különbség, szal szerintem így jól jártam.

Jeti

Jeti

vendég

• fórumtag
  • 179 posts
na hali mindenkinek!
én h.kart cseréltem (XTR-t North Shore-ra)
és miután jelen pillanatban a pénztárcámnak nincs kedve 1 signature dh-val támogatni a keróm >:( >:( :-[
ezért egy átmeneti monob.-on gondolkodtam ki is néztem a Truva dh-ját 11-12körül hogy 1-2 hónapig használom aztán eladom 6-7ért aztán egy boltba kérdeztem hogy hogy szuperál?( a szerelõ a haverom)
azt mondták hogy hamar(2-3 hét) kikotyogósodik de az Í"nem gáz" ??? ??? ???(csak nekem nekem mert igy már nem lehet eladni!) >:(
a RF. evolve dh-ról meg csak jót hallottam( haverom használja aki 95kg!!! min.)

XC_Rider

XC_Rider

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,218 posts
FSA-val én is sucks! 1.5 év alatt kettõnek a csapágyazását nyírtam ki pedig "csak" CC-zek. A Truvában is csalódtam. a 2001 es szériából 2-t etem meg 1hónap alatt.
Szerintem is "versenyarc"!!!

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts

Mondjatok már egy normális ISIS-es monoblokkot ami nem 30ezer forint és bírja!!!!

Én tudok. Race Face Evolve család. Az SRX csak 13ezer, az Evolve XC 17, a FR és a DH verzió meg 20 ezer. Más kérdés, hogy SRX nincs a nagykerben. Amúgy ez az 5 ezer Forintos ACOR elgondolkodtató. ::)

zolle

zolle

bentlakó

• fórumtag
  • 8,703 posts
Akkor a monoblokk a kula, és nem a hkar, igaz? :) Azért lazul le, meg kotyog akár gyárilag is. Na ezért akartam LXet venni...

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24,199 posts
tul konnyu!
tudom mert itt van egy az asztalomon! ;-)

HeGe

HeGe

vendég

• fórumtag
  • 62 posts
Vegyél Acort ;)

Asszem a májusi Frissben volt 5e HUFért.Annyiért megéri kipróbálni.

HeGe

Shaggi

Shaggi

törzsvendég

• fórumtag
  • 403 posts
Mondjatok már egy normális ISIS-es monoblokkot ami nem 30ezer forint és bírja!!!!
Mert ebbõl az 1hónapos truvativból elegem van.
Akkor FSA-ról is sz@r vélemények vannak??

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24,199 posts
he vki miskolcon kaphato holzfeller 1xeft trial kiepeiteseben
es hussefelt 26-ert 38-as tanyerral

fsa-m kotyog ~fel ev utan

uj truva: volt akinek gyarilga kotyogott.

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
na ez újdonság. Én azért mondtam le az FSA-ról, mert az elvileg nem csapágyas, csak sima golyósoros, meg nem olyan jó a tömítése. Mondjuk nem sokat szoktam tekerni 30cm-es vízben, de akkoris. Szóval akkor Gigapipe sucks?

Shaggi

Shaggi

törzsvendég

• fórumtag
  • 403 posts
A helyedben inkább egy FSA monoblokkot választanék a Truva Gigapipe helyett.

Én most szopok épp vele mert mindig kikotyog.És nem csak nekem.Szerelõk mondják hogy mennek tönkre a 2hónapos középcsapágyak sorozatban.Én is most fogom visszacserélni vmelyik FSA-ra!

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24,199 posts

besz@Rás
:-)))

na megataltam magam!

zolle

zolle

bentlakó

• fórumtag
  • 8,703 posts
Végülis nemtom mer nem kaptam Hussefeltet. Meg annyira nem is sürgõs, az alivio még nem vágta szét a vádlimat, pedig immár 2 éves, és kapott rendesen. Körtengely rulez! :)

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
egyszer pedig lor belinkelte valahova ezeket....

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11,799 posts
Úgy tom van a Compact, ami 94/58, meg a Standard, ami a 110/74.

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
A 110/74 már nem divat, nem nagyon van már ilyen hajtókar forgalomban, és tányér is egyre ritkább lesz. A mostani 4 karos FSA/Shimano/Truva hajtókarok 94/68 lyukkörösek, azt hiszem.

FSA tányérok 7-8 ezer, Race Face tányérok 8-10 ezer, Truva tányérok 5-8 ezer, de a dh tányér 14 ezer.

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24,199 posts
lyukkor atmero nagy 110/ kicsi 74
csak igy szokas megadni, hogy 110/74
~6-7eft
truva 6eft

zolle

zolle

bentlakó