Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Meghajtás

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
7585 replies to this topic

Prefi

Prefi

törzsvendég

• fórumtag
  • 802 posts
tipp (még én sem próbáltam, csak úgy felmerült):

a másikoldalit szedd le, és tedd vissza 180 fokkal elforgatva (pont úgy áll, mint amelyiket nem tudod levenni). A jót csavarozd be rendesen, és vmi izét kezdj el széttekerni a két hajtókar között. És akkor elvileg lejön az egyik

vagy: vágj egy menetet a rossz helyére, és egy egyszerû csavart kezdj el betekerni

bye
Prefi

zolle

zolle

bentlakó

• fórumtag
  • 8,703 posts
Csapágylehúzó nem megy rá, amúgy 4szöges, szoptam! Viszem bájk boltba hátha le tudják szedni...
:'( :'( :'( :'(

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24,199 posts
nem nagyon!
mert szet megy kozepcsapagy!!!
ha isis akkor kezzel is lejon. feszegetni kell csak.

negyszoges csapagy lehuzoval probalkozz

zolle

zolle

bentlakó

• fórumtag
  • 8,703 posts
Na, az van hogy lenyírtam a menetet a hajtókarban, így nem tudom lehúzóval leszedni. Kalapáccsal szabad verni a száját?

ZSIROSMACSKA

ZSIROSMACSKA

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,931 posts
Szerintem meg én is azon a véleményen vagyok, hogy nem kell sûrûn cserélni a láncot. Én például még egyszer sem. Elõl 38 fog van, szóval elég gyakran a kissebb fogaskerekeket használom hátul. Jól meg kell kenni, oszt kész. Egy deore vagy sram5.0 fogsor egyébként sem egy ökör ára, és oly nagyon nem is kopik, ha a lánc nem eszi el magát -mert szárazon jár-.

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11,904 posts
aláSZEDTEK?

micike

micike

törzsvendég

• fórumtag
  • 405 posts

micsoda összeborulás lesz itt!!!

vendég__*

vendég__*
  • vendég

link=board=5;threadid=3668;start=1350#msg118524 date=1058259569]
Na végre....

;D

téged is szeretlek!! :-* gyere, szeggyünk ibolyát az erdõben.... :-* :-* :-* :-*

;D ;D ;D ;D

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
Na végre....

;D

vendég__*

vendég__*
  • vendég

gyaci nem allok le veled vitatkozni, de nyugott szivvel leulok melled diskuralni mbt tech.ugyben ahol kiderulhet ki holjar a temaban,

csupan infot szeretnek atadni .. de sokszor mivel a magyar nyelv eleg bonyolult az ember kepes felre ertelmezni dolgokat , es szemelyeskedesnek veszi azt ..

amugy kerulgetjuk a forro kasat .. te azt allitod hogy addig kell egy lancot hasznalni amig nem kezd el ugrani valmely fokozatban .. en pedig surun cserelgetni a lancot ezzel akadalyozva meg hogy a lanc nyulasa koptassa a fogakat .. ki hogy csereli engem igazan nem erdekel , majd tanul a sajat penztarcajan ..

a l. kerek az lanckerek lenne rovidebb formaban ..
a szett ... gondolom nem problema
a zarojelben harom pedig darabszam viszonylatban lanckerekek szamat jelolne kis , kozepes, es nagy felallasban .. ennyi kiegeszitessel gondolom mar tobb sikerrel jarsz megerteni mirol is regeltem ..

csak úgy tömören, hogy végre fejezzük már be a témát:

-okey, majd eccer leülünk.
-nem asszontam hogy kell, hanem hogy én így csinálom mer lusta vagyok és gazdag. ;D ;D ;D ;D (az uccsó jelzõ erõs túlzás)
-ahh, nem jöttem volna rá esküszöm, hogy a hajtómûre gondóssz! de mosmá megvilágosottam.

szóval, én kedvellek téged, mer okos, témában kellõen jártas birngás tesó vagy (na ez nem leánykérés volt....még....) ;D mind2en értyük és szerettyük a témát és a bringázást, már nem is miért vitázunk és min, valamint baromira nem szeretek senkivel haragban lenni. szal szeressük egymást, oszt igyunk meg egy pofasört a kibékülésre OK? ;D ;D

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11,904 posts
Fruitfly,ha nagyon megtéped hirtelen a láncot,akkor a patentszem bizony mondhatja,h nyekk.Én kb két hete jártam így MOMparkban,ráadásul a patent 1ik fele le is esett,kereshettem EZER percig.Persze az a mák,h amilyen könnyen szétjön,olyan könnyû is összerakni (5 másodperc,ha megszokod a mozdulatot ) ,és sose szakad a láncod igazából,mert mindig elsõnek itt esik szét :)
Ha pedig mellette kotyog a vázad,vagy rossz a váltás,akkor még gyakrabban jelentkezhet ez.

KillerTom

KillerTom

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,570 posts
gyaci nem allok le veled vitatkozni, de nyugott szivvel leulok melled diskuralni mbt tech.ugyben ahol kiderulhet ki holjar a temaban,

csupan infot szeretnek atadni .. de sokszor mivel a magyar nyelv eleg bonyolult az ember kepes felre ertelmezni dolgokat , es szemelyeskedesnek veszi azt ..

amugy kerulgetjuk a forro kasat .. te azt allitod hogy addig kell egy lancot hasznalni amig nem kezd el ugrani valmely fokozatban .. en pedig surun cserelgetni a lancot ezzel akadalyozva meg hogy a lanc nyulasa koptassa a fogakat .. ki hogy csereli engem igazan nem erdekel , majd tanul a sajat penztarcajan ..

a l. kerek az lanckerek lenne rovidebb formaban ..
a szett ... gondolom nem problema
a zarojelben harom pedig darabszam viszonylatban lanckerekek szamat jelolne kis , kozepes, es nagy felallasban .. ennyi kiegeszitessel gondolom mar tobb sikerrel jarsz megerteni mirol is regeltem ..

Prefi

Prefi

törzsvendég

• fórumtag
  • 802 posts
kösz lor

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24,199 posts
107

az lehet, hogy a patent szem jott szet!
bar en meg nem nagyon hallottam.

a valtastol gyengul a szegecseles es ezert egy nagyobb erohatas alatt szetugrik.

Prefi

Prefi

törzsvendég

• fórumtag
  • 802 posts
hi!
egy kérdés: van monoblokk 110-esnél rövidebb tengellyel?
köx
Prefx

vendég__*

vendég__*
  • vendég
jah, még 1 fontos dolgot nem mondtam. azt hogy a patent szemnél "szakadt" el, vagyis inkább szétesett. a p.szem eltünt, de megpróbálok holnap venni egy akármilyet, mert azt hallottam, hogy lehet. mindenkinek THX a helpért

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
ftomi

Menj vissza a boltba, és vondd kérdõre a szerelõdet! Igazán nem azt kellett volna beletennie, amit talált, hanem ami jó is lenne.... És igen, baj, hogy annyira kilóg, ha nem tudja feltenni az elsõváltó a nagytányérra. (ps: azt megnézted, hogy a beállítócsavar ki van engedve teljesen?) Nekem is ez a bajom, de most kérdeztem, egy XTR mono 113-masban 20.400 HUF, és nem is biztos, hogy van 73-masban.... Rendeljem meg, és kiderül. Köszi.

vendég__*

vendég__*
  • vendég
hát konkrétan itt nem váltottam, hanem egyszerüne beletekertem egy lejtõ közepén. amugy ezt a szegecses dolgot kifejtenéd kicsit jobban? thx
a fékkara, meg most veszek egy bike+ ot valszeg és közbe megpróbálom ezt a satus módszert...

Prefi

Prefi

törzsvendég

• fórumtag
  • 802 posts
lehet he hülyeség, de az nem lehet h vmelyik lemez törik? /mintha vhol vmi ilyesmit olvastam volna.../

fékkart kiegyenesíteni? szedd ki magát a kart a házból, fogd be satuba, és feküdj neki. Ha mázlid van, nem törik el, és vmelyest hajlik is. De lehet h érdemesebb újat venni, Bike+ V-fékkar párban 2000 alatt van. Mondjuk ha komolyabb van a gépen, akkor lehet h érdemesebb hajlítgatni...

soxerencsét
Preff

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24,199 posts
a nem megfelelo valtastol hajlamios 'elszakadni'
igazabol az oldal lemezbol kibujik a szegecs.