És ezzel hogy kell ugratni? ;D
És ha az elv tényleg jó akkor mindenki otthon odébbrakhatja egy bordával az egyik hajtókart!
és marad 837 dollárom 8)
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Meghajtás
Indította
Dude
, 2002. november 14. 13:08
Írta 2003. július 31. - 09:26
vendég__*
Írta 2003. július 31. - 09:18
Írta 2003. július 31. - 04:41
feldobok egy ket erdekes dolgot ..
elsokent :
www.rotorbike.com
http://www.fact-cana...otorcranks.html
ar ! $837 /titan monob./ 1221 gr 3.db lanckerekkel..
..sztan lehet ez nem idekellene .. de hadd szoljon ..
SRAM X.o utan X.9 , X.7 stb.. es 'trigger shifter ' is egyenlore csak 1;1 SRAM kompatibilis , de kesobb sh .is.. mive a sh atalt a fekkar/valtokar egybe kombora ez lehet jo fogas SRAM eknal .. ha mas nem is ,de legalabb olyan feket veszel amilyet akarsz .. mindenkepp egy +
kellemes csemegezest..
elsokent :
www.rotorbike.com
http://www.fact-cana...otorcranks.html
ar ! $837 /titan monob./ 1221 gr 3.db lanckerekkel..
..sztan lehet ez nem idekellene .. de hadd szoljon ..
SRAM X.o utan X.9 , X.7 stb.. es 'trigger shifter ' is egyenlore csak 1;1 SRAM kompatibilis , de kesobb sh .is.. mive a sh atalt a fekkar/valtokar egybe kombora ez lehet jo fogas SRAM eknal .. ha mas nem is ,de legalabb olyan feket veszel amilyet akarsz .. mindenkepp egy +
kellemes csemegezest..
Írta 2003. július 25. - 10:47
Írta 2003. július 25. - 08:15
koszi Sala, hetvegen kiprobalom ;D
tegnap a szervizben meghuztak rajta egy csavart, ami a tarcsatarto helyen levo tolodot rogzitette, de ugyanugy kijott a hegyen a kerek :-\
tegnap a szervizben meghuztak rajta egy csavart, ami a tarcsatarto helyen levo tolodot rogzitette, de ugyanugy kijott a hegyen a kerek :-\
Írta 2003. július 24. - 15:55
Gaso: Ha a 3 kalapácsos,4 iparis fekete freeride agy akkor vedd ki a kereket és kontrázd össze mindkét oldalon a csavarokat ami a csapágyakat szórítja össze ,mert nekem úgy adták oda az agyat hogy kézzel lehetett tekergetni >
Amúgy überfasza az agy!Ja és alutengelyes!
Amúgy überfasza az agy!Ja és alutengelyes!
Írta 2003. július 24. - 12:00
ma beviszem szerelohoz, csak meg akartam sporolni azt a penzt valami nem koser az tutti.. ???
Írta 2003. július 24. - 11:46
Írta 2003. július 24. - 11:19
Ennn ????? semmit :-\
Szoval csak annyi, hogy amit lekuldtek a RIdeBIke-bol, azt befuztek, s van egy uj Bike+ hatsoagy, reces is... ezt betettem, ugyanugy mint a regit, amivel sohasem volt gond, s ha kiallok felfele, akkor kiugrik az agy, es elferdul a kerek, s onnan veszem eszre, hoyg nem tudok tekerni, mert a gumi a vazba elakad
Szoval csak annyi, hogy amit lekuldtek a RIdeBIke-bol, azt befuztek, s van egy uj Bike+ hatsoagy, reces is... ezt betettem, ugyanugy mint a regit, amivel sohasem volt gond, s ha kiallok felfele, akkor kiugrik az agy, es elferdul a kerek, s onnan veszem eszre, hoyg nem tudok tekerni, mert a gumi a vazba elakad
Írta 2003. július 24. - 11:08
ecsém mit csinálsz te azzal a bringával?
ha kirángatod a hátsókereket abból a vázból akkor próbáld meg a gyorszárat is ilyen vehemenciával meghúzni esetleg az segítene. egyébként nem is értem a kérdést? kiállsz és tekersz és beleér a vázba a gumi? és ezt hogyan látod menetközben? van valamilyen záróanya a tengelyen? recés?
ha kirángatod a hátsókereket abból a vázból akkor próbáld meg a gyorszárat is ilyen vehemenciával meghúzni esetleg az segítene. egyébként nem is értem a kérdést? kiállsz és tekersz és beleér a vázba a gumi? és ezt hogyan látod menetközben? van valamilyen záróanya a tengelyen? recés?
Írta 2003. július 24. - 11:03
ha mar bele log a papucsba akkor azzal nem lehet gond!
szertem.
vagyis igen de az a papucson lathato lenne.
szertem.
vagyis igen de az a papucson lathato lenne.
Írta 2003. július 24. - 10:24
Asszem van, de a feleig er a papucs anyagvastagsaganak. Mivel eddig csak akkor ugrott ki, ha also fogaskereken tekertem hatul, igy nem lehet, hogy ott nincs valami jol osszerakva ?
Írta 2003. július 24. - 10:17
hat de hat de ...
a polarx az fugolleges paucsos!
abban, hogy tud elmozdulni?
van az agyon a szkoasos kis csap amit bele kell ultetni a paucsba?
a polarx az fugolleges paucsos!
abban, hogy tud elmozdulni?
van az agyon a szkoasos kis csap amit bele kell ultetni a paucsba?
Írta 2003. július 24. - 08:37
Uj kerek kerult a PolarX-embe, s egy iparis bike positiv 3 kalapacsos agy, s amiota lecsereltem a regi alivios kereket, ha felfele tekerek, akkor neha, ha jobban erolkodok, akkor az agy elmozdul. olyan mintha a fogaskereknel mozdulna el, es a kerek nekier bal oldalon a vaznak
Ilyenkor mit lehet csinalni ? Probaltam a gyorszarat meghuzni, de nem igazan oldotta meg a gondot
Ilyenkor mit lehet csinalni ? Probaltam a gyorszarat meghuzni, de nem igazan oldotta meg a gondot
Írta 2003. július 24. - 00:14
tuti, hogy isis-es vagy!
megprobalhatod a csapagy hezagot allitani.
de nemtom mennyire hatasos ezeknel!
megprobalhatod a csapagy hezagot allitani.
de nemtom mennyire hatasos ezeknel!
Írta 2003. július 23. - 22:08
aaaaargh! >
a mai tekergés után nem kevés megdöbbenéssel konstatáltam, hogy fincsi kis 2-3 kotyogása van a monoblokk tengelyemnek - magyarul billeg az egész hajtómû (ergó ha a bal kart lenyomom, a jobb felemelkedik)
lehet ezzel valamit kezdeni? vagy egyszerûen vegyem csak tudomásul,hogy a Truvativ SL köszöni szépen a részvételt? mire való az-az "állítható holtjáték"? neagyisten pont az ilyen "kotyogósodás" utánállítgatására? (tényleg nem tudom, az eddigi gagyi középcsapágyaim úgy egészben megadták magukat félévente, de nem volt ilyen tapasztalatom...)
a mai tekergés után nem kevés megdöbbenéssel konstatáltam, hogy fincsi kis 2-3 kotyogása van a monoblokk tengelyemnek - magyarul billeg az egész hajtómû (ergó ha a bal kart lenyomom, a jobb felemelkedik)
lehet ezzel valamit kezdeni? vagy egyszerûen vegyem csak tudomásul,hogy a Truvativ SL köszöni szépen a részvételt? mire való az-az "állítható holtjáték"? neagyisten pont az ilyen "kotyogósodás" utánállítgatására? (tényleg nem tudom, az eddigi gagyi középcsapágyaim úgy egészben megadták magukat félévente, de nem volt ilyen tapasztalatom...)
Írta 2003. július 23. - 18:22
abban kételkednék hogy olcsóbb mivel ugyanannyi az ára mint a sima eggbeaternek:
http://www.crankbrot...e_eggbeater.php
mellesleg itt már beszélgetünk a témáról laza 5 topikkal lentebb...
http://www.crankbrot...e_eggbeater.php
mellesleg itt már beszélgetünk a témáról laza 5 topikkal lentebb...
Írta 2003. július 23. - 16:59
figyuli!
láttátok már az eggbeaterMalletS pedált?
szerintem áááálat
használ vk. eggbeatert?
http://www.crankbrot...ls_mallet_c.php
ja : olcsóbb mint a normál!!!!!!!!!!!
láttátok már az eggbeaterMalletS pedált?
szerintem áááálat
használ vk. eggbeatert?
http://www.crankbrot...ls_mallet_c.php
ja : olcsóbb mint a normál!!!!!!!!!!!
vendég__*
Írta 2003. július 23. - 12:40
Írta 2003. július 23. - 12:10
na jo feladom ..
vegye egy ilyen fureszlapot / nem olcso ! /..sztan probald ki ..
vegye egy ilyen fureszlapot / nem olcso ! /..sztan probald ki ..