Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Meghajtás

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
7585 hozzászólás a témában

Lovas_Gabi

Lovas_Gabi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.725 hozzászólás
Hallgassatok Lor-ra!
Baromira szét lehet gyilkolni egy agyat a kalapálással, nem beszélve a csapágy igénybevételérõl!
Sokkal jobb, ha akár egy menetes szárral két oldalról anyát és csapágy méretû alátéteket használva szépen visszasajtolod.
A verés sok mindennek használ, de az üveg mellett a csapágynak sem igazán.

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
szertem en nem kerdeztem! :-)

Prefi

Prefi

törzsvendég

• fórumtag
  • 802 hozzászólás
kapaszkodj meg!
de...
legalábbis asszem

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
a visszarakashoz pedig mar lehet nem eleg csupany egy kalapacs!!!!

Prefi

Prefi

törzsvendég

• fórumtag
  • 802 hozzászólás

van iparis agy 4 ezresé? ;) najó ez se annyi lenne, de ha már volt akkor miért ne? :) amugy rájöttem, h én ezt az életben nem fogom szétszedni, majd elviszem valahova ahol megbûvölik, a másik meg, h ebben a szabadonfutó kattag... ugyhogy ha nem hagyom abba a tekerést nincs semmi baj ! ezér öröm cczni ;D

ha jól tudom trinity elsõ-hátsó agy párban olyan 10 E körül van (a nem tárcsás verzió). Az elsõ meg talán 3500 külön...
szóval van. és a hátsó csapágykivételt már láttam. hát ahhoz nem kell szakszervíz, csak egy kalapács...

na bye
Prefi

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás
:D ne is figyelj ra, legalabb nem olyan a binyiglid mint a tobbi embere.. meg tudod kulonbozteti a tobbitol ;D
ezta ne figyelj ra-t nem kalara ertem:D csak mindig kozbeszol.. ize. irom valaszt, de gyorsabb nalam mindig:D najo, majdnem mindig..

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
ZSÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍR
ha van benne,akkor csöndben van.vagy szájlent klátcs,ha zavar,annak az élettartama is jobb.

vendég__*

vendég__*
  • vendég
asszem másra gondolsz :D az a dolga hogy kattogjon, DE ez 2féle képpen kattog. van a katt-katt-katt... ahogy kell is neki. de van a KATTT - KATTT - KATTTTT ami ritkábban van. amugy meg tök jol megy, még nincs semmi baja ;D

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás
most lehet en vagyok buta, de a szabadonfutonak nem eppen az a dolga, hogy kattogjon? vagy en masra gondolok? ;D ;D ;D a kis fogacsakak ezzel pont azt akadalyozzak meg, illetve azt erik el, hogy a tekeres iranyaban na forogjon uresben a fogaskoszoru, viszont hatrafele meg tudjon.. nem?
cc jo:) en nagy frírájder letemre indulok a matra marcin:D csak nehogy megtudjak a tobbiek... ki is utalnak.. ;D

vendég__*

vendég__*
  • vendég
van iparis agy 4 ezresé? ;) najó ez se annyi lenne, de ha már volt akkor miért ne? :) amugy rájöttem, h én ezt az életben nem fogom szétszedni, majd elviszem valahova ahol megbûvölik, a másik meg, h ebben a szabadonfutó kattag... ugyhogy ha nem hagyom abba a tekerést nincs semmi baj ! ezér öröm cczni ;D

vendég__*

vendég__*
  • vendég
látod-látod, ha vetté volna ipari csapágyas agyat, akkor ez a probléma nem merülne fel..... ;D
de ha mégis, akkor vagy elhajítod az agyat, vagy hetekig keresed az a szervízt ahol csapágyat cserélnek neked. ;D ;D

vendég__*

vendég__*
  • vendég
kössz, megpróbálok minden tõlem telhetõt :D
thx

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
ahogy jon!
lehetoleg a bal oldali anyakat kontrazd szet (lemez kulcs).
aztan jon az magatol!

hatso kereknel a lanckereksor zaroanyat lehet, hoyg le kell szedni.

vendég__*

vendég__*
  • vendég
és hogy kell szétszedni? ;D 8)

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
a gyolyokat csekkold meg.
csere meg egy kis ujra zsirzas.

vendég__*

vendég__*
  • vendég
helló
egy kis helpre lenne szükségem
mostan vettem észre, hogy kattog a hátsó agyam. ez mekkora gond? lehet, h csak be kellene zsírozni? életemben nem foglalkoztam még aggyal, ugyhogy nem sok sejtelmem van a mûködésükröl. a kattogás annyit jelent, h néha -tekerés közben nem hallható- kattan egyet, kb olyat, mintha álló helyzetbõl hirtelen megtekerném, csak halkan. az elsõ agy is kattog egy picit, úgy mintha szabadonfutó lenne benne, csak az is halkabb. amugy talán '02es deorékrol van szó. az elsõ tárcsás. nem oem, hanem rendes 515 és 525ös.
sürgõs!! kössz

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
Én meg csak azért nem szóltam, mert 2 hétig szabin voltam ;) ;D

vendég__*

vendég__*
  • vendég

Na még mielõtt vérre megy:

Lecseréltem az 5.0 Grip Shifteket X.0-ra, a hátsó 5.0 sort 9.0 Powerglide-ra (11-34), a láncot pedíg PC-59-re.
Kíváncsi leszek az összeállításra, mert ugye 8-as rendszert váltottam 9-re.
Ha valakinek van tapasztalata a cuccokról, így utólag is szívesen veszem.
És köszönet Thommey-nak! ;)

én csak annyit tudok mondani, h nekem is 9.0ás sorom van pc 59 lûnccal és elég joe. eccer szétszakadt a patentszem, de vettem egy másikat és az jó. a többit nem ismerem, de ha x.o akkor nem lehet rossz ;)

KillerTom

KillerTom

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.570 hozzászólás
van meg sok amirol nem tudsz.. ;)

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6.613 hozzászólás
pédakép: go-ride.com ;)