es hozza meg bedobod a 7-es tavtartokat
plusz 4mm vmit.
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Meghajtás
Started by
Dude
, 2002. November 14. 13:08
Posted 2003. August 22. - 16:58
Posted 2003. August 22. - 16:54
Vagy veszel egy szétszedhetö 8-ast, és kiveszed a legalsót, vagy random bármelyiket, amelyik nem tetszik.... És máris 7-es.
Posted 2003. August 22. - 12:18
Nekem tavaly sikerült beszereznem nagy nehezen 7-es LX-et. Azt azóta lecseréltem, de most megint 7-es LX van fenn. Egy hibája, hogy hiányzik róla egy fog. Jövõ hónapban cserélem a hajtásláncot kompletten, ha érdekel 1 fog mínusszal, tök jutányos áron passzolom.
...tudom-tudom, aprót... bla bla bla ;D
...tudom-tudom, aprót... bla bla bla ;D
Posted 2003. August 22. - 12:11
..napot!
Van valakinek 5lete, egy épkézláb 7 sor beszerzésének lehetõségére? mindenhol ezzel a qrva nyócas cuccokkal riogatnak, de ha nekem 7es a váltókarom NA! s nem is akarok 1elõre nyolcast... szal, érdeklõdöm. SRAMnak van még 7es sora? by
Van valakinek 5lete, egy épkézláb 7 sor beszerzésének lehetõségére? mindenhol ezzel a qrva nyócas cuccokkal riogatnak, de ha nekem 7es a váltókarom NA! s nem is akarok 1elõre nyolcast... szal, érdeklõdöm. SRAMnak van még 7es sora? by
Posted 2003. August 21. - 17:39
Posted 2003. August 20. - 14:09
Hát 108-as és igy is attól félek, hogy kicsi lesz.Gulyás szerint nem mert neki is ekkora volt benn.link=board=5;threadid=3668;start=1650#msg124481 date=1061306050]
Szerintem is le lehet reszelni/flexelni, de nem lenne értelmesebb kialátétezni a monoblokkház, és a láncterelõ közét, és akkor elférne? (persze csak akkor, ha a hajtókar a bal oldalon még mehet bentebb...)
Csak úgy kérdeztem.
Amúgy egy Sachs Quartz karról van szó.
Asszem viszem a céghez és levágom.
Posted 2003. August 19. - 17:46
Posted 2003. August 19. - 17:14
Szerintem is le lehet reszelni/flexelni, de nem lenne értelmesebb kialátétezni a monoblokkház, és a láncterelõ közét, és akkor elférne? (persze csak akkor, ha a hajtókar a bal oldalon még mehet bentebb...)
Csak úgy kérdeztem.
Csak úgy kérdeztem.
Posted 2003. August 19. - 10:55
MIlyen kar is az? amúgy nem fog gyengülni, mert aliviomrol lereszeltem,(megnyugtatásként közlöm, h már szét is hajtottam) és volt nekem olyan hussefeltem, amin GYÁRILAG NEM volt...! szal nyugodtan megteheted, csak utána már nem fogsz kistányért használni ;D
szal az a 4/5 pöcök nem számít be a kar merevségébe, hisz azok csak plussz súlynak vannak rajta a karon... nehogy el fujjon egy erösebb szél
szal az a 4/5 pöcök nem számít be a kar merevségébe, hisz azok csak plussz súlynak vannak rajta a karon... nehogy el fujjon egy erösebb szél
Posted 2003. August 19. - 10:08
Megjött a tányér!
Egész pofás... Made in Csehország:)
Jahh egy kérdés.Összeraktam kb-ra a láncterelõ monoblokk hmû együttest és a hmû kistányér tartó csonkok belevernek a láncterelõ csavarjaiba.
Kérdés: ha lereszelem a csonkokat attól nem gyengül maga a kar?
thx
Egész pofás... Made in Csehország:)
Jahh egy kérdés.Összeraktam kb-ra a láncterelõ monoblokk hmû együttest és a hmû kistányér tartó csonkok belevernek a láncterelõ csavarjaiba.
Kérdés: ha lereszelem a csonkokat attól nem gyengül maga a kar?
thx
Posted 2003. August 15. - 09:31
Asszem 6000 párszáz forin lesz.mennyi volt -lesz-? én gebhardra emlékszem?
Azt mondták van készleten és hogy ma feladják postán :
Posted 2003. August 14. - 16:27
olyan gebhard-ot (vagy hióogyis irják) én is rendeltem......36osat......4 hete.......azóta érkezik......még nem tudják mikor ér ide.......
Posted 2003. August 14. - 16:09
Posted 2003. August 14. - 16:01
Posted 2003. August 14. - 15:58
Jelentem találtam lánctányért az X-Factorban.Meg is rendeltem.
Valami gepárd nevezetû förtelem ;D
De legalább van.......
A 40-es elég lesz dh ra?
Valami gepárd nevezetû förtelem ;D
De legalább van.......
A 40-es elég lesz dh ra?
Posted 2003. August 14. - 12:08
ez úgyis a kereskedõtõl függ...
voltam már 2x faktorban rácsefácse miatt,
és elég lazán kezelik az ilyesmit,igaz,még sosem volt olyan,h cserét kértem volna,lehet,h azt nem kedvelnék annyira
a papírról annyit,h megvan a számla,de abból nem derül ki semmi,csak annyi,h RF ,és a tipus. (prodigy,stb)
eleve,más van leírva,mint amit használok,mert õsszel vettem egy olyan középrészt,aminek mindkét csészéje külön volt,és két balost adtak hozzá,tavasszal visszavittem,mert akkor került volna sor a beépítésre,kicserélték egy gagyibbra,mert az a fajta éppen nem volt,és nem akartam EZER sokat várni,a különbözetet meg levásároltam.és minden kavarás ellenére ha vmi kellett,azt idáig Lvégezték gond nélkül.(kopp-kopp)
voltam már 2x faktorban rácsefácse miatt,
és elég lazán kezelik az ilyesmit,igaz,még sosem volt olyan,h cserét kértem volna,lehet,h azt nem kedvelnék annyira
a papírról annyit,h megvan a számla,de abból nem derül ki semmi,csak annyi,h RF ,és a tipus. (prodigy,stb)
eleve,más van leírva,mint amit használok,mert õsszel vettem egy olyan középrészt,aminek mindkét csészéje külön volt,és két balost adtak hozzá,tavasszal visszavittem,mert akkor került volna sor a beépítésre,kicserélték egy gagyibbra,mert az a fajta éppen nem volt,és nem akartam EZER sokat várni,a különbözetet meg levásároltam.és minden kavarás ellenére ha vmi kellett,azt idáig Lvégezték gond nélkül.(kopp-kopp)
Posted 2003. August 14. - 11:56
szerintetek az rf (hmu) csak toresre ad garit?
meg kell hozza szamla vagy papir feleseg?
meg kell hozza szamla vagy papir feleseg?
Posted 2003. August 14. - 11:48
Késõn vettem észre az észosztást.
Tehát a véleményem a sram x.7rõl:
Azért lehet jó, akár jobb is mint a shitmano, mert a rapidfire már volt, sramék vettek egyet, frankót lemásolták, átcsinálták, tökéletesítették. Mellesleg a sram régen sachs volt, és azért az se mai csirke.
Létezik shitmano kompatibilis x.7 fáltókar is, asszem annak plazma a neve, vagy ilyesmi. Nyomkodtam a minap, és a shimanoval ellentétben nem 3at hanem 5öt lehet vele egy nyomásra váltani.
Tehát a véleményem a sram x.7rõl:
Azért lehet jó, akár jobb is mint a shitmano, mert a rapidfire már volt, sramék vettek egyet, frankót lemásolták, átcsinálták, tökéletesítették. Mellesleg a sram régen sachs volt, és azért az se mai csirke.
Létezik shitmano kompatibilis x.7 fáltókar is, asszem annak plazma a neve, vagy ilyesmi. Nyomkodtam a minap, és a shimanoval ellentétben nem 3at hanem 5öt lehet vele egy nyomásra váltani.
Posted 2003. August 14. - 11:41
Posted 2003. August 14. - 11:36
ja, de a trialcontroll nem triálos lesz, ahogy a dual is CC, hanem HÁROM dolgot szabályozhatsz eccerre:
-féket
-váltót
-és az ööööö.... a zoxigénszintet ;D
(bocsi Ras 8) )
-féket
-váltót
-és az ööööö.... a zoxigénszintet ;D
(bocsi Ras 8) )