Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Meghajtás

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
7585 hozzászólás a témában

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
kisebb lancvonal?

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
A Syncrosnak anno volt 102-ese is...

Prefi

Prefi

törzsvendég

• fórumtag
  • 802 hozzászólás
csak nekem nem lehetett összehozni a vázammal (próbáltuk másik elsõváltóval + a hozzávaló 110-es monoblokkal, de nem akart rendesen mûködni :'( )
Lehet h ha sok váltó és középcsapágy kombinációt kipróbálnék össze lehetne hozni a dolgot. ::) Ugye 107-es a legrövidebb monoblock?

vendég__*

vendég__*
  • vendég
az alpha drive az fsa, de az 20 körül mozog. jah és m.on. télleg 44essel jön a power pro. jó az ;)

Prefi

Prefi

törzsvendég

• fórumtag
  • 802 hozzászólás
tudom h ez itt nem a reklám helye, de nem használt FSA Power Pro-mat 8-ért eladom ha kell (nem volt compatible semmivel a vázamon :'( )

zolle

zolle

bentlakó

• fórumtag
  • 8.703 hozzászólás
A Power Pron nekem 44es tányér van, létezik 42essel is, de én csak az elõbbit láttam itthon.

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
10 körül Alivio van, meg FSA Power Pro, esetleg valami Truvativ, (Alpha Drive vagy ilyenek) de mind 42-es tányérral jön.

vendég__*

vendég__*
  • vendég
alivio, power pro, van vmi vuleta 7 v 4 rongyért, de az ...

Cybe

Cybe

újonc

• fórumtag
  • 4 hozzászólás
Hi!
Hobbi szintû CC-zésre milyen hajtómûvet tudnátok ajánlani? Az is jó lenne, ha a legnagyobb fogaskerekén 42-nél több fog lenne. 10e körül már lehet jobbakat venni?

Ras

Ras

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.021 hozzászólás
rob thanks ez is ilyen pure is rule megoldás... talán õk nem mennek csõdbe ;)

vendég__*

vendég__*
  • vendég

Én térgörbítõre tippeltem volna.

szerintem is az, részecskegyorsítóval kombinálva, hogy a paciens minél rövidebb idõ alatt tegye meg az utat a naprendszer két távoli pontja között. ;D ;D ;D

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
Kifejezetten RAS-nak ajánlom, a Bike Drive nagyon hasonlított erre, ugye?

www.rotor-system.de

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
ezt meg csinaltak azota bordas szijjal is!
egyebkent nem fokozatmentes!!!!! ;-)

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11.799 hozzászólás
Én térgörbítõre tippeltem volna.

koga

koga

törzsvendég

• fórumtag
  • 583 hozzászólás

Ez mi? ??? :o

http://www.pinkbike....ew&image=113773

SZVSZ folyamatosan változtatható áttételû meghajtás! :o ööö fokozatmentesen

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
Többször leírtuk már, de elmondom, mert ilyen kis rendes vagyok ma ( :D), hogy a Sram olyan hátsóváltói illetve váltókarjai, aminek a nevében szerepel az, hogy .0 (pontnulla, mindegy, hogy 3-4-5-7-9-x), na az nem mûködik Shimano váltókarokkal, és hátsóváltókkal. (más a húzott bovden mennyisége). Ez a dolog nem érvényes az elsõváltókra (sram váltókarhoz jó a shimano átdobó), se a fékekre, stb.

ggx

ggx

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.613 hozzászólás
Hello!

Segítséget várok arra a kérdésre, hogy vajon együtt tudna-e mûködni egy 8-as alivio váltókar egy sram 3.0 hátsó váltóval! Illetve bármilyen kompatibilitási tapasztalat érdekelne a két cég termékei között!

köszi

KillerTom

KillerTom

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.570 hozzászólás
feherje .. en hasznaltam/ok connex 9 spd lancot , es picit jobban birja mint a pc-99 , es a patentszemet egy hajszallal konnyebb oldani .. / akinek problemat okozna a sramon.. /

de ha ~20-%-al dragabb lenne a sramnal mar nem vennek ..

vendég__*

vendég__*
  • vendég
szvsz ha 10 000 kilcsi után cserélsz láncot, akkor már alaposan összekopott a fogsorral, szoval nem ártana abbol sem egy új. akkor meg inkább sram, mert sram fogsorral pölö jó egy sram lánc.nekem is 9.0 fogsor, 59 lánc és királyul megy. volt 1 szakadásom patentszemnél, vagy inkább szétesésem, de akkor nem kentem semmivel ;)

Fehérje

Fehérje

vendég

• fórumtag
  • 46 hozzászólás
A (Wippermann) Connex láncokról kinek mi a véleménye? Kéne már vennem egy új láncot (7-sebességeset) a montira, mivel a jelenlegi nyúlása elérte a 12 láncszem-páron mér 1/16-od inch-cset (9950km van a láncban). Nagyon gusztusosnak néznek ki a Connex-ek ( http://www.connexchain.com ), egyelõre erre pályázok. Connex 804 akad is egy közeli boltban... vagy esetleg inkább a 808-ast érdemes megvenni (a 804 csak kívül nikkelezett, a 808-as láncszemeinek belsõ oldala is)?

Elõre is kösz a segítséget.