ja ;D
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Meghajtás
Started by
Dude
, 2002. November 14. 13:08
vendég__*
Posted 2003. November 02. - 15:41
Posted 2003. November 02. - 15:03
Posted 2003. November 02. - 13:45
Posted 2003. November 02. - 13:39
Posted 2003. November 02. - 12:14
egyébként a tengelykenésnél mirõl van szó?
mert ugyebár ez monoblokk amúgy meg a tengelyt nem nagyon ajénlatos zsírozni. a kattogás simán lehet az is hogy leleazult a hajtókar ezt produkálja úgy is ha az ember lábbal megnyomkodja a vázfelé a kart tekerés nélkül. hameg a mono esett szét akkor csere.
mert ugyebár ez monoblokk amúgy meg a tengelyt nem nagyon ajénlatos zsírozni. a kattogás simán lehet az is hogy leleazult a hajtókar ezt produkálja úgy is ha az ember lábbal megnyomkodja a vázfelé a kart tekerés nélkül. hameg a mono esett szét akkor csere.
Posted 2003. November 02. - 11:58
acsi...nem a hajtokar miatt szar a tengely nem? azt siman meg lehtne erezni mikor tekersz..nekem is ez a bajom inkabb szedd szet az egesz monoblokkot ;Dvagy csak huzdd meg...
Posted 2003. November 02. - 02:54
1. Hajtókart leszedni (8as imbusz és hajtókarleszedõ);
2. Tengelyt bezsírozni;
3. Hajtókart vissza.
Ha ki van kopva a csapágy, akkor a vázhoz képpest mozog a hajtókar. (Nem csak körbe, ha nem ki-be is.)
2. Tengelyt bezsírozni;
3. Hajtókart vissza.
Ha ki van kopva a csapágy, akkor a vázhoz képpest mozog a hajtókar. (Nem csak körbe, ha nem ki-be is.)
Posted 2003. November 01. - 22:04
hát ki kell fogni
így télvíz idején a boltoknak sztem nem sok melójuk van, tehát lehet h megcsinálja haverságból, mert nem áll még 20 bicó a sorban, de lehet hogy épp most fog pénzt kérni, h vmi kis bevétel azért legyen
így télvíz idején a boltoknak sztem nem sok melójuk van, tehát lehet h megcsinálja haverságból, mert nem áll még 20 bicó a sorban, de lehet hogy épp most fog pénzt kérni, h vmi kis bevétel azért legyen
Posted 2003. November 01. - 20:45
nekem is pont ez volt a baja, elvittem a szerelõhöz, meghúzta a monoblokkot, és már jó is volt. persze nem kért érte pénzt
Posted 2003. November 01. - 20:43
ez érdekes, apám és az egyi khaverom bringájának is pont ez a baja. kattogás hallatszik terhelésnél a monoblockház körülrõl; a szervízben sem találták meg a probléma okát, de egy kenés javított a helyzeten.
marci
marci
Posted 2003. November 01. - 20:09
Nem vagyok technokrata, de ha tekerés közben katogó hangokat hallok a lábam közül ;D és csak terhelésnél... szal próbáltam hogy csak akkora lendülettel tekerem a pedált amikor nem "húúz" csak forog, mintha hátra tekernéd, akkor nem kattogot de igazándiból nem tudom
Posted 2003. November 01. - 20:04
Posted 2003. November 01. - 19:54
akkor helyet kell váltosztatnom, mert amikor multkor mondtam az emebrnek hogy van egy ijen próblémám de nem tudom hogy pontosan mi, akkor azt mondta "sebaj szétszedjük, ha kell megkenjük, ha nincs baja akkor meg **** Ft lesz mer ugye szétszedtük és összeraktuk"
Bár nem emlékszem pontosan hogy mondta de a lényeg ez volt, én meg sarkon fordultam :-\
Bár nem emlékszem pontosan hogy mondta de a lényeg ez volt, én meg sarkon fordultam :-\
Posted 2003. November 01. - 19:49
Posted 2003. November 01. - 19:36
ha mákod van csak meg kell húzni
Hát a mosás nem jött össze mer tegnap délután ismét beszedtem egy defektet >
De ha meghuzni kell az specko szerszám szükséges?
Ha nem, akkor hogy tudom véghez vinni?
Posted 2003. October 31. - 22:42
Posted 2003. October 31. - 22:23
Lenne egy kis betegségünk
A Monoblockom, "beszélget" velem tekerés közben, vagyis "kitt-kitt-kitt-kat-kit-kat-kit-kit" ???
Vagyis a kérdés: Lehet hogy csak aza baja hogy koszos? (holnap fürdetem meg)
Ha más problém akkor kukás? :-[
A Monoblockom, "beszélget" velem tekerés közben, vagyis "kitt-kitt-kitt-kat-kit-kat-kit-kit" ???
Vagyis a kérdés: Lehet hogy csak aza baja hogy koszos? (holnap fürdetem meg)
Ha más problém akkor kukás? :-[
vendég_norbert78_*
Posted 2003. October 31. - 14:20
Most én is mormognék:
Trutyatív monot senkinek nem ajánlok,két gigapipe dh-m volt 2-3 hónap után az mind a kettô recsegett
az én 60 kilóm alatt!!!!!!kezdte az elsô,kicserélték,majd folytatta a másik!!!!
Lehet hogy csak én húztam bele,sokan nevezik ezt truvatív betegségnek.Most egy FSA ultimaxot nyúzok 2 hónapja és eddig bírja(kipp-kopp!!!!!)!
Trutyatív monot senkinek nem ajánlok,két gigapipe dh-m volt 2-3 hónap után az mind a kettô recsegett
az én 60 kilóm alatt!!!!!!kezdte az elsô,kicserélték,majd folytatta a másik!!!!
Lehet hogy csak én húztam bele,sokan nevezik ezt truvatív betegségnek.Most egy FSA ultimaxot nyúzok 2 hónapja és eddig bírja(kipp-kopp!!!!!)!
Posted 2003. October 31. - 11:46
De nekem nem kotyog, és a Hope-om csak a küllõket nyomorgatja. ;D Volénak minden kotyog, mert õ egy vandál szandál, oszt annyi. Õ a kivétel, aki erõsíti a szabályt. Ha adsz neki egy kockakövet, azt is képes elronatni. ;D