a nosor az ~50g-vel nehezebb.
itteni evolve arert lenne elvileg a signature.
a ket kar kozott meg nem sok ar kul van ugye.
csak lp az filigranabb.
es en azt szeretem ha vmi oylan elegansan faja.
sot kicsit a nosor az nem is tetszos, de...
meg tudnam szeretni.
a mostani lp dh-t meg lahajitom
meg megken okositani!
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Meghajtás
Indította
Dude
, 2002. november 14. 13:08
Írta 2003. november 05. - 19:25
Írta 2003. november 05. - 16:13
Hali!
Shimano Alivio 2002 hajtómûnél -nincs jobb! Ár-érték-ben 5-ös! Már triáloztam vele meg párszor odavertem neki most átmentem a Freeridera de semmi hajlás lazulás semmi! Ajánlom mindenkinek!
Shimano Alivio 2002 hajtómûnél -nincs jobb! Ár-érték-ben 5-ös! Már triáloztam vele meg párszor odavertem neki most átmentem a Freeridera de semmi hajlás lazulás semmi! Ajánlom mindenkinek!
Írta 2003. november 05. - 15:54
simán a nortsór, bár kõ nehéz, de legalább mindent túlél. A törbájnelpí viszont olyan klasszikus, hogy már fáj.
Írta 2003. november 05. - 15:35
lor
az olcsóbb RF monok kifejezetten jól teljesítenek, pölö öcsém SRX-e, de az Evolve FR is jó, bár +8 ezer.
a north shore és az lp között szerintem nincs akkora különbség, hogy a ns jóval merevebb lenne, és hát az lp-re is van élettartamgari, nem? akkor meg mindegy.
az olcsóbb RF monok kifejezetten jól teljesítenek, pölö öcsém SRX-e, de az Evolve FR is jó, bár +8 ezer.
a north shore és az lp között szerintem nincs akkora különbség, hogy a ns jóval merevebb lenne, és hát az lp-re is van élettartamgari, nem? akkor meg mindegy.
Írta 2003. november 04. - 23:04
persze ;D ez okes... de nekem az lenne a celom h megszunjon letezni ez a mocsok. Imadom. eddig az volt a baj, h a hajtokar folyton lelazul, stb...(gondolom nem csak az en problemam) mikor meg az kell h lejojjon, NEM akarja az igazsagot > áááá 2.0
no mind1. ha holnap sem jon le, jon a flex... ghrrrmorrr.
no mind1. ha holnap sem jon le, jon a flex... ghrrrmorrr.
Írta 2003. november 04. - 22:15
azert rakj bele csavart ne csak anelkul bringazz mert egyszer csak...
rakd csak bele de nem tepd ra es akko jo lesz.
:-)
rakd csak bele de nem tepd ra es akko jo lesz.
:-)
Írta 2003. november 04. - 22:04
azt meg en utalom
a kar meg meg mindig maradt, pedig antigravitácóztam is vele, csavar nelkul... ellenben az eddig JO jobbos kar csoffadt le.... amire tökig rá volt huzva a csavar...
ilyenkor mondjak h SZOPÁS?????????? :-X :'( >
a kar meg meg mindig maradt, pedig antigravitácóztam is vele, csavar nelkul... ellenben az eddig JO jobbos kar csoffadt le.... amire tökig rá volt huzva a csavar...
ilyenkor mondjak h SZOPÁS?????????? :-X :'( >
Írta 2003. november 04. - 21:58
megcsillogtatva CC-s multamat talan egy mithos xc jo lenne bar most hallottam rola roszat (leszakadtak a butykok)
ricsi "bajszos vagyok ezert nem kell zsebkendo" bacsi gumijait minidg utaltam.
szal esetleg vmi schwalbe
ricsi "bajszos vagyok ezert nem kell zsebkendo" bacsi gumijait minidg utaltam.
szal esetleg vmi schwalbe
Írta 2003. november 04. - 21:48
Írta 2003. november 04. - 21:27
Írta 2003. november 04. - 21:24
nemtom! be esetleg a grammaniaba vagy mittomen.
mas:
ki milyen isis-es kozepreszt ajanl!?
kis testemnek
ja meg meg egy kerdes turbine lp oder nort shore?
arkulonbseg <10eft.
mas:
ki milyen isis-es kozepreszt ajanl!?
kis testemnek
ja meg meg egy kerdes turbine lp oder nort shore?
arkulonbseg <10eft.
Írta 2003. november 04. - 21:16
Írta 2003. november 04. - 21:14
Nem vágom pontosan melyik topicba tartozik, de talán ide,
segítséget kérnék, ki milyen külsõt ajánlana 500g körül, ami betonon sem kopik el hamar és 1.9-2.1 között van. Az se lenne hátrány, ha nem kéne aranyat hagynom a boltban érte
segítséget kérnék, ki milyen külsõt ajánlana 500g körül, ami betonon sem kopik el hamar és 1.9-2.1 között van. Az se lenne hátrány, ha nem kéne aranyat hagynom a boltban érte
Írta 2003. november 04. - 20:39
http://kep.tar.hu/th.../pic3739729.jpg
váá. ez nem áll szépen.
sikerult megint beleraknom a lehajtot.
ok.
rahuzom.
elkezdem tekerni a masik felet, erre meg nem a kar jon le, hanem ez a k.rva kiszedo ferdul el... ááááá. kicsit osszenott a tengely es a kar.
meghogy a truvativ es a shitmano nem kompatibilis.. elvalaszthatatlanok...
váá. ez nem áll szépen.
sikerult megint beleraknom a lehajtot.
ok.
rahuzom.
elkezdem tekerni a masik felet, erre meg nem a kar jon le, hanem ez a k.rva kiszedo ferdul el... ááááá. kicsit osszenott a tengely es a kar.
meghogy a truvativ es a shitmano nem kompatibilis.. elvalaszthatatlanok...
Írta 2003. november 04. - 20:32
az,h te antigravitálsz,semmit se jelent,mert ugyebár a vasággyal vagy annyi,mint a bicód
üssed csak,majd meglesz ez is,mint a kcsapi ;D
üssed csak,majd meglesz ez is,mint a kcsapi ;D
Írta 2003. november 04. - 20:29
melyik oldalon van? nem tudod kiszedni a monot vele együtt. ha már kalapács akkor egy lapos vésõvel ess neki a tövénél.
Írta 2003. november 04. - 20:20
en most kalapacsra szavazok, hatha.. ha nem, akkor jon a flex... no mind1. van zsir a tengelyen, csak mivel az antigravitacios szakosztaly-t kepviselem, igencsak el van deformalodva az egesz... szal itt nem mukodik uaz, mint egy tura/cc/fullie gepnel...
Írta 2003. november 04. - 20:08
ezért mondja lor hogy rakjatok zsírt a tengelyre.
egyébként használd így egy ideig talán lejün magától. meglehet próbálni még csapágylehúzóval, bár az nincs mindenkinek a sufniban.
egyébként használd így egy ideig talán lejün magától. meglehet próbálni még csapágylehúzóval, bár az nincs mindenkinek a sufniban.
Írta 2003. november 04. - 20:06
azzal meg mi a turot csinaljak, h ha most itt szerelem a bálykot, es beleszakadt a menet a hajtokar leszedonel a hkarba???? ááááá
belerakom, rahuzom, tekerem a tekerendot, erre meg a berakott reszelferdult....
pliz..
leflexeljem????? a kar ugyis szar...
belerakom, rahuzom, tekerem a tekerendot, erre meg a berakott reszelferdult....
pliz..
leflexeljem????? a kar ugyis szar...
Írta 2003. november 04. - 18:51
azert en raknek zsirt a sima no meg isis-re is.
nehoyg egyszer ne jojjon le!
nehoyg egyszer ne jojjon le!