en vole-nek irtam.
nyilvan amig gari van addig gari van.
de ebbol is latszik, hoyg nem egy kategori a lp es barataival.
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Meghajtás
Started by
Dude
, 2002. November 14. 13:08
Posted 2004. January 26. - 20:16
Posted 2004. January 26. - 20:14
nem veszitek kicsit túl komolyan ezt a vitát?
kb ideológiák harca:)
az rendben van,amit Lor mondott,h RFnek elég megbízható a hozzáállása a garanciális problémákhoz (és egy hajtókarnál minden az gyakorlatilag:D ) viszont a probléma ott van,h a viszonteladókon ezt nehézkes behajtani és Kovács 113. János meg nem fog Lkezdeni levelezni a Zóceánon túlra,h tessék,itt a hajtókarom,cseréljétek ki
meg aztán legtöbb ember használtan veszi az ilyen drága cuccokat (errefelé legalábbis:D ) és fel sem merül benne,h esetleg a garanciát megpróbálja érvényesíteni,amikor halvány lilája sincs róla,h pontosan milyen terméket fog a kezébe,és h azt hol és mikor adták el (papírok nuku). (tököndöföm magam,ha valaki valaki most idevési,h gyártási szám:D )
megint más; úgysem tud az ember normálisan dönteni;ha veszek valami cuccot,csak olyan lehet az,ami belefér pénzügyi keretbe
ezek után amíg nincs fenn a gépemen,addig nem tudom milyen;lehet,h az egész világ ódákat zeng róla,de én kifogok egy szar darabot,és lehet,h mindenki szétfikázza,mert x méter síkraugrástól meghal,de nálam azt is kibírja,ha a Holdról ugrok rá ezzel csak azt akarom mondani,h ne akarjuk meghatározni,mi az abszolút jó,mert elég relatív:D
kb ideológiák harca:)
az rendben van,amit Lor mondott,h RFnek elég megbízható a hozzáállása a garanciális problémákhoz (és egy hajtókarnál minden az gyakorlatilag:D ) viszont a probléma ott van,h a viszonteladókon ezt nehézkes behajtani és Kovács 113. János meg nem fog Lkezdeni levelezni a Zóceánon túlra,h tessék,itt a hajtókarom,cseréljétek ki
meg aztán legtöbb ember használtan veszi az ilyen drága cuccokat (errefelé legalábbis:D ) és fel sem merül benne,h esetleg a garanciát megpróbálja érvényesíteni,amikor halvány lilája sincs róla,h pontosan milyen terméket fog a kezébe,és h azt hol és mikor adták el (papírok nuku). (tököndöföm magam,ha valaki valaki most idevési,h gyártási szám:D )
megint más; úgysem tud az ember normálisan dönteni;ha veszek valami cuccot,csak olyan lehet az,ami belefér pénzügyi keretbe
ezek után amíg nincs fenn a gépemen,addig nem tudom milyen;lehet,h az egész világ ódákat zeng róla,de én kifogok egy szar darabot,és lehet,h mindenki szétfikázza,mert x méter síkraugrástól meghal,de nálam azt is kibírja,ha a Holdról ugrok rá ezzel csak azt akarom mondani,h ne akarjuk meghatározni,mi az abszolút jó,mert elég relatív:D
Posted 2004. January 26. - 20:11
Ha a Sony DVD lejatszom beszarik, akkor meg tevezni tudok, de ha a bringan barmi beszarik, amit hetekig hanyagolni kell, akkor az egesz bringa hasznalhatattlan. Rossz hasonlat, de azert megprobaltad ;D
Posted 2004. January 26. - 20:06
mit varsz tolem ,..? ha gari van bazze oszt az ember nem el vele..
figy en ugy vagyok vele, ha valami besz@arik ,mivel hasznalom, es gari van akkor ok..
a gond ott kezdodik , ha nem tudnak mit kezdeni vele ,es csere meg nincs csak ha a fel bicajt ujra csereled..
mivel a posta olyan amilyen , es mo es usa kozott van 6000 x km.. ez idobe telik, de ha azt nezed hogy a sony dvd lejatszod bekrepal es beviszed a helyi szervizbe es varsz ra 2 hetet akkor mar nem is olyan kellemetlen a dolog..
figy en ugy vagyok vele, ha valami besz@arik ,mivel hasznalom, es gari van akkor ok..
a gond ott kezdodik , ha nem tudnak mit kezdeni vele ,es csere meg nincs csak ha a fel bicajt ujra csereled..
mivel a posta olyan amilyen , es mo es usa kozott van 6000 x km.. ez idobe telik, de ha azt nezed hogy a sony dvd lejatszod bekrepal es beviszed a helyi szervizbe es varsz ra 2 hetet akkor mar nem is olyan kellemetlen a dolog..
Posted 2004. January 26. - 20:01
Posted 2004. January 26. - 19:57
Jah, bocsanat, akkor az mar lehet rossz... igazad van...
Bomb, nem kellett csak kellene...
Bomb, nem kellett csak kellene...
Posted 2004. January 26. - 19:52
a prodigy az azert nem egy verbeli race face cumo.
1 eves gari ...
nem ugyanaz mintha vennel egy north shore dh-t pl.
1 eves gari ...
nem ugyanaz mintha vennel egy north shore dh-t pl.
Posted 2004. January 26. - 19:51
Posted 2004. January 26. - 19:49
Iljics irta:
Há' ezé' vettem én is Prodigy-t ! Bíztam a márkájában. :-\
figy aki vesz egy h.muvet 40-50e ft korul ..es ha baj van vele es csak a boltig jut el ,keptelen egy csomagot kuldeni a gyartohoz akkor azt sajnalom..
Szoval nem rolam van szo, de azert koszi hogy figyelsz...
Posted 2004. January 26. - 19:45
Posted 2004. January 26. - 19:44
Elnezest kerek Bomb, de nem tudok mindent Nemetorszagban vagy Amerikaban megvenni, marpedig itthon az osszesa bolt lesz@rja mit csinalsz, miutan kifizetted amit vettel.
Ha pedig valamit rendszeresen vissza kell kuldeni a gyartonak, az nem feltetlenul jelenti azt, hogy az adott dolog jo. Sot, ha valami jo, annak elvileg nem lesz baja, vagy tevedek? Megveszek egy 50e Ft-os hajtokart, akkor hadd ne kelljen mar havonta visszakuldeni a gyartonak!! Amellett ket het mire odaer, egy honap mire vissza. :-X
Ha pedig valamit rendszeresen vissza kell kuldeni a gyartonak, az nem feltetlenul jelenti azt, hogy az adott dolog jo. Sot, ha valami jo, annak elvileg nem lesz baja, vagy tevedek? Megveszek egy 50e Ft-os hajtokart, akkor hadd ne kelljen mar havonta visszakuldeni a gyartonak!! Amellett ket het mire odaer, egy honap mire vissza. :-X
Posted 2004. January 26. - 19:40
figy aki vesz egy h.muvet 40-50e ft korul ..es ha baj van vele es csak a boltig jut el ,keptelen egy csomagot kuldeni a gyartohoz akkor azt sajnalom..
es eze nem kell olyan helyen vasarolni ahol az eladas utan lesz@rnak
es eze nem kell olyan helyen vasarolni ahol az eladas utan lesz@rnak
Posted 2004. January 26. - 19:35
magyarorszag-magyarorszag!
mit csinaljak vele.
nem erdekel.
amig nem lesznek verseny kepesek addig nem erdekel!
mit csinaljak vele.
nem erdekel.
amig nem lesznek verseny kepesek addig nem erdekel!
Posted 2004. January 26. - 19:33
Kivancsi vagyok a valaszukra ;D ;D ;D
Valszeg valami olyasmi lesz, hogy `bena vagy, az nem esik le`, vagy `rosszul tetted fel`, `vegyel masik monoblokkot mert ez nem jo hozza` vagy valami hasonlo, de hogy ki nem cserelik az tuti ;D ;D
Valszeg valami olyasmi lesz, hogy `bena vagy, az nem esik le`, vagy `rosszul tetted fel`, `vegyel masik monoblokkot mert ez nem jo hozza` vagy valami hasonlo, de hogy ki nem cserelik az tuti ;D ;D
Posted 2004. January 26. - 19:29
Posted 2004. January 26. - 19:26
Nagyon szívesen használnék RF-t, de annyi pénzt nem vagyok hajlandó kiadni rá
Há' ezé' vettem én is Prodigy-t ! Bíztam a márkájában. :-\
Posted 2004. January 26. - 19:20
Mindenhol mondjak, csak amikor visszaviszed, akkor mar azt mondjak hogy ` nem rendeltetesszeru hasznalat...` meg hasonlok. De az ilyen aprosagoktol ilyen gyonyoru ez az orszag ;D ;D ;D
Posted 2004. January 26. - 19:16
Posted 2004. January 26. - 19:10
nemtom en nem azert veszek race ficet mert keves van belole.
hanem azert mert aszonygyak, tord le ocsem kicsereljuk.
jo persze egyertelemuen exluzivabb, mint sima no.
de attol meg nem ez dont.
mert akkor vehetnek tune-t is.
uj nemet vmibe
tune uj hatszoges kozepresze keramia csapikkal '100ev gari'?
3333eur
jah 72g
hanem azert mert aszonygyak, tord le ocsem kicsereljuk.
jo persze egyertelemuen exluzivabb, mint sima no.
de attol meg nem ez dont.
mert akkor vehetnek tune-t is.
uj nemet vmibe
tune uj hatszoges kozepresze keramia csapikkal '100ev gari'?
3333eur
jah 72g