Vagy csak mi ketten LCS Gyere velem.. gombaa...gombaa..gombaa... ;D ;D
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Meghajtás
Started by
Dude
, 2002. November 14. 13:08
Posted 2004. January 26. - 21:15
Posted 2004. January 26. - 21:12
bomb:
veled nagyon könnyû egymás mellett elbeszélni, olyannyira, hogy itt még senkinek nem sikerült ennyire elbeszélni valakivel egymás mellett, mint veled.
De lor írta: "tudod mi bomb-al mind a kettem emberek vagyunk.
sajat egyenisegunk van."
tudjuk be ennek...... annyira jó neked..... mindjárt küldök is egy körprivit, hogy mindannyian alkalmazkadjunk hozzád, mert saját egyéniséged van.
mi itt mindannyian tök jól megértjük egymást, mármint az értelmesebbje (akkor már én is hadd kasseroljam magam), eddig legalábbis mindenki egybõl értette, hogy a másik mit akar mondani.
de legalábbis nem telt meg vele 5 oldal.
most ez itt veled nem megy.
akkor a többség az értetlen?
veled nagyon könnyû egymás mellett elbeszélni, olyannyira, hogy itt még senkinek nem sikerült ennyire elbeszélni valakivel egymás mellett, mint veled.
De lor írta: "tudod mi bomb-al mind a kettem emberek vagyunk.
sajat egyenisegunk van."
tudjuk be ennek...... annyira jó neked..... mindjárt küldök is egy körprivit, hogy mindannyian alkalmazkadjunk hozzád, mert saját egyéniséged van.
mi itt mindannyian tök jól megértjük egymást, mármint az értelmesebbje (akkor már én is hadd kasseroljam magam), eddig legalábbis mindenki egybõl értette, hogy a másik mit akar mondani.
de legalábbis nem telt meg vele 5 oldal.
most ez itt veled nem megy.
akkor a többség az értetlen?
Posted 2004. January 26. - 21:10
A taperlockos idezet celja, hogy az emlitett videoban ezt hasonlitottak a Shimano monoblokkokhoz, amik inkabb a CC kategoriat kepviselik. Innentol az osszehasonlitasnak nincs ertelme.
Amugy amcsiban meg nem jelent meg a Saint szett, vagy csak az ugribugri sracok nem ismerik, es ezert kellett CC-s monoblokkal ugralni? Ami persze meg igy is nagyon jol hasznalhato DH versenyzesre...
Amugy amcsiban meg nem jelent meg a Saint szett, vagy csak az ugribugri sracok nem ismerik, es ezert kellett CC-s monoblokkal ugralni? Ami persze meg igy is nagyon jol hasznalhato DH versenyzesre...
Posted 2004. January 26. - 21:00
vole elbeszelunk egymas mellett..
a taper lockos idezetnek mi a celja..?
itt meg OK a dolog innen letertunk a sinrol..
a taper lockos idezetnek mi a celja..?
itt meg OK a dolog innen letertunk a sinrol..
Posted 2004. January 26. - 20:53
Ha en mondom nem hiszel nekem, ha a gyartot idezem, akkor megint en vagyok a hulye, mert nem voltam biztos magamban... Van sapka vagy nincs sapka tipikus esete... : :
Posted 2004. January 26. - 20:51
jajj, tokjo h minden topikban visszalatom a nevem ;D
EZER babakek DOLOG ;D
most nem akartam beledkotni
en meg egy uj husit hgasznalok, es eddig no problemo....
pedig nem kerult egy ilyen recefice kar araba, es megis... majd meglatjuk, ez mit bir, mert en viszont ugralok vele EZRET.....
EZER babakek DOLOG ;D
most nem akartam beledkotni
en meg egy uj husit hgasznalok, es eddig no problemo....
pedig nem kerult egy ilyen recefice kar araba, es megis... majd meglatjuk, ez mit bir, mert en viszont ugralok vele EZRET.....
Posted 2004. January 26. - 20:48
en ha tuti lettem volna magamban , a helyedben nem neztem volna meg ...
torik vagy nem torik ez a kerdes..?
nem kell a duma..
torik vagy nem torik ez a kerdes..?
nem kell a duma..
Posted 2004. January 26. - 20:48
Bomb, csak neked, hatha meg nem lattad az RF honlapjat...
Amugy emlekszem, hogy a Marzok sem voltak szeriahibasak... : :-X
Ezt a Taperlock-ra irjak...strong enough to withstand the abuse dished out by the worlds best free riders,
Amugy emlekszem, hogy a Marzok sem voltak szeriahibasak... : :-X
Posted 2004. January 26. - 20:47
Most átmentek szavakon való lovaglásba? Hehe, na mindegy. Én octa-s Deore-t használok hozzávaló monoblokkal, nem ugrok síkra, viszont nehezek a csontjaim, szólok, ha lecsoffadt. Thez megnyugtatására: ha kész lesz sokat fogok vele menni, eddig azért nem mentem vele sokat, mert hegesztés/erõsítés miatt szét volt szedve.
Posted 2004. January 26. - 20:47
és mi lenne, ha legalább 8.általános szintjén próbálnál fogalmazni és akkor nem lenne vita.
ez milyen érdekes, nem?
ez milyen érdekes, nem?
Posted 2004. January 26. - 20:45
Posted 2004. January 26. - 20:43
mi????szal erdekes modon csak megnezted nem vagy biztos magadban...
Most komolyan, Te az ilyen videók alapján döntöd el, hogy milyen ideológiát állítasz magad elé? pff
Mondjuk mi lenne, ha az eladott darabszám/törött alkatrész arányt néznénk?
(bár gondolom most majd kitalálod, hogy több RF-kart adtak el)
Ja és a kanadai lokálpatriotizmust még nem is vettük bele, nem hiszem, hogy, ha fordítva történt volna a törés akkor azt láttad volna.
Arrafelé ez presztizskérdés is.
Posted 2004. January 26. - 20:42
az a baj azt nem lattad amelyik hazatekert a taperlockal ..de te ugysem hiszel el semmit ..megha latod sem
En meg soha nem tekertem haza az LX negyszoges monoblokkommal, mindig csak elindultam... : :
Posted 2004. January 26. - 20:39
figy lcs ne hiresztelj semmit csak olvass figyelmesebben ....
nem azt mondtam hogy a dvd hajtja a teveteket , hanem azt hogy ha dvdt szeretnel nezni a tvden akkor nem fogsz tudni ha a dvd lejatszo nem mukodik, vagy ha nincs..!
ugye milyen erdekes ez...
nem azt mondtam hogy a dvd hajtja a teveteket , hanem azt hogy ha dvdt szeretnel nezni a tvden akkor nem fogsz tudni ha a dvd lejatszo nem mukodik, vagy ha nincs..!
ugye milyen erdekes ez...
Posted 2004. January 26. - 20:36
szal erdekes modon csak megnezted nem vagy biztos magadban...
amugy nem hosok csak negy haver a sok kozul ,aki arra epp tekeri a bicajt..es ugyanugy nem tudjak eldonteni mint mi.. es nem sajnaljak kiprobalni ..
amugy nem hosok csak negy haver a sok kozul ,aki arra epp tekeri a bicajt..es ugyanugy nem tudjak eldonteni mint mi.. es nem sajnaljak kiprobalni ..
Posted 2004. January 26. - 20:33
a pelda meg jo mert ha a sony dvd bedoglik akkor nem tudsz dvdt nezni .. ugyanis a tv az eg yresze a szettnek ..
úristen!!!!! szerintem ezt ne híreszteld, mert mingyá szólok anyáméknak, hogy dobják ki a tévéjüket, mert DVD nélkül nem mûködik.
de akkor eddig mit néztek vajon?
;D, tisztára mint az oviban: akkor is nekem van igazam, még ha hülyeség is.... beszarok ;D ;D
Posted 2004. January 26. - 20:32
az a baj azt nem lattad amelyik hazatekert a taperlockal ..de te ugysem hiszel el semmit ..megha latod sem
Posted 2004. January 26. - 20:29
És vajon a hõs srácok ott fent Kanadában a videón azonos kategóriájú Sh és Rf karokat próbáltak tördelni síkraugráláskor? - nem hiszem. -ha már a kategória szóba lett hozva.
Mert az hogy az egyik octas a másik isises volt attól még közel sem egy kategória.
Az semmi másra nem volt jó, mint hangulatkeltésre.
Könnyen szophatja a saját fa*zát egy gyártó, ha csak iszonyat drága, de minõségi cuccokat csinál, mint az RF (mostanáig), még jó, hogy jó.
Ez olyan mint a Rolls Royce, nem is tudod szídni õket, mert neki sem állnak olcsóbb cuccot csinálni.
A Sh csinál olcsó cuccokat is, amik nem olyan jók, nem tudom mi ebben olyan bonyolult.
Mert az hogy az egyik octas a másik isises volt attól még közel sem egy kategória.
Az semmi másra nem volt jó, mint hangulatkeltésre.
Könnyen szophatja a saját fa*zát egy gyártó, ha csak iszonyat drága, de minõségi cuccokat csinál, mint az RF (mostanáig), még jó, hogy jó.
Ez olyan mint a Rolls Royce, nem is tudod szídni õket, mert neki sem állnak olcsóbb cuccot csinálni.
A Sh csinál olcsó cuccokat is, amik nem olyan jók, nem tudom mi ebben olyan bonyolult.
Posted 2004. January 26. - 20:28
a garit a gyarto adja .. nem a kereskedo , az a kereskedon mulik hogy milyen kereskedo ..de majd az euban megtanulja a sajat boren..
mi a kulombseg hogy az ember az oceanon tulra levelez vagy a szomszedba..? es mi a kulombseg hogy a helyi postaba szalad le , vagy a boltba.???
a pelda meg jo mert ha a sony dvd bedoglik akkor nem tudsz dvdt nezni .. ugyanis a tv az eg yresze a szettnek .. ugyanugy mint a h.mu a bicajnak .. de mondhatom ugy is ..hogy ..
kb ugy tudsz bringazni h.mu nelkul mint dvd-t nezni lejatszo nelkul..
mi a kulombseg hogy az ember az oceanon tulra levelez vagy a szomszedba..? es mi a kulombseg hogy a helyi postaba szalad le , vagy a boltba.???
a pelda meg jo mert ha a sony dvd bedoglik akkor nem tudsz dvdt nezni .. ugyanis a tv az eg yresze a szettnek .. ugyanugy mint a h.mu a bicajnak .. de mondhatom ugy is ..hogy ..
kb ugy tudsz bringazni h.mu nelkul mint dvd-t nezni lejatszo nelkul..
Posted 2004. January 26. - 20:20
Lor: a baj itthon azzal kezdodik, hogy teljesen mindegy hogy egy nap, vagy harom elettartam gari van ra, nem cserelik ki. Persze a gyartohoz lehet fordulni. :-\