Jahh:D
sok volt neki a boltba járás:D
Ultimax? az mennyi?
Mé nem alszol má ?
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Meghajtás
Indította
Dude
, 2002. november 14. 13:08
Írta 2004. április 11. - 23:14
Írta 2004. április 11. - 22:40
hello sala
yavaslom ultimax. az olcso egy honapra.
(amugy má megint bevállaltál valamit, mi? 8))
yavaslom ultimax. az olcso egy honapra.
(amugy má megint bevállaltál valamit, mi? 8))
Írta 2004. április 11. - 22:25
Most 118 van ugyhogy inkább az kéne.
Az igazság az hogy volt egy 110mm es xt de az szüknek bizonyult....
kaptam kölcsön egy aliviot(!) ami birt egy hónapot oszt összeroppantak a golyok
Azé kéne egy nem tul drága mivel 1 hónapon belül ugyis áttérek isisre...
Az igazság az hogy volt egy 110mm es xt de az szüknek bizonyult....
kaptam kölcsön egy aliviot(!) ami birt egy hónapot oszt összeroppantak a golyok
Azé kéne egy nem tul drága mivel 1 hónapon belül ugyis áttérek isisre...
Írta 2004. április 11. - 22:02
nem tudom. van egyáltalán 115-ös FSA-n kívül?
egyébként meg mire, no meg ott van az is hogy inkább olcsót többször vagy drágát néhányszor.
én olcsójancsi vagyok ezért mondanám hogy truva négyszög, acor
tán még az ultimax sem olyan drága.
persze a sima crmo
egyébként meg mire, no meg ott van az is hogy inkább olcsót többször vagy drágát néhányszor.
én olcsójancsi vagyok ezért mondanám hogy truva négyszög, acor
tán még az ultimax sem olyan drága.
persze a sima crmo
Írta 2004. április 11. - 21:44
Kéne egy négyszöges 115 vagy118 mm széles közép de nemtom milyen...
Ajánlatok?
Ajánlatok?
Írta 2004. április 11. - 21:22
Hajtókarból vagy race face diabolust vagy north shore-t fogok venni..más nem érdekel:))bár jó lenne egy full diabolus szett de azt majd akkor ha...
Írta 2004. április 11. - 21:17
Írta 2004. április 11. - 20:37
oké akkor mostmár képben vagyok:) csak most vettem a hajtómûvet rock ringgel együtt és nem akarom rögtön eladni:) csak nem vagyok kibékülve a láncvezetõvel mivel csak egy görgõs..de akkor majd késõbb váltok..köszi a segítséget..
Írta 2004. április 11. - 20:27
Haaat az ezust dobozkan /MRP/ ot luk van, es az se mindegy hogy hol /lyukkor/ ha passzol a hkarodhoz akkor megy, de akkor meg mar minek a regi rock ring? Az MRP egyben az is...
Írta 2004. április 11. - 20:23
Tehát akkor van egy rock ringem és rátehetek egy ilyen komplett ezüst dobozkát két görgõvel?ez lenne a helyes kérdés:)
Írta 2004. április 11. - 20:03
Ha mar ugy is lancvezetokrol meg hussefelt dh rol van szo, akkor hadd kerdezzem mar meg hogy a 8 ezres gorgo-gorgo truvativ lancvezeto es a ketszer annyiba kerulo alulgorgos felul vezetos kozt a használatot tekintve mi kulonbseg van.
Magyaran, miert jobb? a tobbe kerulo?
Egyebkent neztem az olcsobbikat, nagyon egyszeruen nezett ki, siklocsapagy volt csak benne. Ez most a fene se tudja hogy jo-e vagy sem. Mindenesetre ha jol emlekszem volt benne vajat, -legalabbis lennie kene- amiben a lanc fut, tehat avval a gorgovel nem szabadna beesnie a lancnak. Vagy lehet giksz?
Neztem a [RooX] cuccokat is, eleg borsosak... marmint az aruk.
Az MRP s hmu nagyon zsir, van is egy kompletten itt a boltban 40-45E ert. /hmu, + MRP/ Termeszetesen negszoges. Biztos birna, de a truvativval megiscsak olcsobban jonnek ki...
Magyaran, miert jobb? a tobbe kerulo?
Egyebkent neztem az olcsobbikat, nagyon egyszeruen nezett ki, siklocsapagy volt csak benne. Ez most a fene se tudja hogy jo-e vagy sem. Mindenesetre ha jol emlekszem volt benne vajat, -legalabbis lennie kene- amiben a lanc fut, tehat avval a gorgovel nem szabadna beesnie a lancnak. Vagy lehet giksz?
Neztem a [RooX] cuccokat is, eleg borsosak... marmint az aruk.
Az MRP s hmu nagyon zsir, van is egy kompletten itt a boltban 40-45E ert. /hmu, + MRP/ Termeszetesen negszoges. Biztos birna, de a truvativval megiscsak olcsobban jonnek ki...
Írta 2004. április 11. - 19:50
jah mrp a ceg neve.
es ha ilyen bigyod van akkor ahhoz kapsz rockringet is tobbnyire.
persze fugg a modeltol!
es ha csak kint van akkor meg befele (ha nincs megvezetve semmivel) akkor biz leesik.
mint irottak elottem szoloak.
mondjuk minden patent pedalt spd-nek hivnak.
holott az egy markanev!
vedett raadasul. :-)
es ha ilyen bigyod van akkor ahhoz kapsz rockringet is tobbnyire.
persze fugg a modeltol!
es ha csak kint van akkor meg befele (ha nincs megvezetve semmivel) akkor biz leesik.
mint irottak elottem szoloak.
mondjuk minden patent pedalt spd-nek hivnak.
holott az egy markanev!
vedett raadasul. :-)
Írta 2004. április 11. - 19:28
most lehet,h én vagyok hüjjje
de az MRP nem a cég neve?
a kérdés nem az akar inkább lenni,h rock ring mellé lehet-e tenni láncterelõ görgõket?
szóval h nem teljes kalitkában fut a lánc,hanem,mint Thez is írta,csak 1 oldalt fogja oldalról vmi...
de az MRP nem a cég neve?
a kérdés nem az akar inkább lenni,h rock ring mellé lehet-e tenni láncterelõ görgõket?
szóval h nem teljes kalitkában fut a lánc,hanem,mint Thez is írta,csak 1 oldalt fogja oldalról vmi...
Írta 2004. április 11. - 19:23
persze, fellehet rakni! de ilyenkor idealis mind2 oldalra tenni rokringet, mert ha csak kivulre teszel, és ehhez állítod hozzá a 2 görgöt, akkor befelé bármikor leeshet a lánc.
Írta 2004. április 11. - 19:10
Sziasztok!
Lenne egy olyan kérdésem hogy rock-ring mellé fel lehet e tenni mrp-t?
Köszi
Lenne egy olyan kérdésem hogy rock-ring mellé fel lehet e tenni mrp-t?
Köszi
Írta 2004. április 10. - 22:32
...egészen pontosan 198. oldal -aholis kérdésemet véletlenül tévesen feltéve helyreigazítottak 8)
Írta 2004. április 10. - 21:13
Írta 2004. április 10. - 21:12
Úgy látom alapvetõ hiányosságaid vannak. Írd be a keresõbe az ISIS szót, rágd át magad az EZER oldalnyi hozzászóláson és párááám, barbatrükk.
Írta 2004. április 10. - 21:01
Én egy ilyet néztem !! de mi ez az ISIS és ez jó bármilyen csapira??? Vagy ehhez vmi extra kell??
www.bikediszkont.hu/datapic/Mountainbike/hajtomu/Truvativ/Hussefelt_DH.jpg
www.bikediszkont.hu/datapic/Mountainbike/hajtomu/Truvativ/Hussefelt_DH.jpg