lenne 1 kérdésem!
az ellen mit lehet csinálni hogy a láncom ne essen be a monoblokk és a hajtókarom közzé???
beszorul és alig tom kiszedni...
már állítgattam a váltómat de semmivel nem jobb???
a monoblokk és a lánctányérom között pont 1 láncnyi hely van
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Meghajtás
Indította
Dude
, 2002. november 14. 13:08
Írta 2004. április 23. - 21:34
Írta 2004. április 22. - 18:00
hát én az Rf srx re gondoltam az meg isis es!!és a kérdés lényeg az volt hogy ez vagy truva gigapipe??
EgyV.:
Szerintem nézd ki katalogusból jegyezd meg/ird föl meny le a boltba és mond hogy EZ kell!!
EgyV.:
Szerintem nézd ki katalogusból jegyezd meg/ird föl meny le a boltba és mond hogy EZ kell!!
Írta 2004. április 22. - 16:51
A kérdés: hun lehet kapni olasz menetes (36mm az angol szabvány 1.36" helyett) ISIS monoblokkot? Csak oútihoz láttam, de nekem montihoz kéne egy kis malackodáshoz... Létezik ilyesmi egyáltalán?
Írta 2004. április 18. - 22:08
Írta 2004. április 15. - 10:41
...ajjajajajajjj...
egy szellem járja be a fórumot ..
a hogyan szedjünk le kazit, kérdés ....szelleme ;D
no, gyorsan megprivátozom neki, mielõtt megégetné valaki :
egy szellem járja be a fórumot ..
a hogyan szedjünk le kazit, kérdés ....szelleme ;D
no, gyorsan megprivátozom neki, mielõtt megégetné valaki :
Írta 2004. április 14. - 20:45
Sziasztok, egy gyors kérdés. Ha van türelmetek, külön örömet okoznátok, ha privátban küldenétek az infót, mert lassú a netem és gyorsabban bejön a priviablak, mint a fórum: hogyan kell leszedni a fogaskeréksort? köszi!! sziasztok!
Írta 2004. április 14. - 20:24
hát,most,h volt már 1 RF monom 1 évig,1 Truvám és 1 Acorom fél évig;
RF!!! sokkal-sokkal megbízhatóbb :
igaz,ezt az ára is mutatja
RF!!! sokkal-sokkal megbízhatóbb :
igaz,ezt az ára is mutatja
Írta 2004. április 14. - 20:10
ennyi pénzért már... xt monoblokk ;D
race face-kröl nemsokat tudok, de valahogy az az érzésem van, hogy a nevet kell rajta megfizetni.
de ugy is mondhatnám, hogy nevetséges egy 4szöges monoblokkért ennyit kiadni, mikor ennyiért már egy tökéletes isis/octa-s mono is kijön... (+15e a kar.... ha meg nagyon jót akarsz, az már 25 és fullos)
és megéri, mert nem kell megint a szétcsoffadt kar helyett ujat venni, meg a szerteszéjjel csoffadt tengely helyett sem.. mivel jobban bírják a kiképzést. hisz ez a dolguk....
ezt a kijelentésemet annyiban módósítanám, hogy a nevetséges sornál:
grammhuszár cc-seknek(akik max 70 kilósak) megéri 4szögest ennyiért... másoknak nem igazán.....
race face-kröl nemsokat tudok, de valahogy az az érzésem van, hogy a nevet kell rajta megfizetni.
de ugy is mondhatnám, hogy nevetséges egy 4szöges monoblokkért ennyit kiadni, mikor ennyiért már egy tökéletes isis/octa-s mono is kijön... (+15e a kar.... ha meg nagyon jót akarsz, az már 25 és fullos)
és megéri, mert nem kell megint a szétcsoffadt kar helyett ujat venni, meg a szerteszéjjel csoffadt tengely helyett sem.. mivel jobban bírják a kiképzést. hisz ez a dolguk....
ezt a kijelentésemet annyiban módósítanám, hogy a nevetséges sornál:
grammhuszár cc-seknek(akik max 70 kilósak) megéri 4szögest ennyiért... másoknak nem igazán.....
Írta 2004. április 14. - 19:43
Háj
Hát nekem is hasonló gondom lenne,hogy valami jobb k.csapi kellene,a RF nek van olcsobbja az srx?az mien?árban nem sokkal több a Truvánál(15körül)és mégiscsak RF!!
Mellesleg xt k.csap+alivio kar már féléves!!Nem oktás!!
Azért lekopogom!! ;D
Hát nekem is hasonló gondom lenne,hogy valami jobb k.csapi kellene,a RF nek van olcsobbja az srx?az mien?árban nem sokkal több a Truvánál(15körül)és mégiscsak RF!!
Mellesleg xt k.csap+alivio kar már féléves!!Nem oktás!!
Azért lekopogom!! ;D
Írta 2004. április 14. - 19:26
Írta 2004. április 14. - 08:09
ezt most full komolyba.nekem rekodot dontott, 3 hónapot bírt...
ezt most full komolyba?
truva: nekem is ugy csoffadozott szétfele a tengely, h nem 180°os szöget zárt be a 2 kar(meg sem közelítette a 180 fokot...).
csak nem akartam leirni, mert picit destruktivnak tunnék, és milyen már h minden márkát szídok?
mondjuk sirus alatt nem fog ilyen torténni ezt valamiert le merem fogadni.
Bomb: még mindig jobb, mintha az lenne rá irva, hogy ........made in Italiy.....
akkor a zacsi kibontása után kuka legalábbis ha shimano......
Írta 2004. április 14. - 01:37
amennyire ertem annyira jah!
race face signature dh-val nincs gond.
vegyel azt! ;-)
race face signature dh-val nincs gond.
vegyel azt! ;-)
Írta 2004. április 13. - 23:26
Írta 2004. április 13. - 23:22
truva sem vmi nagyon jo!
azok is mennek szet.
ki kell fogni sajna.
boltos haveromnak egy honap mulva elgorbult a tengely.
:-/
de olcso
azok is mennek szet.
ki kell fogni sajna.
boltos haveromnak egy honap mulva elgorbult a tengely.
:-/
de olcso
Írta 2004. április 13. - 23:13
Írta 2004. április 13. - 23:08
polarx:
113/68(69?)
mondd ezt, és ad a boltos jot
mellesleg az egyik legtovább bíró monoblokk:
TH Industries márkájú.
nekem rekodot dontott, 3 hónapot bírt...
a truva is meglehetosen sokat birt.
ja, amugy ugribugrira MINDENKÉPPEN
isis kell.. hacsak nem szereted a letörõ monoblokk/hajtókar vádliszaggató érzését.... :
majd megkedvled. :-X
113/68(69?)
mondd ezt, és ad a boltos jot
mellesleg az egyik legtovább bíró monoblokk:
TH Industries márkájú.
nekem rekodot dontott, 3 hónapot bírt...
a truva is meglehetosen sokat birt.
ja, amugy ugribugrira MINDENKÉPPEN
isis kell.. hacsak nem szereted a letörõ monoblokk/hajtókar vádliszaggató érzését.... :
majd megkedvled. :-X
Írta 2004. április 13. - 15:02
Truvativ Gigapipe DH + hussefelt kar.
kijön kb. 25böl ujonan es jo a polarikszedbe.
kijön kb. 25böl ujonan es jo a polarikszedbe.
Írta 2004. április 13. - 14:45
Tegnap történt egy kis baleset úgyhogy új középcsapit kell vennem : :-[
Nem tudtok vmit ajálani. Vmi strapabíró kéne. DH ra használnám egy 2003as PolarX vázba és egy kétfogaskerekes hajtõmûvet pakolnék ra amit majd akkor veszek meg ha van új középcsapim.na mind1
Truvativokkal mi a helyzet. Mert elég jónak tûnnek és az áruk is elég baráti.Csak 1 baj nem tudom melyik megy bele PolarX be.
NA akkor mi a vélemény a Truvákról?
Nem tudtok vmit ajálani. Vmi strapabíró kéne. DH ra használnám egy 2003as PolarX vázba és egy kétfogaskerekes hajtõmûvet pakolnék ra amit majd akkor veszek meg ha van új középcsapim.na mind1
Truvativokkal mi a helyzet. Mert elég jónak tûnnek és az áruk is elég baráti.Csak 1 baj nem tudom melyik megy bele PolarX be.
NA akkor mi a vélemény a Truvákról?
Írta 2004. április 13. - 13:18
az még jó, hogyha függõleges...
sõt extrém felhasználás esetén ilyet is látni:
bár szerintem ilyennel a váltás már nehézkes, inkább csak láncfeszítõnek üzemel a váltó
sõt extrém felhasználás esetén ilyet is látni:
bár szerintem ilyennel a váltás már nehézkes, inkább csak láncfeszítõnek üzemel a váltó
Írta 2004. április 13. - 12:58
üdv mindenkinek!
lenne nekem 1 kis problémám a +hajtással...
SRAM pc38-as láncom van ami 7s-es és ha felrakom akkor alul a lánc lóg mint állat...
kiütöttem 4 szemet a láncból és most 1esben úgy áll a váltóm hogy a kanalak szinte függõlegesek és a lánc a földtõl kb 4-5 cm-re van...
árt ez a váltómnak???
vagy jól van ahogy van???
lenne nekem 1 kis problémám a +hajtással...
SRAM pc38-as láncom van ami 7s-es és ha felrakom akkor alul a lánc lóg mint állat...
kiütöttem 4 szemet a láncból és most 1esben úgy áll a váltóm hogy a kanalak szinte függõlegesek és a lánc a földtõl kb 4-5 cm-re van...
árt ez a váltómnak???
vagy jól van ahogy van???