az mar sok
mer az 2*~1.9
a lanc pedig tan 3mm belul.
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Meghajtás
Indította
Dude
, 2002. november 14. 13:08
Írta 2004. június 28. - 20:13
Írta 2004. június 28. - 20:09
Írta 2004. június 28. - 20:05
Írta 2004. június 28. - 19:57
az lehetséges hogy azért esik le a bmx es lánc hogy hátol monti fagaskerékvan?
Ja thez láttalak téged!mentetek el a gyapitól!Akkor ugrott be hogy ki vagy amikor visszaordítottál! ;D Pont vártam brothert meg atit!
Ja thez láttalak téged!mentetek el a gyapitól!Akkor ugrott be hogy ki vagy amikor visszaordítottál! ;D Pont vártam brothert meg atit!
Írta 2004. június 28. - 18:45
Ha valakinek van eladó Sram váltógörgõje az szójjón!!! Sürgõs lenne!
Multkor szétment benne az ipari csap. azt kicseréltem, most meg lekopott róla az összes fog, pedig rajt elõtt(zempén maraton) még meg volt mind, ha kopottan is...
Multkor szétment benne az ipari csap. azt kicseréltem, most meg lekopott róla az összes fog, pedig rajt elõtt(zempén maraton) még meg volt mind, ha kopottan is...
Írta 2004. június 28. - 12:53
Írta 2004. június 28. - 12:50
mario: mindegyik jó lesz. (kivéve tán a wtb-t)
nkarcsi: erõsen kell leszedni. amelyik mozog, azt.
nkarcsi: erõsen kell leszedni. amelyik mozog, azt.
Írta 2004. június 28. - 12:12
emberek tudtok valami tipet ani hátsó tárcsás agy vásárlás ügyben?!
ami jáccik :vagy a wtb dual duty kereke aban kónuszos agy van,vagy az acor b+ novatech trinity agyak,asszem uo mind,nem?szóval valami kéne amit nem csavar el a tárcsa(203mm)!
valami ötlet,meg hogy kb menniy!?
ami jáccik :vagy a wtb dual duty kereke aban kónuszos agy van,vagy az acor b+ novatech trinity agyak,asszem uo mind,nem?szóval valami kéne amit nem csavar el a tárcsa(203mm)!
valami ötlet,meg hogy kb menniy!?
Írta 2004. június 27. - 21:37
Írta 2004. június 27. - 21:27
Hát ezaz, a bal oldali az pörög körbe-körbe, de le nem jön. Hogy a rákba kell lecibálni azt a sz*rt?
Írta 2004. június 27. - 21:19
hát az egyiknek le kéne jönni... ha nem, akkor nem tudod berakni, mert akkor nem tudod bedugni a vázba, ha ott van a menet a másik oldalon. szoval próbáld meg leszedni az egyik oldalon a csészét. esetleg kend be zsírral
Írta 2004. június 27. - 21:11
De nekem egyik se jön le, vagy csak én vagyok gyökér? Tehát a meghajtás felöli az fix. A másik (baloldali) viszont lehúzható, vagy mit kell vele csinálni? Mert anélkül nem lehet berakni a vázba.
Írta 2004. június 27. - 20:02
mit leszedni? a tengelyrõl ne is szedjél le semmit. van a tengely, meg van a háza. nem tom, hogy hivják, de az ami relyti a csapágyakat. nem éppen szakszerû, nah...
ezen a "házon" egyik oldalt fel van "ragasztva" az egyik csésze. a másik az fel/le tud csúszni róla. a fix oldalit becsavarod, aztán a másikat is. ennyi. jah és általában (amit eddig láttam) a fix oldali volt a meghajtás oldali csészéje.
ezen a "házon" egyik oldalt fel van "ragasztva" az egyik csésze. a másik az fel/le tud csúszni róla. a fix oldalit becsavarod, aztán a másikat is. ennyi. jah és általában (amit eddig láttam) a fix oldali volt a meghajtás oldali csészéje.
Írta 2004. június 27. - 19:31
Akkor rosszul magyaráztam: tehát a jobb oldali csésze nem mozdul meg de a bal meg elforog. Melyiket tudom leszedni és hogyan?
Írta 2004. június 27. - 15:05
bal oldali csésze? sztem fordítsd meg nem is baj, ha elfrog a bal csésze. azért van, mert ugy kell berakni, hogybecsavarod, azzal a felével, ami nem mozog, majd másik oldalról rácsavarod a másik csészét. és kész.alátét akkor kell ha nincs láncfaszítõ.
Írta 2004. június 27. - 12:51
Van egy Isis-es Truvativ monoblockom (2003-as kona-ból lett kivéve, még nem volt használva). Van vele egy kis gubanc: a bal oldalán lévõ csésze nem igazán akar elmozdulni (nem is feszegettem), a jobb oldali viszont elforog. Hogyan tudnám lehámozni? Ja és utána be akarom rakni a denebbe, van hozzá valami alátét is, hogyan állítsam be? Szervizbe nem akarom még vinni, mert meg akarom tanulni.
Írta 2004. június 26. - 16:47
Írta 2004. június 26. - 16:30
Tegnap vettem egy pedált...(juj de jó mi ??? ?? ;D). 2 hónap alatt elnyúztam 2 pedált is, igaz mind a kettõ noname volt ( az eggyiknek a tengelye tört el középen, a másik mûanyagházasvolt 8) és az eggyik ugrás után a tengely átszakította a mûanyagházat) Képeket tudok küldeni ;D. A lényeg az, hogy most már úgy gondoltam veszek egy komolyabbat, így hát berúháztam 1 Odyssey South Gate-re. Még kipróbálni nem tudtam (már felraktam a brinyóra csak hátul ki van szakadva 2 küllõ és a kerék nem forog el a vázban 8) ;D), de eddig nagyon bizalomgerjesztõ. Oldalanként 10-10 cserélhetõ szeggeccsel + középen 2 nem-cserélhetõ szegecs(mind a 40 szegecs alatt miniatûr gumi alátét), 14 mm-es CroMo tengely, ipari (Lor kedvéért, mélyhornyú 8))csapágyas. Kaptam hozzá a dobozban 1 garnitúra plusz szegecset. Az egész pedál felûlete emellet igen durva felületû (kis rombuszok), így a lábam ha akarnám sem fog tudni lecsúszi lóra (eddig sok esésnek ez volt a forrása), és ja, majd elfelejtettem : akkora mint a Nagyalföld.
Egyettelen hátrány a súlya(már akinek, mert engem speciel nem érdekel), mert olyan nehéz mint a dúsított urán . Ja, és mindez 8900 HUF-omba került.
Szóval a tapsztalatokra még egy kicsit várnotok kell, de eddig külsõre jónak tûnik.
Egyettelen hátrány a súlya(már akinek, mert engem speciel nem érdekel), mert olyan nehéz mint a dúsított urán . Ja, és mindez 8900 HUF-omba került.
Szóval a tapsztalatokra még egy kicsit várnotok kell, de eddig külsõre jónak tûnik.
Írta 2004. június 25. - 19:06
tudnátok ajánlani nekem vanali olyan láncvezetõt/feszítõ, ami jó 32es tányértól 38asig (persze nem eccerre ;D), felül van ilyen feszítõje/görgõje, nincs sok baj vele, vázra rögzíthetõ .. és kb ennyi? vagy most szépen körülírtam a chaindogot? alternatíva esetleg? az ára se legyen vésze, az is szempont ;D
és valaki elmondaná, hogy mi a szerepe az alsó görgõnek? mert nekem arra kéne, hogy ne essen le a lánc, a feszességgel nincs baj.
és valaki elmondaná, hogy mi a szerepe az alsó görgõnek? mert nekem arra kéne, hogy ne essen le a lánc, a feszességgel nincs baj.
Írta 2004. június 24. - 14:16
nem. nekem 8-as lx sorom volt a bulliton.
a dura ace sor nme az enyém. most 9-es sram 9.0 sor van fenn.
a dura ace sor nme az enyém. most 9-es sram 9.0 sor van fenn.