Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Meghajtás

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
7585 replies to this topic

szinuhe

szinuhe

törzsvendég

• fórumtag
  • 911 posts
idokozben megjelent a '05-os lx, 35 penz az ebike-on

XC_Rider

XC_Rider

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,218 posts
Használat közben hal meg álltalában (sajnos :'()nem szerelés közben

Janiii

Janiii

vendég

• fórumtag
  • 210 posts
Valojában ez is megoldhato ;D

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24,199 posts
esetleg esztergaltatni...

Janiii

Janiii

vendég

• fórumtag
  • 210 posts
Hát ha szakértõ csinalja csak nem nyalja el azt a bigyót nem ?

XC_Rider

XC_Rider

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,218 posts
Dehogynem, csak külön nem hiszem hogy árulnának ilyet. Max. szerezni lehet valahonnan XTR-t.

Janiii

Janiii

vendég

• fórumtag
  • 210 posts
És az XT bigyója nem kompatibilis az XTR bigyójával ? ;D

XC_Rider

XC_Rider

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,218 posts
Csak a bal oldali ráhúzógyûrûvel vigyázni, ugyanis hajlamos letörni a karimája. Nem egy esetrõl hallottam. Ez a bigyó az XT-nél mûanyag, az XTR-nél viszont alu.

Janiii

Janiii

vendég

• fórumtag
  • 210 posts
ON: 2oo4-es XT hajtómüvem van. KellyS felépitmény :) Nem raktak bele elegendõ zsirt ezér bõ 15oo km után eléggé nyekergett. De hát ezt a problémát 5 perc alatt kiküszöböltem. Amugy 1 profi karról van szó :)

Sick

Sick

vendég

• fórumtag
  • 77 posts
Az hogy van hogy a Chaincat már másodjára köpi ki a láncom aszt leesik a lánckerékrõl.

Gondoltam túl hosszúra van hagyva a lánc. Kiszedtem 2 szemet, mostmeg a hátsóváltónak tûnik soknak: majdnem vízszintben áll a váltó a legnagyobb fogaskeréken.

Esetleg rövidebb kanalas hátsó váltó?

Rugózásra is gondolni kellene nem?

zsalti

zsalti

vendég

• fórumtag
  • 14 posts
ja, yea. csak attol félek, hogyha egyszer shimano-szintre kerül a SRAM (vagy elõbb is), akkor nem akar majd árháborúba szállni a bigS-szel....
ha egyszer uolyan jó vagy jobb, mér adja olcsóbban? úgyis megveszik a fanatik biker gyerekek

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
Végülis elmondtad a lényeget. Sztem nem lesz Sram nevû hajtókar, hanem beszállnak a Truva fejlesztési költségeibe. Így megmaradnak a vásárlók, nincs gond a garancia-átvállalással, nem kell új terméknevet bevezetni a piacra, stb...

Sztem jól csinálják. Nem bánnánk már egy kis konkurrencia-harcot, túl elnyomó a Big S.

zsalti

zsalti

vendég

• fórumtag
  • 14 posts
heló fiúklányok, nem tud valaki több infot az új SRAM hajtókarokról?
mi ennyit tudtunk összehozni a fejleményeket illetõen:
http://www.kalandvil...newsread&id=294

mostmár a truvativ is a sramé...

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24,199 posts
persze ami kaphato integralt az nem huzna le a hkaromat.
:-/

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,354 posts
még 1:
lehet kapni asszem 2e körül önlehúzó csavart a hajtókarba.
minden karhoz jó, hisz a leszedõ menetét alkalmazza.
de ha találsz/csinálsz ilyet, akkor egy akkora gyürü kell,ami a mosntani/normál porfogó méretü, szal a hajtókar csavart körbefogja, és a menetbe csavarodik. így a hajtókar csavar kicsavarásával együtt a kar leesik. hopp ;) legolcsóbb, legegyszerûbb, legkisebb, és a legkevesebb helyet/munkaerõt foglalja el/le, hisz ottvan a hajtókarban rögtön.

KeX

KeX

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,292 posts
lor, persze láttam a bringádat, tiszteletem. nem "sértegetni" akartalak... rob, hát tényleg nem feltételeztem, hogy gyárilag szarakodnak ilyen átalakítókkal. a 10-es csavar ötletet megfogadom, kössze. ::)

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
kex: azt nem is feltételezted ugye, hogy gyárilag van oda adapter, ami pont beleillik, és nem kell foritosokat szétb*szni.....
persze egy 10-es csavar is megteszi. (azt hiszem 10-es)

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
én láttam...

(ezt most olyan hangsúllyal mondtam, mint amikor a Bunkó megkérdezte a 3 négert, hogy "tudjátok ki vagyok?" és a zegyik azt mondja, hogy: "én tudom...")

;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Amugy. Én is eljátszottam ezt a egy forintos-két darab egyforintos-kétforintos nem fér be-témát. Aztán találtam egy csavart, aminek integrált alátétje van. szerszám nélkül macerás sztem.

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24,199 posts
lattad mar a bringamat?

KeX

KeX

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,292 posts
és akkor hol marad a legendás "mindörökké tunning cucc." lor hozzáállás? csak meg lehet oldani olcsóbban is. 2 róka egy lehúzó, abból 40 csocsómeccset le lehet zavarni...