Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Meghajtás

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
7585 hozzászólás a témában

conor1326

conor1326

bentlakó

• fórumtag
  • 5.055 hozzászólás
Hali!
most egy lx hajtókart nézegetek(FC-m571).
lehet hogy ez lesz.
Namármost az mtbr-en olyat irtak sokan hogy a normál 113-as tengellyel beleér a vázba, ezért 121-es kell helyette.
Ez igaz? Ki tud errõl valamit?
(a vázam 2003as polarx gondolom ez is számít)

xian

xian

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.280 hozzászólás
  • LocationTahitótfalu (ritkán Ózd)
rott3n: a kazettatestben, a 30x5-ös laposvassal kitekerhető kónusz alatt van pár -különböző vastagságú- hézagoló alátét. Ahogy kopik a kónusz ezekből szükség szerint ki kell/lehet vanni, így orvosolható a probléma.

X

rott3n

rott3n

törzsvendég

• fórumtag
  • 263 hozzászólás
Ez gepida, elol novatec van. Mind2 iparis. Hatso sajna nem vot. :'(

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
szerintem mindegyik kolbászol, amelyiken az agyhoz a racsnitest menettel rögzül. (volt deore-m)Ezért kell novatec-et venni? ;)

rott3n

rott3n

törzsvendég

• fórumtag
  • 263 hozzászólás
ARGH! >:( Akkor viszont igy marad. Legalabbis egy joideig... Vegulis nagyobb gond nincs vele, hacsak nem a lancot jobban koptatja... Azert majd megnezetem luongoban is.

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
kazettas agy szokasos hibaja.

rott3n

rott3n

törzsvendég

• fórumtag
  • 263 hozzászólás

link=board=5;threadid=3668;start=4005#msg217714 date=1099769951]
menetes hátsóagy: meghajlott a tengely.
kazettás hátsóagy: a fogaskeréksor fogai hajlottak meg. olcsó húsnak..

kazettas, iparis. a fogaskoszoru meg vmi sun race...(Biztos jo ;D :-X ) Minden tanyer ugyanugy hajlott volna meg? ??? Nyah majd luongoba el kell masznom mar oszt nekik szegezek par kerdest. azer kocce rob remelem telleg csak fogaskoszoru csere kell, mer nemreg fuzettem a kereket es a nemletezo hajamat tepnem, ha ujra kene fuzetnem egy uj aggyal. :)

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
menetes hátsóagy: meghajlott a tengely.
kazettás hátsóagy: a fogaskeréksor fogai hajlottak meg. olcsó húsnak..

rott3n

rott3n

törzsvendég

• fórumtag
  • 263 hozzászólás
Ooo az miert lehet, hogy kovajog a hatso fogassorom? Szarul lett felrakva az agyra? Nem kogyog semmi, de ugy nemegesz 1mm-t ut az tuti. :-\ Amugy valtas oke, meg lancot nem dobalja, csak irrital. most vettem eszre...

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
akko viszont betekeres alatt tekeredne ki.
rendesen kene rogziteni
kis csapppal ragasztoval
vagy egyszeruen persely nelkul csinalni

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
az is menetes, és az a baj, hogy ugyanolyan a menetirány, mint a pedálmeneté.
(vagy ez nem lenne baj, ha ennek a perselynek a hajtókar belsõ felén lenne egy pereme, ami nem engedné kicsavarodni...)

conor1326

conor1326

bentlakó

• fórumtag
  • 5.055 hozzászólás
na akkor megkérdezem amit régóta nem vágok:
az acél persely hogyan van belerögzítve a karba?
menettel?vagy hogy?

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8.649 hozzászólás
én is parázva vettem meg a husit mer sok rosszat olvastam róla itt és mindenkitõl azt hallottam NETEN, hogy ne. mégis megvettem, mert haveri körben akiket SZEMÉLYESEN ismerek, többen is használnak husit és egyik se szidja. mono-t jót kell venni hozzá annyi. a perselyes témához meg annyi, hogy epoxi gyantával könnyen orvosolható a dolog.
ennyi pénzér' sztem megéri...

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás
jah.
szebben csillog a holzfeller:) csak egy 10essel több:(( én is azt vettem volna anno, ha lett volna rá pénzem.
de akinek spec csak 25e-je van max egy hajtókarra, az pedált sem fog hetente cserélni, és nem is lesz gondja egy jó kis truva monóval együtt a hussefelttel sem. szal nem lehet kijelenteni így, hogy ez szar, ezt ne vegye senki, meg ilynek.
meg lehet venni, nem hajlik, nem csoffad, csak picit problémás a persely a karban. oda kell rá figyelni.

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7.561 hozzászólás
En szivem szerint nem vettem volna meg, de sajnos csak Isis -es monoblokk volt jo. RF-et elbol nem veszek, mert baromi draga ahoz kepest amilyen. Igy maradt a Truva. Mivel pont nem volt Holzfeller, ezert voltam kenytelen megvenni a Hussefeltet, de meg is bantam. Soha tobbet. A Holzival nincs baj, es sokkal konyebb es szebb is.

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás
igen, ez is igaz.
nekem bejött, és sokkal jobban is tetszik mint egy deore vagy lx. ami ocsmány. de ez persze saját vélemény.
amúgy meg menetrögzítõtm fog jönni ezek után nekem is...
és kész is.
tudom, megint nekünk kell befejezni a gyártást, a gyártó cég helyett, mint a wegánál....
cseke úgylátszik csak "ilyen" szar dolgokat forgalmaz...

de nekem mégis bejön.

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7.561 hozzászólás

nem kell pedált sem cserélni hetente, vagy ha célja ez az embernek, nem szabad hagyni hogy összerohadjon az acél tengely az acél persellyel

Nem lenne termeszetesebb ha rendesen megcsinalnak, es nem is kene gondolni ilyesmire?

Amugy en ujonan vettem egy Hussefeltet es szinten ujonan egy Time pedalt. Egy hetig hasznaltam a pedalt kb. utana ki akartam szedni, es kitekeredett az acel persely a karbol. Nem tudom mikor lett volna idejuk osszerohadni...
::)

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás

meg hogy a husi itt milyen árkategóriában van és, hogy ott.... it az olcsó belépõ cucc, kint pedig azért nagyobb májerfaktroa van a truva cuccoknak.

pontosan.

én nem cserélek pedált, nincs is bajom.
igaz elkezdett kicsavarodni mikor ki akartam szedni. de rájöttem, nem is akarok cserélni pedált.
nem kotyog, nem lötyög, nem csavarodik, nem esik ki, nem kattog, nem recseg. mi más kell egy hajtókarnak?
nem kell pedált sem cserélni hetente, vagy ha célja ez az embernek, nem szabad hagyni hogy összerohadjon az acél tengely az acél persellyel

CD-málna

CD-málna

törzsvendég

• fórumtag
  • 902 hozzászólás
meg hogy a husi itt milyen árkategóriában van és, hogy ott.... it az olcsó belépõ cucc, kint pedig azért nagyobb májerfaktroa van a truva cuccoknak.

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10.884 hozzászólás
Na ja elég csak az Usa-ban forgalmazott monsterek tárcsfék szemeire gondolni meg az Itteniekre..