málna: ha a kazetta lolbászol az agyon abból nagy baj nem hiszem hogy lehet
hát ez elég veszélyes megközelítése a mozgó fémalkatrészeknek. persze mûködhet, nademégis
málna: ha a kazetta lolbászol az agyon abból nagy baj nem hiszem hogy lehet
Vegyipari Technikus, Biológia Tanár, Specialized Epic Marathon, Lumix G80, Golden retrievers
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
áhh mostmár teljesen tisztarott3n+málna: az enyémben a mélyhornyú golyóscsapágyak (2 db) csak az agy-tengely kapcsolatban vesznek részt. Magában a kazettában 2 sor apró golyócska van: egy a tövénél, és egy a már említett kónusz alatt.
Láttátok az FSA Gravity Bash-t?
Szerintem simán jobb bármelyiknél...
Amugy ami sztem még jo lehet, az a Truvativ Hussefelt/Holzefeller TrialGuard persze ez csak street/triálra jó különösen, Dirt Jumpra, DH-ra ott a DH változat.
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Vegyipari Technikus, Biológia Tanár, Specialized Epic Marathon, Lumix G80, Golden retrievers
:scared:MEGVAN AZ ÚJ VÁZAM!!!:scared:
E B Ó D O T T Á!
Tudom, és hidd el, nem is hagytam figyelmen kívül.
Nekem is iparis van, melyben az említett kónuszban helyezkedik el az egyik csapágy.
Persze, lehet, hogy a tied másképp működik...
rott3n: a kazettatestben, a 30x5-ös laposvassal kitekerhető kónusz alatt van pár -különböző vastagságú- hézagoló alátét. Ahogy kopik a kónusz ezekből szükség szerint ki kell/lehet vanni, így orvosolható a probléma.
X