Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Meghajtás

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
7585 replies to this topic

Ranger^41

Ranger^41

törzsvendég

• fórumtag
  • 953 posts
Hmm azt nem fog menni... Szerintem rá se menne, mer ahogy nézem a nagytányérnak kisebb a belsõ sugara mint a középsõnek (tehát egyáltalán nem fog felfeküdni, mer nem passzol oda), ha tévednék akko ezerbocsi... várjuál még vele szakértõre aki megmondja a frankót...

ggx

ggx

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,613 posts
ezt most igy hogy kéne érteni?
a középsõvel felcserélve? vagy csak 1 tányért akarsz hagyni, vagy a kicsit és a nagyot? vagy hogy

husevotelefonfulke

husevotelefonfulke

visszatérő

• fórumtag
  • 2,350 posts
Az egyébként nagyon halál, hogyha az lx h.mû nagy kereekét a középsõnek a helyére teszem?Mert ugyi nem fekszik fel a talpa teljesen a karokra.Ez tuti meghalást jelentene vagy nincs olyan nagy jelentõsége?

vendég_rvilike_*

vendég_rvilike_*
  • vendég
En szaraz ronggyal szoktam "tisztara" torolni,aztan ugy ra az olaj.Igy nem szokott allni rajta a dzsuva.Meg a racsnit szoktam pucolni,egy egy mosas utan az egesz sokaig birja.Viszonylag jo ez a finish line lancolaj,higabb es nem lesz ilyen massza a lancon utana,cserebe tobbet es surubben kell nyomatni

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17,297 posts
ha a vastagon dzsúvás láncodat tisztitás nélkül beolajozod az szép...
mind esztétikailag, mind hang ügyileg.
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

vendég_rvilike_*

vendég_rvilike_*
  • vendég
En okosoktol azt hallottam,hogy azokat a kis porszemeket meg homokot,ami a csuklok es csapszegek kozott van az eletben semmivel nem lehet kimosni,szoval esztetikailag szebb lesz a lanc,de ugyanugy kopik a sok sz*rtol ami benne van,szoval folosleges mosogatni,inkabb olajozni kell surun.Lehet benne valami...Bar azert a fogaskoszorunak biztos szamit h nem egy dzsuvas szar van rajta ami koptatja.

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
osztom endroo véleményét

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,030 posts
Szerintem jobban megéri beruházni egy patentszembe, egy üres nestea-s üvegbe és egy liter brigeciolba.

PTR

PTR

vendég

• fórumtag
  • 127 posts
ha már lánc témánl vagyunk..
annyi kérdésem lenne, hogy a boltokban kapható 3 "fogaskerekes" lánctizstító ketyerék mennyire hatékonyak? megéri beruházni 3 ropit értük?
valakinek tapasztalat?

ggx

ggx

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,613 posts
legjobb, ha van 3 láncod, és 1000km-enként cserélgeted õket

vendég_rvilike_*

vendég_rvilike_*
  • vendég
Konnyu versenylanc?Hat,ha megnezegeted elegge ugyanolyan sulyban vannak a lancok(most shimanorol es sramrol beszelek),persze a 8as-ok nehezebbek mint 9esek stb.Az konnyebb talan,ami ki van lyukasztgatva,de attol az meg nem nyulik jobban mint a tobbi,szoval az elettartama se kevesebb.Sztem.
Vagy titan lanc :D Olyan van amugy? :D

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11,904 posts

nem, a 15 gramm a monoblokkra utal. ennyi.
azt akarja mondani, hoghy az a jó benne, hogy nem muszáj 113-mas monoval használnod, mint általában az isis-es hajtókarokat, mert ezt eleve 108-ashoz optimalizálták, ami miatt súlyt takarítasz meg. érted?

yóság,köszönöm.

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10,884 posts
Nincs megadva a leírásában?
Egyébként addig amíg rendesen funkcionál nem nyúlik meg nagyon..
De pl ha drága/könnyû versenylánc akkor kb 1000 km.
Vedd be a piros kapszulát, és kitágul az univerzum.

husevotelefonfulke

husevotelefonfulke

visszatérő

• fórumtag
  • 2,350 posts
Ugye ha láncot gyakrabban cserélgetjük akkor a fogaskerekek hosszabb életûek.Mennyi az az idõ ameddig egy láncot érdemes használni?Én szemre aztán meg nem állapítom hogy ez most kicsit kopott vagy nem.

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
nem, a 15 gramm a monoblokkra utal. ennyi.
azt akarja mondani, hoghy az a jó benne, hogy nem muszály 113-mas monoval használnod, mint általában az isis-es hajtókarokat, mert ezt eleve 108-ashoz optimalizálták, ami miatt súlyt takarítasz meg. érted?

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11,904 posts

azt, hogy 108-as monohoz tervezték, ami 15 grammal könyebb, mint a 113-mas :)

a 15 gramm sztem a karra vonatkozik:)
nem az,csak nem értem,h 118-as monoval miért is nem le7 használni:) arról ledobja magát,v mi?

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
azt, hogy 108-as monohoz tervezték, ami 15 grammal könyebb, mint a 113-mas :)
én szerintem holzi vagy v-drive extreme

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11,904 posts
"Designed to work with a 108mm BB spindle only. This saves you an additional 15 grams over using a 113mm bottom bracket."
RF Evolve karról olvastam.Ez mit kéne h jelentsen a gyakorlatban?

Noch dazu;
vélemény
FSA X-Drive cromo hajtókarszett (~23 monoval) vagy
FSA V-Drive Xtreme (~16)
RF Prodigy DH ÿ(~20)
vagy RPM vagy Truva Holzi... ?
X-Drive sztem eléggé megéri az árát de nem hiszem,h nekem ennyire túlépített kar kellene (cromo,48 fogas tengelycsatlakozás...) és több mint 1 kg tányérok nélkül is! Szóval tanácstalanság.

dualos

dualos

vendég

• fórumtag
  • 126 posts
koszi rob, bar nem hiszem hogy itt Gyorben talalok valahol olyan kulcsot... :-/

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
dualos: elméletileg van olyan kulcs, amivel meg lehet húzni az xt-n a csillagot.