Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Meghajtás
Indította
Dude
, 2002. november 14. 13:08
Írta 2005. március 13. - 22:02
Azért hülye nem vagyok.
Csak olyat csinálnék vele ami nem jár garivesztéssel..
Mint pl a tengelybõl flexelés:D
Csak olyat csinálnék vele ami nem jár garivesztéssel..
Mint pl a tengelybõl flexelés:D
Vedd be a piros kapszulát, és kitágul az univerzum.
Írta 2005. március 13. - 22:00
dig: gyapinak ne hagyd hogy menetrögzítõzzön mert a kart azért nem tudjuk menetközben leszedni és olyan hülyén mutat majd mikor megáll vizszintesbe te meg csak tekernéd, tekernéd ...
Írta 2005. március 13. - 20:39
Figyi az van hogy ugye van a rovátka a karon meg van a tengelyen amin elvileg patentra kéne ott maradnia lötyögés nélkül..
De egyszerûen nem marad ott.
Akkor marad ott lötyögés nélkül ha kézzel hozzányomom de nem jöttünk rá hogy hogy lehetne jobban odanyomni a kart a tengelyhez..
Ha eljössz gyapihoz megszakértheted;)
De egyszerûen nem marad ott.
Akkor marad ott lötyögés nélkül ha kézzel hozzányomom de nem jöttünk rá hogy hogy lehetne jobban odanyomni a kart a tengelyhez..
Ha eljössz gyapihoz megszakértheted;)
Írta 2005. március 13. - 19:24
dig tudod hol lakunk, küldheted a hussit
amugy meg szvsz menetrögzítõ nem oldotta volna meg? mármint menetrögzítõ a csavarokra, amik a bal kart tartják (amugy is kicserélni õket másmilyenre/hoszabbar/rövidebbre) vagy kipróbáltátok ezt is?
amugy meg szvsz menetrögzítõ nem oldotta volna meg? mármint menetrögzítõ a csavarokra, amik a bal kart tartják (amugy is kicserélni õket másmilyenre/hoszabbar/rövidebbre) vagy kipróbáltátok ezt is?
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Írta 2005. március 13. - 15:54
Szegény Vinnie-nek milyen nem tört el ?!
Mer' egy állat vagyok !
Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.
Írta 2005. március 13. - 15:19
Írta 2005. március 13. - 15:12
Sign DH volt a mono.Bár vinnie-nél ez a hármas szám nem jelent jót;)
Most valszeg veszek egy saintot is és amíg megjön az új diabolus azt használom aztán a saint meg megy majd a merev tekerõs fr gépembe.
Most valszeg veszek egy saintot is és amíg megjön az új diabolus azt használom aztán a saint meg megy majd a merev tekerõs fr gépembe.
Írta 2005. március 13. - 14:52
tam: pláne ha ilyen kultikus arcok teszik közzé
vinninek nem csak a siganture-rel voltak problémái, ha jól tudom.
vinninek nem csak a siganture-rel voltak problémái, ha jól tudom.
Írta 2005. március 13. - 14:52
Azt nagyon furának tartottam de hát ez van..viszont élettartam van rá szóval..ha a következõ kar is elbaszódik nincs mit tenni márkát váltok.
Írta 2005. március 13. - 14:47
én is röhögnék, de mióta vinnie leírta, hogy meghalt nekie 3db [mittomén] RF SignatureDH monoblokkja 2hét alatt, azóta kicsit húzom a számat ha rápillantok a workshopban pl...
szóval tényleg csínján kell bánni a kijelentésekkel, mert véleményformáló hatásunk van
szóval tényleg csínján kell bánni a kijelentésekkel, mert véleményformáló hatásunk van
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.
RAUH-Welt
B E G R I F F
Írta 2005. március 13. - 11:13
Mivel élettartam garis ezért nem félek;)
Megy vissza szépen usa-ba és kapok újat.
És remélem leírják hogy mi volt a baj.
És ha azt terjesztik hogy szar a kar akkor röhögni fogok;)
Megy vissza szépen usa-ba és kapok újat.
És remélem leírják hogy mi volt a baj.
És ha azt terjesztik hogy szar a kar akkor röhögni fogok;)
Írta 2005. március 13. - 10:42
Ilyeneket ne írj be mert elkezdik terjeszteni, hogy szar a diab, lásd husselfelt. és soha nem tudod eladni. Majd jól megnézzük és bekenjük zergepatazsírral, ne parázz. Vagy elcserélheted velem a husira, az nem lazul.Na az van hogy a diabolus jobb oldala állandóan lelazul
kelliz: ezt szeretem, megoldottad a saját problémádat, több ilyen kéne
Írta 2005. március 12. - 21:16
Rendeltem az ebike-rõl egy xt fogaskoszorút.
Most nézegetve shimano katalógust látom, hogy a tartóbaknak 5 ágúnak kellene lennie. Az amit kaptam az pedig csak 4 ágú. Hogy van ez? Rosszat kaptam?
Rákerestem és látom h csak a 11-34-es ötágú. Azért a shimano oldalán is feltüntethetnék h melyik melyik. Mindegy a lényeg h jót kaptam.
Csak kezdtem megijedni...
Most nézegetve shimano katalógust látom, hogy a tartóbaknak 5 ágúnak kellene lennie. Az amit kaptam az pedig csak 4 ágú. Hogy van ez? Rosszat kaptam?
Rákerestem és látom h csak a 11-34-es ötágú. Azért a shimano oldalán is feltüntethetnék h melyik melyik. Mindegy a lényeg h jót kaptam.
Csak kezdtem megijedni...
Írta 2005. március 12. - 20:33
Írta 2005. március 12. - 20:32
Nekem volt perselyezett hajtókarom. Kétkomponensû ragasztó és szevasz. Fúróval és menetvágóval bontható, de minek?
Nekem nem kell bontani mert vicces lenne ha kijönne a persely de van más prblémám amihez kell.
Na az van hogy a diabolus jobb oldala állandóan lelazul és nem értjük miért mert a leírás szerint van tökéletesen összerakva..
De valamiért lötyög a bordás részen a kar..pedig semmi sérülés nincs.
És nem szívesen küldöm vissza gariban.
Írta 2005. március 12. - 20:31
tam:
azt akartam írni hogy ha bemenetrögzítõti a perselyt, akkor talán ki tudja szedni a pedált.
de ha ugy nem megy, akkor szvsz be is ragaszthatja, nem kell azt kiszedni...
Dig:
mit kéne ragasztani?
azt akartam írni hogy ha bemenetrögzítõti a perselyt, akkor talán ki tudja szedni a pedált.
de ha ugy nem megy, akkor szvsz be is ragaszthatja, nem kell azt kiszedni...
Dig:
mit kéne ragasztani?
Autist Team:)
Akkor mindegy, esetleg olyan nincs ami atom módjára ragaszt de hõ hatására bontható vagy ilyesmi?
Nekem volt perselyezett hajtókarom. Kétkomponensû ragasztó és szevasz. Fúróval és menetvágóval bontható, de minek?
Aktuális civil
Írta 2005. március 12. - 20:30
Írta 2005. március 12. - 20:26
De ezek bonthatóak?Mert ha nem akkor lehet hogy mûködne de..