Jelentkezz be Regisztrálj
Meghajtás
Írta 2005. április 14. - 13:30
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Írta 2005. április 14. - 13:23
Egyébként csak azért, mert a piac nem négyszögtengelyes monokkal van elárasztva, még nem jelenti, hogy annyira szar.
Csak egy példa: kantifékek. Sok bringásnak jobb volna, mint valami kotvány madzagos "tárcsafék", mégis kuriózumszámba megy kishazánkban manapság :-/
Írta 2005. április 14. - 12:53
Írta 2005. április 14. - 11:41
Token üreges Cro-Mo tengelyes cucc (vagy max a tömör tengelyes)
Truvativ Square LE
A Token szemre csiri-viri, már már kicsit túlzás ennyi pénzért :-/.
Nekem olyan valami kéne, ami nem két szezont bír ki (normál XC tekerés mellett), és ez szerintem leginkább a csapágyakon múlik. Volt már jópár monom és egyik sem tengelytöréstõl halt meg, mindnek a csapágya pusztult.
Ha van valakinek bármelyikkel tapasztalata, azt szívesen veszem!
Írta 2005. április 14. - 08:47
Too many times you've made a mistake
Too many times you haven't realized
Too many times your mind became paralyzed
A biciklim. Saját konstrukció.
vmi állást én is keresnék. esetleg ha vki tudna vmi testhezállót, egészen nyugodtan ne fogja vissza magát...
Írta 2005. április 13. - 18:46
de aszem keresek valami rf kart és jó lesz a vetésforgóban a monoblokk csere
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
Írta 2005. április 13. - 18:41
Már vagy egy hete szarakodok két problémán, jó lenne, ha tudna segíteni valaki! Egyrészt kéne nekem egy 128/73E monoblokk, amit égen földön sem találok (de ezt talán tud hozni az iljicS), a másik, hogy valahogy nem akar elférni a vázamtól az mrp system #1. Ha valaki aki már próbált felrakni v10-re hasonló láncterelõt, az légyszi mondja meg, hogy felmegy-e a sytem #1, vagy csak a 2-es. Köszi!
The life is short, ride more!
Írta 2005. április 13. - 16:31
[whitetrash.hardcore.rock&roll.fuckyou]
Írta 2005. április 13. - 16:27
Írta 2005. április 13. - 16:22
Bowden-bowdenház is kb.500 km-t ment....
A lánchossz is megfelelö....úgyhogy nemtom,talán már tényleg csak a hátsóváltó maradt.-gondolom én...
Ezt a kis és a nagy hátsó lánckerekek környékén is csinálja?
Próbálkoztál bowdenház/bowden cserével?
Jó lenne látni a gépet...
Írta 2005. április 13. - 16:18
Próbálkoztál bowdenház/bowden cserével?
Jó lenne látni a gépet...
Vegyipari Technikus, Biológia Tanár, Specialized Epic Marathon, Lumix G80, Golden retrievers
Írta 2005. április 13. - 16:11
És jól be van löve...
Írta 2005. április 13. - 15:46
Vegyipari Technikus, Biológia Tanár, Specialized Epic Marathon, Lumix G80, Golden retrievers
Írta 2005. április 13. - 15:30
Szóval az van hogy tegnap raktam össze a párom bicaját a következö váltószettel (minden vadi új) : alivio váltókarok,alivio hajtómü,sram 8-as fogsor (nemtommilyen 3500 Ft-os),lx áttdobó,lx hátsóváltó ,sram pc58 as lánc
A cuccos maga a tökély,olyan pontos mint schaffhausen,soha rosszabbat.
A gond az hogy az én rendszerem ennél sokkal szarabbul és pontatlanabbul mükszik:mad: pedig jól be van állítva,és mint majd azt látjátok legalább egy kategóriával "feljebb" van...(deore váltókarok,xt hajtómü,sramx9 fogsor,sram pc59 lánc-ezekben kb 500 km van.+lx átdobó-használt,xt hátsóváltó-használt)
Arra gondolok hogy a müködésbeli hiányosság abból eredö hogy a hátsó váltó már kopott és gyengusz a rugója - már én is használtan vettem,tavaly is ezt használtam-nem keveset...:chin:
Szerintetek egy hátsóváltó cserével orvosolható a gond?
Írta 2005. április 12. - 18:41
És a többi ISISes jó? Vagy RaceFace négyszögtengellyel, azt csókolom?
van most egy rf lp dh az apróban 0km, három rf fogaskerék, veszel hozzá egy négyszöges élettartamgaris (a tengelyre, ha acél) középcsapágyat és a merevséggel sem lesz gond és nem is csoffad le könnyen. aki cipõtalpon keresztül érzi azt a max 1-2 mm (de ez is csak vmi nagyobb ugrás közben) "csavarodást" az hazudik. nekem ez van és iszonyat jó anyagból csinálták rendesen átkovácsolva. szerintem a nagy bordástengelyõrület közben biztos olcsón meg is kapod.
mert ugye hány embernek tört le akár négyszöges tengely is és azok is miket csináltak vele, ugye
Too many times you've made a mistake
Too many times you haven't realized
Too many times your mind became paralyzed
A biciklim. Saját konstrukció.
vmi állást én is keresnék. esetleg ha vki tudna vmi testhezállót, egészen nyugodtan ne fogja vissza magát...
Írta 2005. április 12. - 15:17
Írta 2005. április 12. - 14:15
Írta 2005. április 12. - 13:29
Írta 2005. április 12. - 13:27
amugy öcsém 2 évig hajtott egy srx-et, semmi baja nem volt.
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Írta 2005. április 12. - 13:26
Nekem ilyen volt, a hussi már atomra kotyogott de ennek semmi baja nem volt, most tAmS alatt szolgál a marinban.
ZAP:Írj iljicsnek;)