Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Meghajtás

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
7585 hozzászólás a témában

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
minél többet mész, annál inkább sram pg 990. suly ugyanannyi, ár fele.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
xtr nek titán pár fogaskereke ugye!?
súlyban nincs nagy külömbség az xt is híresen jó mert olyan tartóbakos hogy az nekünk jó

szerintem fölös pénz kidobás az xtr

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

Ákos

Ákos

vendég

• fórumtag
  • 11 hozzászólás
Sziasztok

Van-e valakinek tapasztalata az ügyben,hogy érdemes megvenni az xtr fogaskoszorút,vagy elégedjek meg az xt-vel.
Cc,marathon irányú felhasználó vagyok (lennék).
Minden segítséget elõre köszönök.

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
látom volt már az omegaárol szó
szóval kérdés a következõ
érdemes-e azt megvenni vagy egy husi+valmi isises cucmók lenn-e jobb?!

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

zOrg

zOrg

exgépész

• fórumtag
  • 5.740 hozzászólás
Zolle!

goto 5379
"In idem flumen bis non descendimus"

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.030 hozzászólás
nem fordított, úgyhogy az óra mutató járásával ellentétesen lazul

PTR

PTR

vendég

• fórumtag
  • 127 hozzászólás
Egy kérdés:

Meg tudná valaki mondani, hogy a hajtókar felhúzó csavarok a monoblokkban merre lazulnak? Ugyanúgy mint a pedálnál az egyik menet fordított? (Mert az tudom hogyan van!)

Kössz!

zolle

zolle

bentlakó

• fórumtag
  • 8.703 hozzászólás
TÖRÖLTE: admin

zolle! Lehet, h. viccnek gondolod, de ez nem az elsõ ilyen jellegû postod - gondolom Te sem szeretnéd, hogy ez legyen az utolsó...
Kérlek, SOKKAL visszafogottabban az ilyesmikkel!

Köszönöm,
zOrg

FÓRUMSZABÁLYZAT:

1. A személyeskedés semmilyen formája nem megengedett. Tilos a fórumon bárkinek - vagy bármely embercsoport tagjának - az emberi méltóságát megsérteni. Tilos a nemzeti, etnikai, vallási, kulturális, nemi és faji alapú elõítéleteknek és megkülönböztetéseknek - akár burkolt formában is - a fórumon hangot adni. A fenti szabály megszegése akár azonnali kizárást eredményezhet (lásd moderálási alapelvek).

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10.884 hozzászólás

Honlapon sokminden nincs...

Örülj neki, hogy nem King-bõl vettél rossz méretet ! :D

Na annak örülök fõleg hogy nincs:D
Kétszer megvenni egy nemlétezõ rossz agyat:D
De az tuti hogy a következõ CK cuccaim egytõl egyik arany színûek lesznek..
csak hogy passzoljanak az Imprezához:D
Vedd be a piros kapszulát, és kitágul az univerzum.

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6.613 hozzászólás
Honlapon sokminden nincs...

Örülj neki, hogy nem King-bõl vettél rossz méretet ! :D

Mer' egy állat vagyok !

Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10.884 hozzászólás

Szerintem van átütõsben. Fun Bolts talán. Vagy az más ? És mi a "Super Heavy Duty" ?

?:D
Én mondtam még hogy peat alatt láttam te meg azt hogy nincs, most megnéztem de a honlapon sincs.
Csak BMX meg SS agy..

Van tandem agyból 160-as 19.5-ös tengelyátmérõvel:D

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6.613 hozzászólás
Szerintem van átütõsben. Fun Bolts talán. Vagy az más ? És mi a "Super Heavy Duty" ?

Mer' egy állat vagyok !

Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10.884 hozzászólás

hát, õszintén én mindig is csak a hügit és akinget ismertem el "rendes" hátsóagyként. a king merevség szempontjából übereli a hügit, de drágább is.
a ringlé belét még nem láttam, de ha sima kalapácsos (akár 20 kalapács is lehet felõlem benne) akkor a szememben az nem "A" hátsóagy ;)
ezért is örültem, mikor meg tudtam szerzni ezta hügit :D

Franc sem tudja:D
De baromi hangos és baromi merev..és semmi probléma nem volt eddig vele..
A legnagyobb dagyonya vagy fürdõzés után sem.
King meg nincs átütõsben:(Akkor azt vettem volna.

bwoay

bwoay

törzsvendég

• fórumtag
  • 336 hozzászólás

Az agynál a racsnireteszelés konkrétan hallatszik vagy nem?
Azért kérdem, mert haveromnak és nekem is Mobsterem van. Neki a gyári SRAM 5.0 racsni van fent és az õ hajtómûvét hátrafele hajtva hallani a "kattogásokat", míg az enyémre XT racsni lett rakva és nálam nem hallani lényegében semmit. Jó ez így?

Remélem nem kérdeztem nagy baromságot, csak nem hagy nyugodni a dolog.

a többi válaszhoz fûzném hozzá,
hogy meg ugye létezik még a Silent clutch is,
aminek semmi hangja nincs,
magyarán direkt settenkedésre való :)
de annál nem lényegében, hanem egyáltalán nem hallani semmit. csak arról nem tudok, hogy XT-ben lenne ilyen,
gondolom azért, mert nincs is.

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
hát, õszintén én mindig is csak a hügit és akinget ismertem el "rendes" hátsóagyként. a king merevség szempontjából übereli a hügit, de drágább is.
a ringlé belét még nem láttam, de ha sima kalapácsos (akár 20 kalapács is lehet felõlem benne) akkor a szememben az nem "A" hátsóagy ;)
ezért is örültem, mikor meg tudtam szerzni ezta hügit :D

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10.884 hozzászólás

zsirfüggõ. nekem a hügi olyan hangosan reteszel, hogy a gyalogosok megfordulnak ha mögöttük megyek :)

Ringlé powa?;)

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
zsirfüggõ. nekem a hügi olyan hangosan reteszel, hogy a gyalogosok megfordulnak ha mögöttük megyek :)

conor1326

conor1326

bentlakó

• fórumtag
  • 5.055 hozzászólás
nekem is halk a zoggie
de majd kimegy belõle a sok zsír és hangosabb lesz
ne zavarjon;)
Autist Team:)

dzsonhee

dzsonhee

törzsvendég

• fórumtag
  • 687 hozzászólás
  • LocationBad Goisern
Az agynál a racsnireteszelés konkrétan hallatszik vagy nem?
Azért kérdem, mert haveromnak és nekem is Mobsterem van. Neki a gyári SRAM 5.0 racsni van fent és az õ hajtómûvét hátrafele hajtva hallani a "kattogásokat", míg az enyémre XT racsni lett rakva és nálam nem hallani lényegében semmit. Jó ez így?

Remélem nem kérdeztem nagy baromságot, csak nem hagy nyugodni a dolog.

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
gamma drive egy 20 ezer forintos hajtókar-monoblokk páros. annyit tud, mint bármi más kb ebben az árkategóriában.