Jelentkezz be Regisztrálj
Meghajtás
Írta 2005. május 15. - 15:30
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Írta 2005. május 15. - 10:49
súlyban nincs nagy külömbség az xt is híresen jó mert olyan tartóbakos hogy az nekünk jó
szerintem fölös pénz kidobás az xtr
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
Írta 2005. május 15. - 10:12
Van-e valakinek tapasztalata az ügyben,hogy érdemes megvenni az xtr fogaskoszorút,vagy elégedjek meg az xt-vel.
Cc,marathon irányú felhasználó vagyok (lennék).
Minden segítséget elõre köszönök.
Írta 2005. május 14. - 08:44
szóval kérdés a következõ
érdemes-e azt megvenni vagy egy husi+valmi isises cucmók lenn-e jobb?!
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
Írta 2005. május 13. - 19:24
Írta 2005. május 13. - 09:29
Írta 2005. május 13. - 09:26
Meg tudná valaki mondani, hogy a hajtókar felhúzó csavarok a monoblokkban merre lazulnak? Ugyanúgy mint a pedálnál az egyik menet fordított? (Mert az tudom hogyan van!)
Kössz!
Írta 2005. május 12. - 09:40
zolle! Lehet, h. viccnek gondolod, de ez nem az elsõ ilyen jellegû postod - gondolom Te sem szeretnéd, hogy ez legyen az utolsó...
Kérlek, SOKKAL visszafogottabban az ilyesmikkel!
Köszönöm,
zOrg
FÓRUMSZABÁLYZAT:
1. A személyeskedés semmilyen formája nem megengedett. Tilos a fórumon bárkinek - vagy bármely embercsoport tagjának - az emberi méltóságát megsérteni. Tilos a nemzeti, etnikai, vallási, kulturális, nemi és faji alapú elõítéleteknek és megkülönböztetéseknek - akár burkolt formában is - a fórumon hangot adni. A fenti szabály megszegése akár azonnali kizárást eredményezhet (lásd moderálási alapelvek).
Írta 2005. május 12. - 09:29
Honlapon sokminden nincs...
Örülj neki, hogy nem King-bõl vettél rossz méretet !
Na annak örülök fõleg hogy nincs:D
Kétszer megvenni egy nemlétezõ rossz agyat:D
De az tuti hogy a következõ CK cuccaim egytõl egyik arany színûek lesznek..
csak hogy passzoljanak az Imprezához:D
Írta 2005. május 12. - 09:18
Örülj neki, hogy nem King-bõl vettél rossz méretet !
Mer' egy állat vagyok !
Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.
Írta 2005. május 12. - 00:12
Szerintem van átütõsben. Fun Bolts talán. Vagy az más ? És mi a "Super Heavy Duty" ?
?
Én mondtam még hogy peat alatt láttam te meg azt hogy nincs, most megnéztem de a honlapon sincs.
Csak BMX meg SS agy..
Van tandem agyból 160-as 19.5-ös tengelyátmérõvel:D
Írta 2005. május 12. - 00:10
Mer' egy állat vagyok !
Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.
Írta 2005. május 11. - 23:40
hát, õszintén én mindig is csak a hügit és akinget ismertem el "rendes" hátsóagyként. a king merevség szempontjából übereli a hügit, de drágább is.
a ringlé belét még nem láttam, de ha sima kalapácsos (akár 20 kalapács is lehet felõlem benne) akkor a szememben az nem "A" hátsóagy
ezért is örültem, mikor meg tudtam szerzni ezta hügit
Franc sem tudja:D
De baromi hangos és baromi merev..és semmi probléma nem volt eddig vele..
A legnagyobb dagyonya vagy fürdõzés után sem.
King meg nincs átütõsben:(Akkor azt vettem volna.
Írta 2005. május 11. - 23:15
Az agynál a racsnireteszelés konkrétan hallatszik vagy nem?
Azért kérdem, mert haveromnak és nekem is Mobsterem van. Neki a gyári SRAM 5.0 racsni van fent és az õ hajtómûvét hátrafele hajtva hallani a "kattogásokat", míg az enyémre XT racsni lett rakva és nálam nem hallani lényegében semmit. Jó ez így?
Remélem nem kérdeztem nagy baromságot, csak nem hagy nyugodni a dolog.
a többi válaszhoz fûzném hozzá,
hogy meg ugye létezik még a Silent clutch is,
aminek semmi hangja nincs,
magyarán direkt settenkedésre való
de annál nem lényegében, hanem egyáltalán nem hallani semmit. csak arról nem tudok, hogy XT-ben lenne ilyen,
gondolom azért, mert nincs is.
Írta 2005. május 11. - 22:38
a ringlé belét még nem láttam, de ha sima kalapácsos (akár 20 kalapács is lehet felõlem benne) akkor a szememben az nem "A" hátsóagy
ezért is örültem, mikor meg tudtam szerzni ezta hügit
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Írta 2005. május 11. - 22:36
zsirfüggõ. nekem a hügi olyan hangosan reteszel, hogy a gyalogosok megfordulnak ha mögöttük megyek
Ringlé powa?
Írta 2005. május 11. - 22:19
Írta 2005. május 11. - 21:49
de majd kimegy belõle a sok zsír és hangosabb lesz
ne zavarjon;)
Írta 2005. május 11. - 21:45
Azért kérdem, mert haveromnak és nekem is Mobsterem van. Neki a gyári SRAM 5.0 racsni van fent és az õ hajtómûvét hátrafele hajtva hallani a "kattogásokat", míg az enyémre XT racsni lett rakva és nálam nem hallani lényegében semmit. Jó ez így?
Remélem nem kérdeztem nagy baromságot, csak nem hagy nyugodni a dolog.
Írta 2005. május 11. - 18:39