Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Bringás lányok márpedig vannak...

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
9815 hozzászólás a témában

bors

bors

vendég

• fórumtag
  • 202 hozzászólás
Lens: Juliusban bringas maratonra megyek, augusztusban futora, ha minden jol megy.

Serviceman

Serviceman

törzsvendég

• fórumtag
  • 256 hozzászólás
Ors:
Neked köszi! És puszi! ;) Tudod.... :D

ors

ors

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.533 hozzászólás

Nagyon jó kedvem van ma!!!!!
:D :D :D :D :D
Ez már a szerelem, vagy csak a tavasz? Vagy mindkettõ?!

ezt örömmel olvasom ;) :D

Tyito

Tyito

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.067 hozzászólás
Sziasztok!
A 3kerekûmmel reggel eltekertem a fõnõkömhöz elszámolni (össz:9 Km város)... hazacsavarás közben telefon: gyerünk tekerni! Váohhh! Gyerünk!
Aszfalton tekertünk mountival 46 Kmt és most alig bírok mozdulni. Kissé nem vagyok formában.... asssszzem :-\

Jaa! Tekerek nagy nyugodtan, fogom a kapaszkodót oldalt, leelõz egy autó majd lekanyarodik elõttem a benzinkútra. Ha kicsit lassabban fogok át a fékre, úgy felkenõdök rá, hogy... :-\

Sebaj! Jövünk Európa!
Reszkessss!!

Mellon: mi a probléma ???

Serviceman

Serviceman

törzsvendég

• fórumtag
  • 256 hozzászólás
Nagyon jó kedvem van ma!!!!!
Ez már a szerelem, vagy csak a tavasz? Vagy mindkettõ?!

Mellon

Mellon

törzsvendég

• fórumtag
  • 697 hozzászólás
Én meg nem rontom az arányt :-[ még egy jó darabig...
De jön még bicikliútra Mellon :D

konamano

konamano

vendég

• fórumtag
  • 175 hozzászólás

Ma reggel egyetlen egy lánnyal találkoztam az úton, aki tekert, és vagy 30 sráccal. Nem túl jó arány. ::)

Na igen, én se sokkal többel, pedig a héten párszor én is bringáztam reggel.
De ami bosszantóbb, hogy az emberkék régen köszöntek egymásnak, mostanában mintha kihalóban lenne ez a divat. :'(
Persze tisztelet a kivételnek, mert azért van! :D ;D :D

ors

ors

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.533 hozzászólás
ja ::) , annak én is örülök :D

lollipop

lollipop

vendég

• fórumtag
  • 31 hozzászólás

Csak örülök, hogy itt vagytok! :D

BRINGÁS LÁNYOK!!!

Ma reggel egyetlen egy lánnyal találkoztam az úton, aki tekert, és vagy 30 sráccal. Nem túl jó arány. ::)

Huh akkor be kell vetnünk magunkat : ))

era

era

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.531 hozzászólás
Csak örülök, hogy itt vagytok! :D

BRINGÁS LÁNYOK!!!

ors

ors

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.533 hozzászólás
era ?! ?

era

era

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.531 hozzászólás
Sziasztok! Ma bringával jöttem be a melóba. Volna kedve valakinek ma 5 után tekerni a HHH-re, vagy a János hegyre?

Puszi Ors, Lensver! :D

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Bors: futó maraton vagy bringás? Mindkét esetben mindenképpen számolj be róla! :-*

bors

bors

vendég

• fórumtag
  • 202 hozzászólás
En erre csak annyit tudok mondani, hogy egyetertek az elottem szolokkal. Egeszen mas vilag ez a Skandinavia. Az emberek szeretik a friss levegot, sportolnak es tisztelik ha valaki sportol. Hihetetlen volt latni, februar elejen, amikor megerkeztem, mennyien bringaztak, futottak, setaltak a hideg (-20 fok) ellenere. Akkor jottem ra, hogy nincs rossz ido, csak lusta ember. A varosomban, Tampereben kerekparos jarda van, de a gyalogosok nincsenek felhaborodva ha bringast latnak, mert olyan szeles, hogy mindenki elfer. Ja es az ut mindket oldalan van.
Alig varom, hogy juliusban teszteljem az egyik itteni maratont. Biztos erdekes elmeny lesz. Majd reszletesen beszamolok rola.

lollipop

lollipop

vendég

• fórumtag
  • 31 hozzászólás
Meg Helsinkiben télen fûtik az utakat... és hasonló huncutságok

De hát ilyenek ezek a Skandináv országok : )

PR

PR

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.651 hozzászólás
  • LocationRákosmente
Ja, mentünk valami másodrendû úton, s olyan széles és sima volt, mint a Hungaroring ;D

lollipop

lollipop

vendég

• fórumtag
  • 31 hozzászólás

Errõl eszembe jutott Helsinki és Finnország déli része.
Voltam kinnt 99-ben. Kb. ugyanez a kép. Más világ, teljesen más.
Ja, az olimpiai stadionba úgy sétáltunk be, mintha ott laknánk (se beléptetõ kapu, se kordon), keresztül a füvön, és még így is mosolyogtak ránk a bizt. õrök kifelé menet.
Szép emlékek, de jó volt....

Én Finnországban olyan bicikliutakat láttam erdõ között, hogy csuda... széles, jó minõségû...
Mondjuk a finneknek még egy csiri-biri bekötõútjuk is sokkal jobb minõségû, mint nálunk bármelyik autópálya...

PR

PR

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.651 hozzászólás
  • LocationRákosmente

Megint magamba szívtam 2 nap Koppenhágát

Errõl eszembe jutott Helsinki és Finnország déli része.
Voltam kinnt 99-ben. Kb. ugyanez a kép. Más világ, teljesen más.
Ja, az olimpiai stadionba úgy sétáltunk be, mintha ott laknánk (se beléptetõ kapu, se kordon), keresztül a füvön, és még így is mosolyogtak ránk a bizt. õrök kifelé menet.
Szép emlékek, de jó volt....

sopron

sopron

törzsvendég

• fórumtag
  • 433 hozzászólás
Köszi, köszi! Azért most rájöttem, hogy ehhez a mûfajhoz nagy szerencse is kell, mert nem mindegy kivel sorsolnak össze, a pálya melyik felérõl indulhatsz, mennyire bénák/jók a melletted/elõtted lévõk (valaki azért esett ki a második helyrõl, mert az elõtte lévõ esett és már nem tudta kikerülni.

CC-n, de fõleg maratonon meg azért van idõ javítani.

Kex: szorri, de jövõ héten szerelek le, és ezzel ugrik a 90%-os vonatozásom, így ez az utolsó hétvégém, amikor olcsón haza tudok még menni. Két hónap múlva meg már a 33%-om is ugrik, tehát ezután már nem nagyon fogok Sopronba járni. Kb.6000 forintomba lenne egy hazaruccanás. Ezennel azt hiszem végérvényesen fõvárosi lettem.

Jövõ hétvégén viszont jön föl a Prájcer Peti pár dhsabb cimbivel és megyünk Janihegyezni, meg Lõrincezni, amire természetesen szeretettel várunk (meg persze mindenkit). Mivel a kisbusszal jönnek vszínûleg sznobizmus lesz ezerrel, tehát a bringákat pályáig szállítjuk 8)

Ha látni akarod, hogy milyen baromira le vagyunk maradva erõnlétileg, meg technikailag, akkor mindenképpen gyere zokogni ;).

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Bruce, jó a bringád! ;D Mátrabércesek: nagyon ügyik vagytok,hogy ennyit és igy!

Lovas Gabi: gyógyulgat. Végre ott tartok, hogy egy 90km-es tekeréstõl már nem kezd el "nyikorogni" az in, bár még megfájdul. Sajnos a gyógyulási folyamat irtózatosan lassú! De sebaj. Én februárban már egész éves bringadózisomat megkaptam különbözõ sokkok formájában (gondolok itt a dél-afrikai útra, mert annyi benyomás ért, hogy még mindig annak a hatása alatt vagyok), igy akár nem is kéne tekernem az idén - egyes rossznyelvek szerint. Ám persze én másképpen tervezem.

KGAdam: gratula a helyezésért, és szurkolunk neked május elején! Ügyi vagy :D