Na mi az, hogy nem tudod, hol van páty!!!!!
Bazzeg:)
Gyertek nyugodtan, egyig bent vagyok:(
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Bringás lányok márpedig vannak...
Indította
findli
, 2002. március 05. 23:17
Írta 2004. május 27. - 20:42

Írta 2004. május 27. - 19:42

Mellon: felõlem ok a dolog
Gerecse térképem meg van ...
Páty amugy hol a búsban van?? ;D
Gerecse térképem meg van ...

Páty amugy hol a búsban van?? ;D
Írta 2004. május 27. - 17:33

Hétfõn jönne valaki vonattal?
Ugye jól látom, hogy a 8.15-ös gyors ér le 9.44-re?
Vagy van valakinek szabad helye a zautóban?
Na, már megint csak kérdezek.
Ugye jól látom, hogy a 8.15-ös gyors ér le 9.44-re?
Vagy van valakinek szabad helye a zautóban?
Na, már megint csak kérdezek.
Írta 2004. május 27. - 16:08

ra: A 60km/h az aszfalton volt, méghozzá szép új sima aszfalton (ami sajnos nem lesz túl tartós). terepen óvatosan zúztam, 40 körül volt a max,
-mer' paráztam a tereptõl :-(
-mer' este volt és egyedül voltam
-mer' recseg a váz
Hétköznap este is hosszabbakat kell most mennem, 3 hét mulva Rákoczi, és szeretnék a 120on végigmenni. Jövõ héten is tervezek egy ilyen esti túrát. Ez lesz az ÉKK, Éjszakai Kilómétergyüjtõk Klubbja. Várom a jelentkezõket
Szombati túra: picit igyekeznünk kell, ha Tatáig el akarunk jutni, de nem lehetetlen. Útközben meglessük Thommeyt, ahogy dolgozik :-)
Indulás 9óra Szabadság híd, budai hf. Cél: Tata Tervezett táv kb 90km (fele aszfalt)
Ano, ha jösz, és nem akarsz hajnalban kelni, gyere Biatorbágyig, onnan feltekersz Pátyra. Itt találkozunk, és aszfalton elmegyünk egy darabig (Zsámbék?), utána jöhet a terep. Mjad nézünk térképen utat, és rögtönzünk. Kinek van Gerecse térképe?
Tatáról vonat haza 20:50 és 22:31-kor jön, kerékpár szállítási lehetõséggel (gondolom 2-t aggathatunk, 1-2 meg elmegy még valahova...)
Szóval ha megcsúszunk, akkor sincs nagy gond.
Táv Kelenföldig 70km, teljesáru jegy 594Ft, menetidõ 48-70perc
Ano-nak reggeli lehetõség:
Tatabánya 10:01 4817 személy (Komárom - Budapest-Déli pu.)
Biatorbágy 10:39
Akkor ki jön?
Era
Mellon
Káhlesz ?
Ano ?
?
-mer' paráztam a tereptõl :-(
-mer' este volt és egyedül voltam
-mer' recseg a váz
Hétköznap este is hosszabbakat kell most mennem, 3 hét mulva Rákoczi, és szeretnék a 120on végigmenni. Jövõ héten is tervezek egy ilyen esti túrát. Ez lesz az ÉKK, Éjszakai Kilómétergyüjtõk Klubbja. Várom a jelentkezõket

Szombati túra: picit igyekeznünk kell, ha Tatáig el akarunk jutni, de nem lehetetlen. Útközben meglessük Thommeyt, ahogy dolgozik :-)
Indulás 9óra Szabadság híd, budai hf. Cél: Tata Tervezett táv kb 90km (fele aszfalt)
Ano, ha jösz, és nem akarsz hajnalban kelni, gyere Biatorbágyig, onnan feltekersz Pátyra. Itt találkozunk, és aszfalton elmegyünk egy darabig (Zsámbék?), utána jöhet a terep. Mjad nézünk térképen utat, és rögtönzünk. Kinek van Gerecse térképe?
Tatáról vonat haza 20:50 és 22:31-kor jön, kerékpár szállítási lehetõséggel (gondolom 2-t aggathatunk, 1-2 meg elmegy még valahova...)
Szóval ha megcsúszunk, akkor sincs nagy gond.
Táv Kelenföldig 70km, teljesáru jegy 594Ft, menetidõ 48-70perc
Ano-nak reggeli lehetõség:
Tatabánya 10:01 4817 személy (Komárom - Budapest-Déli pu.)
Biatorbágy 10:39
Akkor ki jön?
Era
Mellon
Káhlesz ?
Ano ?
?
Írta 2004. május 27. - 14:47

Írta 2004. május 27. - 14:42

Az mégjobbabb 
Csak kérdés hogy mennyire akarjátok az egészet terepen ... vagy aszfaltozni akartok? Én a terepet részesítem elõnyben!
Mert a tatai tóig ... igencsak hosszú az út ...
bár ... fél 9ig világos van

Csak kérdés hogy mennyire akarjátok az egészet terepen ... vagy aszfaltozni akartok? Én a terepet részesítem elõnyben!
Mert a tatai tóig ... igencsak hosszú az út ...

bár ... fél 9ig világos van

Írta 2004. május 27. - 14:34

Írta 2004. május 27. - 14:18

Szombaton ki jönne, egy hosszabb túrára? Még kéne valami útvonalat találni, ami átvisz a Gerecsébe. Kérem az experteket, javasoljanak útvonalat! A Vietnám túra merre megy?
Vissza meg jöhetnénk vonattal, pl Szárligetrõl
Nos ez eddig eléggé kevés információ ... de ha nem hajnalbanm indulnátok és fel tudnék menni vonattal reggel ... akkor én benne vagyok ... aztán szárligettõl már hazagurulok

Írta 2004. május 27. - 14:07

Írta 2004. május 27. - 13:36

Mellon nem semmi túrát csináltál így este.
Az a szombati Gerecse nekem is tetszik. 8)
öööö ... milyen gerecse?? lemaradtam valamirõl??

Írta 2004. május 27. - 13:16

Mellon nem semmi túrát csináltál így este. 

Írta 2004. május 27. - 11:23

Mellon: ;D ;D ;D ;D baaaazze Mellonbá' repedt vázzal 60nal? ;D ;D ;D megérezted a vérszagát nagyon 8)
akkor hétfõn...
akik még jönnének: találkozópont GYÖNGYÖSön a szokott helyen, a VASÚTPÁLYAUDVARON, 9:45kor
akkor hétfõn...
akik még jönnének: találkozópont GYÖNGYÖSön a szokott helyen, a VASÚTPÁLYAUDVARON, 9:45kor
vendég_Charon_*
Írta 2004. május 27. - 10:39

Asszem én már most betervezek egy nrs tesztet Június elsõ hétvégéjére akárhova a hegyekbe. Zúzni akarok, mert felfele most még úgyis meghalok, lévén edzettség nuku.
Mindegy hova megyünk, csak menjünk.
Tippök?
Mindegy hova megyünk, csak menjünk.
Tippök?
Írta 2004. május 27. - 10:37

Szasztok!
No kezdenek ismét pörögni a dolgokitten ismét :-)
Vikvuk: Üdv a klubban. Aggódnod nem kell, Para a ma esti túrán nem lesz ott ;D
Amúgy sok ember együtt mindig lassan halad, szóval nem lesz gond.
Thommey nagyon jó gyerek lehetett, mert valóban kapott új cangát a Télapótól (de jó is egyeseknek, én meg még mindig nem tudtam dönteni). Persze a nem a másik helyett, hanem mellé. Hétfõn be is mutatkozik a Mátrás társaságnak, tessenek jönni (itt már lesz Para )
Ezúttal nagyon igyekezni fogok, nyerget nem elhagyni stb., hogy ezúttal tényleg odaérjünk 10re autóval (a szokásos különítmény: Era, Para, Thy és Mellon)
Szombaton ki jönne, egy hosszabb túrára? Még kéne valami útvonalat találni, ami átvisz a Gerecsébe. Kérem az experteket, javasoljanak útvonalat! A Vietnám túra merre megy?
Tegnap este végül is némi hezitálás mellett, de végigmentem az elõzõleg eltervezett körön, 66km, 3:50 nettó, van még mit fejlõdnöm. Idén elõször mentem le a a HHH - Virágos nyeregbõl (kéken) a 10es útra, jól szétrázta mindenem. Azon gondolkoztam lefelé, hogy meg kéne állni pihenni... Sajnos az út mellett megint kivágtak jó pár fát... :-(
A köves bércre persze nem sikerült végig feltekernem, a szúnyogok legnagyobb örömére. Ami feltûnt, hogy nagyon száraz minden, ahhoz képest, hogy május van. A hétvégi esõkbõl valszeg teljesen kimaradt ez a rész.
Itt már kezdett sötétedni, és amikor az egri vár után beértem az erdõbe, már alig láttam valamit, de a nyilt terepre kiérve, még nagyon világos volt.
A csobánkai úton jött a száguldás, majd megfagytam lefelé. Sajnos csak 60ig sikerült a sebességet feltornászni, mert a lankás részen egy doboz nagy kínlódva megelõzött, és a 40 majd 30as sebességkorlátozó táblánál már nem akart 70el menni...
Pedig most lehetne nagyot gurulni, mert elkészült az új aszfalt, még szép sima. Pontosabban szép sima lenne, ha nem magyar csoda lenne ez is... Van benne egy csomó pici luk, ahova nem raktak aszfaltot (szép szabályosan, tehát ez az építkezés része lehet). Nem értem miért, ??? ebbe utólag hiába öntenek már szurkot, a nem zárt felület miatt beszivárog a víz megfagy, és tavaszra jönnek a kátyúk.
Sajnos csak 2 müzli szeletet vittem enni (éppen ez volt), ami kevésnek bizonyult, így Pomáztól hazáig (szembeszélben) igencsak szolidan tekeregtem. Azért fél 11-re haza is értem.
A bájk meg csak nyöszörgött, szegény, olajat is keveset kapott, úgyhogy volt hangzavar a végén, a lánc, a hátsó agy és a váz felöl egyszerre szólt minden, ahogy tekertem. :-\
No kezdenek ismét pörögni a dolgokitten ismét :-)
Vikvuk: Üdv a klubban. Aggódnod nem kell, Para a ma esti túrán nem lesz ott ;D
Amúgy sok ember együtt mindig lassan halad, szóval nem lesz gond.
Thommey nagyon jó gyerek lehetett, mert valóban kapott új cangát a Télapótól (de jó is egyeseknek, én meg még mindig nem tudtam dönteni). Persze a nem a másik helyett, hanem mellé. Hétfõn be is mutatkozik a Mátrás társaságnak, tessenek jönni (itt már lesz Para )
Ezúttal nagyon igyekezni fogok, nyerget nem elhagyni stb., hogy ezúttal tényleg odaérjünk 10re autóval (a szokásos különítmény: Era, Para, Thy és Mellon)
Tegnap este végül is némi hezitálás mellett, de végigmentem az elõzõleg eltervezett körön, 66km, 3:50 nettó, van még mit fejlõdnöm. Idén elõször mentem le a a HHH - Virágos nyeregbõl (kéken) a 10es útra, jól szétrázta mindenem. Azon gondolkoztam lefelé, hogy meg kéne állni pihenni... Sajnos az út mellett megint kivágtak jó pár fát... :-(
A köves bércre persze nem sikerült végig feltekernem, a szúnyogok legnagyobb örömére. Ami feltûnt, hogy nagyon száraz minden, ahhoz képest, hogy május van. A hétvégi esõkbõl valszeg teljesen kimaradt ez a rész.
Itt már kezdett sötétedni, és amikor az egri vár után beértem az erdõbe, már alig láttam valamit, de a nyilt terepre kiérve, még nagyon világos volt.
A csobánkai úton jött a száguldás, majd megfagytam lefelé. Sajnos csak 60ig sikerült a sebességet feltornászni, mert a lankás részen egy doboz nagy kínlódva megelõzött, és a 40 majd 30as sebességkorlátozó táblánál már nem akart 70el menni...
Pedig most lehetne nagyot gurulni, mert elkészült az új aszfalt, még szép sima. Pontosabban szép sima lenne, ha nem magyar csoda lenne ez is... Van benne egy csomó pici luk, ahova nem raktak aszfaltot (szép szabályosan, tehát ez az építkezés része lehet). Nem értem miért, ??? ebbe utólag hiába öntenek már szurkot, a nem zárt felület miatt beszivárog a víz megfagy, és tavaszra jönnek a kátyúk.
Sajnos csak 2 müzli szeletet vittem enni (éppen ez volt), ami kevésnek bizonyult, így Pomáztól hazáig (szembeszélben) igencsak szolidan tekeregtem. Azért fél 11-re haza is értem.
A bájk meg csak nyöszörgött, szegény, olajat is keveset kapott, úgyhogy volt hangzavar a végén, a lánc, a hátsó agy és a váz felöl egyszerre szólt minden, ahogy tekertem. :-\
Írta 2004. május 27. - 10:08

Hétfõ. Mátra.
én is én is én is én is én is!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Mi, hogy, merre, hogyan, kivel, mikor, õõõõ több kérdésem nincs ;D
Nati, drukkolok ezerrel.
KeX, ezek szerint van az én sulimnál elb*szott*bb is, (péntek-szombat vizsgázom) elvileg hétfõ ünnepnap, nem?
Mindegy, drukk megy neked is
én is én is én is én is én is!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Mi, hogy, merre, hogyan, kivel, mikor, õõõõ több kérdésem nincs ;D
Nati, drukkolok ezerrel.
KeX, ezek szerint van az én sulimnál elb*szott*bb is, (péntek-szombat vizsgázom) elvileg hétfõ ünnepnap, nem?
Mindegy, drukk megy neked is

Írta 2004. május 27. - 10:03

Írta 2004. május 27. - 07:40

Sziasztok!
Húúúú de régen írtam már....de azért bringás lány vagyok ám....
Ide is berakom a dolgot, talán többen olvassák.
Úgy alakult Oscar és én mégis elmennénk az Alpokalja Maratonra.
Mivel én nem bringázhatok most egy ideig :-\ , de férjecském ettõl még tekerhet, csak egy bringát viszünk. A kocsiban van még két embernek hely, illetve egy bringának van konzol is szabadon.
Ha valaki szeretne csatlakozni hívjon a 20-529-5458-as számon.
Már csak szállást kell szerezni.
Mallac
Húúúú de régen írtam már....de azért bringás lány vagyok ám....
Ide is berakom a dolgot, talán többen olvassák.
Úgy alakult Oscar és én mégis elmennénk az Alpokalja Maratonra.
Mivel én nem bringázhatok most egy ideig :-\ , de férjecském ettõl még tekerhet, csak egy bringát viszünk. A kocsiban van még két embernek hely, illetve egy bringának van konzol is szabadon.
Ha valaki szeretne csatlakozni hívjon a 20-529-5458-as számon.
Már csak szállást kell szerezni.
Mallac
Írta 2004. május 26. - 23:35

Írta 2004. május 26. - 21:53

Ezúton jelezném, hogy holnap délután/este én is tiszteletemet tenném 
(majd ha nagyon szõlõszem leszek, akkor elhagyhattok
)
Akkor holnap...már várom...ööö...illetve izgulok...para.

(majd ha nagyon szõlõszem leszek, akkor elhagyhattok

Akkor holnap...már várom...ööö...illetve izgulok...para.
Írta 2004. május 26. - 21:24

Jippiiii!
Akkor hétvégén Kõszeg maraton, hétfõn meg mátrai zúzás:))))))
Andale, andale!!!!
Akkor hétvégén Kõszeg maraton, hétfõn meg mátrai zúzás:))))))
Andale, andale!!!!