Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Bringás lányok márpedig vannak...

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
9815 hozzászólás a témában

vendég_kulpeter_*

vendég_kulpeter_*
  • vendég
Helló Mindenkinek!

Szeretnék túrázós csapathoz csapódni! Van rá lehetõség? Bárhova, bármelyik 7végén.

Áve! p

Mellon

Mellon

törzsvendég

• fórumtag
  • 697 hozzászólás
Kellemes laza kis kószálás volt a tegnapi Nekem, pont kellemes a holnapi nagy túra elött. 8) Jó társaságnak köszönhetõen egyátalán nem unatkoztam :-*
Én is remélem, hogy tekerünk még együtt, gyere nyugodtan a mátrai kiruccanásokra is, ott nem szoktunk rohanni. Egyébként egyátalán nem ment rosszul, a reptérig megállás nélkül feltekertél Hûvösvölgy felöl, és után is csak a két köves résznél akadtál el. Ha ilyen ütemben fejlõdsz, lehet, hogy hamarosan én próbálok lépésttartani majd Veled ::)

Amúgy sikerült egy potyautast begyûjtenem tegnap este, de szerencsére még nem tudta mélyre befurni magát a lábamba, így egyben ki tudtam húzni, csavargatás nélkül, a legújabb kulancskiszedési trendnek megfelelõen. (igazán trendi voltam, nem? ;D)

Ha már összefutottunk, kipórbáltam Obsidian új lovát (thx), hmmm, nagyon ott van a szeren 8) Az igazi meglepetést a deore hidraulikus fékek okozták, elég dúrván fognak :o

Mi ma délután indulunk Sárospatakra.
A Tiszamarcisoknak hajrá, és jó pihenés, szép idõt sok miniszoknyával :D

Vikvuk

Vikvuk

vendég

• fórumtag
  • 50 hozzászólás
A saját magam nevében tudok nyilatkozni - de én nagyon élveztem!! ;) talán még egy kicsit jobb is voltam, mint múltkor, így Mellon csak egy kicsit unatkozott ;D
A Tabántól végigmentünk a Szilágyi Erzsébet fasoron és onnan föl a reptérhez, majd mászás a hegyre! Pihi, panoráma, élménybeszámolók a pingpong asztalon, majd lefelé a cross-pálya felé a DM útvonalán (ami megjegyzendõ elég vacak lett az esõk végett) Onnan lefelé Fenyõgyöngye felé - Oroszlán-szikla éríntésével. S lent az erdészháznál találkozunk Obsidiannal (kiderül, h milyen kicsi a világ - közös ismerõsök) - sikerül elültetnie a bogarat a fülembe Tisza Maraton ügyben...meglátjuk...

Jaj, de jó volt!

Mellon: ezúton is köszönöm - remélem máskor is jössz velem, vagy én Veled! :D :-*

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6.344 hozzászólás
Sajna ma nem jöttem bringával dolgozni, de a 7vg-re lehetne valami tekerést szervezni....DM-bejárás?
Zúzás?
másvalami?
Hogy sikerült a mai tekerésetek?
Üdv:Thy

era

era

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.531 hozzászólás
Arra a finomságra én is vevõ lennék, de még csak most caplatok haza. ::)
Jó tekerést Nektek :D

Mellon

Mellon

törzsvendég

• fórumtag
  • 697 hozzászólás
Gratula!

Upsz, ja igen ismertetõ jel, asszem a szagom lesz ::), mert ma este akartam kimosni a bringás mezeimet (fogom is, de csak tekerés után)
Azért remélem nem lesz vészes, naciból meg van még egy tiszta szerencsére, hogy valami pozitívat is mondjak. 8) Egyébként Sárga-szürke-fekete Merida, fehér telóval, de nem leszünk ott túl sokan.
amúgy 70/220-8583, ha bármi közbejönne, én is hívlak.

Anybody else? Thy hazafelé nem csatlakozol hozzánk?
Van nálam egy nagy tál finomság, by EzerLinzerKedves (of Para, :-* -t küldök Neki), este nagy zabálás lészen belõle :D
Aki eljön felém utána, az beszálhat.

Vikvuk

Vikvuk

vendég

• fórumtag
  • 50 hozzászólás
KeX: nagyon sajnálom :( ..majd legközelebb (én mától szabad vagyok - megvana vizsgaidõszakom!!)

Mellon: tökéletes! ;) Csak az ismertetõ jel kedvéért: zõd pici kona...

Mellon

Mellon

törzsvendég

• fórumtag
  • 697 hozzászólás
KeX: :( Kár..

Vik: Onnan mehetünk akár a HHHra is, akár a Normafa Jani hegy irányába is...

18:15 Tabán jó Neked?

KeX

KeX

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.292 hozzászólás
nincs hajtókarom, úgyhogy részemrõl ennyi :( majd legközelebb.

Vikvuk

Vikvuk

vendég

• fórumtag
  • 50 hozzászólás
Mellon, és onnan merre?
Egyébként én a HHHre gondoltam (mivel itt lakom az lábánál) és utána onnan valamerre...

Akkor mi legyen?
KeX?

ors

ors

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.533 hozzászólás
Nekem a 24-25 jobb volna ,de ha egyedül vagyok... :-X

Mellon

Mellon

törzsvendég

• fórumtag
  • 697 hozzászólás
Na ugrott a ma kosárparty :(, így én is ráérek tekeregni ma este. :)
Ki merrõl jönne? Én 18:15re tudok pl a Tabánhoz menni, ha az nem késõ Nektek.

Vikvuk

Vikvuk

vendég

• fórumtag
  • 50 hozzászólás
Még nem indultam el, tehát, ha megmondod Neked mikor jó, akkor akkor megyek! ;)

KeX

KeX

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.292 hozzászólás
mikormész vik? kedvem lenne, csak nemtom lesz-e hajtókarom :-\

Vikvuk

Vikvuk

vendég

• fórumtag
  • 50 hozzászólás
Én a július 10-11nek örülnék - mivel a másik két idõpontban nem tartózkodom itthon...

nyau!

ui: aki véletlenül eljönne velem egy lightos tekerésre ma, annak csak örülni tudnék... ;) 30/309-82-91

era

era

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.531 hozzászólás
Ha tippelhetek, a júli 10-11 a nyerõ a részemrõl!

Júli 16-18 SAUH

Júl 24-én a Balatonnál nyaralok.

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7.001 hozzászólás
Ahoy,

hát ismét hétvégén lesz szar idõ... :( mikor máskor? :P

jelenleg tenyerem korményhoz való hozzáállásától illetve a vasárnap reggeli idõjárástól tettem függõvé indulásom a TMen... ha indulok, feltehetlõleg hosszútáv... ;) van egy kis változtatás Macimon, ami direkte TMre jó lesz :D

Vár-túra al'a Para
dét: július 10-11?július 17-18?július 24-25

Mellon

Mellon

törzsvendég

• fórumtag
  • 697 hozzászólás
Para: 8) Keméyn fejû vagy :D
Off: salátát megettétek? jól elefelejtettem... :-X

Anybody: Nem akar valaki hétvégén Sárospatakra jönni, a Rákoczi TTre? Szállás utazás autoval, vissza akár vasárnap akár hétfõn.
Fogynak a résztvevõk, 6an vagyunk 3 autoval...

Thy: Mi lett a gépeddel? Belement a sár? Az gáz :(

A maraton is sáros volt. 10 percig mostam a helyszinen a bringát, majd tegnap este még egy teljes lapát sarat kapartam le róla, és majd 2 órát pucoltam, meg olajoztam. A telóba is kerülhetett szerintem egy kicsi >:(
Rádásul elég gyenge idõt mentem. Viszont szép fekete pólot adtak :)

Lovas_Gabi

Lovas_Gabi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.725 hozzászólás
Kíváncsi lettem volna a kollégák arcára, amikor egyszer csak megjelensz, mint derült mennyezetbõl a Parasferee!
Hát jobbulást barátom, nem veszélytelen az a sport, amit csinálsz!! ;)
Üzemi baleset lett a vége??
Ezt a padlást azért statikailag megnézném!!

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7.001 hozzászólás
:) köszike...
jól vagyok...
a lidokain már kiment a kezembõl, így a szemöldökömnél levõ sebbel versengenek a ki-é legyen a nagyobb fájdalom díjáért.. :P

Szerencsére még nagyon reggel volt, és senki nem volt benn az üzletben...

Csubee-val való versengésben most az egyszer ;) hagytam volna Neki a gyõzelmet :P

Rave: ó-kééé... ezt megjegyeztem ;D csak találkozzunk... ;)