én egy régi, öreg kék Meridán járok, szóval ha a köszönés nem is mûködik, a bringámról felismerhetsz!
Ja majd képet is küldök (csak valami elönyöset keresek!!! ;D
na ;D
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Bringás lányok márpedig vannak...
Indította
findli
, 2002. március 05. 23:17
Írta 2002. március 21. - 00:12

Írta 2002. március 21. - 00:07

Findli: Ez nem jo otlet, mert akire te rakoszonsz, az biztosan orulni fog, es mosolyog majd rad. Ezert nem biztos, hogy egyikunk lesz az. De a bringakrol felismerhetsz szerintem. Csak jegyezd meg nagyjabol, hogy kinek mi van.
Nekem egy Illmatic, ami Ujpesten egyedulallo, kis hazankban pedig van meg 4db ezen kivul, szoval csak egy furcsa vazat keress, megy egy sracot, aki irdatlan lassan teker az aszfalton. Na csao.
Nekem egy Illmatic, ami Ujpesten egyedulallo, kis hazankban pedig van meg 4db ezen kivul, szoval csak egy furcsa vazat keress, megy egy sracot, aki irdatlan lassan teker az aszfalton. Na csao.
Írta 2002. március 20. - 21:20

Ma , meg tegnap is láttam egy országútis csajt , lehet, hogy ecsak a régi hetesen kellene bringáznom 8)
Írta 2002. március 20. - 20:13

...el fogok költözni Újpestre!! ;D
Nálunk(XI.ker) egy bringás lányt sem látni.
kislust
Nálunk(XI.ker) egy bringás lányt sem látni.

kislust
Írta 2002. március 20. - 20:09

rá kell jönnöm, hagy baromi sok a bringás Újpesten!!???
Ezentúl mindegyiknek köszönök, és aki lelkesen vissza is köszön, az tuti valamelyikötök.
Csak nem szoktatok néha a Nyárfásban is ücsörögni nyáron???!!!
na :-*
Trifonak :-* :-* ;D
Ezentúl mindegyiknek köszönök, és aki lelkesen vissza is köszön, az tuti valamelyikötök.
Csak nem szoktatok néha a Nyárfásban is ücsörögni nyáron???!!!
Trifonak :-* :-* ;D
Írta 2002. március 20. - 16:38

findli: akkor biztos mi is összefutottunk már, merhogy én meg Káposztás Megacity I-en lakom. YOci pedig az Árpádnál. Ám rám még montis lány nem köszönt Újpesten... :'(
Írta 2002. március 20. - 16:23

Charon: Lerajzolni se tudod? Kiváncsi volnék rá én is. Bár olyan attraktív biztos nem lehet, mint Findli és Lensver :-* fõleg, hogy õk montit hajtanak
;D
--Trifo

--Trifo
vendég_Charon_*
Írta 2002. március 20. - 08:36

[move]Ma reggel láttam
egy igazi [glow=red,2,800] angyalt[/glow] !!!!!
[/move]
Hajnali fél hat, 4-6 villamoson ülök, miközben zötyög át Budára, és nézem a felkelõ napot...
Egyszercsak egy kék-fehér Merida országútin Pestre tekerõ leányzót látok, barna, derékig érõ lobogó hajjal.
Még mindig a hatása alatt vagyok.
Ilyenkor sajnálom, hogy nincs nálam a digi gép. :-/
egy igazi [glow=red,2,800] angyalt[/glow] !!!!!

Hajnali fél hat, 4-6 villamoson ülök, miközben zötyög át Budára, és nézem a felkelõ napot...
Egyszercsak egy kék-fehér Merida országútin Pestre tekerõ leányzót látok, barna, derékig érõ lobogó hajjal.

Még mindig a hatása alatt vagyok.

Ilyenkor sajnálom, hogy nincs nálam a digi gép. :-/
Írta 2002. március 19. - 23:57

Írta 2002. március 19. - 23:55

Írta 2002. március 19. - 23:31

Oh, az is tobb mint nalunk. Amugy jossz a Sport kiallitasra??
Majd mehetunk jovo heten a Janihegyre, ha van kedved. Aaz egyik haverom tutti jon, a tobbiek kerdesesek.
Majd mehetunk jovo heten a Janihegyre, ha van kedved. Aaz egyik haverom tutti jon, a tobbiek kerdesesek.
Írta 2002. március 19. - 22:55

a janihegyre is szoktunk, de nem igazán jellemzõ. És a társaság vegyes, inkább csak ketten vagyunk lányok...én és lensver
Írta 2002. március 19. - 22:44

Ja ugy konnyu!! Az en szoros mellemre valahogy nem kivancsi, de ha te bedobod magad, akkor biztosan mindjart kedvesebb. ;D ;D ;D
Amugy nem a pilisre gondolok, hanem a jani hegyre, de mindegy. Kivel szoktal menni. Ha esetleg 4-5 csajjal, akkor azonnal csatlakozom, amugy hiaba nem tekerem ki a lelkem.
Amugy nem a pilisre gondolok, hanem a jani hegyre, de mindegy. Kivel szoktal menni. Ha esetleg 4-5 csajjal, akkor azonnal csatlakozom, amugy hiaba nem tekerem ki a lelkem.

Írta 2002. március 19. - 22:40

Vole:
szerintem már biztos összefutottunk, vagy legalábbis láttuk egymást. Ha a Pilisre gondolsz, hogy oda járunk e fel, akkor igen, a kedvenc helyünk, fõleg mivel közel van...
nekem semmi bajom a Sanyival, hozzá kell szokni a stilusához! (meg hát a lányokkal igazán kedves
)
szerintem már biztos összefutottunk, vagy legalábbis láttuk egymást. Ha a Pilisre gondolsz, hogy oda járunk e fel, akkor igen, a kedvenc helyünk, fõleg mivel közel van...
nekem semmi bajom a Sanyival, hozzá kell szokni a stilusához! (meg hát a lányokkal igazán kedves

Írta 2002. március 19. - 22:23

Az kozel van, en az SZTK -nal lakom.
Amugy a pedalomanba nem szoktam jarni, mert a Sanyi egy kocsog, es nagyon dragan ad mindent, amugy a szerelokkel joban vagyok, ok rendesek. A haverokkal neha ott talalkozunk mielott megyunk a hegyre.
Te nem jarsz fol??
Hogyhogy meg nem talalkoztunk??
Amugy a pedalomanba nem szoktam jarni, mert a Sanyi egy kocsog, es nagyon dragan ad mindent, amugy a szerelokkel joban vagyok, ok rendesek. A haverokkal neha ott talalkozunk mielott megyunk a hegyre.
Te nem jarsz fol??
Hogyhogy meg nem talalkoztunk??
Írta 2002. március 19. - 22:18

Nyár utcai dzsumbuj!
és te?
biztos te is a pedalománba jársz akkor!!!! évadnyitó buli?
és te?
biztos te is a pedalománba jársz akkor!!!! évadnyitó buli?
Írta 2002. március 19. - 22:02

Írta 2002. március 19. - 20:31

Trifo: úgy értem a család beleszokott szólni néha a dolgokba, pl. bringázásra ideális idõpontban kitalálja, hogy régen látott minket, és ez halaszthatatlanul be kell pótolnunk. Fel sem merült bennem, hogy nincs kedved hozzá.
Vasárnap elvileg Sport kiállitás. legalábbis nekem...
Vasárnap elvileg Sport kiállitás. legalábbis nekem...
Írta 2002. március 19. - 19:48

Nekem tekerni van kedvem, de családi program állja utamat. Szombaton legalábbis.
Vasárnap, valaki? Vagy így értetted, Findli?
--Trifo
Vasárnap, valaki? Vagy így értetted, Findli?
--Trifo
Írta 2002. március 19. - 19:42

Ezt ismerjük Trifo!
Akinek mégis van tekerni kedve, találjunk ki valamit, oks?
Akinek mégis van tekerni kedve, találjunk ki valamit, oks?