Akkor tali 7:40kor a Margit hid budai hidfõjénél az üveg elõtt!
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Bringás lányok márpedig vannak...
Indította
findli
, 2002. március 05. 23:17
Írta 2003. szeptember 23. - 13:57

Írta 2003. szeptember 23. - 13:39

hááát ... ha a 6:39 -es vonattal megyek, az 7:22-re van kelenföldön ... nos onnan nekem kb 20 perc a margithid budai oldala ... ha ez megfelel, akkor tudok menni kísérni darabig, ha nem akkor alszok sokáig ;D
Írta 2003. szeptember 23. - 13:32

Fél9kor van az eligazitás? Akkor valóban korábban ki kell érni. Ha te 7/30kor vagy a Déliben,akkor elég hamar kiérsz. ;D
Mi is odamegyünk akkor fél9-re! Ha gondolod, találkozhatunk elõtte - meg aki még akar ilyen korán túrázni indulni.
Ebben az esetben viszont a Margit-hidi találkát fél órával korábbra kell hozni (már ha odajön valaki), mert egyébként nem érünk oda idõben.
Mi is odamegyünk akkor fél9-re! Ha gondolod, találkozhatunk elõtte - meg aki még akar ilyen korán túrázni indulni.
Ebben az esetben viszont a Margit-hidi találkát fél órával korábbra kell hozni (már ha odajön valaki), mert egyébként nem érünk oda idõben.
Írta 2003. szeptember 23. - 12:25

Írta 2003. szeptember 23. - 12:11

Adyliget:
56-os busz vagy villamos vonalán Hûvösvölgyig és onnan a 63-as busz vonalán Nagykovácsi felé. Pest határánál kell elfordulni balra a Cserkészpark (Julianna major) felé. A lovarda után jobbra kell fordulni és egy hosszú betonos út vezet a cserkészparkig.
ezt a szervezõ írta nekem.. lens: fél9kor eligazítás... kiérünk addigra? én fél8ra érek a Délibe (mondjuk nem kéne 4kor indulni de ha nincsen más mód :-X)...
56-os busz vagy villamos vonalán Hûvösvölgyig és onnan a 63-as busz vonalán Nagykovácsi felé. Pest határánál kell elfordulni balra a Cserkészpark (Julianna major) felé. A lovarda után jobbra kell fordulni és egy hosszú betonos út vezet a cserkészparkig.
ezt a szervezõ írta nekem.. lens: fél9kor eligazítás... kiérünk addigra? én fél8ra érek a Délibe (mondjuk nem kéne 4kor indulni de ha nincsen más mód :-X)...
Írta 2003. szeptember 23. - 11:42

Írta 2003. szeptember 23. - 11:36

Para: ha legközelebb mentek akkor én is jussak eszetekbe 
Természetesen elötte, hogy esetleg én is tudjak menni ;D

Természetesen elötte, hogy esetleg én is tudjak menni ;D
Írta 2003. szeptember 23. - 11:26

Ano: ;D ;D ugye?
Era: ha jól vettem ki a túravezetõnk szavait, talán jövõév májusában lesz legközelebb iylen túra... sziontén munka után indulancia, vasárnap este érkezés vissza...
Nekünk Györgyivel most ez a hétvége fejenként 12e-bõl jött ki kajával, szállással, benzinnel, vámõrök lefizetésével...
Szal legközelebb legfeljebb megpróbálok összeszervezni egy bikemagos autót, csak hogy ne csak Én görcsöljek minden kanyarban a séta közben, hogy itt milyen áááállat lenne bicózni :
8)
:
éef::
Era: ha jól vettem ki a túravezetõnk szavait, talán jövõév májusában lesz legközelebb iylen túra... sziontén munka után indulancia, vasárnap este érkezés vissza...
Nekünk Györgyivel most ez a hétvége fejenként 12e-bõl jött ki kajával, szállással, benzinnel, vámõrök lefizetésével...
Szal legközelebb legfeljebb megpróbálok összeszervezni egy bikemagos autót, csak hogy ne csak Én görcsöljek minden kanyarban a séta közben, hogy itt milyen áááállat lenne bicózni :

:

Írta 2003. szeptember 23. - 11:04

jah télleg azt el is felejtettem megkérdezni ... ha már arra jártál ... hógo.... ???? ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
Írta 2003. szeptember 23. - 11:01

egyszerûen csodálatosak a képek !!!!!
:'( fogok én ilyent valaha élõben is látni ?? ? :'( :'(
Írta 2003. szeptember 23. - 11:00

Írta 2003. szeptember 23. - 10:49

jaaaa ... nem, nem vagyok semleges ;D
Akkor inkább on ;D
Pedig anno még én is tanultam oroszt ... de mindig csak görbültem ;D
Para: már ideje volt!!
Akkor inkább on ;D
Pedig anno még én is tanultam oroszt ... de mindig csak görbültem ;D
Para: már ideje volt!!

Írta 2003. szeptember 23. - 10:46

'jenõ: nem. Miért az mi??
jenõ öreg. jenõ tudja:
on (roroszul hímenmû "õ"
ana (oroszul nõnemû "õ")
ano (oroszul _semleges nemû_ "õ")
no, hát csak ezért érdekelõdtem...

Írta 2003. szeptember 23. - 10:34

nah most néztem meg, hogy ez az Adyliget igencsak Buda legnyugatibb része ... úgyhogy a 8 órai Margi-hídnál lévõ tali nekem speciel megfelel, csak kérdés hogy hogyan lesz vonatom ... tehát azt mondom, hogy megyek ha összejön

Írta 2003. szeptember 23. - 10:31

Hölgyeim és Uraim...
végre tényleg fenn van pár kép a Tátrai kiruccanásról a http://kep.tar.hu/paraferi táron...
8)
végre tényleg fenn van pár kép a Tátrai kiruccanásról a http://kep.tar.hu/paraferi táron...
8)
Írta 2003. szeptember 23. - 10:14

Mikor is indultok szombaton??? Mert ugyebár ha tudok menni,akkor én a Gerecsérõl már hazajövök

Írta 2003. szeptember 23. - 10:05

Figyelem! Szombaton kisérõket kérünkmagunknak a Wietnam TT-hez. Akinek van kedve simán csatlakozhat hozzán Adyligetnél. Mivel ez nem verseny és meghalni sem akarunk az elején, rendes túratempóban fogjuk nyomni.
A TT elsõ etapja átmegy a Budai-hegyeken, majd a Pilisbe, ahol föl kell tekerni a Pilis-hegyre és a Prédikálószékre. Szerintem eddig el tudtok minket kisérni, mert innen aztán már fordulunk a Gerecse irányába, ti meg mehettek hazafelé.
Ugye jöttök minél többen velünk? Mondjuk megállni annyit nem szeretnénk az elsõ szakaszban, meg ha valakinek defektje lesz, azt már nem várjuk meg az idõ rövidsége miatt (már 7kor sötétedik!) - kivéve persze ha egyikünk az aki defektes.
Adyliget ott van egyébként Hidegkút mellett, ahogy megyünk kifelé Nagykovácsi felé, annak az útnak a bal oldalán (meg jobbra is). Van ott egy nagy étterem meg lovarda, s azon túl van az Úttörõtábor.
De egyébként megbeszélhetjük azt, hogy 8kor találkozunk a Margit-hidnál!
A TT elsõ etapja átmegy a Budai-hegyeken, majd a Pilisbe, ahol föl kell tekerni a Pilis-hegyre és a Prédikálószékre. Szerintem eddig el tudtok minket kisérni, mert innen aztán már fordulunk a Gerecse irányába, ti meg mehettek hazafelé.
Ugye jöttök minél többen velünk? Mondjuk megállni annyit nem szeretnénk az elsõ szakaszban, meg ha valakinek defektje lesz, azt már nem várjuk meg az idõ rövidsége miatt (már 7kor sötétedik!) - kivéve persze ha egyikünk az aki defektes.
Adyliget ott van egyébként Hidegkút mellett, ahogy megyünk kifelé Nagykovácsi felé, annak az útnak a bal oldalán (meg jobbra is). Van ott egy nagy étterem meg lovarda, s azon túl van az Úttörõtábor.
De egyébként megbeszélhetjük azt, hogy 8kor találkozunk a Margit-hidnál!
Írta 2003. szeptember 23. - 09:08

Írta 2003. szeptember 23. - 08:27

Orsi, Rás: album meg van, csak az FTP résznáél elakadtam... már mint fel feltöltöttem, csak még nem pakoltam át... káming szún... még ma!
:
éef::
:

Írta 2003. szeptember 23. - 05:21

A BTK az nem a Büntetõ Törvény Könyv??? :
Mert akkor érdekelne, hogy annak milyen nyilt napja van!!! ;D

Mert akkor érdekelne, hogy annak milyen nyilt napja van!!! ;D