Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Bringás lányok márpedig vannak...

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
9815 hozzászólás a témában

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6.344 hozzászólás
Pontos árak: http://www.jamesak.s...33#Téryho chata

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
De jó! Era, menj mindenképpen, tök jó lesz! :-*

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6.344 hozzászólás
Era:Ha négyen megyünk akkor kb 2500ft a benzinköltség fejenként,meg olyan 2000ft egy éjszaka menedékházban,a vacsit vagy hozod,vagy egy ezres/alk.Nem olyan vészes meg tudod te is csinálni!
Na?????
Üdv:Thy

era

era

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.531 hozzászólás
Nem merek :( Nem is tudom miért. A Kozmát céloztam meg. Nagy a dilemma. ::) Mennyibe kerülhet ez összesen? Utiköltség+szállás? azt hiszem szeretnék menni....

Holnap akkor igyekszem, fél 6-ra felviszem a kötelet.

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6.344 hozzászólás
Era:Igen részemrõl ok!Ezek szerint te nem jössz a Tátrába?
Üdv:Thy

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég

Érdekli a mászó társaságot egy holnapi mászás (márha az idõjárás is úgy akarja)?

Igenigenigenigenigenigenigenigenigen. ;D

Mikor pontosan?

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
De halál komolyan a rácsefácse azt írja a karbon hajtókarjának leírásában, hogy óvni kell a hõtõl, és erõs napfénytõl. ;)

era

era

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.531 hozzászólás
A heymászó csapatnak sok sikert kívánok és szép idõt. Vigyázzatok magatokra.

Hulud=Kispocok türelmetlenül várjuk a történet folytatását. Sikerült megcsinálnotok?

Érdekli a mászó társaságot egy holnapi mászás (márha az idõjárás is úgy akarja)?

Ano

Ano

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.653 hozzászólás
  • LocationCsömör
Akkor ezekszerint carbon bricajjal nem szabad túl gyorsan menni, mert a nagy levegõsúrlódástól felmelegszik, majd kigyullad alattad??? ;D ;D ::)

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
A pocok sokkalta jobb,az olyan ari és egybõl meg lehet jegyezni! :D

De te mestere vagy a kinzásnak (a katonaságnál a "vallató/kinzó" szerepkört töltöd be?), már tökre izgulok, hogy mi volt tovább!

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég

Finnyások, a bringa azért van, hogy használd, s utána olajjal, zsirral kényesztesd! ;)

Lens az a hülye magnézium az oldódik.... ;)

A karbon meg elég? :-X ???

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7.001 hozzászólás
sittes:
hómpédzshez:
*nekem iszonyat lassan töltõdött be az oldal
*tényleg kicsit elmosódottak a menü szövegek
*szvsz az ablakot le illetzve fel lehetne még nyújtani...

8)
::off
anyagot hétfõn, a küldött mélben leírtak szerint
::on

::Péef::

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6.344 hozzászólás
Bruce:Pestrõl indulunk valamikor péntek reggel.A többi még pontosodik.Gyere,gyere,gyere!Jó buli lesz:)

kis_pocok

kis_pocok

újonc

• fórumtag
  • 5 hozzászólás
(
Jé, most nézem, hogy nem a (jól megszokott és a fórumon már számtalanszor (de legalább kétszer) szerepelt) "hulud" névvel jelentkeztem be... Ugyanis sose engedett írni, gondoltam regisztrálok mégegyszer, hátha akkor mûködik. S lõn: nem lett jobb, de legalább rájöttem, hogy a böngészõmmel van a gond! Nem baj, úgyse tudtátok megjegyezni a huludot (nem is értem, miért?:)), így meg legalább van egy álnevem is. Csak kár, hogy elártultam, hogy mind én vagyok...
Azt olvastam, itt nincs off, de ez lehet, hogy mégiscsak az volt! ;D
)

Miután elváltunk a fórumos csapattól, 'egyenes' út vezetett az Öreg-szirthez, amit Lens is említett. Megoldásunk hasonló volt: fölmentem gyalog a szirthez megkeresni a pontot. Asszem máskor ha András túrájára megyek, viszek siklóernyõt is, bármikor szükség lehet rá... ;D

Utána jött a nagy kaland, a Gete páros. Fölfelé: no comment. Lens, fönt nem tudom olvastátok-é, de a menetzsugán az szerepel, hogy a Getén van egy kereszt, ott a pont. A Nagy-Getén is van egy kereszt, de ott nincs pont! Mi si majdnem elmentünk az elsõ kereszt mellett, de majdnem találat érvénytelen, így hát megvolt a pont. A térkép azt tanácsolta nekünk, hogy ne másszunk a magasabb csúcsra, hát az erdõn kereszül és kasul biciklit cipelve ereszkedtünk köbö 40 métert, mikor is találkoztunk egy ösvénnyel, ami a Nagy-Gete oldalában levitt minket a civilizációba.
Éhesek voltunk, tehát kötöttünk egy rossz üzletet: legalább fél órát vártunk, hogy a büfés néni elkészítse a két égett és HIDEG 'melegszendvicset'!! :-\
Ezek után persze mi is hamar eljutottunk Péliföldszentkeresztre a megváltó zsiroskenyér-farmra!

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Jól fog kinézni, csak egyelõre még nem lehet megnézni semmit! :P De : nem tetszik, hogy a cimbetûk elmosódottak. Ha lehet, legyenek nagyobbak, szebb, markánsabb fontok.
A ......-os részre mi kerül majd?

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8.694 hozzászólás
Elnézést, most kicsit offtopic leszek... (már ha van itt ilyen - ugye Lens?;))

Mi a véleményetek errõl az oldalról??

http://bmftproto.rulz.hu/

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Kis Pocok, ne hagyd abba, olyan jó olvasni! Kérlek folytasd, hadd halljuk véres kalandjaitokat! (ujjam meg van csavarva, úgyhogy pár hét mire elmúlik tökéletesen, de azért fékezni tudok szuperül!:D)

Kozma60-ra jöttök? Klassz kis TT!

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8.694 hozzászólás

Pénteken induló 3 napos gyalogos Tátra-expedíciónkra még egy hely kiadó, vállalkozó kedvû kedves útitárs jelentkezését várjuk.

Pixel! Azt meg szabadna tudnom, hogy mikor és honnan indulnátok?

Más:
A Zempléni Fedezzük Fel Kishaznánkat túrára a jelentkezés még mindig lehetséges! --kivéve hogyha esetleg netalántán elmehetnék Pixelékkel... ez esetben a túra más idõpontba tolódna...

kis_pocok

kis_pocok

újonc

• fórumtag
  • 5 hozzászólás
Hali!

Lássátok feleim egy ártatlan áldozat szemszögébõl:
::)
Szóval mi ketten hirtelen ötlettõl fûtve fejest ugrottunk Wietnamba... Egymást huzattuk, aminek az lett a vége, hogy tényleg indultunk, pedig az utolsó napokban már reménykedtem, hogy valami szutyok idõjárás megment a kíntól. :)
No, de nem is ez a lényeges, hanem a Túra maga!
Nem bíztam benne igazán, hogy sikerülhet, de azt hiszem, egy Wietnam jellegû játszma egyik titka: ne méregesd az esélyeidet, csak csináld!

Mindenesetre kisebb vita után, amit a haverom nyert, az elsõ pontot kihagyva megkerestük a másodikat. Innen (én nyertem) a jelzésen mentünk tovább. Itt volt elsõ talán dh-nak nevezhetõ gurulásunk, ahol rá kellett jönnöm, hogy tele van meglepõen nagy kövekkel az ösvény. Miután megbizonyosodtam, hogy kaptam még egy esélyt az élettõl, tovább zúztunk, majd közös döntés értelmében másztunk fel egészen a Nagyszénás legmagasabb pontjára, ahonnan már kiválóan láttuk, mennyivel alacsonyabbra elég lett volna csak feljutni. Integettünk a mélyben elterülõ ellenõrzõ pontunknak, majd dh (vagymi?). Szerencsére csak a pontunk terült el olyan alacsonyan, mi nem. (Lens, hogy van az ujjad?) :-X

Hmm... Kezd kicsit hosszúra nyúlni ez az iromány, bocsi! :)

A Kopár csárda parkolójáig a fórumos brigád ledolgozta jogosulatlan elnyünket, amit az elsõ pont kihagyása jelentette, s innen egy darabon együtt mentünk, ahogy Nati is írta. Eközben én már idõnként deliráltam, szóval a többi emlékem nem ilyen éles... :-\

Azért még folyt. köv....

adamm

adamm

törzsvendég

• fórumtag
  • 438 hozzászólás
Pénteken induló 3 napos gyalogos Tátra-expedíciónkra még egy hely kiadó, vállalkozó kedvû kedves útitárs jelentkezését várjuk.