Azért mehet még veletek tekerni,ha sonkás szendvicset viszek????
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Bringás lányok márpedig vannak...
Indította
findli
, 2002. március 05. 23:17
Írta 2003. december 02. - 14:18

vendég_Charon_*
Írta 2003. december 02. - 14:07

Írta 2003. december 02. - 13:43

cheesy: csinos
na ez nem fog eltörni...
apropó múlthéten láttam/tapiztam az új meridákat
SPVs LRS SPVs Black-el
és fémszín meg valami érdekes lakkozás
nagyon nyami (pedig eddig nemnagyon teccettek)

apropó múlthéten láttam/tapiztam az új meridákat
SPVs LRS SPVs Black-el
és fémszín meg valami érdekes lakkozás
nagyon nyami (pedig eddig nemnagyon teccettek)
Írta 2003. december 02. - 13:07

Sziasztok,
Akkor közkivánatra a Boszi szigeti kupa és tali képei:
http://kep.tar.hu/ch...ml?aid=27611827
és my nu baby:
http://kep.tar.hu/ch...ml?aid=27611826
Akkor közkivánatra a Boszi szigeti kupa és tali képei:
http://kep.tar.hu/ch...ml?aid=27611827
és my nu baby:
http://kep.tar.hu/ch...ml?aid=27611826
Írta 2003. december 02. - 12:41

lens: a Calli 60dbos most kb 15 kröl van mivel dollárárfolyamfüggõ...
igaz a Kandesn kozmetikumok sem olcsók viszont jóval kevesebbet kell belõlük használni mint másfajtából valamint tisztán növényi eredetûek (kivéve a fogkrémet abban vannak ásványi anyagok is), kóser mind stb stb..
ha érdekel árlista-infó-tanács akkor privi
igaz a Kandesn kozmetikumok sem olcsók viszont jóval kevesebbet kell belõlük használni mint másfajtából valamint tisztán növényi eredetûek (kivéve a fogkrémet abban vannak ásványi anyagok is), kóser mind stb stb..
ha érdekel árlista-infó-tanács akkor privi

Írta 2003. december 02. - 12:23

Mégis vannak olyanok, akik azért lesznek vegetáriánusok, mert mondjuk sajnálják az állatokat/undorodnak attól a hústól, mert látták, hogy hogyan készitik el, egyszóval meggyõzõdésbõl lesznek azok. Mégsem lesz semmi bajuk. Azzal én is egyetértek, hogy nem mindenkinek való a vegetárinusság.
Ám számomra nagy példák Kruncz Viki, Bogár Gábor akik több éve azok, és mégis a hazai montizás élén vannak kategóriájukban! Vagy ott van Tóth Viktor, róla is láttam nemrég a FixTv-n riportokat. Triatlonos, az elsõ tizben általában benne van (ja, ez nemzetközi eredmény, pl. Hawai bajnokság), rengeteg ereje van. Pedig vegetáriánus! Minden tiszteletem ezeké az embereké!
Ám számomra nagy példák Kruncz Viki, Bogár Gábor akik több éve azok, és mégis a hazai montizás élén vannak kategóriájukban! Vagy ott van Tóth Viktor, róla is láttam nemrég a FixTv-n riportokat. Triatlonos, az elsõ tizben általában benne van (ja, ez nemzetközi eredmény, pl. Hawai bajnokság), rengeteg ereje van. Pedig vegetáriánus! Minden tiszteletem ezeké az embereké!

Írta 2003. december 02. - 11:56

Épp tegnap jutott eszembe, hogy a szûcs kirakatába is ki lehetne tenni ugyanazt a táblát, mint a CD boltoknál szokott lenni:
A kirakatban látható tokok üresek
Nos, az állatkínzás csúnya dolog, de a húsevésrõl akkor se mondanék le. Egyrészt azért, mert szeretek húst enni. Másrészt azért, mert az emberi faj mindenevõ (hús+növény vegyesen), harmadrészt azért, mert nem mindenki teste bírja el egyáltalán, hogy vegetáriánus legyen.
Számomra a vegetarianizmus egyetlen elfogadható indoka, ha valaki nem szereti a húst.
--Trifo
A kirakatban látható tokok üresek
Nos, az állatkínzás csúnya dolog, de a húsevésrõl akkor se mondanék le. Egyrészt azért, mert szeretek húst enni. Másrészt azért, mert az emberi faj mindenevõ (hús+növény vegyesen), harmadrészt azért, mert nem mindenki teste bírja el egyáltalán, hogy vegetáriánus legyen.
Számomra a vegetarianizmus egyetlen elfogadható indoka, ha valaki nem szereti a húst.
--Trifo
Írta 2003. december 02. - 11:14

A Sunrider nem drága egy kicsit? Korábban vásároltam tõlük a Calli teát, és ha jól emlékszem, az több volt mint húszezer ft/doboz!
Cheesy, ha rajta van Ezen a Listán, akkor vásárolok, de én nem látom.
Cheesy, ha rajta van Ezen a Listán, akkor vásárolok, de én nem látom.
Írta 2003. december 02. - 11:08

Szia Lens,
Nem csak Knorr, de Dove is a mi porfolionkban van. Szeretnél gyári áron? És a többi bringásleány?
Tiszta "lengyelpiacon" érzem magam :-)
Ezt így hívjuk Szegeden.
Nem csak Knorr, de Dove is a mi porfolionkban van. Szeretnél gyári áron? És a többi bringásleány?
Tiszta "lengyelpiacon" érzem magam :-)
Ezt így hívjuk Szegeden.
Írta 2003. december 02. - 10:31

Írta 2003. december 02. - 10:25

Írta 2003. december 02. - 00:49

huhh.
Gondolom az "itthon találtam" nem elégít ki
Amúgy anya szerzi be az ilyeneket
De ha az osztályomban egy nap a lányoknaál nincs 3 avonos újság, akkor egy se (ergo informálódj b.nõidnél)
amway-t meg passz (amúgy L.O.C.-nek hívják a tisztítószert, ami szvsz minden re jó)
Gondolom az "itthon találtam" nem elégít ki
Amúgy anya szerzi be az ilyeneket
De ha az osztályomban egy nap a lányoknaál nincs 3 avonos újság, akkor egy se (ergo informálódj b.nõidnél)
amway-t meg passz (amúgy L.O.C.-nek hívják a tisztítószert, ami szvsz minden re jó)
Írta 2003. december 01. - 22:02

Prefi: számit!
Egyébként te hol szerzed be õket? Mert én még nem tudom, hogy honnan fogom. Tudsz nekem ebben segiteni?
Egyébként te hol szerzed be õket? Mert én még nem tudom, hogy honnan fogom. Tudsz nekem ebben segiteni?
Írta 2003. december 01. - 21:54

Helóca!
Én az elsõ linkénél az elsõ 2 képet bírtam megnézni, aztán close.
Nekem épp elég azt nézni, ahogy a macskánkat üldözi a kutyánk >
ja. egyszer a macsekunknak (aki már sajnos nincs meg :'( ) vmi sûrû nyál folyt a szájából, meg nem evett, meg tök hülyén viselkedett, azt hittük veszett. Egybõl spuri állatorvoshoz, aki megállapította a diagnózist:
elment a drága kandúrkodni, verekedtek, és vmelyik másik macska (szó szerint) nyakon vágta, és a pajzsmirigye vagy milye volt megduzzadva, és azért volt ez az egész... nem gyengén megkönnyebbültünk

ja, és Avon tusfürdõm van, és Amwayes izével pucolok bringát ha ez számít vmit... :
na pusszanat
Prefi
Én az elsõ linkénél az elsõ 2 képet bírtam megnézni, aztán close.
Nekem épp elég azt nézni, ahogy a macskánkat üldözi a kutyánk >

ja. egyszer a macsekunknak (aki már sajnos nincs meg :'( ) vmi sûrû nyál folyt a szájából, meg nem evett, meg tök hülyén viselkedett, azt hittük veszett. Egybõl spuri állatorvoshoz, aki megállapította a diagnózist:
elment a drága kandúrkodni, verekedtek, és vmelyik másik macska (szó szerint) nyakon vágta, és a pajzsmirigye vagy milye volt megduzzadva, és azért volt ez az egész... nem gyengén megkönnyebbültünk

ja, és Avon tusfürdõm van, és Amwayes izével pucolok bringát ha ez számít vmit... :

na pusszanat
Prefi
Írta 2003. december 01. - 21:52

Hát, én nem vvagyok egy elérzékenyülõs fajta, de ezektõl a képektõl még én is "kissé" ideges lettem! >
>
>
Én nem vagyok agresszív, de az ilyen embereket fel kéne lógatni! Na nem sokáig, csak amíg mozog!!!
Cheesy: Aztán várunk majd élménybeszámolókat és tapasztalatokat is!!!

Én nem vagyok agresszív, de az ilyen embereket fel kéne lógatni! Na nem sokáig, csak amíg mozog!!!

Cheesy: Aztán várunk majd élménybeszámolókat és tapasztalatokat is!!!

Írta 2003. december 01. - 20:24

Era, hát nem csodálom, most már énbennem is érlelõdik, bár egyelõre inkább a kozmetikumokra fogom fektetni a hangsúlyt.
Cheesy: ja tényleg, gratula a paripához!
És ok, majd eszek levest! 
Charon: királyak a linkek! ;D
Cheesy: ja tényleg, gratula a paripához!

Charon: királyak a linkek! ;D
Írta 2003. december 01. - 18:59

Cheesy- nem mondod, hogy nem láttad 
irány ide :
http://www.bikemag.h...=4317;start=225
Én is gratula az új bébihez
Tényleg a boszikupás képeid nem lehet valahol elérni ??

irány ide :
http://www.bikemag.h...=4317;start=225
Én is gratula az új bébihez

Tényleg a boszikupás képeid nem lehet valahol elérni ??
Írta 2003. december 01. - 18:03

Para,
Ideje lenne elkezdeni a 2004-es naptárt, hogy idõben ki tudjam nyomtatni az 10000000 példányt.
Van már terved?
Ideje lenne elkezdeni a 2004-es naptárt, hogy idõben ki tudjam nyomtatni az 10000000 példányt.
Van már terved?
Írta 2003. december 01. - 15:06