Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Bringás lányok márpedig vannak...

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
9815 hozzászólás a témában

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6.344 hozzászólás
Csatárka???????melyik ország térképét nézed?Anyomdának mi az utcaneve?

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7.001 hozzászólás
;D

off
thommey!
kisebb segítségitiner déutánra:
ha a bytai felõl jössz a rakparton, akkor a csatárka utcába fordulj be rögtön batyi után, majd a fazekas utcába jobbra, és a margit krt elõtti utolsó kisutcába be jobbra megint. itt az elsõ kis utcánál balra a nagy parkolóba be. ennek a túlsó jobbos sarkánál van a cég... 8)
on

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6.344 hozzászólás
Én csak belinkelném a cégeimet:)
www.bogner.com
www.bogneramplification.com
www.bogner-records.de
www.bogner.co.at
www.etech-bogner.at
Mire is jó a vezetéknév:)

Ano

Ano

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.653 hozzászólás
  • LocationCsömör

Hát ha valóban5-8 között lesz, az azt jelenti, hogy Kékesen olyan 2-4 körül lesz, ami még mindig melegebb, mint ami mostanában volt a T.

FELHIVÁS ERA BULIJÁHOZ:

Pénteken este 6 után Era szeretettel vár mindenkit mákos és más tésztákkal, teával.
Eddigi résztvevõk: Zed, Thy, Bors, Lens, Mellon, Setike, talán Trifóék, Kahlesz... másról nem tudok, de attól még lehet.
mit csinálunk: eszünk-iszunk, viccelõdünk, Activity party!

Aki akar, az nyugodtan ottaludhat.
Ha valakinek gondja van az odajutással, hivja Erát: 06303970836

Lesz ektivitiparti???????????? ::) ::) ::) ::) pfffff akkor lehet hogy én is mennék ... csak még nem tudom hogy mikor hogyan merre és meddig ... ;D

Szal, lehet hogy én is mennék, de nem 100-as!! ;)

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7.001 hozzászólás
::paratúrha:mátra

::2003dec14:vasárnap

::ütközésipont:gyöngyösi vpu

::start:max10ooh KÉREK MINDENKIT (ugye itt az autósokra gondolok... ::) ) HOGY PRÓBÁLJUNK MEG IDÕBEN ELINDULNI!

::várható idõjárás:hideg(-2 - +6°C)-száraz esetleg kisebb hószállingózás

::jelentkezõk
Ors +2fõ
Nati
Era
Baliba
KGADAM ?
Thommey
Mellon
Röfi
szamóca (bocs szam!)
Don ?
parabá...

::itiner

Gyöngyös v.p.u. - Mátrafüred - Sástó - Mátraháza - Déli sípálya - Kékestetõ - KÉK túrista - Disznó-kõ - Markazi-kapu - ZÖLD túrista - Markazi várrom - ZÖLD HÁROMSZÖG túrista - Négyeshatár - Nagy-nyak - KÉK+ túrista - Mátrafüred - Gyöngyös

::az útvonal aszerint változik, hogy mennyire idõben tudunk indulni, és mennyire sötétedik ránk...

::a teljes kör hossza cca55-60km...

::lámpát feltétlen hozzatok!!!

egyébként meg nem tudom mit vagytok oda egy kerékpárcégetekkel... ::)
Nekem is van egy (Para Bike) Ráadásul katonaság részére gyártunk... meg elneveztek Rólam egy sportot is (parachuting)... és ráadásul ha félsz valamitõl akkor is mindig engem emlegetsz... ::) ;D

na ennyi ;D

csõváz és hátszél...
joghurtos muffin még mindig rulez... 8)

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Hát ha valóban5-8 között lesz, az azt jelenti, hogy Kékesen olyan 2-4 körül lesz, ami még mindig melegebb, mint ami mostanában volt a T.

FELHIVÁS ERA BULIJÁHOZ:

Pénteken este 6 után Era szeretettel vár mindenkit mákos és más tésztákkal, teával.
Eddigi résztvevõk: Zed, Thy, Bors, Lens, Mellon, Setike, talán Trifóék, Kahlesz... másról nem tudok, de attól még lehet.
mit csinálunk: eszünk-iszunk, viccelõdünk, Activity party!

Aki akar, az nyugodtan ottaludhat.
Ha valakinek gondja van az odajutással, hivja Erát: 06303970836

szammer

szammer

törzsvendég

• fórumtag
  • 878 hozzászólás
Para:Engem is véssé fel a résztvevõk közé lécci, mert már korábban is jelentkeztem de... :-X, kihagytál.
Köszi
Amúgy nem lesz hétvégén olyan hideg "csak" 5-8 fok.
Mondta a meteorológus A.Szilárdunk.
Üdv:szamóca

Zed

Zed

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.693 hozzászólás
Igaz, és egyébként is kedves Charon kolléga, mire vágsz fel? Van egy letöltõprogid, meg egy aktatologatós céged. Na és akkor?! Az én nõm bicigliket gyárt! :P Ammán valami!

Majd, ha olyat látok, hogy Charon Bicycles - de azzal meg úgyis túl sok lesz a garanciális probléma.

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8.694 hozzászólás
és mondjátok, az 1.98-as akkor a legfrissebb verzió? Nekem nem mûködik... asszem fel kéne törni!! :D :D
Vagy bele kéne rakni egy pötch patch-t :)

Na jó inkább leállok... ::)

Zed

Zed

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.693 hozzászólás
Sõt, ha jól látom, veled lehet letölteni!!!

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
A Revelationt mennyiért adná olcsóbban nekem? ;)

Nekem van it cégem:
www.charon.com 8)

Mellesleg engem már le is lehet tölteni, olyan sokat vagyok a neten
http://www.heightanxiety.com/Charon/ ;D ;D ;D ;)

Zed

Zed

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.693 hozzászólás
Para,

visszatérve arra, hogy Natinak tényleg van-e szállító cége Romániában, sajnos el kell, hogy keserítselek. Nincs. Mert bringáscége van, az USA-ban: http://www.lenzsport.com/ ;)

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7.001 hozzászólás
:D tegnap járt Nálunk a télapó vagy ki, a lényeg hogy kaptam egy teljes alsó öltözetet ::)

egy MOIRE (ha jól emléxem) felsõ, és egy LAFUMA alsóval felvértezve teszt tekerést tartok vasárnap :)

:-* a télapó hasára... ;D

sopron

sopron

törzsvendég

• fórumtag
  • 433 hozzászólás
Valamit mellényomtam, és most új ablak jött be, de túlélem. Szóval a vasárnapi túrán még nem teljesen fix, hogy részt fogok venni. Tegnap éjjel eletekertem a BVSC-ig úszni és mára a térdeim nagyon kihaltak. Ezzel csak azt akarom mondani, hogy eléggé megviselte õket ez a 11 átbiciklizett tél, és nem nagyon akarom teljesen kicsinálni õket, meg hát fáj, ha tartósan hidegben tekerek. Még azért alszom rá egyet, mert nagyon mennék, de lehet, hogy inkább kivárom a tavaszt.

És tanuljatok az esetbõl! A térdet télen nagyon bebugyolálni, mert ez az egyetlen testrész tekerés közben, amely nagyon durván kapja a szelet - az ízület ugye teljesen nyitva, és még a ruha is ráfeszül nyitott rostokkal. És hát ugye nem árt ha az ember 50-60 éves korában is tud még járni.

sopron

sopron

törzsvendég

• fórumtag
  • 433 hozzászólás
Én sem akarok lemaradni: BOLDOG NÉVNAPOT LENS!

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
oksa, és köszi! :D

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7.001 hozzászólás
;) rendben... azért ha nem rzed tökéletesen biztosra, inkább pihi... (tudom saját tapasztalatból, hogy hogy tud lüktetni olyankor.... :-X )

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Már jobban, bár igy nyilvánosság elõtt nem szivesen verem nagydobra apró-cseprõ bajaim összes részletét, úgyhogy több szó már inkább ne essék róla. ;)
Röviden: 80%-ig bizonyos, hogy megyek! :-*

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7.001 hozzászólás
jobban vagy azért?
vagy még mindig fáj az az érzékenyebb? :-\

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Baliba: :-[ :-*

Mire is fáj a fogad?? ;D

Ez egyébként nagyon találó, mert most valóban milliónyi dologra "fáj a fogam", ráadásul egyfolytában ezeken gyötrõdöm, lélekben körbejárom õket, hogy hogy lehetne hozzájuk jutni. Úgyhogy nem csodálkoznék, ha a fogfájás ezeknek lenne testi megnyilvánulása. ;)