Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Bringás lányok márpedig vannak...

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
9815 hozzászólás a témában

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
1
,2
Prána rulz. ;D

3
:)

Legalább nem áll be elém a sorba kenyérért. :D

szammer

szammer

törzsvendég

• fórumtag
  • 878 hozzászólás
Vasárnapi függõ túrára megyek én is , a szombatit kihagyom, mer' az idõjósaim rosszat mondtak... :-X
De kívánom hogy ne legyen nekik igazuk.
Szammer

KeX

KeX

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.292 hozzászólás
Mellon, csókollak, akkor 0850 párkány u.? :D

Fakkkk, Ádám, sorry, nemtudtam, hogy a tanárnéni, meg a tanárbácsi, hát ugye izé, szóval :-X Szóval igen? Most hazudtam, vagy csak nem kellett volna mondanom semmit? ::)

obsidian

obsidian

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.038 hozzászólás
Para!

Buszban van még hely? Mobilszámod lécci privizd már el!

Köszi!

Telópumpát Fox Float R hez tud hozni valaki ??? Van egy olyan érzésem, hogy ereszt a rugóstagom... :/

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7.001 hozzászólás
hívlak d.u. a busz miatt...

ha jöttél volna szloviba akkor már láthattad volna ;)

era

era

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.531 hozzászólás
Mellon: Azt mondod napsütés lesz? Jó, akkor nem kell a srávédõ, meg az esõruha. ::) ;D

Mellon

Mellon

törzsvendég

• fórumtag
  • 697 hozzászólás
Szeva Nép!

Kissé begyulladt a bal szemem, de egyelõre látok vele, tehát holnap Mátra. Esõ nem lesz, (max némi ködszitálás ;D), ellenben a nap kisüt majd :)

Para bá: hallotunk már ilyen terveket :) Remélem látjuk is most már azt a buszt ;)

Én azért a jól bevált autókázást választom, Era & Skiri jön velem, +még egy hely amire asszem KeX jelentkezett 1.-ként, úgyhopgy ha még mindig áll az igány 8.50-re megyünk Hozzád.

Ehhez a fénytáplálkozáshoz: Megnéztem olyan 50Kcal körül van 1dl cukros gyümölcslében. Szóval ha megiszik 1.5 l-t az már 750Kcal , plusz tuti minden bogarat lenyel, amibõl némi fehérje is bejön. Én is materialista állásõponton vagyok, meglátjuk meddig bírja, ha inni sem fog ???

ui.: úgy látom egyeseknek nincs elég munkájuk vagy túl pihentek ::)

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7.001 hozzászólás
charon: ;D

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7.001 hozzászólás
nem akarom elkiabálni, de 80% bizonyossággal kérem a mátra túrásokat hogy max 4fõig (hacsak nem kicsit összehuzuk magunk, és berakom a harmadik sor ülést is és akkor 7 fõ) jelenjenek meg a gödöllõi vasút állomáson fél 9 és 9 között... ::)

lehet helyet foglalni... :)

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
Az imádkozó sáska szólt:
Nekem a paraj ellenség!
De hogy e fórumban ülünk
az nyilván parajelenség.
;D

sopron

sopron

törzsvendég

• fórumtag
  • 433 hozzászólás
Akkor mi a tervek szerint 10.00 UVH startot veszünk és minden csatlakozót szívesen látunk! :)

Era: hát, ha a MOMban lesz egyszer lelkes amatõrökrõl film, akkor talán még van esélyem vászonra kerülni! ;)

Kedves "nõügyekbennemvagyokelégóvatos" Kex Barátom: tegnap az a "hol van az exbarátnéd" vagy valami hasonló kérdésed a Kingáról nem volt a leg- találóbb a Gabi elõtt. Õ nem tud rólunk semmit.

Nincs semmi gond, csak féltem, hogy belekeversz így egy értelmetlen magyarázkodásba, amit elkerülnék.

Lesz okt. 30-án dh Tatabányán! Én megyek! Te is? Ha igen, családi fehér cápa elköthetõ?

Valaki más dhkirály aspiráns? 3km a pálya és nagyon cc-s. Lesz kaja, pia, póló!

kissfish

kissfish

törzsvendég

• fórumtag
  • 454 hozzászólás
Kex: aggodalomra semmi ok, ha én megtaláltam a függõhidat, akkor nektem sem lesz evvel gondotok ;D ;D

ultio

ultio

TARC

• fórumtag
  • 1.169 hozzászólás

vasárnap Ádámmal tolunk egy függõhíd v2.0-t, ha van vkinek velünk tartani, hát nosza! (jólenne, ha vki olyan is jönne, aki tudja hol vannak ezek a hidak ;D )

Nem olyan nehéz megtalálni az Egri vár közelében lévõ függõhidat!
Az Egri várnál vagyunk. Ha tudod, merre kell menni a Csobánkai katonai gyakorlótér felé, akkor indulj el arra, aztán átmész egy sorompón az erdõben és sorompó után pár méterre balra lesz egy ösvény. Ha jól emlékszem kék jelzéssel, elég merdeken indul. Na ezen kell menni néhány száz métert és a függõhídhoz érkezel. Van egy kapu a híd elején, ami nyitva van, csak ki kell hajtani, nem kell megijedni, hogy nem lehet átmenni!
Ha nem tudod merre kell a gyakorlótér felé menni, akkor pl. ha a Nagy Kevély felõl érkezel, állj úgy, hogy a hátad mögött legyen a vár, illetve a fõkapu. Jobbra indulj el a földúton, elõször néhány méter meredeken le, majd aztán fordul jobbra, a lényeg az, hogy a jobbra lévõ erdõbe menj be, és ott a sorompóig, aztán ahogy már lertam. Nem olyan nagy ügy megtalálni! Lehet menni a másik irányból is, a laktanya mögül, de azt az ösvényt kicsit nehezebb megtalálni annak, aki még nem járt arra. Ha ebbõl az irányból megyünk, egy õrtorony mellett van egy lyuk, ami egy bunker bejárata. Ide érdemes benézni, bebújni, de csak lámpával!

era

era

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.531 hozzászólás
Zsolt számomra is egy megmagyarázhatatlan csoda. Azt mondta egy pár héten belül beszünteti a víz ivását is. :o

Nem akarok demoralizálni, én is a mátrás túrára készülök, de ha nagyon ramaty lenne az idõ, nem megyünk a Lukács fürdõbe? Találkozhatnánk a pénztárnál 11 órakor... ::)

Kex: lehet hogy csatlakozom hozzátok vasárnap. A függõhidakat nem tudom hol vannak. :-\

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7.001 hozzászólás
Hahó!

vonatos különítmény szopmbaton mátrába keletibõl 8órási vonattal Gyöngyösig...
autós különítmény (ha van/lesz)9:45re a gyöngyösi vasúti pályaudvarnál...

:)

pitty_ke

pitty_ke

újonc

• fórumtag
  • 2 hozzászólás
Sziasztok :)
Szombati mátratúrára mennék én is, jóidõ esetén. Tali mikor-hol? Keleti 8:15? vagy 6:15?

KeX

KeX

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.292 hozzászólás
basszu, nem kajálnék, egy év alatt összejönne gy király gép 8)

vasárnap Ádámmal tolunk egy függõhíd v2.0-t, ha van vkinek velünk tartani, hát nosza! (jólenne, ha vki olyan is jönne, aki tudja hol vannak ezek a hidak ;D )

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Era! Nem semmi klassz lehetett ez a mászás! És a srác még annál is inkább!

Közben rájöttem, hogy hivják azokat, akik csak a fénnyel táplálkoznak: õk a pránások vagy pránisták: egész testfelületükkel veszik föl az energiát. De õk még csak nem is isznak. Igazi pránisták - a szakirodalom szerint- a világon nagyon kevesen vannak. (tehát olyanok, akik valóban mást nem "esznek", és akik nem halnak bele, sõt csak kivirágoznak tõle)
A srác tehát még nem az, mivel iszik! ;D

http://www.bikemag.h...100_4510?full=1 Hát, ha nem tudtam volna elõre, hogy fiú az illetõ, ez a kép bizony fejtörést okozott volna nekem! ;D

Lovas_Gabi

Lovas_Gabi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.725 hozzászólás
Egy érdekes eset, tegnap történt, de jót röhögtem rajta.

A sztorihoz hozzá tartozik (aki még nem tudná), hogy automata ajtókkal foglalkozom, javítás, karbantartás, és a TORMAX márkaképviselet.

Felhív az egyik partner cég, hogy csomagot kaptak Svájcból, a TORMAX-tól. Nekik volt címezve, kibontották és volt benne egy prospektus és egy doboz spagetti. Kérdezték, hogy a spagettit hova kell beépíteni, mert még errõl nem voltak tervek sehol.

A hasatokba! válaszoltam, de nem tudtam mire vélni a dolgot. Felhívtam a vezérképviseletet, ahol vigyorogva közölték, hogy ez reklám, az új automatika relkámjaként a svájci cég küldi ezeket a kivitelezõ cégeknek.

ütõs reklám, a franc sem gondolja, hogy ajtómozgatóról van szó!

Susnyás Ted

Susnyás Ted

vendég

• fórumtag
  • 162 hozzászólás
A szombati mátratúra tali pontosan hol és mikor lenne?
Ha jó idõ lesz lehet h megyek.