kex!
A fotók 1024*768-ban engem is érdekelnének!!
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Bringás lányok márpedig vannak...
Indította
findli
, 2002. március 05. 23:17
Írta 2004. január 27. - 14:39

Írta 2004. január 27. - 14:07

Írta 2004. január 27. - 12:54

Írta 2004. január 27. - 11:58

Kedves Findli: NAGYON BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT KÍVÁNOK! :-*
Natinak elõre csak :-*

Kahlesz: kövi túra idõpontjáról még semmit nem tudok mondani... majd alakul

Remélem februárban

Írta 2004. január 27. - 10:31

Szasztok Srácok!
Nyálcsorgatva olvastam a Mátrai élménybeszámolótokat, és meg kell hagyni kedvet kaptam egy kis sielõriogatásra, meg egy kis havas természetre.
Parikám: Mikó szervezel egy új túrát? Szívesen csatlakoznék a köv expedicióhoz.
Nati: közelgõ születésnapunk alkalmával engedd meg, hogy
sok bolgodságot kívánjak Néked
Thommey: Kimentetek szombaton az udratós bulira?
Nyálcsorgatva olvastam a Mátrai élménybeszámolótokat, és meg kell hagyni kedvet kaptam egy kis sielõriogatásra, meg egy kis havas természetre.
Parikám: Mikó szervezel egy új túrát? Szívesen csatlakoznék a köv expedicióhoz.
Nati: közelgõ születésnapunk alkalmával engedd meg, hogy

Thommey: Kimentetek szombaton az udratós bulira?
Írta 2004. január 27. - 09:56

Írta 2004. január 27. - 08:57

A bankrabló már fent van!! ;D ;D ;D
Egyébként meg tényleg frankó a video és a sok fénykép is!!
Meg kéne ismételni...
Egyébként meg tényleg frankó a video és a sok fénykép is!!
Meg kéne ismételni...
Írta 2004. január 27. - 08:54

Thy: toooooljad!

tegnap vagy 20szor néztem meg egymás után a videókat... :
olyan jó kedvem lett... 8)

tegnap vagy 20szor néztem meg egymás után a videókat... :

Írta 2004. január 26. - 23:34

Írta 2004. január 26. - 22:14

Írta 2004. január 26. - 20:25

Írta 2004. január 26. - 19:07

nem, azt hiszem quicktime-ra van optimalizálva 
para, ofkuz megvannak mamutméretben is.

para, ofkuz megvannak mamutméretben is.
Írta 2004. január 26. - 17:22

Írta 2004. január 26. - 16:20

hja, és a feri ineksn #3 fotón Ádám van 
edit: qrvayoooooooooooook a videók! ;D
basszus visszakéne menni még hóban és kamerával... hmmmmmmmmm

edit: qrvayoooooooooooook a videók! ;D
basszus visszakéne menni még hóban és kamerával... hmmmmmmmmm
Írta 2004. január 26. - 16:18

etförszt: KeX: ugyi ezek meg vannak vhol nagyobb felbontásban is?
etszekönd: Ádám: hamarosan

Írta 2004. január 26. - 16:12

Na, én is bejelentkezek. A Mátra király volt. A sielõriogatás Parával a jobb szélen nagyon tuti volt. Jó érzés volt eltépni a lefelé magabiztos pályördöggként sízõk mellett. Az már kevésbé volt jó, amikor egy szimpatikus hölgy egyre gyorsabban jött felém és bárhogy is próbáltam kerülni, csak közeledett, és a végén csak egy méteren múlt, hogy nem temetem magam alá. Na õ ott akkor biztos, hogy nagyon megutálta a montisokat, pedig nagyon hangosan kértem az elnézését. ;D
A piros lefelé meg még állatabb volt. Izgalmas érzés egy patakmeder fölött döngetni jópár méterrel egy jó ha 30 cm szélesen járható havas ösvényen miközben a hó miatt a kormánynak fél méteres kilengései vannak, idõnként szembejön 30cal egy fa vagy szikla, te pedig próbálsz életben és lovon maradni. Aki nem volt dhsabb beállítottságú, az bizony fájlalta az izmait mire leértünk.
Én csak a térdemet fájlalom, mert amikor egy elegáns hókupac átugrással szórakoztattam a nagyérdemût a parkolóban, akkor bölcsen (egy végzett bölcsésztõl, hogy is lenne ez elvárható
)nem néztem meg az érkezõ részt, így csak röptében vettem észre, hogy páncél jégre fogok érkezni, ami nem lett volna olyan tragikus, ha nem a bal térdemmel próbálom meg elnyeletni a mozgási energiát. Meg valahogy a nyakam is telement hóval. 
Ettõl függetlenül szuper nap volt, és most kivételesen a hideg sem zavart, mert nagyon ügyesen öltöztem (három zokni+túrabakancs, ill. három váltás szárazcucc).
Mikor lesz a következõ?
A piros lefelé meg még állatabb volt. Izgalmas érzés egy patakmeder fölött döngetni jópár méterrel egy jó ha 30 cm szélesen járható havas ösvényen miközben a hó miatt a kormánynak fél méteres kilengései vannak, idõnként szembejön 30cal egy fa vagy szikla, te pedig próbálsz életben és lovon maradni. Aki nem volt dhsabb beállítottságú, az bizony fájlalta az izmait mire leértünk.
Én csak a térdemet fájlalom, mert amikor egy elegáns hókupac átugrással szórakoztattam a nagyérdemût a parkolóban, akkor bölcsen (egy végzett bölcsésztõl, hogy is lenne ez elvárható

Ettõl függetlenül szuper nap volt, és most kivételesen a hideg sem zavart, mert nagyon ügyesen öltöztem (három zokni+túrabakancs, ill. három váltás szárazcucc).
Mikor lesz a következõ?
Írta 2004. január 26. - 16:05

szóval ezen a hétvégén melyik ösvényen megyünk a sípályához? 8)
Srácok, pix R on : http://kepz.terror.hu/album40?page=1
CUKORSZÓÓÓRÓÓÓ!
hát mitmondjak, az isetencsászár kifejezés MEG SEM KÖZELíTI a tegnapi tekerést.
A piros jelzés nyáron egy álom lehet. Elképzelehetetlenül szép: kis patak csörgedez a szemed sarkában, zöld alagútban döngecc annyival amennyit nem szégyelsz, csodás völgyeken, meredélyeken át. ahh. Nem dobáltam egyforintosokat a patakba, de ide még idén visszajövök az tuti!
Felfelemenetre, is szívesen gondolok vissza, mert a "firssítõ állomáson" Gabi meghívott minket egy kör forraltborra (thx még1x ér HB elõre is), és mivel tesó nem kamálja a szeszt, a többiek meg már fullon voltak, én meg ugye sajnáltam visszavinni a nektárt, hát legurítottam. Becsípve még életembe nem tekertem (najó egyszer, de az kicsit durvább becsípés volt), és valahogy könyebben pörgött a pedál.
Sípálya xperience: egy hete szloviban síeltem egyszercsak látom, hogy egy elmebeteg egy dirt gépet tol éppen fel a sípályára. Jót röhögtem magamba, hogy hogyan lehet valaki ekkora kretén, hogy bringával sípályán. Aztán tegnap felnyílt a szemem. Igen, sípályán LEFELE biciklivelllllll!!!! Aki még nem próbálta, az egy nagy élménnyel szegényebb.
Láncszakadós tag ÉN voltam, érdekes, hogy lefelejövet szakadt a vas darabokra. Fagyott kézzel lácbontás rulez.
Srácok, pix R on : http://kepz.terror.hu/album40?page=1
CUKORSZÓÓÓRÓÓÓ!

hát mitmondjak, az isetencsászár kifejezés MEG SEM KÖZELíTI a tegnapi tekerést.
A piros jelzés nyáron egy álom lehet. Elképzelehetetlenül szép: kis patak csörgedez a szemed sarkában, zöld alagútban döngecc annyival amennyit nem szégyelsz, csodás völgyeken, meredélyeken át. ahh. Nem dobáltam egyforintosokat a patakba, de ide még idén visszajövök az tuti!
Felfelemenetre, is szívesen gondolok vissza, mert a "firssítõ állomáson" Gabi meghívott minket egy kör forraltborra (thx még1x ér HB elõre is), és mivel tesó nem kamálja a szeszt, a többiek meg már fullon voltak, én meg ugye sajnáltam visszavinni a nektárt, hát legurítottam. Becsípve még életembe nem tekertem (najó egyszer, de az kicsit durvább becsípés volt), és valahogy könyebben pörgött a pedál.
Sípálya xperience: egy hete szloviban síeltem egyszercsak látom, hogy egy elmebeteg egy dirt gépet tol éppen fel a sípályára. Jót röhögtem magamba, hogy hogyan lehet valaki ekkora kretén, hogy bringával sípályán. Aztán tegnap felnyílt a szemem. Igen, sípályán LEFELE biciklivelllllll!!!! Aki még nem próbálta, az egy nagy élménnyel szegényebb.
Láncszakadós tag ÉN voltam, érdekes, hogy lefelejövet szakadt a vas darabokra. Fagyott kézzel lácbontás rulez.
Írta 2004. január 26. - 15:31

Írta 2004. január 26. - 15:26

Írta 2004. január 26. - 14:59