Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Bringás lányok márpedig vannak...

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
9815 replies to this topic

era

era

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,531 posts
Szegény Mellon! Kár, hogy kimaradtál ebbõl a jó mókából. Na majd legközelebb!

Thommey: Alig várom a beszámolót. Ahogy elnéztem, azért eredményes út volt! :D

Pixel: Jobbulást, és gratulálok, hogy ilyen betegen is végig tudtál menni a 70 km-en. :o ;D

Tyito: Boldog Szülinapot.

Csütörtökön indulunk Szlovákiába. Már alig várom. Van még hely, ha van kedve jönni valakinek, bátran jelentkezzen!

Mellon

Mellon

törzsvendég

• fórumtag
  • 697 posts
Boldog Születésnapot Tyitó!

Üdv idehaza Gardások! Milyen volt odakint? Itt azt hallottuk, hogy nagy esõzés + havazás volt a múlt héten az Alpokban...

Gratula a maratonosoknak, hallom voltak jó eredmények is :D
Tegnap megkaptam a maraton után én is az SMS-t, helyezés: 0 :-\ (ennyire elöl még soha nem végeztem ???)

Ano

Ano

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,653 posts
  • LocationCsömör
Ha jól láttam ... akkor Boldog Szülinapot Tyitó!! ;)

PR

PR

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,651 posts
  • LocationRákosmente

Elöljáróban annyit, hogy mentem Specialized Demo-val, meg Cannondale Geminivel 8)
Üdv:Thy

Te mocsok

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24,199 posts
http://www.bodybuild...products_id/208

de inkabb!
http://www.bikemag.h...;user=KillerTom
lesstek meg a honlapot ;-)

csak nem rug feneken. :-/

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6,344 posts
Na hát a Gradás különítmény is hazaért a gardáról:)
Isteni volt, csak egy "kicsit" sokat esett az esõ
Élménybeszámoló késõbb:)
Elöljáróban annyit, hogy mentem Specialized Demo-val, meg Cannondale Geminivel 8)
Üdv:Thy

blackfox

blackfox

vendég

• fórumtag
  • 135 posts
Hát az eleje még jó volt ennek a kis movie-nak, de attól kezdve, hogy belekerült a politika már el lett b*szva! Nem fejtegetem politikai nézeteimet, de nekem ez már sok volt (hogy mihez képest azt nem részletezem, mert még a végén uszítás és izgatás miatt lesittelnek, meg kikiáltanak antiszemitának vagy egyébbnek. ENNYIT A SZÓLÁSSZABADSÁGRÓL!)!

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
Regel ez a mail rontotta el a kedvemet. :P

PR

PR

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,651 posts
  • LocationRákosmente
Ez nem az a gél, amit lehet higítani?

eric

eric

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,147 posts
Gabi: 2db Powergelt félretennél nekem ha van még? :) Aztán majd Sopronban lerendezzük a dolgot ha megtalállak. ;)

Lovas_Gabi

Lovas_Gabi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,725 posts
Azért én is elõrelátó voltam, mert már érdeklõdtem utána. Jelenleg nincs ennél ez emberkénél, de ígéretet kaptam, hogy a következõ maratonra ha van igény, akkor hoz. Árat jelenleg még nem tudott mondani, de ha valami infó lesz, jelzem.

Egyelõre marad az Era féle hely. Én most Isostar-t vettem, igaz, szerintem kicsit drága, mert a 400g-os (5 literhez elég) 1820 Ft volt.

Ano

Ano

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,653 posts
  • LocationCsömör

... és volt neki ilyen Powerbar HydroPlus a púpjában amibõl adott nekem, és egész jó hatással volt a kimerült szervezetemre. Szal kérdésem az lenne hogy hol és kb mennyiért lehet ilyesmit beszerezni ...

szal akkor még1szer ... engem most speciel nem a PoweGél érdekelne hanem ez az ilyen izontóniás italszerüség ... szal ha Lovas Gabi tudna ilyet is beszerezni olcsón ... ::)

Ha nem akkor azért megsúgom nektek hogy era talált 1 helyet ahol a 700g-os kiszerelésû (kb 10 litykót lehet csinálni belõle) olyan 3700 Ft ... szal ha valakinek kell ilyen akkor vagy era-t kérdezze hogy hol van ... vagy ha a mi "Don" -unk tudna ilyet is szerezni jelentõsen olcsóbban ;) ... akkor õt kell nyaggatni ;D

pííísz :)

sopron

sopron

törzsvendég

• fórumtag
  • 433 posts
Vért akarsz mi! ;)

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
Jobbulást Para! Majd holnap regel élõben is lecsekkolom... ;D ;D ;D ;D Fotómasinával ;)

sopron

sopron

törzsvendég

• fórumtag
  • 433 posts
Igyekszem. Bár lesz páncélom, megvettem az állvédõs bukómat, meg új térdvédõt.

Éremszerzést meg inkább Dalmáékra (Pósa P., GuMi..) bíznám! Én majd csak a haverokkal meccselek.

Ti is vigyázzatok magatokra!

era

era

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,531 posts
KGADAM vigyázz magadra és hozzatok haza szépen csillogó érmeket! Sok sikert. :-*

sopron

sopron

törzsvendég

• fórumtag
  • 433 posts
Mindenki veled foglalkozott és te még panaszkodsz! ;)

Jó nyomulást nektek Flashen. Mi meg majd Zagrebban megyünk mint az olajozott fles! ;D
(V-fék, cc felni 85mm telóút rulez! Igazi dh specifikációk... 8))

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7,001 posts
:D köff mindenkinek a jó kívánságokat...
tegnap sikerült végre bejutnom a sebészetre kontrollra, és elõször szemezhettem a két varrással... :P
bassszus... mint egy kötözött sonka.... fekete madzagok... :P
ráadásul az alsó kicsit szétnyílt, és a doki még bíztatott is: olyan jó helyen vannak, hogy tuti a hosszú -nehézkes gyógyulás... hát egybõl szívembe zártam a fatert...
a nõvérke meg átkötözött, de vagy most kezdte a szakmát, vagy kicsit elalélt az izmos lábamtól :P ;D ;D de ilyen szarul még Én sem tudtam volna kötözni: 5 perccel késõbb már a lábfejemnél lógott a géz... :P

kaptam egy cuki-szexi gumi térd gumiharisnyát, szóval vasárnap csak óvatosan az elalélásokkal ;) ;D

na most ennyi voltam...

vasárnap! :D

péef

PR

PR

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,651 posts
  • LocationRákosmente
Hmm, csak kicsit drága, nem?
Különbenis, egy tasak biztos kell a hasamra ;D

KeX