para, hiddel kedvem az lenne, de hétfõ-kedd vizsga, úgyhogy a vasárnap illik szénnétanulnom magam 8) Legközelebb viszont...
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Bringás lányok márpedig vannak...
Started by
findli
, 2002. March 05. 23:17
Posted 2004. May 26. - 19:16

Posted 2004. May 26. - 18:23

Kahlesz!
Szvsz en is megyek csutortokon este, ha a fonokseg es az idojaras engedi...
Nem futunk elobb ossze valahol? Mondjuk a Kosztolanyin, ha mar ugyis arra laksz. Szamoca is jon sztem, mert engem o ertesitett priviben.
obs.
Szvsz en is megyek csutortokon este, ha a fonokseg es az idojaras engedi...

obs.
Posted 2004. May 26. - 16:54

Mi van? Új ló? Aszittem teszt bicajt hoz....
Még meg sem melegedett az NRS nála (bár egy csóri Juicyt azért sikerült már lezúznia róla ;D), nem hiszem, hogy lecseréli.
Thy: tartó rendben, 2db van nálam, 1+1 Eránál. (A negyedikhez nincs még konzol...)
Ezek hagyományos négyszögkeresztmetszetû tetõtartóra mennek fel, ugye a srácnak ilyenje van?
Nekem 4 db felmegy, csak ügyeskedni kell, emiatt mindig késünk plusz negyed órát legalább.
Átadást megbeszéljük, pénteken akár át is tudom vinni, ha nem tudtok eljönni érte.
Vasárnap este kérem vissza, ha a ló esetleg benne marad, az nem baj ;D
Még meg sem melegedett az NRS nála (bár egy csóri Juicyt azért sikerült már lezúznia róla ;D), nem hiszem, hogy lecseréli.
Thy: tartó rendben, 2db van nálam, 1+1 Eránál. (A negyedikhez nincs még konzol...)
Ezek hagyományos négyszögkeresztmetszetû tetõtartóra mennek fel, ugye a srácnak ilyenje van?
Nekem 4 db felmegy, csak ügyeskedni kell, emiatt mindig késünk plusz negyed órát legalább.
Átadást megbeszéljük, pénteken akár át is tudom vinni, ha nem tudtok eljönni érte.
Vasárnap este kérem vissza, ha a ló esetleg benne marad, az nem baj ;D
Posted 2004. May 26. - 16:40

Mellon, Era: hétfõ OK!
KeX, Khálesz? jöttök?
Thy is jön... grrrrrrr... az új lovával... grrrrrrr... :-X
bazzzzzzeThommeyGRATULA hozzá...
KeX, Khálesz? jöttök?
Thy is jön... grrrrrrr... az új lovával... grrrrrrr... :-X

Posted 2004. May 26. - 14:54

ez cirka egy 30-as háztól házig. szerintem több nem is fér bele lazás tempóba, hacsak nem akarunk csillagok alatt tekerni. mondjuk én benne lennék egy kis nájtrájdingban is

Posted 2004. May 26. - 14:52

Mellon, szombat, ha Gerecse, akkor énishagy! ;D A biciklitartós konfliktuson esetleg tudok segíteni, mert van egy darab nálunk üresbe.
Nati, maj' lerágom a körmeimet úgy izgulok érted! 8) aztán csak ügyesen!
Hair onto!
Vikvuk, gyere, épp itt az ideje, hogy elveszítsd aszûzességed. mármint a hosszab táv terén... ;D Részemrõl a lefelék a szokásosnál lasabbak lesznek, mer be kell koptatnom az új tárcsámat 8)
Útvonal, hmmm. szerintem csak a budai hg. jöhet számításba. Mondjuk egy árpádkilátó-repülõtér-hárshegy-jánoshegy kombóhoz mit szól a kommuna?
Nati, maj' lerágom a körmeimet úgy izgulok érted! 8) aztán csak ügyesen!

Vikvuk, gyere, épp itt az ideje, hogy elveszítsd aszûzességed. mármint a hosszab táv terén... ;D Részemrõl a lefelék a szokásosnál lasabbak lesznek, mer be kell koptatnom az új tárcsámat 8)
Útvonal, hmmm. szerintem csak a budai hg. jöhet számításba. Mondjuk egy árpádkilátó-repülõtér-hárshegy-jánoshegy kombóhoz mit szól a kommuna?
Posted 2004. May 26. - 14:24

Nati! Nagyon szorítok Neked! Sok sikert és kitartást! 
Tetszik az ötlet a vasárnapi fürdés és a hétfõi túra is.
Kahlesz, akkor holnap bicóval jövök. És persze hozok fejlámpát is. 8)
Vikvuk: Gyere, talán te majd megvársz a sötét ösvényeken, mert ezek a srácok, ha beindulnak a lejtõkön.. :

Tetszik az ötlet a vasárnapi fürdés és a hétfõi túra is.
Kahlesz, akkor holnap bicóval jövök. És persze hozok fejlámpát is. 8)
Vikvuk: Gyere, talán te majd megvársz a sötét ösvényeken, mert ezek a srácok, ha beindulnak a lejtõkön.. :

Posted 2004. May 26. - 14:16

Sziasztok!
Egészen felcsigázott ez a dolog...
Ám kérdés: vajon merrefelé mennétek, és tényleg 40 kilcsi (csak mert idén szerintem egyszerre 10nél többet nem voltam még sehol tekerni)?
Lényeg, ha nem bánnátok - és úgy jön ki a lépés (mert még egy dolog függvénye) - szívesen mennék......
Egészen felcsigázott ez a dolog...
Ám kérdés: vajon merrefelé mennétek, és tényleg 40 kilcsi (csak mert idén szerintem egyszerre 10nél többet nem voltam még sehol tekerni)?
Lényeg, ha nem bánnátok - és úgy jön ki a lépés (mert még egy dolog függvénye) - szívesen mennék......
Posted 2004. May 26. - 13:54

Sziasztok!
Nati: Hajrá!!!
Khalesz Káhlesz: akkor kire gondoltál? :

na jó: :-[
Era: ez egy kicsi TT, és elég messze van 1 napra leruccanni.
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Para és Era!
Kavarás végett: mi lenne, ha hétfõn mennénk a Mátrába? Kéne válasz SOS.
Kõszegre mennek Thommeyek és kéne nékik bicajtartó kölcsönbe vasárnap estig.
Mink meg szombaton mehetnénk a tekerni egy nagyot, ide Pilisbe vagy esetleg nyugat felé Gerecsébe.
Vasárnap meg pihenõnap lenne, esetleg egy fürdõs témát beiktathatunk, olyat már régen csináltunk.
Holnap én nem érek rá, de ha sikerül elszabadulnom innen idõben, ma megyek egy picit nagyobb kört, vélhetõleg HHH - Kövesbérc - Csobánkáig, és sötétben vissza aszfalton. Ha valaki csatlakozna esetleg, hívjon. (indulás kb. 7óra Tabántól)
Ui.:
Para bá! Ha van e-mail címed, amit napközben néha olvasni szoktál, küld el plíz!
Nati: Hajrá!!!

na jó: :-[
Era: ez egy kicsi TT, és elég messze van 1 napra leruccanni.
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Para és Era!
Kavarás végett: mi lenne, ha hétfõn mennénk a Mátrába? Kéne válasz SOS.
Kõszegre mennek Thommeyek és kéne nékik bicajtartó kölcsönbe vasárnap estig.
Mink meg szombaton mehetnénk a tekerni egy nagyot, ide Pilisbe vagy esetleg nyugat felé Gerecsébe.
Vasárnap meg pihenõnap lenne, esetleg egy fürdõs témát beiktathatunk, olyat már régen csináltunk.
Holnap én nem érek rá, de ha sikerül elszabadulnom innen idõben, ma megyek egy picit nagyobb kört, vélhetõleg HHH - Kövesbérc - Csobánkáig, és sötétben vissza aszfalton. Ha valaki csatlakozna esetleg, hívjon. (indulás kb. 7óra Tabántól)
Ui.:
Para bá! Ha van e-mail címed, amit napközben néha olvasni szoktál, küld el plíz!
Posted 2004. May 26. - 13:41

Nati: Drukkolok!
Era: Nem neked céloztam a nickes dolgot, de aranyos vagy.
Akkor holnap 6-kor a Margit hídnál!
Era: Nem neked céloztam a nickes dolgot, de aranyos vagy.

Akkor holnap 6-kor a Margit hídnál!
Posted 2004. May 26. - 13:36

Barátaim, drukkoljatok nekem szombattól hétfõig, ugyanis Ausztriában leszek egy háromnapos maratonon, és jó lenne ha küldenétek nekem egy kis lelki erõt, hogy birjam, hogy jó erõben és kedvben legyek.
Egyelõre csak ennyit tudok róla: minden nap 80-100km, a 3 nap össz-szintje pedig 8,000m!
Remélem jól teljesitek majd magamhoz képest. Puszi mindenkinek, nektek meg jó idõt a hétvégére és sikeres Kõszeg-marcizást.
Egyelõre csak ennyit tudok róla: minden nap 80-100km, a 3 nap össz-szintje pedig 8,000m!
Remélem jól teljesitek majd magamhoz képest. Puszi mindenkinek, nektek meg jó idõt a hétvégére és sikeres Kõszeg-marcizást.
Posted 2004. May 26. - 09:23

Posted 2004. May 26. - 09:10

Posted 2004. May 26. - 08:39

Para: OK!
Mellon nekem tetszik ez a TT. Vagy így már nem aktuális?
Kahlesz? Ha holnap nem esik, ott leszek a találkozónál.
Mellon nekem tetszik ez a TT. Vagy így már nem aktuális?
Kahlesz? Ha holnap nem esik, ott leszek a találkozónál.

Posted 2004. May 26. - 08:17

ahoy!
hétvégi program módosult: nem megyünk lillafüredre, viszont vasárnap egy mátra túrához mit szólnátok? laza menet, csak a tekerés élvezetéért... útvonalterv még bizonytalan vagy galya vagy parád cuki végállomással... 8)
jelentkezõk:
Mellon?
Era
Péef
hétvégi program módosult: nem megyünk lillafüredre, viszont vasárnap egy mátra túrához mit szólnátok? laza menet, csak a tekerés élvezetéért... útvonalterv még bizonytalan vagy galya vagy parád cuki végállomással... 8)
jelentkezõk:
Mellon?
Era
Péef
Posted 2004. May 25. - 21:48

Örömömre szolgál, hogy íly gyorsan verbuválódik a csütörtöki összeröffenés. Hiába! Pest az Pest. Próbálnám ezt vidéken megszervezni.
Na nem mintha fikázni szeretnék bárkiket is, de "szép" fõvárosunkban mindig akad unatkozó ráérõs ifjú titán, és elvtársnõ, akit be lehet csalni az erdõbe.
Naszó.. akkor várom a javallatokat, ki merre szeretne menni? Era agggodalmaskodott, hogy a 40 kilcsi kicsit tulzás így vagyi elõtt, de megvígasztaltam, hogy lefelé majd gurulunk. ;D
Szépen lassan gyülekszünk, az biztos, hogy nem leszek egyedül.
Remélem nem megy szét a monoblokkom, mert már a Tyitótól kapott alkatrész is muzsikál a lábam alatt :
ÚJ BICITJIT ATAJOK!!!!
De máááán jellegel. ;D
Mellékesen: Látom tanuljátok a nevem helyes írását, hát megismétlem: KÁHLESZ. Ismételjétek utánam!.
.
.
.
Ugye nem is olyan nehéz. Köfike, és nincs harag ;D

Naszó.. akkor várom a javallatokat, ki merre szeretne menni? Era agggodalmaskodott, hogy a 40 kilcsi kicsit tulzás így vagyi elõtt, de megvígasztaltam, hogy lefelé majd gurulunk. ;D
Szépen lassan gyülekszünk, az biztos, hogy nem leszek egyedül.

Remélem nem megy szét a monoblokkom, mert már a Tyitótól kapott alkatrész is muzsikál a lábam alatt :

ÚJ BICITJIT ATAJOK!!!!

De máááán jellegel. ;D
Mellékesen: Látom tanuljátok a nevem helyes írását, hát megismétlem: KÁHLESZ. Ismételjétek utánam!.
.
.
.
Ugye nem is olyan nehéz. Köfike, és nincs harag ;D
Posted 2004. May 25. - 20:18

Köszi a meghívást, de én szombaton még egyig dolgozom, meg ma derül ki, hogy tudunk e manni a kõszeg maratonra. Ha nem akkor csatlakoznék hozzátok, egy meglepi bringával:)
Csak nem tudok bõvebbet a bükkrõl...mikor lesz, meddig, hol stb..
Csak nem tudok bõvebbet a bükkrõl...mikor lesz, meddig, hol stb..
Posted 2004. May 25. - 18:24

Posted 2004. May 25. - 18:06

Bánjuk is, hogy kihagytuk a Caprine maratont, de most így jött ki a lépés. :-\ Majd jövõre...
zért vasárnap Khalesz Zolival mi is tekertünk egy rövidet, majd jutalmul benyomtunk némi sütit, és záróakkordként kimentünk a Margit szigetre, ahonnan sajnos elfújta a szál a lányokat.
Beszéltünk viszont egy riderrel, akinek volt sípcsontvédõje, de Para lába messze elbújhatott mögötte. (érdekesen öltözött a srác: se bukó se térdvédõ, viszont volt mellvértje, meg könyökvédõje is; amúgy is elég egyedi bringája volt, egy Peugeot CC ösztelossal nyomatta, benne dupla vállas Mozoval)
Hétvége:
Era már jönne, Para rajtad múlik az egész.
Thommey nem akarsz Te is jönni? Esetleg egy hazalátogatással is kombinálhatnád az utat.
Lesz ottan egy köpésre egy TT hétfõn (lehet menni montival is):
Agyerõs Nagymenés tájékozódási teljesítménytúra 2004-05-31
Az útvonal titkos. Csak a rajt pillanatában kapják meg az indulók.
Hollóstetõ, fogadó
8.00-11.00 óra 500 Ft/fõ 25 km 500 m 6 óra MTSZ 47.5 pont
A nevezési díj TTT, MSTSz, MTSz tagoknak 400 Ft/fõ. A rajt megközelítése: Miskolc, Búza térrõl távolsági busszal. Ajándékcsomag az 1-3. nõi és férfi helyezettnek. "A régi tájékozódási teljesítménytúrázója" címért kiírt sorozat idei 3. fordulója.
Térkép: Bükk (déli rész) turistatérkép.
zért vasárnap Khalesz Zolival mi is tekertünk egy rövidet, majd jutalmul benyomtunk némi sütit, és záróakkordként kimentünk a Margit szigetre, ahonnan sajnos elfújta a szál a lányokat.
Beszéltünk viszont egy riderrel, akinek volt sípcsontvédõje, de Para lába messze elbújhatott mögötte. (érdekesen öltözött a srác: se bukó se térdvédõ, viszont volt mellvértje, meg könyökvédõje is; amúgy is elég egyedi bringája volt, egy Peugeot CC ösztelossal nyomatta, benne dupla vállas Mozoval)
Hétvége:
Era már jönne, Para rajtad múlik az egész.
Thommey nem akarsz Te is jönni? Esetleg egy hazalátogatással is kombinálhatnád az utat.
Lesz ottan egy köpésre egy TT hétfõn (lehet menni montival is):
Agyerõs Nagymenés tájékozódási teljesítménytúra 2004-05-31
Az útvonal titkos. Csak a rajt pillanatában kapják meg az indulók.
Hollóstetõ, fogadó
8.00-11.00 óra 500 Ft/fõ 25 km 500 m 6 óra MTSZ 47.5 pont
A nevezési díj TTT, MSTSz, MTSz tagoknak 400 Ft/fõ. A rajt megközelítése: Miskolc, Búza térrõl távolsági busszal. Ajándékcsomag az 1-3. nõi és férfi helyezettnek. "A régi tájékozódási teljesítménytúrázója" címért kiírt sorozat idei 3. fordulója.
Térkép: Bükk (déli rész) turistatérkép.
Posted 2004. May 25. - 16:18

Szia Para!
A dilemmám nagy, Lillafüred, vagy Tour de Gyömrõ. Most vezethetném be a hõgomat a versenyszerû biciklizés örömeibe.
Azért, ha rajtam múlik, hogy mentek-e a bükkbe, akkor inkább megyek én is.
Naggyon tanácstalan vagyok.
A dilemmám nagy, Lillafüred, vagy Tour de Gyömrõ. Most vezethetném be a hõgomat a versenyszerû biciklizés örömeibe.
Azért, ha rajtam múlik, hogy mentek-e a bükkbe, akkor inkább megyek én is.

Naggyon tanácstalan vagyok.