Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Bringás lányok márpedig vannak...

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
9815 replies to this topic

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5,944 posts
Hát Para, nem vagy semmi! Lám a padlás nem birta izmos tested el és megadta magát! És odalent mire estél rá? Az embereket legalább megrémitetted galád tetteddel? ;D
Gyógyulást! :-*

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
Legközelebb óvatosan avval a jobbklikkel! ;)

Rave_Ace

Rave_Ace

Dömdödöm

• globális moderátor
  • 3,201 posts
Azt nem monta a növérke, hogy talán fogyni kéne??? ;D
Ha csak 40 kiló lettél volna tuti nem szakadsz be... :)

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
Úúúúúúú Para! Nem semmi. ::) Inkább tekerés közben szerezzél sebeket, tehát MARS KIFELE! ;)

A hétvégén kellemesen leégettem a karomat, meg a vádlimat a napon, mert mi is kitekertünk a Sportyszigetre. Nem volt nagy szám, de legalább kipróbáltam a lépcsõt, meg az ugratókat, szerencsére esés nélkül.
Mielõtt rákérdeznétek: nem én nem fogok továbbvedleni a vadulós irányba! ;) :) :D ;D :-X

Mellon

Mellon

törzsvendég

• fórumtag
  • 697 posts
:o :o :o
Uhh Para, hát Rád valóban vigyáznak. Szerencséd, hogy nem egy szekrény alatt landoltál...
Errõl az ejtõernyõs lány jut az eszembe, akinek mindig mondták, hogy mennyire veszélyes az a sport, majd meghalt autóbalesetben :( :'(

Akkor más bajod nincs, csak gyüjtöd a vágásokat a szexepiledhez ?
Jobbulást!

ors

ors

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,533 posts
szavam sincs,csak ülök és nézek nagy szemekkel :o
ilyen mh-n már veszélyességi pótlék dukál ;)

Jobbulást :-*

ööö ... nincs fotód ? ;D

era

era

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,531 posts
Para ez komoly? Azt hittem csak viccelsz!
Jobbulást!
A Csubival a versengésben akkor már Te nyertél. ::)

obsidian

obsidian

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,038 posts
Para vazzzzeeee.... Ez mekkora már?!?!?!? Plafonnal, szekrénnyel, lemezlapokkal letörést ugrani... :o :o :o
Mostmár vigyázz magadra és jobbulást!!!

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7,001 posts
a padlás nem bírta tovább és bezuhantam az eladótérbe...

jó volt, amikor a nõvérke kiröhögött, mert megkérdezte látva sebeim, és hallotta mi történt, hogy mi a maga munka helye?
-számítógéppel dolgozom... :P

ez van...
maj1 aszondom a kuncsaftoknak, hogy az elõbb vertem szét vkit, mert nem akart fizetni... ::) ;D

ismét lesz egy maraton, amit hadirokkantként nyomok le... ::)

PR

PR

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,651 posts
  • LocationRákosmente
Uhh :o
Mondtam kisfiam, hogy ne randalírozz régi épületekben, nem? ;D
Jobbulást, oszt vigyázz magadra

KeX

KeX

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,292 posts
holy good fuckin' shit!! ez tipikusan az az eset, amikor tényleg nem lehet megállípítani, hogy batárnagy mákod van, vagy ugyanazzal a jelzõvel illetett peched. Mondjuk szertem, ha még élsz, akkor inkább a. variáció ;D

Mi mégis a történet tanulsága? A munka sokkal veszélyesebb, mint a bringázás, úgyhogy nyomás tekerni 8)

Rave_Ace

Rave_Ace

Dömdödöm

• globális moderátor
  • 3,201 posts
Húúúúú vaaaazzzzeeeegg....
Mi a répát csináltál?
Csepeli gyártelep rulla?

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7,001 posts
:-\ ez nem az Én évem... :(

reggel beszakadt alattam a mennyezet, és kb 3métert zuhantam szekrény fiókokkal, lemezlapokkal és más egyéb nyalánkságokkal karöltve...

hál'istennek, és ezt nem elõször mondhatom el, vki nagyon figyel rám odafenn...

a torkom valami isteni csoda útján megúszta, cska a nyakam oldala horzsolódott kb 10centi hosszan...

a szemöldökömnél felszakadt a bõr, doki szerint elég rá húzókötés...

a jobb tenyerem varták, igaz most megúsztam 1 vagy 2 öltéssel...

az államra is húzókötés került volna, csak a szakállam miatt még nincs fenn, doki megkímélt a szárazon borotválástól...

szóval 2004 rulez...

alig várom a folytatást... :P :(

vigyázzatok magatokra...

péef voltam

jenõ

jenõ

törzsvendég

• fórumtag
  • 303 posts
Húúúúúúúúú! nagyon klassz lett az

"I love my bike" fotó!!! :D :D

A virágbarlangos képbõl meg rögötn kiderül, ki is volt tegnap a fõnök!!! ;D

A repcetábla meg... aaaaaaaaaahhhhhhhhhh!

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5,944 posts
Lesznek, illetve most kerültek föl a Webshots-ra, ahol te nem tudod megnézni, ezért neked elküldöm külön. Ugyanis nekem csak 4 db van! ;D Ennyit küldött a Findli.

Na, itten lehet õket megnézni: http://community.web...144500444aXvkfd

era

era

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,531 posts
Lensver: De jó lehetett. Pedig már milyen régen tervezem ezt a Pilis-Dobogókõ meghódítást.

Szlovák éttermet nem ismerek, feltétlenül mutassátok meg legközelebb.

Jól hallottam, képek is lesznek?

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5,944 posts
Nos, akkor itten a folytatás:
A Hosszú-hegyi elején Findli is levált rólunk, igy öten folytattuk az utat: a Hosszú-hegyi út csupa kõ, sár sehol, igy további sárfelszedés már nem volt.

A Hosszú-hegyi út csöndes és békés volt. Csak a legvégén találkoztunk egy nyugdijasokból álló túristacsapattal, akik Dobogókõrõl gyalogoltak Pilisszántó felé és elmesélték, hogy Dobikövin rengeteg fa ki van dõlve.

Mentünk tovább a szentkereszti Szlovák étterembe, mert inkább voltunk éhesek, mint cukormegvonásosak és ott bevágtunk jó kis bableveset, sztrapacskát és egyebet. Közben jókat nevetgéltünk a srácokkal.
Betonon folytattuk utunkat Pomáz felé és legközelebb már csak a Római parton álltunk meg iszogatni. Hamarosan megjött értem Zed, és elmentünk még cukiba is.
Mindenkinek ajánlani tudom azt a szuper cukit ami a Királyok útján nyilt meg az idén. Isteni sütijeik vannak!

Egyébként az idõjárással nem volt semmi probléma, mert esõ egy szál se volt, csak jó felhõs volt, meg hûvös is egy-két helyen.

jenõ

jenõ

törzsvendég

• fórumtag
  • 303 posts

Lensver: hogy sikerült a túrátok?

CSak a túra elejérõl tudok beszámolni, mert mi Trifoval csak a hosszúhegyi útig mentünk a 8 fõs csapattal, de addig nagyon klassz volt!
Kicsit borús, de igazi tekerésre való, kellemes idõben indultunk, megvolt a fenyõtüske-begyûjtés, és a varacskosdisznóvá változás majd pedig a gyönyörûséges repcemezõ megtekintése is :D

Mivel Csobánkáig csak a Tünde büfében(?) álltunk meg egy röpke frissítõre - én is nagyon kíváncsi vagyok, végül mig teljesítettek a biciklis kollégák! ;D

Sajnálhatja, aki kihagyta - legalábbis az elejét -, mert KLASSZ volt!

PS: elvileg lesznek képek is, mert Findlinél volt fotómasina

PR

PR

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,651 posts
  • LocationRákosmente
Visszatértem hétvégi remetésgembõl, s az uv-m sikeressége miatt önbizalommal telve osztom az eszet. ;D

viszont lehet találni "köztes" megoldásokat... csak senki sem keresi.

Nos ezzel nem értek egyet, japán mérnökök dolgoznak olyan épületek fejlesztésén, amik "városok lesznek a városokban". Nem hülyeség, tényleg; saját szórakoztató-bevásárló központokkal, mozikkal, munkahelyekkel (a házadban dolgozhatsz ;D), parkokkal, mindezt 30000 (leírom: harmincezer) ember befogadására. Persze k*rva magas lesz, nagy alapterülettel, kib*szottul sok lifttel (állítólag külsõ liftekkel (jó lesz a kilátás ;D)), iszonyat energiafelhasználással, "atombiztos" szerkezettel, k*rva nagy költségekkel. Röviden minden rengeteg és óriási lesz benne.
Persze ezek még tervek, de mint tudjuk a japánok megszállottak, s amit kitalálnak rendre véghezviszik.
Kívánxsian várom

era

era

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,531 posts
Thommey részvétem. :'(

Lensver: hogy sikerült a túrátok? Hány cukit látogattatok meg?
Én egész nap otthon döglöttem az ágyban. :-\

Szombaton kitekertem a sport szigetre, de nekem nem volt olyan nagy szám. ::)