Klímatéma:
1
2
3
Lens külön figyelmébe. 8)
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Bringás lányok márpedig vannak...
Started by
findli
, 2002. March 05. 23:17
vendég_Charon_*
Posted 2004. June 24. - 08:55

Posted 2004. June 23. - 22:50

Posted 2004. June 23. - 19:11

Elõreláthatóan lesz valakinek kedve hétfõn valamikor tekerni? Szabadságom elsõ napja!!! ;D ;D ;D
serviceman: mikor mennél hétfõn? délután? (5-6 után). és merre? én valami közelibe benne vagyok (HHH, vagy hasonló). Balázs
Posted 2004. June 23. - 16:54

Boldog SZülinapot Thommey és Mellon!
Én most hosSZú, nyári SZünetemet töltöm, úgyhogy vevõ vagyok mindenféle hegyen felfele és lefele SZenvedésre.
Én most hosSZú, nyári SZünetemet töltöm, úgyhogy vevõ vagyok mindenféle hegyen felfele és lefele SZenvedésre.
Posted 2004. June 23. - 16:47

Pix:
Mutasd meg, hogy mi van a magyarok pucájában a kis amcsi gyerekeknek
Finomam nyomjad le õket, de csak annyira, hogy nehogy sérüljön az önbizalmuk.
De vigyázz rájuk!!!
Üdv:Szammer
Mutasd meg, hogy mi van a magyarok pucájában a kis amcsi gyerekeknek

Finomam nyomjad le õket, de csak annyira, hogy nehogy sérüljön az önbizalmuk.
De vigyázz rájuk!!!
Üdv:Szammer
Posted 2004. June 23. - 16:24

Szabadsag, szerelem, meg tudok mas SZ betus szavakat is 
Tisztelettel jelentem, az uszasteszten Magyarorszag hajszallal megelozte Angliat, mig Kanada es Amerika korhatranyt szenvedett. Sajnos bringateszt nem lesz, de szeretnek majd rendezni egy cc versenyt, ha megjonnek a kiscsakok:)

Tisztelettel jelentem, az uszasteszten Magyarorszag hajszallal megelozte Angliat, mig Kanada es Amerika korhatranyt szenvedett. Sajnos bringateszt nem lesz, de szeretnek majd rendezni egy cc versenyt, ha megjonnek a kiscsakok:)
Posted 2004. June 23. - 15:25

SZABADSÁG, SZABADSÁG, SZABADSÁG, SZABADSÁG, SZABADSÁG, SZABADSÁG, SZABADSÁG, SZABADSÁG, SZABADSÁG, SZABADSÁG, SZABADSÁG, SZABADSÁG, SZABADSÁG, SZABADSÁG, SZABADSÁG, SZABADSÁG, SZABADSÁG, SZABADSÁG, SZABADSÁG, SZABADSÁG, SZABADSÁG, SZABADSÁG, SZABADSÁG, SZABADSÁG, SZABADSÁG, SZABADSÁG, SZABADSÁG, SZABADSÁG, SZABADSÁG, SZABADSÁG, SZABADSÁG, SZABADSÁG, SZABADSÁG!
;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
Mindenki eljut egyszer SZABADSÁGra! Mert a SZABADSÁG mindenkinek jár. Sõt, mindenki eldöntheti, hogy mikor veszi ki SZABADSÁGa felét.(Mt.K.)
Azért jön valaki?
Ja, ha esetleg sz*r idõ lenne (de nem lesz ;D), akkor meg ti fogtok röhögni....
;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
Mindenki eljut egyszer SZABADSÁGra! Mert a SZABADSÁG mindenkinek jár. Sõt, mindenki eldöntheti, hogy mikor veszi ki SZABADSÁGa felét.(Mt.K.)
Azért jön valaki?
Ja, ha esetleg sz*r idõ lenne (de nem lesz ;D), akkor meg ti fogtok röhögni....
Posted 2004. June 23. - 15:10

Serviceman:
A DOLGOZÓK INGERLÉSE SZIGORÚAN TILOS ÉS BALESETVESZÉLYES!!!
MAXIMÁLISAN EGYETÉRTEK!
AZT AZ "SZ"-BETÛS SZÓT KÉRETIK MELLÕZNI MÉG EGY IDEIG ELÕTTEM! 8)
Posted 2004. June 23. - 14:57

Szia Bors!
Rég hallottunk felõled... Milyen odakint ilyenkor? Lehet éjszakai tekerést szervezni lámpa nélkül? Most jön a SzentIván éj, odakint ez nagy banzáj ugye?
Serviceman:
Rég hallottunk felõled... Milyen odakint ilyenkor? Lehet éjszakai tekerést szervezni lámpa nélkül? Most jön a SzentIván éj, odakint ez nagy banzáj ugye?
Serviceman:
Posted 2004. June 23. - 14:49

Húúú amindenit

Én is köszönöm Mindgyájatoknak a kedves megemlékezést, születésem, immár, hüm, szóval 27. :
évfordulójáról.
Egyben hasonló jókat kívánok Thommey sorstársamnak. 8)
A hétvégi program változott, szombaton lesz a családi összejövetel, s vasárnap vagyok szabad.
A csúszdaparkot a társaság idõjárástól teszi függõvé, így a nap sem dölt el még. Szerintem térjünk vissza holnap a hétvégi programra, ha nem megyünk Mogyoródra, mehetünk tekerni. Esetleg a Mátra is megoldható egy kis szervezéssel :
azoknak is, akik nem tudnak feltekerni a hegyre
;D

Én is köszönöm Mindgyájatoknak a kedves megemlékezést, születésem, immár, hüm, szóval 27. :

Egyben hasonló jókat kívánok Thommey sorstársamnak. 8)
A hétvégi program változott, szombaton lesz a családi összejövetel, s vasárnap vagyok szabad.
A csúszdaparkot a társaság idõjárástól teszi függõvé, így a nap sem dölt el még. Szerintem térjünk vissza holnap a hétvégi programra, ha nem megyünk Mogyoródra, mehetünk tekerni. Esetleg a Mátra is megoldható egy kis szervezéssel :

Posted 2004. June 23. - 14:47

Posted 2004. June 23. - 14:30

Elõreláthatóan lesz valakinek kedve hétfõn valamikor tekerni? Szabadságom elsõ napja!!! ;D ;D ;D
Posted 2004. June 23. - 12:47

én is szintúgy! 
kívánok minden jót!
Para: milyen ezzel a bringával egy (csak) elsõkerekes megállás?

kívánok minden jót!
Para: milyen ezzel a bringával egy (csak) elsõkerekes megállás?

Posted 2004. June 23. - 12:32

Posted 2004. June 23. - 12:21

Ma Konamanóval elmegyünk egy lányos tekerésre a HHH-re. Tali 5 után a Margithíd budai hídfõnél a kerékpár úton. Ha valakinek van kedve csatlakozzon!
Vikvuk?
Vikvuk?
Posted 2004. June 23. - 12:14

Posted 2004. June 23. - 12:13

el... még ki sem jött a nagykerbõl és már volt gazdija... 2kiló... már mint az ára... a valós súlyáról ne beszéljünk 
egyábként az elsõ villa hossza 1,5 méter :
24"os hookworms kerekek...
3sebességes nexave agyváltós agy...
odatesz... 8)
és jön a kövi magyarországra :

egyábként az elsõ villa hossza 1,5 méter :

24"os hookworms kerekek...
3sebességes nexave agyváltós agy...
odatesz... 8)
és jön a kövi magyarországra :

Posted 2004. June 23. - 11:50

Posted 2004. June 23. - 11:46