Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Bringás lányok márpedig vannak...

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
9815 replies to this topic

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8,694 posts
Nati!

egyszerûbben is lehet azt! http://i2home.uw.hu/...lmesnyereg1.jpg

de amúgy:
http://i2home.uw.hu/...lmesnyereg2.jpg
http://i2home.uw.hu/...lmesnyereg3.jpg

;) :)

konamano

konamano

vendég

• fórumtag
  • 175 posts
hoppá, tényleg lebuktunk ::) ::)
;D ;D ;D ;D
És igazad van marton, tényleg szebb volt mintha betonon mentünk volna:)

era

era

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,531 posts
Ho Konamanó, akkor lebuktunk! :-[

Marton, tetszett a tegnapi tekerés, köszi a rábeszélést. Tényleg érdekesebb volt a Folyondáron feltekerni a HHH-re, mint a Szépvölgyi úton ::), Csak egy kicsit izzasztóbb. :-*
OK, legközelebb Kevély. De a hétvégén a Zemplén van, már nem akarom kihajtani magam elõtte. Jövõ hét?

marton

marton

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,688 posts
ERA + KONAMANO : Sokkal szebb volt az erdõben tekerni mint a nagyforgalmú Szépvölgyi úton.
Vagy nem ?
Nem akartuk, hogy hiányérzetetek legyen, mikor hazaértek. Úgy szebb lett volna, ha még átmegyünk a Kevély-re és utána a Római-ra, de majd legközelebb ! (mondjuk holnap? )
MARCI
u.i: Figyelem a topic-ot, tudom mikor mentek tekerni!!! : ;D

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5,944 posts
Bocsi, de ez olyan, hogy be kell linkelnem! : http://goldengate.hu...ek////kkk15.jpg Vajon ha igy megy végig a Hosszú-hegyi úton hány orgazmusa lesz egymás után a csajnak?
;D Egyébként jó kis szerkezet ez, miért nem forgalmazza még senki?

Sniper

Sniper

törzsvendég

• fórumtag
  • 278 posts
Sziasztok!

Az SSS engem is érdekelne, de csak ha valamelyik pénteken lenne és 1 héttel elõtte tudnék róla, hogy idõbe kölcsön tudjam kérni a hálózsákot..stb.

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6,344 posts
Nekem is jó a péntek

Mellon

Mellon

törzsvendég

• fórumtag
  • 697 posts
Most péntek esti SSS nagyon jó lenne, de természetesen éppen péntek estére-éjszakára jósolnak egy frontátvonulást némi csapadékkal... :( :-\

Mi volt a Folyondár utcában? Talán onnan elindultatok felfelé? Mert az ütõs, onnan a Virágos nyereg felé lehet kerülni inkább.

Én tegnap felkúsztam a Normafához, majd le KFKI - Gazdagrét és egy benzinkút érintésével haza. 25km 1.5 óra

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8,694 posts

Klímatéma:
1
2
3

Lens külön figyelmébe. 8)

http://www.climatepr.../map-europe.php

világosan látom a gépemet a térképen 8)

edit:
még vmi:

Total # of Registered Users: 58111
Country Counts (Unique Machines via Trickle Info)
Code Country Number
HU Hungary 263

és régió szerinti bontásban is megtekinthetõ honnan hányan:
http://cpdn.comlab.o...map/region.html

...ha érdekel vkit ::)

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8,694 posts
bors, azt hittem, hogy spórolósok az északi emberek, de ha ennyit akarnak bulizni, akkor ingük-gatyájuk rá fog menni, fõleg, ha még mindig 60nok 1 doboz cigi :-)

(most jövök rá, hogy nem norvégiában vagy, pedig kicsit azt hittem, de közben mégsem, de azért gondolom, hogy az alkohol árak szinúgy magasak)

konamano

konamano

vendég

• fórumtag
  • 175 posts
Era: Bocs ha másképp jött le. Azzal, hogy nekem nem volt laza, nem azt akartam mondani, hogy nem tetszett, sõt nagyon is jó volt. ;D ;D

era

era

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,531 posts
Igen, otthon eszembe jutott. Tényleg lazára terveztem, csak az a 3 srác bekavart. Na, legalább edzettünk egy nagyot. FOLYONDÁR UTCA!!!

Lensver, úgy néz ki, hogy szerdán 14-én utazunk SAUH-ra.

Bors, akkor honnan tudod, hogy mikor kell majd aludnod?

konamano

konamano

vendég

• fórumtag
  • 175 posts
Jó volt a tegnapi tekerés :D (Margit híd - Szépvölgyi út - Folyondár utca! - HHH - Virágosnyereg - Árpád kilátó - ???oroszlánszikla felé ??? - bringaúton haza)Nem gondoltam, hogy ekkora út lesz a laza tekerésnek indulóból, bár azért a tempó laza volt, igaz nem nekem, hanem miattam ::) ;D
era: tudtam, hogy valamit még akarok, mikor elbúcsuztunk, csak a fiúk elszáguldoztak, és...már megint nálam maradt a kulacsod. ;D

bors

bors

vendég

• fórumtag
  • 202 posts
Hat igen, mar aprlis ota nem kell lampat hordanom magammal, mert ugye amikor megyek este bulizni meg vilagos van (10-11), amikor jovok haza (3-4-5), mar vilagos van. A sotet is csak szurkuletet jelent. "Ejszakai" bringazas is volt most hetvegen, de en nem vettem reszt benne. Ma indulunk eszakra, ott egesz ejszaka NEM megy le a nap.
Egyebkent Szent Ivan ej tenyleg nagy banzaj itt - Holnap kezdodik es vasarnapig tart (persze sokaknak kicsit tovabb tart kijozanodni).

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5,944 posts
Én megmondom õszintén, most kicsit a programok rabságába estem és észrevettem, hogy túl zsúfolt az a hét. Én július 12-én jövök haza Ausztriából. De attól még szivesen benne lennék egy kis sütögetésnek júli13-14.vagy 15-én. Era, mellon, mi mikor is indulunk Sauh-ra? 16-án vagy korábban?
Viszont akkor lehetne a Sauh utáni hétre rakni az egészet. Ottan nincsen egyelõre semmi verseny vagy egyéb, legalábbis azt hiszem.

era

era

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,531 posts
Lens! Nagyon jó. Végre! Csak egy olyan estét kellene választani, amikor nem esik az esõ! ;D

Megjegyzem, hogy júl. 16-18. SAUH!

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég

Július 11 utáni hétre SSS-t szervezek a szokásos helyünkre.
most péntekre szerveznénk

Sauh elõtt, vagy után van az? Mennénk mi is mondjuk 9-10-11 körüli napokon.
A DM hétvége hete nem jó, és mindenképpen péntek a leghamarabbi jó idõpont minden héten, utána meg Sauh.
Szal a dátumhoz mit szóltok?

PR

PR

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,651 posts
  • LocationRákosmente
Jöhet, 12.-e után 2 hétig azon a bizonyos "sz" betûs "szón" vagyok (bocsi bors).

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5,944 posts
Charon, ez klassz, köszi! :)

Mellon és Thy, még egyszer: nagyon boldog szülinapot nektek és még sok csodás bringás élményt kivánok!

SSS felhivás!!!

Július 11 utáni hétre SSS-t szervezek a szokásos helyünkre. Addig még van egy kis idõ, igy arra is van, hogy kitaláljuk, melyik nap a legjobb a társaságnak. De egy kérdés: mi lenne, ha most péntekre szerveznénk, igy utána egy kicsivel tovább tudnánk maradni az erdõben, illetve egy kis terepezés is beleférne még másnap.

PR

PR

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,651 posts
  • LocationRákosmente
Örülni fog neki, mégsem lesz világvége? ;D