Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Bringás lányok márpedig vannak...

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
9815 replies to this topic

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6,344 posts
Az melyik is? ahol nincsennek sínek?
Mellon 1 szabad helyre jelentkezem:)

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7,001 posts
+"%!!!+BVWGFw5"!1320+""!§'!%%*******ááááÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ...

na kb így fest a tegnap Révivel folytatott telefonbreszélgetés után elhangzott mondatom... :(

egyszerûen szétvagyok...

nem tudom mibõl gondoltam hogy most lesz, de szentül hittem benne...
na mind1... lerendeztem...

szóval vasárnap tekerés-zúzás-nyomulás... részemrõl Én a szén-patak vgyére gondoltam... ::)

Péef

era

era

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,531 posts
Szerdán a hugicámmal strandolunk délután. Nem tudom mikor rakom fel a buszra haza. Nekem a Csütörtöki HHH-i mászás tetszik jobban. ;D

Mellon

Mellon

törzsvendég

• fórumtag
  • 697 posts
Nati: Mégis mentek ki? :D Hát akkor jó utat, meg sok sikert.
Vasárnap ahogy kissé szenvedõsen tekertünk hazafelé a DMrõl, az jutott az eszembe, hogy mennyi odafigyelést kitartást és lelkirõt igényelhet egy több napos verseny... Respect
SAUHra azért jöttök majd?

PARA bával és Thy-al beszéltem tegnap este. Para bá elnézte a naptárat és most hétvégén már a talira készült. Várturát asszem most jól elfelejtettük... :-\ Abban maradtunk hogy elõreláthatólag egy klasszik vasárnapi Mátra turha 8) fog most befigyelni, várjuk a további jelentkezõket :)

Szerdai SSSre nincs tolongás, amint látom. Nekem a csütörtök is jó, de mivel én is dolgozok, és gondolom ez sokaknak probléma, ezt tehetnénk a HHHra is akár, egy mászással egybekötve, feltéve, hogy Era is benne van. :-*

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5,944 posts
Mi ma nézzük meg Zeddel a Shrek-ket, biztos ari lesz! :)

Kár, hogy kimaradok most az SSS-bõl, pedig már nagyon szerettem volna menni én is. Csakhogy csütörtökön indulunk Dolomitokba!

era

era

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,531 posts
Para: nem most hétvégén van a vár túra? Hol szervezõdik az?

jenõ

jenõ

törzsvendég

• fórumtag
  • 303 posts
drakulálok én is a hõs DM teljesítõknek!
Szép volt, lányok-fiúk! :D

SSS nem lehetne inkább csütörtök este?
(szerda nekünk már Shrek2-é) ::)

Mellon

Mellon

törzsvendég

• fórumtag
  • 697 posts
;D

A DM kalssz volt, csak a rajtot bénáztam el. Hátul maradtam, méga karámba sem fértem be. Felhangzott a fire, elindultak az UCIsok, a 100asok, a protkós rövidtávosok, amjd a többiek. Közben végetért a zene, Ádám kézi hangosítóba üvöltözöt. Én meg még mindig ott álltam a szobor alatt. Majd szép lassan elindultunk. hihetetlen turista tempó volt a végén, a rajt után kb 10 perc körül értem le a sikló aljához.
Innentõl jött az elõzgetés, amibe úgy belejöttem, hogy végül még a Vizdák sem ért utól :-) legalább egy percet vertem rá a célban ::) 8)
Én nagyon szeretem ezt a pályát... ha lenne csipes idõmérés, és a rövidtávosok min 20 perccel az elit után indulnának, akkor maga lenne a tökéj. Így a HHHs rész lefele gázos. (Vagy nagyon tülekedni kel/100on indulni és nyomni felfelé.)
Este sajnos kevesen maradtunk ott, és végül a dizsi is elmaradt, hogy a környékbeliek tudjanak aludni... Így mi is aludni térünk inkább.
Másnap a visszatekerés kicsit macerás volt, Káhlesszel a Pap-réten át jöttünk vissza. Nehezen indult be a lábunk, de lefelé azért nyomtuk neki rendesen. Papréten müzlit ettünk, Szentedrén megáltunk sütizni, a Rómain sõr+tápot vettünk magunkhoz . Szóval nem kapkodtuk el a hazautat, de végül is vasárnap volt :-)

Konamaonak köszönet a sátorért, ellátásért meg a cucc fuvarozásáért :-*

ui.: Jah, és nem akarunk a héten egy kis SSS partit? pl. szerdán?

kahlesz

kahlesz

törzsvendég

• fórumtag
  • 369 posts
Szevasztok!
Csatlakozom Phil kollegához. Betegre nevettem magam a Shrek 2-n. Gebasz egy animációs filmecske, és a szinkron az igazi. ;D
Kemény a csizmáskandúr :D
Sirály volt a DM eltekintve a kis defimtõl, dehát ez is benne van a pakliban. :P
Cheesy: Csak így tovább ;) De legközelebb a nyeregcsövemre ragassz útirányjelzõt, ne a kormányomra, hogy a HÁTAM mögött is jól lásd.8)
Csak egyszer legyen meg az új verdám! Odaverek mindenkinek. 8)

PR

PR

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,651 posts
  • LocationRákosmente

Bocsi, nem vagyok 100%. Phil barátnõje Reni. Nem tudom miért szerettem volna, hogy õ jöjjön. ??? ::)

Hmm, vajon ez Freud-i elszólás volt?
Jól összemelegedtetek ti abba a melegbe a strandon, kezdjek féltékeny lenni? Volt már ilyen a világtörténelemben.
Jó volt az útvonalatok, kár hogy nem mentem, helyette Shrek 2-t néztem.
Mindenkinek ajánlom, aki akar egy jót röhögni egy felnõtteknek szóló rajzfilmen.

era

era

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,531 posts
A DML jól sikerült, bár sokan visszamondták,mi hárman (Mallac, Findli és én) rendíthetetlenül nekivágtunk Pap rétnek. Erõsítésül csatlakozott hozzánk Skiri és még egy srác a fórumról (bocsi, nem emlékszem a nevedre). Fel is értünk és eljutottunk a célba is. Olyan jól éreztem magam, repült az idõ. Az eredmény hirdetés után még kellett valami kaja belém, hát beültünk a Pizzériába. Finom volt a hatalmas adag. Minden esetre valahogy 10 körül indultunk el és egy erõsett tóltunk Szentendrére (50 egynéhány perc alatt átértünk), így nagy megkönnyebbülésünkre még elértük az utolsó HÉV-et. 1-re már az ágyamban is voltam.

A lényeg, gratulálok minden DM-et teljesítõ embernek. Örülök, hogy nem törtétek (komolyabban) össze magatokat.
És jó volt látni titeket. :-*

Tyito

Tyito

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,067 posts
Szal....
Voltunk a Kõrös torokban. Szép volt, jó volt.

Képek galéria, 8as oldal, Tyitobá, Kõrös torok...

Üdv

Serviceman

Serviceman

törzsvendég

• fórumtag
  • 256 posts
DM: klassz volt! Ugye Vikvuk? ;)

Mivel nevezés nélkül jöttem (szerdán már nem volt hely :-\:-/ ), az ellenõrzõ pont után "kerülõútra" küldtek, ami szerintem élvezetesebb volt a "hivatalos" pályavezetésnél, és csak kb plusz 4-5 km volt.

Ja, valaki nem hagyott el egy km órát? Csak rajtszám nélküliek jelentkezzenek, mert a "kerülõúton" találtuk.
;D

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8,694 posts
Jee... vissza(t)értem :-)

Fogaras lenni jó hely :-)

Jó dunamarcit mindenkinek! ;-)

Mellon!
Elõre is bocsánat, meg tudom, hogy mindenki utálja a lemondósdit, de légyszíves tegyél kérdõjelre! Nemtom még mikor/hova/hol/miért/mivel megyek, meg nemtom a kötségvetésem mekkora forrást tud szerezni, lehet, hogy majd újra kell szavaztatni ::) :) :-\

adamm

adamm

törzsvendég

• fórumtag
  • 438 posts
Ez is azon napok egyike, amit sajnalok, hogy kihagytam. Milyen volt a DM? Meseljetek!
Itt a tavolban minden rendben, megjottek a gyerekek, es ezerrel montizunk. Nem sok lovesuk van az egeszrol altalaban, nagyon felnek es nem sok ero szorult belejuk. Foleg az idosebb csajok rettenetesek, ha nem latnam oket a ket szememmel, nem hinnem el, hogy valaki lehet ennyire bena. Van, aki ma akkor elkezd sikoltozni, ha ket kavics van az uton, es most nem tulzok :) De nagyon elvezik, mert azt gondoljak, hogy valami oriasi dolgot csinaltak, amikor legurulnak a 4% emelkedesu fuves lejton. Az emelkedokon 4%-on tul tobbnyire tolas van, es inkabb nem is eroltetem a dolgot. Van azert par klassz srac, a lanyok kozt meg foleg a kisebbekben van tobb vallalkozo szellem.
Remelem, mindenki jol van otthon. NEm nagyon tudon olvasni a forumot, mert miota itt vannak a gyerekek, az egesz napunk be van tablazva, de azert megprobalok visszanezni valamikor. Jo tekerest!

obsidian

obsidian

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,038 posts
Mégsem jön plusz leányzó, haza kellett menjen... :(

obsidian

obsidian

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,038 posts

(Látszik, hogy Era nem szokott csajozni, hogy így keveri a neveket, ez asszem fõbenjáró bûn ::) ;D)

;D ;D ;D ;D ;D ;D
Nem tudja mit hagy ki... ;)

Mellon

Mellon

törzsvendég

• fórumtag
  • 697 posts
Reni Phil oldalbordája
(Látszik, hogy Era nem szokott csajozni, hogy így keveri a neveket, ez asszem fõbenjáró bûn ::) ;D)

Ma elbuktam a szénhidrát projektet, amikor megáttam a hagymásrostlyost a kajáldában... Azért egy kis adag spagettit még deszertnek utánaküldtem 8)

era

era

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,531 posts
Bocsi, nem vagyok 100%. Phil barátnõje Reni. Nem tudom miért szerettem volna, hogy õ jöjjön. ??? ::)

obsidian

obsidian

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,038 posts
Kijaza Reni ??? ::)