Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Bringás lányok márpedig vannak...

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
9815 hozzászólás a témában

era

era

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.531 hozzászólás
Tényleg jó volt tegnap ;D
Mindnyájan nagyon ügyesen másztatok.
6-kor azt hittem egyedül fogok mászni, de aztán szépen sorban beszállingózott egy jókora csapat.
Mindig magunkhoz kell mérni a teljesítményünket. Mellonnak sikerült elõször felmásznia a tetejére, Kahlesz teljesen majom a mezítelen lábújjaival, Obsidian elsõ próbálkozása is remekül sikerült, megfertõzõdött 8). Trifó, Jenõ látszik, hogy összeillenek, pont egyforma magasra másztak. Thommey kimászta az élt, elég egyedi stílusban. Szamóca is remekül mozgott a falon. Jó volt látni titeket ebben az új dimenzióban. Szerencsére nem sodortunk le egy szabadon mászót sem.
Tényleg nagyon ügyesek voltatok.

Ja és a tûzhöz még befutott Konamanó és Tomi is.
Ezután már csak a szalonnák elkészítése volt hátra, amit nagyrészt fel is faltunk. A kellemes idõ eszünkbe juttatta a szabad ég alatt alvás vágyát. Majd legközelebb??
11-kor indultunk le és 12-re már otthon is voltam.
Obsidián: az a srác, akire hazafelé rábíztál, sztem szatir volt. A végén már féltem tõle, egészen hazáig kísért és kicsit furán beszélt.. ::)
Máskor nem csatlakozom idegen bringásokhoz éjféltájt.

Mellon

Mellon

törzsvendég

• fórumtag
  • 697 hozzászólás
A várhatóan szeles idõjárás miatt a holnapi Velencei-tó átuszást elhalasztották.
Viszont esõt nem ígérnek, bár zápor bármikor kialakulhat. Picit lehül az idõ, de tekerni szerintem pont jó lesz... Lehet, hogy szombaton mégis megyek, ha csak délutáni tekerésrõl lenne szó.
Most meg meg lehet dögleni, akkora meleg van. Tegnap éjszaka HHHról lefelé 50el fölött sem fáztunk egy cseppett sem rövidben...
A tegnap este klassz volt, köszönet Erának :-* a mászásért, Trifónak a szalonnáért és a páleszért, Thynak a kenyérért, és valakinek a hagymáért :-)
Restellem magam, de megscsúszott a munka, és nem volt idõm shoppingolni.... ::)

PR

PR

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.651 hozzászólás
  • LocationRákosmente
Még jó hogy nem ígértem semmit tegnapra, estére még fater beiktatott egy kis szállítást, így 3/4 9-re értem haza.
Csak jövõ hét keddre mond esõt, hétvégén "csak" 10 fokot lehül a levegõ (25-27-re)

jenõ

jenõ

törzsvendég

• fórumtag
  • 303 hozzászólás
Igen, igen, és köszönjük szépen Era a végtelenhosszú kötél kicipelését és a biztosítást! :-* :-* :-*

Remélem mindeki szerencsésen hazaért! ;)

trifo

trifo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.175 hozzászólás
Hali!

Na, pókcsapat... Jó volt a mászás tegnap, még akkor is, ha csak félig sikerült a falra felmenni. Azért félig sikerült :)

Még kint is lehetett volna aludni, olyan szép idõ volt.

--Trifo

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
;D ;D ;D HÉTVÉGÉRE! ;D ;D ;D

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7.001 hozzászólás
mikorra mond már megint sz@r idõt?

>:(

szammer

szammer

törzsvendég

• fórumtag
  • 878 hozzászólás
6 körül én is ott leszek!
Hátha ma sikerül a megmászni a sziklát! >:(
Szammer

Mellon

Mellon

törzsvendég

• fórumtag
  • 697 hozzászólás
Ma én is depi vagyok. Nem nyertem ma egy centet sem, pedig már kezdtem belejönni. ::)
Tegnapelött 1, tegnap 1.5 m $-t nyertem lottón, pedig még szelvényt sem vettem. 8)
De vannak olyan rendes emberek, akik szétszorják a pénzüket, de szerények, tehát kilétüket nem akarják felfedni...
This lottery was promoted and sponsored by some eminent personalities who do not wish to declare their identity for security reasons. ;D

Este majd igyekszem, de nem tudom mikor érek ki. Konamanot is meg akarom látogatni, hogy elhozzam a zsákomat meg a lakatomat.

obsidian

obsidian

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.038 hozzászólás
Phil fel a fejjel, hisz a tények azt mutatják, hogy tényleg Te voltál a leggyorsabb!!! ;D

Ma estére benevezek! Mit vigyek?

PR

PR

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.651 hozzászólás
  • LocationRákosmente

Késöbb is jöhetsz, este is ott leszünk. :D

Nem tudom, hogy lesz-e kedvem, na nem miattatok, csak ideges vagyok (meló).
Most találták ki, hogy itt kel maradnom egy szóbeli vizsgán, utána meg össze kell rakni a termet a holnapi reggel 8-as írásbelire. El vagyok keseredve, nembaj már csak egy nap és két hétig nem látom ezt az ócska céget.
Jövõhét szerdától itthon leszek, úgyhogy onnantól kapható leszek bringázni.
Hú de elegem van, nagyon depis vagyok most.
Vicc:
Ha úgy érzed semmi nem jön össze, mindenki ellened van és a depresszió szélén egyensúlyozol, gondolj arra, hogy valaha te voltál a leggyorsabb sperma a bandában.

Nem lett sokkal jobb, de valamivel.

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
éN ALSZEG MOST NEM LESZEK
:'(

era

era

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.531 hozzászólás
Késöbb is jöhetsz, este is ott leszünk. :D

PR

PR

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.651 hozzászólás
  • LocationRákosmente
Uhh, nem fogok odaérni, legkorábban 5-kor indulok haza, otthon a bringa.
Nembaj, jövõ hét szerdától szabin vagyok másfél hétig, akkor belecsapok a lecsóba.

era

era

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.531 hozzászólás
Szokásosan, 6-kor találkozunk a Fenyõgyöngyénél. Utánna átcsorgunk a Francsia bányába és ott majd tüzet is rakunk.

PR

PR

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.651 hozzászólás
  • LocationRákosmente
Csütörtöki mászás elvileg oké, mikor, honnan? Sütögetés majd kiderül.

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7.001 hozzászólás
:D köszönöm kérdésed Nati drága.
mind rendben, varrat nélkül.
a tenyeremen levõ ugyan iszonyat érzékeny, de készen állok egy újabb kalandra

A DOLOMITOKban meg csak óvatosan ;)

pferi

era

era

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.531 hozzászólás
Hirdetés 1:
Csütörtök mászás és utána ott a réten szalonnasütés.

Hirdetés 2:
Szombaton mit szolnátok a velencei tóhoz. Arra gondoltam van ott egy klasz "hegység" jó sziklákkal, ösvényekkel és ha már teljesen kitikkadtunk, befeküdhetnénk a tóba.

Hirdetés 3:
Vasárnap: a Para féle mátra zúzás.

Lensver: nagyon jó versenyzést kívánok. Egyben gyertek haza mindnyájan.

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Para, a sérüléseid hogy vannak most?

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7.001 hozzászólás
hja... ami galyáról indul lefele, a régi kisvasút töltésen...

vagy esetleg ha úgy is ótóval leszünk és nem számít az idõ, akkor egy kékes-parád hosszú túra fagyizással egybe kötve...

bár azt hiszem egy kiadós zúzás nekem mindenféleképpen kellene most... ::) :(