Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Bringás lányok márpedig vannak...

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
9815 replies to this topic

Mellon

Mellon

törzsvendég

• fórumtag
  • 697 posts
Lens: :-* köszönöm, hogy gondoltál rám, akarom! :D

Era átküldte a vasárnap rólam készített képeket :-*, s bár nem szetretem a rólam készült képeket nézegetni egyébként, ezt most soxor megnézem, annyira jól áll ez a paripa nekem ;D 8)

Akár a nõi rovatba is bekerülhetnék, mert a rucimhoz is nagyon jól megy ::)
Vagy elfogult lennék? ;D
Együtt ::)

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5,944 posts
És már le is foglaltam! ;D

Akik már ott alszanak:

Ors
Era
Amar
Aszta
én

van még 2 hely (egy ebbõl fönntartva Mellon-nak, ha szeretné és akarja)

Ár: 1300Ft/éj
hely: Felsõtárkány, Imókõ Üdülõ
Tel.: 36/434-748
ágynemû: van
zuhanyzó: a szobában bent

Puszi mindenkinek!

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5,944 posts
Na, de közben találtam még jobb szálláshelyet!

Miért jobb?

1. Közelebb van a rajthoz: a rajt közelebb van Felsõtárkányhoz, és ez a túristaszállás itt található. Továbbá nem kell áthaladni egész Egren (vagy Egeren? ;D),hanem csak pár kilcsit kell gurulni lefelé a bányáig.

2. Olcsóbb: 1300Ft- per fõ, mivel itt 7 ágyas faházak vannak. Wc, zuhany a faházban van, úgyhogy ez elég jónak tûnik már.

Javaslom, inkább menjünk át ide, mert tényleg jobb.

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5,944 posts
Oké Ors, akkor te vagy négyünk közül a második! Még két ember befér kis szobánkba.

Közben már tudok többet az egészrõl ugyanis beszéltem Nagy Ádámmal, aki azt mondta, hogy náluk kell jelentkezni ezekre a szobákra (0636-410405-ös telcsiszámon), mivel már tavaly is rengeteg gond volt abból, hogy hivták a koleszt, ott meg csak a takaritóbá vette föl a kagylót. Igy a szobafoglalásokat most õk vették kézbe, és nekünk csak annyi lesz a dolgunk, hogy megjelenjünk a Koleszben. De megkértem, hogy amint van több infó, tegye föl a Bükk marci topikba.

Az ár egyébként: 1500Ft/éjszaka

ors

ors

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,533 posts
Lens Jelentkezem :D

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5,944 posts
Tök jó lehetett a Mátra!

Kérdésem: ki az, aki megy a Bükk marcira és elõtte ottalszik. Van valami kolesz, ahol ott lehet aludni 4 ágyas szobákban. Ki tart oda velem? Árat még nem tudok, mivel nem jön be a honlap.

Mellon

Mellon

törzsvendég

• fórumtag
  • 697 posts
Sajnálhatja, aki elaludta a Mátrát, mert szép idõnk volt, és kellemes karikát tettünk. Az út különlegessége, hogy itt teszteltem a jövendõbelimet :D, így ha jöttetek volna, láthattatok volna egy igazán szép paripát is 8)
A szokásos késéssel érkeztünk kb 11 óra magasságában, a starthelyre, ami ezúttal Mátrafüred volt. Itt gyorsan megfeleztük az autó értékét, majd rövid szerelgetés után a szokásos módon aszfalton mentünk Mátraházáig, a szokásos ugrálós megállóval.
Innen mi hárman Kékes felé vettük az irányt, Era odalent várt minket a felesleges holmival.
A sípálya oda-vissza kellemes meglepetéseket tartogatott, különösen Para számára, aki még kígyokkal is összekapott, plusz a szelepet is kitépte a belsõbõl...
A sípályát 140 milivel is simán meg lehet mászni, a durva köves részeken még jól is jön a finom ringatódzás. (Thy az ACvel is felkúszott, de Õ más kategória) Lefelé meg ugye :D ;D :D ;D 8) Csak a bátorság szab határokat, meg a mozgó kövek... ::)
Menetidõ: felfele 20 perc, lefele 2-4 perc (ki mennyit mer). Gyalogos túristák alul beértek defektszerelés közben, és kérdezték mennyivel jöttünk (Thy+Para), mert õk 80ra tippeltek... A 70 megvolt nekik, én még szokom a lehetõségeket, szerintem 50 fölé nem nagyon mentem. A Meridámban a 400as nyeregcsövet nem tudtam túlzottan betolni, most viszont totál letolható a nyereg, amit meg is tettem lefelé. Nem kicsit volt ki a lábam a végére, percekig tartani magam full hajlított lábakkal...
A másik ami ilyesztõ volt számomra: 40el kanyarodni terepen lefelé, itt is leizzadtam, pedig semmi gáz nem volt benne, egyszerûen csak paráztam, hogy ha itt megcsúszik a kerék, akkor nem sok bõr marad rajtam.
Galyatetõ felé menet aszfaltoztunk egy darabig. Itt egy szembõl jövõ autós megállt, hogy megbámulja kicsi karavánunk, persze dudáltak a mögötte jövõ vaksi tahók.
Utána jött a szûk köves ösvény felfelé, ahol igazán elemében volt az új paci :-) Nem kell egyfolytában a seggét pakolni, hogy felmenjél a köveken, csak nyomod, és ha ügyesen kormányzod, felkúszik szépen, nem pattog el. Közben beborult az ég rendesen, így odafent nem volt túl meleg, de lefelé az aszfalton még hidegebb volt. Majd jött a Szén-patak völgye, itt már nm volt hideg, és újra kisütött a nap. Hidas fotókat várjuk Parától!
A végén ismét mászás (itt már megint egészen meleg volt), klassz technikás ösvényen vissza Mátrafüredre. kb 7re értünk vissza, még éppen idõben, hogy felfaljuk a büfé maradék tócsnikészletét.
Végül jött a szokásos bringapakolás, hogy fér el 8pedál 4 tartó mellett játékkal, és irány haza. Az út különlegessége, hogy Thommey nem aludt be, még a késõi idõpont ellenére sem ;D

Thy: A 4. kép nagyon állat, de a 6.nál nincs szebb :-) (Az újságba szánt fotók gondolom nem publikusak)
Eránál is nagyon szép fotók vannak!

Pixel: HA ennyit mászol, a nyomodba sem érünk, mi jó ha 2 hetente mászunk kettõt-hármat, de így megunni sem nagyon fogjuk...

Tyitó: Micsoda rabóhús (vagy hasonló), nyamm. 8)

A héten idehaza már aligha tekerek, szerda este indulunk SAUHra. :)

ors

ors

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,533 posts
Ó Kex ha lett volna francos internetem , akkor bevállalom én is a vonatot...:( igaz hogy nem egy felöl közelítettük volna a terepet ;D

legközelebb ..... :(

era

era

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,531 posts
Pixel: Lehet, hogy te leszel a legjobb mászó közöttünk, ha így edzel. ::)

KeX, Szamóca, Kahlesz, kár hogy nem jöttetek.
Paratura képei itt

Tyito

Tyito

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,067 posts
A hétvégét Orfün töltöttük és egész jóra sikeredett!

Fürdõzés, evés, ivás és egy kis túrázás...

Ha valakit érdekelnek a képek http://www.bikemag.h..._albumName=Orfü

szammer

szammer

törzsvendég

• fórumtag
  • 878 posts
Kex:
Bocs, hogy nem mávoztam veled, de de. 11kor kecmeregtem ki az ágyból (lerészegedés, aquapark, egyebek után), szóval jó hogy nem igértem semmit...

Valamit majd meséljetek má! ;)
Üdv:Szammer

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6,707 posts
:)

Mátra környékén a tócsni = macok 8)

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6,344 posts
Nagyon jó volt a mai paratúra:)volt 3 felütéses defekt,meg döngetés 70-el a kékesi sípályán,hídonnorthshore,ugribugri,szopásmászás.
Hambievés,parávaltócsnimegismertetés,állvaegykerekezés
hazajövésmenés:))))
Sajnálhatja, aki kihagyta!!
Képek:
http://www.bikemag.h...umName=album478

kahlesz

kahlesz

törzsvendég

• fórumtag
  • 369 posts
Hali!
Ez egy jó vasárnap volt.:)
Aquapark, meg Dobogókö meg ilyesmi.
Tök sirályul éreztem magam.
Biztosan megyek a heten valamikor brinózni, majd megírom mikor. ;)

Ma-gellán

Ma-gellán

vendég

• fórumtag
  • 14 posts
üdv mindenki! ez egy dögunalmas vasárnap :-[ ügyelet amikor kint ezer fok van, csajok és különben is, vasárnap ;D
jövõ héten valaki nem bringázgat délután a környéken? HHH, Gellért hegy, ilyesmi...állítólag esõ nem lesz.
írjatok!, uff, Balázs

adamm

adamm

törzsvendég

• fórumtag
  • 438 posts
Era: remelem, nem unjatok meg a maszast augusztusig, mert erosen gyurok ra, minden nap megmaszom a 15 meteres tornyot, es egyeb gyakorlatokat vegzek :)

KeX

KeX

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,292 posts
senki nemjön holnap csihuhuval mátrába? naaaa, valaki, félek egyedül a máv spirittõl 8)

obsidian

obsidian

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,038 posts
Falmászás rulez! 8) Addig úgysem nyugszom, amíg nem mászok fel a tetejére! Kicsit gyúrni kell alkarra, aztán menni fog az... ::)

Era!
Kicsit nekem is gyanús volt a pasi, de amennyire eddig megismertelek, Téged sem abból a fából faragtak, akit félteni kellene... ;) De legközelebb ha ilyen van, akkor hazakísérlek, ha gondolod! (Vagy spontán megtapossuk és széttrancsírozzuk... >:( ;D ;D ;D ) Csepelen még úgysem voltam bicajjal...

A diétás vacsi meg finomra sikeredett, de azt el kell ismernem, hogy tényleg nem egy kis darab szalonnát cipeltem magammal... Biztos azért fáradtam ki annyira, mikor Kahlesz meg akart ölni a HHH-ra menet... ;)

era

era

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,531 posts
A tegnapi képek fent vannak.

Holnap akkor a Velencei túra találkozója kb. 2-kor a tónál. Telefonon egyeztessünk!

Vasárnap pedig mátra Paráva. Az esõ sztem még jól is fog esni. 8)

Mellon

Mellon

törzsvendég

• fórumtag
  • 697 posts
Hétvégi idõjárás:
[2004-07-10]

Hazánkban szombaton a napsütést északnyugaton, nyugaton zavarja felhõsödés, de számottevõ csapadék nem várható. Élénk, erõs lesz az északnyugati szél. Hajnalban 14, 19 fok várható. A hõmérséklet csúcsértéke 23, 28 fok között alakul. Késõ este 17, 23 fok lesz.

[2004-07-11]

A napsütést délután nyugaton zavarja felhõsödés és ott elszórtan zápor, zivatar várható. Mérsékelt lesz a szél, mely csak zivatar környezetében erõsödik meg. Hajnalban 11, 16 fok várható. A hõmérséklet csúcsértéke 22, 27 fok között alakul.

8) Jók leszünk, tekeréshez igazán szép idõ lesz...