Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Bringás lányok márpedig vannak...

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
9815 hozzászólás a témában

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Roobi, ha a nôi szerveknek is kialakitott az Elastic egy könnyitett módszert, akkor megveszem. Mert nekem az a bajom a kantáros gatyákkal télen, hogy mindent le kell venni, és a minusz 5-10fokban ez bizony messze áll a kellemestôl.
Az én Elastic téli nacim egyébként szintén elvékonyodott a betét mentén, és tapaszokat kellett rávarrni, hogy ne legyen ott lik.

Para: Nekem a 8:05-ös vonat lenne jó! Már én is nagyon várom a kékesi túrát.

roobi

roobi

vendég

• fórumtag
  • 102 hozzászólás
Baliba: Én két éve használok "Elasztik" téli cuccot.
Ez évben újítottak és egy térderõsítéses /dupla thermoanyag/ jó szabású gatyót dobtak a piacra. Végre a kantárnál a zipzármegoldását is elõnyösen alakították ki - tehát gyorsan tudod a dolgod végezni- és valahogy az anyaga is sokkal bolyhosabb és vastagabb belülrõl. Nekem errõl csak jó tapasztalataim vannak, ráadásul magyar termék.
"Támogassuk a hazai ipart!" Az ára úgy 13.500.- körül van, de érdemes nov. 14-17 között kimenni a BNV-re Sport kiállításra és körülnézni. Mindig ki lehet valamit fogni olcsóé. Jó vásárlást! roobi

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7.001 hozzászólás
Ahoy Mindenkinek! :D

ismét itt... de jövõhéten szombaton? ;)
begratós kérdés vót...

na szóval:

aki jönne, azt kérném jelezze melyik vonat lenne jó számára, mert két lehetõségünk van...
egy 6kor, és egy 8kor...
az utóbbinál annyi csak a szájhúzogatósdi, hogy ebben az esetben kábé 11re érünk "csak" mátraházára...(Gyöngyöstõl tekerni kell)

útvonal kész, lájtos(mátra maratonos) mászás kékesig, majd a körpresszó lemeozása után hosszú-hosszú lejtmenet, majd ismét felfele lájtosan, míg a végén ismét leeeeeeee...
;D

konkrét útvonalat igényre írok!
8)

cheesy, Tyito koma: kb ótóval mikorra lesztek fenn mátraházán?

Findli dárling, Rave bácsi: kandalló, forraltbor, egymásbõrének tapintása? ili kis tekergés?

Evribádi: ÉN MÁR NAYGON PÖRGÖK HOGY MEGYÜNK!!!
ÁÁÁÁÁ... 12e óta menni akarok vissaz lóval kékesre.... ;D ;D ;D

Csõváz és hátszél(ebbõl utóbbi nap kicsit sokat is kaptunk)...
No meg JOghurtos napsütéses szép napot!
Paraferee voltam...

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Tyito, végül nem megyünk a TTre, mert kedvesemnek elfoglaltsága  lesz reggel, igy csak egy rövid tekerészést fogunk csinálni.

aszta

aszta

törzsvendég

• fórumtag
  • 298 hozzászólás
Kahlesz: a neved a klingon Kahless-bõl származik esetleg?

AsztA

Tyito

Tyito

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.067 hozzászólás
Sziasztok!

Baliba: egy tanáccsa szolgálhatok,mint az utolsó tekerésen,"fenekefehérjétkimutató". Májbájkosgatyát,ha lehet NE vegyél!!!
Képzeldd! a szivacs körül szinte körbe elfoszlott az anyag és lévén tavaly vásárolva,ráadásul nyáron keveset használtam  ;D kissé korainak tûnik.
Ár: ha kifogod már 10 ropiért is kaphacc jókat!

Mikor van találka a TT napján? Cheesy sajjna nem tud jönni,ha tudok egy kis zsét kiszorítani Én mennék,de sajjna csak egyedül,legalább is Szegedrõl. Ha valaki igényli,befér mellém a kocsiba!!  ;D

Üdv.:Tyito

Ras

Ras

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.021 hozzászólás
nekem zebras márkájú van kantáros és thermo kb 7000 volt egy éve a zöldpontban...
eddig semmi baja, pedig néhányszor estem már benne és a murvás kavicsos talaj köztudottan ruhafaló... de kibírta!!!

baliba.

baliba.

törzsvendég

• fórumtag
  • 624 hozzászólás
Dear Thommey!

Gondoltam rád én is mikor a TV-ben hallottam a hírt!
Azt mondták, hogy ott, a helyi cégek +próbálják elhelyezgetni a felszabadult munkaereõt. Bár lehet, hogy ez csak humbuk. Segíteni sajna nem tudok, de egy "sok sikert" kívánság idefér!
Most jut eszembe: Nem próbálod meg a Nokiát Kaposváron? Egy jó barátom Debreecenbõl járt oda dolgozni, és csak dicsérte a céget.

Egy keresztkérdés hozzáértõknek:
Venni akarok valamilyen hosszú szárú (hidegebb idõkre szánt) biciklis thermo nadrágot. Milyet érdemes venni, ami hosszabb távon jó, és mennyibe kerül egy ilyen? Inkább szánok rá, de jobb legyen jeligére!  :)

Üdv,
Baliba

vendég__*

vendég__*
  • vendég
Végre én is nethez jutottam. Sajnos az itthoni nethelyzet csak rosszabb, mint volt. Nagyon élveztem a hétvégi tekerést. Örülök, hogy végre eljutottam egy fórumos megmozdulásra. Ha tudok, legközelebb is veletek tartok.
Aszta és Cheesy:  jók a képek!

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
Na végre be tudtam nézni ide is!
Még szeretnék veletek menni ez évben egy tekerésre,mert mostanság nem tudtam bringázni mindenféle kerítésépítés meg felújítás miatt.... :'(Viszont örömtelibb ok az is,h még nincs bicó,de készül!!!!!Lassan jönnek össze a dolgok,már otthon figyel a váz,az agyak és a fék,és ha kijön a Klubkártya,akkor felpörögnek az események.És a tél fagyos leple alatt a garázsban,no meg a szervízben összeáll a KALA CC Bike No.1!

kahlesz

kahlesz

törzsvendég

• fórumtag
  • 369 hozzászólás
Szasztok!
Aszta: Nagyon király képeket csináltál, fõleg a közelik lettek nagyon tutik. :)
Ma kipróbáltam az új XTR szettet. Olyan volt mint ha trabant után egy jaguárba ültem volna. És ez a fékkar-váltó megoldás! Az agyam eldobom, miket ki nem találnak. Minden esetre még csak álmodni sem merek róla, inkább vennék az árából egy autót.

Rave_Ace

Rave_Ace

Dömdödöm

• globális moderátor
  • 3.201 hozzászólás
Vagyok Thy ne aggódj!
Tamás barátom elég sokat emleget amióta megmutattad neki  a meglepetés bulin a pezsgõ bombát! ;)
Mostanság csendes szemlélõje vagyok a forumnak inkább csak olvasgatok és személyesen találkozgatok a srácokkal lányokkal!
Findlivel gondoltunk ád amikor hallotuk a hírekben mi is történt nálatok!
Él még a mobilod?
Egyszer csak talán mi is elmegyünk már bringázni Findlivel! ;)
Bár a legutobbi két bringázásunk (24órás&Mecsek maraton) mind emlékezetes maradt és ezért nem igazán van kedvünk (kedvem?) bringázni!
De majd lesz még, hogy együtt bringázunk! ;)

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Nagyon örülök, hogy tetszett nektek! Nagyon szivesen!

Aszta: képek szupcsik, te vagy a fotóisten! :D

Thy, sajnálom, hogy igy alakult a helyzet, de igy talán egy jobb munkahelyet fogsz magadnak találni! Addig tekerünk helyetted is. ;D

Para: megkaptam, köszi, csak a Mac-en nem lehet megnézni. Majd átteszem a Pc-re, csak az idôigényes feladat a részemre.

mrc: most már mindenhová magammal hordom a WD40-et, mert nekem is rossz a csapágyam, és sose lehet tudni. Csere sajna csak késôbb lehetséges.

Oszkár: örülök, hogy komolyabb sérülés  nélkül megúsztad! :-*

cheesy

cheesy

vendég

• fórumtag
  • 186 hozzászólás
Hi,

Aszta: Egy mû vész veszett el benned. Naggyon jók a képek.

Jó volt a kirándulás. Köszi mindenkinek.

Lens: Most hétvége nekem nem jó sajnos, de lélekben veletek leszek.

Találkozunk a Para féle kiránduláson.

Ras

Ras

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.021 hozzászólás
thommey a CDért nem tudom kissé átrendezõdtek sajnos a dolgaim múlt héten...
részvétem és sok sikert munkaügyben:)
a tekerés meg meglesz;)

szilveszterre meg már szervezõdni látszik a banzáj lást BMFT részleg ;)

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6.344 hozzászólás
Sziasztok:)
Azért,mert nem jutok igazán net közelbe,azért még a haver idönként kinyomtatja az egész fórumot,és így legalább lélekben veletek tudok lenni a tekerésekben:(Nekem egyenlöre kisebb gondom is nagyobb annál,mint,hogy tekerjek,mert gondolom hallottato az IBM bezárásáról :o
Úgyhogy én mot éppen új munka keresõben vagyok.Megpróbálok pesthez minnél közelebb kerülni,mert akkor többet tudok veletek tekerni menni.
DE ADDIG IS TEKERJÉTEK SZÉT AZ AGYATOKAT HELYETTEM IS!!!!!!
Ras:Mikor jössz a CD-ért?
Lensver:Sok boldogságot a szülinapos bringádhoz:)
Rave:Mi van veled?Élsz még?Mostanában nem nagyon írkálsz ide ;Dhaha bagoj mondja verébnek.
SZILVESZTERKOR NEM LESZ VALAMI BRINGÁS BANZÁJ????
Üdv Mindenkinek:)
THY:)

aszta

aszta

törzsvendég

• fórumtag
  • 298 hozzászólás
A kép exponálása után a Hamburger gyilkos vicsorral rávetette magát Oszkárra. :)

AsztA

koga

koga

törzsvendég

• fórumtag
  • 583 hozzászólás
A kedvenc képem:
Feltöltött kép

A hamburgerem ;D

aszta

aszta

törzsvendég

• fórumtag
  • 298 hozzászólás
Buzi Tár.

Csak mostanra sikerült feltennem a Börzsönyös képeket.

http://kep.tar.hu/zengei3/

Üdv,
AsztA

adamm

adamm

törzsvendég

• fórumtag
  • 438 hozzászólás
Ahogy látom, a fórumon még nyári idõszámításunk van. A valóságban viszont 6-kor már koromsötét jaaaajjjj   :-/