Roobi, ha a nôi szerveknek is kialakitott az Elastic egy könnyitett módszert, akkor megveszem. Mert nekem az a bajom a kantáros gatyákkal télen, hogy mindent le kell venni, és a minusz 5-10fokban ez bizony messze áll a kellemestôl.
Az én Elastic téli nacim egyébként szintén elvékonyodott a betét mentén, és tapaszokat kellett rávarrni, hogy ne legyen ott lik.
Para: Nekem a 8:05-ös vonat lenne jó! Már én is nagyon várom a kékesi túrát.
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Bringás lányok márpedig vannak...
Started by
findli
, 2002. March 05. 23:17
Posted 2002. October 30. - 10:49

Posted 2002. October 30. - 09:31

Baliba: Én két éve használok "Elasztik" téli cuccot.
Ez évben újítottak és egy térderõsítéses /dupla thermoanyag/ jó szabású gatyót dobtak a piacra. Végre a kantárnál a zipzármegoldását is elõnyösen alakították ki - tehát gyorsan tudod a dolgod végezni- és valahogy az anyaga is sokkal bolyhosabb és vastagabb belülrõl. Nekem errõl csak jó tapasztalataim vannak, ráadásul magyar termék.
"Támogassuk a hazai ipart!" Az ára úgy 13.500.- körül van, de érdemes nov. 14-17 között kimenni a BNV-re Sport kiállításra és körülnézni. Mindig ki lehet valamit fogni olcsóé. Jó vásárlást! roobi
Ez évben újítottak és egy térderõsítéses /dupla thermoanyag/ jó szabású gatyót dobtak a piacra. Végre a kantárnál a zipzármegoldását is elõnyösen alakították ki - tehát gyorsan tudod a dolgod végezni- és valahogy az anyaga is sokkal bolyhosabb és vastagabb belülrõl. Nekem errõl csak jó tapasztalataim vannak, ráadásul magyar termék.
"Támogassuk a hazai ipart!" Az ára úgy 13.500.- körül van, de érdemes nov. 14-17 között kimenni a BNV-re Sport kiállításra és körülnézni. Mindig ki lehet valamit fogni olcsóé. Jó vásárlást! roobi
Posted 2002. October 30. - 09:15

Ahoy Mindenkinek! 
ismét itt... de jövõhéten szombaton?
begratós kérdés vót...
na szóval:
aki jönne, azt kérném jelezze melyik vonat lenne jó számára, mert két lehetõségünk van...
egy 6kor, és egy 8kor...
az utóbbinál annyi csak a szájhúzogatósdi, hogy ebben az esetben kábé 11re érünk "csak" mátraházára...(Gyöngyöstõl tekerni kell)
útvonal kész, lájtos(mátra maratonos) mászás kékesig, majd a körpresszó lemeozása után hosszú-hosszú lejtmenet, majd ismét felfele lájtosan, míg a végén ismét leeeeeeee...
;D
konkrét útvonalat igényre írok!
8)
cheesy, Tyito koma: kb ótóval mikorra lesztek fenn mátraházán?
Findli dárling, Rave bácsi: kandalló, forraltbor, egymásbõrének tapintása? ili kis tekergés?
Evribádi: ÉN MÁR NAYGON PÖRGÖK HOGY MEGYÜNK!!!
ÁÁÁÁÁ... 12e óta menni akarok vissaz lóval kékesre.... ;D ;D ;D
Csõváz és hátszél(ebbõl utóbbi nap kicsit sokat is kaptunk)...
No meg JOghurtos napsütéses szép napot!
Paraferee voltam...

ismét itt... de jövõhéten szombaton?

begratós kérdés vót...
na szóval:
aki jönne, azt kérném jelezze melyik vonat lenne jó számára, mert két lehetõségünk van...
egy 6kor, és egy 8kor...
az utóbbinál annyi csak a szájhúzogatósdi, hogy ebben az esetben kábé 11re érünk "csak" mátraházára...(Gyöngyöstõl tekerni kell)
útvonal kész, lájtos(mátra maratonos) mászás kékesig, majd a körpresszó lemeozása után hosszú-hosszú lejtmenet, majd ismét felfele lájtosan, míg a végén ismét leeeeeeee...
;D
konkrét útvonalat igényre írok!
8)
cheesy, Tyito koma: kb ótóval mikorra lesztek fenn mátraházán?
Findli dárling, Rave bácsi: kandalló, forraltbor, egymásbõrének tapintása? ili kis tekergés?
Evribádi: ÉN MÁR NAYGON PÖRGÖK HOGY MEGYÜNK!!!
ÁÁÁÁÁ... 12e óta menni akarok vissaz lóval kékesre.... ;D ;D ;D
Csõváz és hátszél(ebbõl utóbbi nap kicsit sokat is kaptunk)...
No meg JOghurtos napsütéses szép napot!
Paraferee voltam...
Posted 2002. October 30. - 08:06

Tyito, végül nem megyünk a TTre, mert kedvesemnek elfoglaltsága lesz reggel, igy csak egy rövid tekerészést fogunk csinálni.
Posted 2002. October 30. - 01:58

Posted 2002. October 30. - 00:40

Sziasztok!
Baliba: egy tanáccsa szolgálhatok,mint az utolsó tekerésen,"fenekefehérjétkimutató". Májbájkosgatyát,ha lehet NE vegyél!!!
Képzeldd! a szivacs körül szinte körbe elfoszlott az anyag és lévén tavaly vásárolva,ráadásul nyáron keveset használtam ;D kissé korainak tûnik.
Ár: ha kifogod már 10 ropiért is kaphacc jókat!
Mikor van találka a TT napján? Cheesy sajjna nem tud jönni,ha tudok egy kis zsét kiszorítani Én mennék,de sajjna csak egyedül,legalább is Szegedrõl. Ha valaki igényli,befér mellém a kocsiba!! ;D
Üdv.:Tyito
Baliba: egy tanáccsa szolgálhatok,mint az utolsó tekerésen,"fenekefehérjétkimutató". Májbájkosgatyát,ha lehet NE vegyél!!!
Képzeldd! a szivacs körül szinte körbe elfoszlott az anyag és lévén tavaly vásárolva,ráadásul nyáron keveset használtam ;D kissé korainak tûnik.
Ár: ha kifogod már 10 ropiért is kaphacc jókat!
Mikor van találka a TT napján? Cheesy sajjna nem tud jönni,ha tudok egy kis zsét kiszorítani Én mennék,de sajjna csak egyedül,legalább is Szegedrõl. Ha valaki igényli,befér mellém a kocsiba!! ;D
Üdv.:Tyito
Posted 2002. October 30. - 00:38

nekem zebras márkájú van kantáros és thermo kb 7000 volt egy éve a zöldpontban...
eddig semmi baja, pedig néhányszor estem már benne és a murvás kavicsos talaj köztudottan ruhafaló... de kibírta!!!
eddig semmi baja, pedig néhányszor estem már benne és a murvás kavicsos talaj köztudottan ruhafaló... de kibírta!!!
Posted 2002. October 30. - 00:22

Dear Thommey!
Gondoltam rád én is mikor a TV-ben hallottam a hírt!
Azt mondták, hogy ott, a helyi cégek +próbálják elhelyezgetni a felszabadult munkaereõt. Bár lehet, hogy ez csak humbuk. Segíteni sajna nem tudok, de egy "sok sikert" kívánság idefér!
Most jut eszembe: Nem próbálod meg a Nokiát Kaposváron? Egy jó barátom Debreecenbõl járt oda dolgozni, és csak dicsérte a céget.
Egy keresztkérdés hozzáértõknek:
Venni akarok valamilyen hosszú szárú (hidegebb idõkre szánt) biciklis thermo nadrágot. Milyet érdemes venni, ami hosszabb távon jó, és mennyibe kerül egy ilyen? Inkább szánok rá, de jobb legyen jeligére!
Üdv,
Baliba
Gondoltam rád én is mikor a TV-ben hallottam a hírt!
Azt mondták, hogy ott, a helyi cégek +próbálják elhelyezgetni a felszabadult munkaereõt. Bár lehet, hogy ez csak humbuk. Segíteni sajna nem tudok, de egy "sok sikert" kívánság idefér!
Most jut eszembe: Nem próbálod meg a Nokiát Kaposváron? Egy jó barátom Debreecenbõl járt oda dolgozni, és csak dicsérte a céget.
Egy keresztkérdés hozzáértõknek:
Venni akarok valamilyen hosszú szárú (hidegebb idõkre szánt) biciklis thermo nadrágot. Milyet érdemes venni, ami hosszabb távon jó, és mennyibe kerül egy ilyen? Inkább szánok rá, de jobb legyen jeligére!

Üdv,
Baliba
vendég__*
Posted 2002. October 29. - 22:02

Végre én is nethez jutottam. Sajnos az itthoni nethelyzet csak rosszabb, mint volt. Nagyon élveztem a hétvégi tekerést. Örülök, hogy végre eljutottam egy fórumos megmozdulásra. Ha tudok, legközelebb is veletek tartok.
Aszta és Cheesy: jók a képek!
Aszta és Cheesy: jók a képek!
Posted 2002. October 29. - 21:36

Na végre be tudtam nézni ide is!
Még szeretnék veletek menni ez évben egy tekerésre,mert mostanság nem tudtam bringázni mindenféle kerítésépítés meg felújítás miatt.... :'(Viszont örömtelibb ok az is,h még nincs bicó,de készül!!!!!Lassan jönnek össze a dolgok,már otthon figyel a váz,az agyak és a fék,és ha kijön a Klubkártya,akkor felpörögnek az események.És a tél fagyos leple alatt a garázsban,no meg a szervízben összeáll a KALA CC Bike No.1!
Még szeretnék veletek menni ez évben egy tekerésre,mert mostanság nem tudtam bringázni mindenféle kerítésépítés meg felújítás miatt.... :'(Viszont örömtelibb ok az is,h még nincs bicó,de készül!!!!!Lassan jönnek össze a dolgok,már otthon figyel a váz,az agyak és a fék,és ha kijön a Klubkártya,akkor felpörögnek az események.És a tél fagyos leple alatt a garázsban,no meg a szervízben összeáll a KALA CC Bike No.1!
Posted 2002. October 29. - 20:48

Szasztok!
Aszta: Nagyon király képeket csináltál, fõleg a közelik lettek nagyon tutik.
Ma kipróbáltam az új XTR szettet. Olyan volt mint ha trabant után egy jaguárba ültem volna. És ez a fékkar-váltó megoldás! Az agyam eldobom, miket ki nem találnak. Minden esetre még csak álmodni sem merek róla, inkább vennék az árából egy autót.
Aszta: Nagyon király képeket csináltál, fõleg a közelik lettek nagyon tutik.

Ma kipróbáltam az új XTR szettet. Olyan volt mint ha trabant után egy jaguárba ültem volna. És ez a fékkar-váltó megoldás! Az agyam eldobom, miket ki nem találnak. Minden esetre még csak álmodni sem merek róla, inkább vennék az árából egy autót.
Posted 2002. October 29. - 20:33

Vagyok Thy ne aggódj!
Tamás barátom elég sokat emleget amióta megmutattad neki a meglepetés bulin a pezsgõ bombát!
Mostanság csendes szemlélõje vagyok a forumnak inkább csak olvasgatok és személyesen találkozgatok a srácokkal lányokkal!
Findlivel gondoltunk ád amikor hallotuk a hírekben mi is történt nálatok!
Él még a mobilod?
Egyszer csak talán mi is elmegyünk már bringázni Findlivel!
Bár a legutobbi két bringázásunk (24órás&Mecsek maraton) mind emlékezetes maradt és ezért nem igazán van kedvünk (kedvem?) bringázni!
De majd lesz még, hogy együtt bringázunk!
Tamás barátom elég sokat emleget amióta megmutattad neki a meglepetés bulin a pezsgõ bombát!

Mostanság csendes szemlélõje vagyok a forumnak inkább csak olvasgatok és személyesen találkozgatok a srácokkal lányokkal!
Findlivel gondoltunk ád amikor hallotuk a hírekben mi is történt nálatok!
Él még a mobilod?
Egyszer csak talán mi is elmegyünk már bringázni Findlivel!

Bár a legutobbi két bringázásunk (24órás&Mecsek maraton) mind emlékezetes maradt és ezért nem igazán van kedvünk (kedvem?) bringázni!
De majd lesz még, hogy együtt bringázunk!

Posted 2002. October 29. - 20:19

Nagyon örülök, hogy tetszett nektek! Nagyon szivesen!
Aszta: képek szupcsik, te vagy a fotóisten!
Thy, sajnálom, hogy igy alakult a helyzet, de igy talán egy jobb munkahelyet fogsz magadnak találni! Addig tekerünk helyetted is. ;D
Para: megkaptam, köszi, csak a Mac-en nem lehet megnézni. Majd átteszem a Pc-re, csak az idôigényes feladat a részemre.
mrc: most már mindenhová magammal hordom a WD40-et, mert nekem is rossz a csapágyam, és sose lehet tudni. Csere sajna csak késôbb lehetséges.
Oszkár: örülök, hogy komolyabb sérülés nélkül megúsztad! :-*
Aszta: képek szupcsik, te vagy a fotóisten!

Thy, sajnálom, hogy igy alakult a helyzet, de igy talán egy jobb munkahelyet fogsz magadnak találni! Addig tekerünk helyetted is. ;D
Para: megkaptam, köszi, csak a Mac-en nem lehet megnézni. Majd átteszem a Pc-re, csak az idôigényes feladat a részemre.
mrc: most már mindenhová magammal hordom a WD40-et, mert nekem is rossz a csapágyam, és sose lehet tudni. Csere sajna csak késôbb lehetséges.
Oszkár: örülök, hogy komolyabb sérülés nélkül megúsztad! :-*
Posted 2002. October 29. - 18:12

Hi,
Aszta: Egy mû vész veszett el benned. Naggyon jók a képek.
Jó volt a kirándulás. Köszi mindenkinek.
Lens: Most hétvége nekem nem jó sajnos, de lélekben veletek leszek.
Találkozunk a Para féle kiránduláson.
Aszta: Egy mû vész veszett el benned. Naggyon jók a képek.
Jó volt a kirándulás. Köszi mindenkinek.
Lens: Most hétvége nekem nem jó sajnos, de lélekben veletek leszek.
Találkozunk a Para féle kiránduláson.
Posted 2002. October 29. - 15:44

thommey a CDért nem tudom kissé átrendezõdtek sajnos a dolgaim múlt héten...
részvétem és sok sikert munkaügyben:)
a tekerés meg meglesz;)
szilveszterre meg már szervezõdni látszik a banzáj lást BMFT részleg
részvétem és sok sikert munkaügyben:)
a tekerés meg meglesz;)
szilveszterre meg már szervezõdni látszik a banzáj lást BMFT részleg

Posted 2002. October 29. - 14:11

Sziasztok:)
Azért,mert nem jutok igazán net közelbe,azért még a haver idönként kinyomtatja az egész fórumot,és így legalább lélekben veletek tudok lenni a tekerésekben:(Nekem egyenlöre kisebb gondom is nagyobb annál,mint,hogy tekerjek,mert gondolom hallottato az IBM bezárásáról
Úgyhogy én mot éppen új munka keresõben vagyok.Megpróbálok pesthez minnél közelebb kerülni,mert akkor többet tudok veletek tekerni menni.
DE ADDIG IS TEKERJÉTEK SZÉT AZ AGYATOKAT HELYETTEM IS!!!!!!
Ras:Mikor jössz a CD-ért?
Lensver:Sok boldogságot a szülinapos bringádhoz:)
Rave:Mi van veled?Élsz még?Mostanában nem nagyon írkálsz ide ;Dhaha bagoj mondja verébnek.
SZILVESZTERKOR NEM LESZ VALAMI BRINGÁS BANZÁJ????
Üdv Mindenkinek:)
THY:)
Azért,mert nem jutok igazán net közelbe,azért még a haver idönként kinyomtatja az egész fórumot,és így legalább lélekben veletek tudok lenni a tekerésekben:(Nekem egyenlöre kisebb gondom is nagyobb annál,mint,hogy tekerjek,mert gondolom hallottato az IBM bezárásáról

Úgyhogy én mot éppen új munka keresõben vagyok.Megpróbálok pesthez minnél közelebb kerülni,mert akkor többet tudok veletek tekerni menni.
DE ADDIG IS TEKERJÉTEK SZÉT AZ AGYATOKAT HELYETTEM IS!!!!!!
Ras:Mikor jössz a CD-ért?
Lensver:Sok boldogságot a szülinapos bringádhoz:)
Rave:Mi van veled?Élsz még?Mostanában nem nagyon írkálsz ide ;Dhaha bagoj mondja verébnek.
SZILVESZTERKOR NEM LESZ VALAMI BRINGÁS BANZÁJ????
Üdv Mindenkinek:)
THY:)
Posted 2002. October 29. - 12:50

Posted 2002. October 29. - 12:42

Posted 2002. October 29. - 12:51

Posted 2002. October 28. - 19:57

Ahogy látom, a fórumon még nyári idõszámításunk van. A valóságban viszont 6-kor már koromsötét jaaaajjjj :-/