Siasztok! A réteges öltözködés az tuti lehet, én is beszereztem 1-2 cuccot!! Vásárlás közben még szemeztem is egy pár szöges abronccsal!!! Bár még nem próbáltam de szerintem csak jégen használható igazán. Remélem mi jég nélkül is megússzuk a Kékest. Addig csak nézegetem az új cuccaimat.
Mindenkinek jó készülõdést!!!!!!!!
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Bringás lányok márpedig vannak...
Started by
findli
, 2002. March 05. 23:17
Posted 2002. November 06. - 20:59

Posted 2002. November 06. - 19:18

Kedves Barátaim, köszönöm a felajánlásokat, de elhatároztam, hogy szombatig megcsináltatom a hajtórendszeremet a Pedalománban.
Most nincs sok idôm irni, de rám 90% hogy számithattok. Nem ússzátok meg nélkülem. Mert ilyen brutálhidegben és brutálhóban ott a helyem.
Továbbá ezt a klassz kis csapatot sem hagyhatom ki!!!
:-* :-*
Most nincs sok idôm irni, de rám 90% hogy számithattok. Nem ússzátok meg nélkülem. Mert ilyen brutálhidegben és brutálhóban ott a helyem.
Továbbá ezt a klassz kis csapatot sem hagyhatom ki!!!
:-* :-*
Posted 2002. November 06. - 18:18

Kevdes Pf!
Mi öregesen kihagyjuk eme túrát mert nem szeretünk fázni!
A legutóbbi három bringás élményünk:
24 órás: esett
Mecsek marci: esett
Tatabánya dh:esett
Ezeket az élmények annyira nem hiányoznak most nekem-nekünk!
Ráadásul tatabányán akkorát estem, hogy az elsõ fék bovdenháza megtört és nem akar fékezni!
De ez szerintem majd a teljes bovdenezés cseréje lesz és majd valamikor ha sütni fog a nap!
Most úgyis elég elfoglalt vagyok mint munkanélküli, ezért idõm sincs bringázni!
Na jó túrát nektek!
B.
Mi öregesen kihagyjuk eme túrát mert nem szeretünk fázni!
A legutóbbi három bringás élményünk:
24 órás: esett
Mecsek marci: esett
Tatabánya dh:esett
Ezeket az élmények annyira nem hiányoznak most nekem-nekünk!

Ráadásul tatabányán akkorát estem, hogy az elsõ fék bovdenháza megtört és nem akar fékezni!
De ez szerintem majd a teljes bovdenezés cseréje lesz és majd valamikor ha sütni fog a nap!
Most úgyis elég elfoglalt vagyok mint munkanélküli, ezért idõm sincs bringázni!
Na jó túrát nektek!
B.
Posted 2002. November 06. - 15:50

ööö... Skaccok!
a fentebb oly dicsõített cuki diósgyõrött van... kábé 90km-re kékestõl...
amúgy a parádi (mátrai kedvenc) cukimban is nagyon fincsa fanyaltot mérnek, csak már nem hiszem hogy lesz...
..:téminusz2nap:..
OFFcsubee hívott már meetpoint ügyben Tyito?ON
a fentebb oly dicsõített cuki diósgyõrött van... kábé 90km-re kékestõl...

amúgy a parádi (mátrai kedvenc) cukimban is nagyon fincsa fanyaltot mérnek, csak már nem hiszem hogy lesz...
..:téminusz2nap:..
OFFcsubee hívott már meetpoint ügyben Tyito?ON
Posted 2002. November 06. - 15:39

Úgy lelkesedtek egy jó fallajtért! 
;D ÉNISÉNISÉNIS! ;D
Nincs is jobb,mint a bal! Izé,télvíz idején egy nagy adag fallajt ;D
Off:
Cheesy: úgy készüljünk,hogy Orsinak a kerót is vinni kell! Szal: Tyito +2kero
On:
Tyito

;D ÉNISÉNISÉNIS! ;D
Nincs is jobb,mint a bal! Izé,télvíz idején egy nagy adag fallajt ;D
Off:
Cheesy: úgy készüljünk,hogy Orsinak a kerót is vinni kell! Szal: Tyito +2kero

On:
Tyito
Posted 2002. November 06. - 15:30

Ezek szerint nem csak nekem tetszett ennyire. Mellesleg, most is nagyon sokan voltak, de azért tíz fõs társaságunknak így is jutott hely. Én személy szerint beértem négy gombóccal, de szívesen megkóstoltam volna még pár izgalmas nevût.
Posted 2002. November 06. - 15:25

Ez egyre jobban hangzik -már alig várom a szombatot ;D
Bruce én is vonattal megyek, hacsak Baliba pajtásnál nem változnak a dolgok

szal ne riasszon el a vonat pls ;D
Posted 2002. November 06. - 15:03

diósgyõri cuki ULTRA KIRÁLY!
nyáron aug 20án voltunk ott, 7!!! csaj mártogatta a kanalat a fagyiTÖMBÖKbe, és így is egy fõ kábé 30percet állt sorba!!
ÉS ÁLLTAK, mert akkora adagot mértek ki egy gömbnek, hogy kábé máshol arra már a duplagömb cetlit, és ezzel a duplaárat aggatták volna...
nyáron aug 20án voltunk ott, 7!!! csaj mártogatta a kanalat a fagyiTÖMBÖKbe, és így is egy fõ kábé 30percet állt sorba!!
ÉS ÁLLTAK, mert akkora adagot mértek ki egy gömbnek, hogy kábé máshol arra már a duplagömb cetlit, és ezzel a duplaárat aggatták volna...
Posted 2002. November 06. - 14:13

Úgy látom megint jó kis program szervezõdik a hétvégére. Én sajna nem tudok veletek tartani:'(, (de azért nekem sem lesz rossz.) Jó tekerést és a börzsönyi túrához hasonló idõjárást. Majd elfelejtettem. Lens! Szeretném felhívni figyelmedet a diósgyõri Kiss Gergely cukrászdára. Ha a Bükkben jársz érdemes betérni. 40-féle (!) fagyit és isteni sütiket árulnak. Vasárnap egy bükki kirándulás után látogattuk meg ezt a cukit. Nagyon jó hely.
Posted 2002. November 06. - 10:08

;D Tyito "raktáros" László: passz... vhol Orosházán... majd rászólok, hogy hívjon fel ez ügyben...
Lens: már két ajánlatot is kaptál... nehogy ne gyere! 8) :-*
Rave, findli jány: and You?
Lens: már két ajánlatot is kaptál... nehogy ne gyere! 8) :-*
Rave, findli jány: and You?
Posted 2002. November 06. - 10:02

HaliHÓÓ!
Nati: Van elfekvõben (vagy leaggatom az egyik cangáról) türhetõ állapotu lánckeréksor +láncom! ;D
Nyolcas vagy kilences rendszer ??? :-[ ???
Néhogymán né gyere teknikaji probléma mijatt >

A technikai probléma,NEM probléma!
PéeF: A haverodat hol kellene felvenni?
Réteges öltözködés
eléggé ultrakircsiképpen alakul a pálya,amint hallogatom ;D
Tyito
Nati: Van elfekvõben (vagy leaggatom az egyik cangáról) türhetõ állapotu lánckeréksor +láncom! ;D
Nyolcas vagy kilences rendszer ??? :-[ ???
Néhogymán né gyere teknikaji probléma mijatt >

A technikai probléma,NEM probléma!

PéeF: A haverodat hol kellene felvenni?
Réteges öltözködés

Tyito
Posted 2002. November 06. - 09:08

Ahoy...
Sejtettem, hogy nem lesz olyan gördülékeny, lemondások nélküli a hétvége... túl szép lett volna...
Lens-baby: talán akad egy régebbi láncom elfekvõbwen, ha érdekel a megoldaás utánna nézek a "raktárban"... Vagy kölcsön adhatom arra a napra a lovam... (mert úgy fest, Én is kölcsön cangával nyomulok majd)
baliba: tudod, a rermény-hal meg a lepény-hal
OFFremélem faterodnak smemi komolyabb baja nincsON
öltözködés: részemrõl a jelszó a rétegesség... mivel kimondottan téli cangás rucim (még) nincs, így több réteg ruhát aggatok válfaméretû vállamra ;D
felül:
-póló
-egy elasticus garbó
-vékonyabb pulcsi
-lezser-szabású kapucnis vastag pulcsi
alul:
-egy vagy két(egy vékony és egy vastag) nadrág
-egy vagy két zokni
fejre sapi a sisak alá!
ergo mint egy jól fejlet eszkimo... 8)
BRUCE: gondold át azért a vonatot... tudom, MÁV-lajhár...
thommey: KIRRRRÁLY!
mrc, Ras: akkor reggel a vonaton... pontosabban Gödöllõn...
OFFRas:asszonypajtás valszeg jön,reméljük a túrabakancsa is ideér addig a postánON
rögtönzött elõadásom azzal zárnám:
JIIIIIIHÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!! HAVASKÉKESTÚRHASIRÁLYSÁG! ;D
Sejtettem, hogy nem lesz olyan gördülékeny, lemondások nélküli a hétvége... túl szép lett volna...

Lens-baby: talán akad egy régebbi láncom elfekvõbwen, ha érdekel a megoldaás utánna nézek a "raktárban"... Vagy kölcsön adhatom arra a napra a lovam... (mert úgy fest, Én is kölcsön cangával nyomulok majd)
baliba: tudod, a rermény-hal meg a lepény-hal

OFFremélem faterodnak smemi komolyabb baja nincsON
öltözködés: részemrõl a jelszó a rétegesség... mivel kimondottan téli cangás rucim (még) nincs, így több réteg ruhát aggatok válfaméretû vállamra ;D
felül:
-póló
-egy elasticus garbó
-vékonyabb pulcsi
-lezser-szabású kapucnis vastag pulcsi
alul:
-egy vagy két(egy vékony és egy vastag) nadrág
-egy vagy két zokni
fejre sapi a sisak alá!
ergo mint egy jól fejlet eszkimo... 8)
BRUCE: gondold át azért a vonatot... tudom, MÁV-lajhár...
thommey: KIRRRRÁLY!
mrc, Ras: akkor reggel a vonaton... pontosabban Gödöllõn...

OFFRas:asszonypajtás valszeg jön,reméljük a túrabakancsa is ideér addig a postánON
rögtönzött elõadásom azzal zárnám:
JIIIIIIHÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!! HAVASKÉKESTÚRHASIRÁLYSÁG! ;D
Posted 2002. November 06. - 07:16

És mindezekhez kell természetesen egy mega-hátizsák! ;D Olyan thommey-féle. Mert valamiben el is kell cipelni azt a sok cuccot!
Más. Gyerekek, elôfordulhat, hogy nem tudok veletek menni a hétvégén, mert a láncom megadta magát. Nomost új láncot ugye nincs értelme fölrakni. Tehát vagy egy egész hajtórendszer cserét kell lebonyolitanom szombatig (amire nincs sok esély, csak 50%), vagy fölrakok egy régi láncot, mely tavasz óta ott porosodik a szekrényben. Ennek a próbája ma délután fog megtörténni, majd tudatom veletek.
Ha nem jönne össze a dolog, azt péntekig tudatom, és akkor Ras helyettem tudnál menni a kocsiban.
Ras, elküldenéd nekem priviben azokat a telcsi számokat ahol téged elérhetlek, ha esetleg ez történne?
Ja igen, a Nat=lensver, mivelhogy rendes nevem Natali.
Más. Gyerekek, elôfordulhat, hogy nem tudok veletek menni a hétvégén, mert a láncom megadta magát. Nomost új láncot ugye nincs értelme fölrakni. Tehát vagy egy egész hajtórendszer cserét kell lebonyolitanom szombatig (amire nincs sok esély, csak 50%), vagy fölrakok egy régi láncot, mely tavasz óta ott porosodik a szekrényben. Ennek a próbája ma délután fog megtörténni, majd tudatom veletek.
Ha nem jönne össze a dolog, azt péntekig tudatom, és akkor Ras helyettem tudnál menni a kocsiban.
Ras, elküldenéd nekem priviben azokat a telcsi számokat ahol téged elérhetlek, ha esetleg ez történne?
Ja igen, a Nat=lensver, mivelhogy rendes nevem Natali.

Posted 2002. November 06. - 00:24

részemrõl thermo gatya és kesztyû, póló/garbó/melegítõfelsõ+alsó meg egy széldzseki...
Baliba emlékszel hogy voltam létráson?...
na az a kombó
ja és a termosapit majdnem kihagytam...
plussz tartaléknak gyapjú sapi és kesztyû, valamint váltó póló és garbó... illetve zokni legalább 3 pár...
Baliba emlékszel hogy voltam létráson?...
na az a kombó

ja és a termosapit majdnem kihagytam...
plussz tartaléknak gyapjú sapi és kesztyû, valamint váltó póló és garbó... illetve zokni legalább 3 pár...
Posted 2002. November 06. - 00:21

Bruce!
Faterom sajna még a héten kórházban lesz, így viszont nekem kell szombaton bent lennem a boltban! :-/
Az istenek összeszövetkeztek ellenem! :'( :-/ :-X
De én még hiszek!
Apropó:
Ruházatilag ki miben jön??
Ebben a témában (értsd, "téli" tekerés) elég "Zöldfülû"-nem személyeskedés- vagyok. Thermo gatyám és téli kesztyûm már van! ;D
Továbbá??
Faterom sajna még a héten kórházban lesz, így viszont nekem kell szombaton bent lennem a boltban! :-/
Az istenek összeszövetkeztek ellenem! :'( :-/ :-X
De én még hiszek!
Apropó:
Ruházatilag ki miben jön??
Ebben a témában (értsd, "téli" tekerés) elég "Zöldfülû"-nem személyeskedés- vagyok. Thermo gatyám és téli kesztyûm már van! ;D
Továbbá??
Posted 2002. November 05. - 22:07

Borvirágos szép jó napot mindenkinek
Már fél órája olvasgatom az alakuló Kékes túrha fenegyermekeinek lelkesítõ rajongását a havas magaslat meghágásának célzatával, és már-már majdnem beindultam én is....
De nem vagyok meghuzalodva ;D
LE FOG FAGYNI AZ ANGYALBÖGYÖRÕTÖK!
Vigyetek magatokkal répát meg szenet, és építsetek: a; hóembert
b; kerékpáros hóembert ;D
Minden esetre tekerjetek mint a mókus a kerékben, és érezzétek jól magatokat. Részemrõl maradok Pestközelben, és ha csak egy kis napsugarat is látok, én kergetem az még az Óperencicás Citadellán is túl.
Üdv skacok

Már fél órája olvasgatom az alakuló Kékes túrha fenegyermekeinek lelkesítõ rajongását a havas magaslat meghágásának célzatával, és már-már majdnem beindultam én is....
De nem vagyok meghuzalodva ;D
LE FOG FAGYNI AZ ANGYALBÖGYÖRÕTÖK!

Vigyetek magatokkal répát meg szenet, és építsetek: a; hóembert
b; kerékpáros hóembert ;D
Minden esetre tekerjetek mint a mókus a kerékben, és érezzétek jól magatokat. Részemrõl maradok Pestközelben, és ha csak egy kis napsugarat is látok, én kergetem az még az Óperencicás Citadellán is túl.
Üdv skacok
Posted 2002. November 05. - 21:19

Hali!
Egyenlõre úgy néz ki a dolog,hogy megyek a hétvégén,bár én sem havat,sem vizet nem szeretnék:)
Még valami:Az Ádám haverommal megyünk ki a magas tátrába decemberben.Pontos idõpont még nincsen,de ha érdekel titeket,akkor írjatok a sandstone23@freemail.hu címre,mert azt többet tudom nézni.A dolog lényge:olcsó szállás,sí/snowboard ízlés szerint,hegymászás,meg pezsgõ bomba:))))
Üdv:Thy:)
Egyenlõre úgy néz ki a dolog,hogy megyek a hétvégén,bár én sem havat,sem vizet nem szeretnék:)
Még valami:Az Ádám haverommal megyünk ki a magas tátrába decemberben.Pontos idõpont még nincsen,de ha érdekel titeket,akkor írjatok a sandstone23@freemail.hu címre,mert azt többet tudom nézni.A dolog lényge:olcsó szállás,sí/snowboard ízlés szerint,hegymászás,meg pezsgõ bomba:))))
Üdv:Thy:)
Posted 2002. November 05. - 19:56

Posted 2002. November 05. - 19:46

pixel: Sport kiallitas marcius 6-9-en lesz (http://www.hungexpo....llitas.php?id=6)
Jovo heten meg ho-show, ennek sajnos most nagyobb aktualitasa van :/
Ras: igy legalabb mar ketten leszunk a vonaton
udv,
mrc
--- Biker Fanatikz
Jovo heten meg ho-show, ennek sajnos most nagyobb aktualitasa van :/
Ras: igy legalabb mar ketten leszunk a vonaton

udv,
mrc
--- Biker Fanatikz
Posted 2002. November 05. - 19:33

HORI: ergo nem férek be..
Katapajti:
ilyen hülye állatok is csak bringás lányok lehetnek (no meg tiszteletbeli lányok igaz Péef? ;D)
Katapajti:
ilyen hülye állatok is csak bringás lányok lehetnek (no meg tiszteletbeli lányok igaz Péef? ;D)