az en baratnom is biciklizik es meg egykerozni is tud. nagyon kemenyen nez ki egy csaj egykero koben ;D ;D ;D ;D
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Bringás lányok márpedig vannak...
Started by
findli
, 2002. March 05. 23:17
Posted 2002. June 01. - 22:31

Posted 2002. June 01. - 22:09

Lensver:Sajna nem tudok holnap menni veletek,mert nemaludtam semmit sem,mert fél 6-ra értünk haza.De nagyon jó volt még az az út a hegyen,amin mentünk.Harckocsipálya,volt mászás is rendesen,meg baromi tempó lefelé.Este zuhany kaja,bicajtakarítás,így kimaradt az alvás:(Meg úgy néz ki most is lesz meló >:(Pedig úgy mentem volna veletek!!!!!!!ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
Na de majd legközelebb.
Jó tekerést nektek holnapra ;D
És persze jó idõt!!!
Üdv:Thy ;D
Na de majd legközelebb.
Jó tekerést nektek holnapra ;D
És persze jó idõt!!!
Posted 2002. June 01. - 21:10

Haller.
Megvolt a Tési. Jót mulattunk. Megint estem egy látványosat -- Pixel szerint lassított felvételben adtam elõ, amolyan Mátrixosan. A papírforma szerint jártam el: elsõ kerék kimegy, ember+bringa balra eldõl, oldal bever, fej földnek qródik, ember fejen átfordulást végez. 8) Bringa szenved. :'( Mivel semmi baj nem lett, jót röhögtünk.
Korábban a túrán egy másik srác is elesett. Õ elvétett egy balkanyart, minek következtében a kerékpár lecsüccsent az úton, õkelme pedig továbbszállt az út melletti patakmederbe. Szintén nem esett baja.
Képek mennek a http://kep.tar.hu/zengei3 -ra.
Viszlát holnap 10-kor az UVH-nál.
AsztA
Megvolt a Tési. Jót mulattunk. Megint estem egy látványosat -- Pixel szerint lassított felvételben adtam elõ, amolyan Mátrixosan. A papírforma szerint jártam el: elsõ kerék kimegy, ember+bringa balra eldõl, oldal bever, fej földnek qródik, ember fejen átfordulást végez. 8) Bringa szenved. :'( Mivel semmi baj nem lett, jót röhögtünk.
Korábban a túrán egy másik srác is elesett. Õ elvétett egy balkanyart, minek következtében a kerékpár lecsüccsent az úton, õkelme pedig továbbszállt az út melletti patakmederbe. Szintén nem esett baja.

Képek mennek a http://kep.tar.hu/zengei3 -ra.
Viszlát holnap 10-kor az UVH-nál.
AsztA
Posted 2002. June 01. - 13:00

Hát srácok!
Nem tudok veletek menni holnap :'( . Egy defekt keresztül húzta számítasaim. És persze ,hogy akkor kapok amikor már nincs nyitva bringabolt. >
Na de majd máskor. gondolom nélkülem is el lesztek. Na szeva!
....................Csibe................
Nem tudok veletek menni holnap :'( . Egy defekt keresztül húzta számítasaim. És persze ,hogy akkor kapok amikor már nincs nyitva bringabolt. >

....................Csibe................
Posted 2002. June 01. - 02:18

Hali srácok!
Mielõtt még aggódnátok ;D, megvagyok!
De vasárnap nem fogok csatlakozni a kompániához, mert elterveztem ki.....tt mód a hétvégémet! úgyhogy jó tekergést nektek!
Na pusz :-*
Mielõtt még aggódnátok ;D, megvagyok!
De vasárnap nem fogok csatlakozni a kompániához, mert elterveztem ki.....tt mód a hétvégémet! úgyhogy jó tekergést nektek!
Na pusz :-*
Posted 2002. May 31. - 23:18

;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
Úgy megyek majd a vonathoz,mint tegnap Cadel Evans az uccsó 1km-en a Giron:)
Úgy megyek majd a vonathoz,mint tegnap Cadel Evans az uccsó 1km-en a Giron:)
Posted 2002. May 31. - 23:03

Ok. Én 5-kor fogok kelni holnap, más nem tudom mikor, egyedül csak Thommey-ról tudom, hogy neki a legjobb, mert ô reggel 6-ig dolgozik, igy a mázlista megússza az elalvás-ébredés vacakolását! Frissen és üdén támolyog majd el a vonatig.
Ja jó hir: senkinél sincs térkép, mivel bár Dél-Bakonyt hirdettek a neten, egy kissé elcsúszott a térképen a dolog, és errôl a részrôl nem is létezik túristatérkép. Ám azért reméljük, hogy adnak a rajtnál valamit.
Ja jó hir: senkinél sincs térkép, mivel bár Dél-Bakonyt hirdettek a neten, egy kissé elcsúszott a térképen a dolog, és errôl a részrôl nem is létezik túristatérkép. Ám azért reméljük, hogy adnak a rajtnál valamit.
Posted 2002. May 31. - 22:57

Posted 2002. May 31. - 19:37

Én csak vasárnap tudok veletek mulatni.
Mert szombaton nekem reggel 8-kor a jégen van jelenésem. Képzeljétek júni. 10-ig max. Meg lessz a PLARX vázam. Már láttam is a Hajduban. Álomszép az a váz. És teljesen új design. Nem a megszokott Magellan betükkel van teleírva. Hanem annál sokal teltebb gömbölyûbb betütípussal. De nekem jobban tetszik mint a régi. A váz elõl fehér, majd néhány csillag minta után átvált meggy pirosba. Ilyen kicsit babaszoba style ,de qrva jól néz ki. Na jól van elég az áradozásból.
Akkor vasárnap ott leszek.
..............................Csibe.....................
Mert szombaton nekem reggel 8-kor a jégen van jelenésem. Képzeljétek júni. 10-ig max. Meg lessz a PLARX vázam. Már láttam is a Hajduban. Álomszép az a váz. És teljesen új design. Nem a megszokott Magellan betükkel van teleírva. Hanem annál sokal teltebb gömbölyûbb betütípussal. De nekem jobban tetszik mint a régi. A váz elõl fehér, majd néhány csillag minta után átvált meggy pirosba. Ilyen kicsit babaszoba style ,de qrva jól néz ki. Na jól van elég az áradozásból.
Akkor vasárnap ott leszek.
..............................Csibe.....................
Posted 2002. May 31. - 18:57

Szuper! Akkor holnap egy egész jó kis pesti különitmény indul Várpalota irányába. Thommey, megnéztem az Elvirán, a vonaton állitólag lesz kerékpárszállitó. Majd sms-ben jelzem,hogy mely részén!
Mindenki másnak, aki nem jön, kellemes hétvégét kivánok, továbbá még mindig jöhettek vasárnap. Infók errôl elôzô lapokon.
:-* :-* :-*
Mindenki másnak, aki nem jön, kellemes hétvégét kivánok, továbbá még mindig jöhettek vasárnap. Infók errôl elôzô lapokon.
:-* :-* :-*
Posted 2002. May 31. - 13:10

Felsõbb hatalmakkal való konzultációm eredményeképpen holnap megyek én is tesizni, vasárnap viszont a pszichológia rejtelmeit fogom az agyamba uploadolni. De mielõtt jöttök, még szívesen csatlakoznék hozzátok egy laza kis HHH-ra.
vendég_Charon_*
Posted 2002. May 31. - 09:09

OFF:
Para:
Szerezz Stx-RC monoblokkot valahol. Haverok évek óta azzal ugrálgatnak, mert jól bírja. Mellesleg ócsó!
ON:
Para:
Szerezz Stx-RC monoblokkot valahol. Haverok évek óta azzal ugrálgatnak, mert jól bírja. Mellesleg ócsó!
ON:
Posted 2002. May 31. - 08:59

ahoy...
nos, tegnap este kaptam egy telefon hívást, majd agyõ holnapi tekerés...
az õseim totál keresztül húzták a hétvégi terveim...
szinte toporzékolni tudtam volna... >
na de mind1...
így nagyobb esély van rá, hogy a jövõhétvégén viszont a SPORTra kitudok majd menni...
lensver:
nagyon hálás vagyok, hogy ebnnyire segítõen felajánltad a teljes olajzásom
de az a baj, hogy a hang forrássa a monoblock-om...
pontosabban valószínûleg pár golyó már csak nev ében viseli a formai alakját...
ezek szerint az alivio mono nem való ugrálásra, és déhára... :
Na pussz :-* Mindenkinek, és HÁTSZÉL kisérje utatokat hétvégén!
Paraferee voltam

az õseim totál keresztül húzták a hétvégi terveim...
szinte toporzékolni tudtam volna... >

na de mind1...
így nagyobb esély van rá, hogy a jövõhétvégén viszont a SPORTra kitudok majd menni...
lensver:

pontosabban valószínûleg pár golyó már csak nev ében viseli a formai alakját...

ezek szerint az alivio mono nem való ugrálásra, és déhára... :

Na pussz :-* Mindenkinek, és HÁTSZÉL kisérje utatokat hétvégén!
Paraferee voltam
Posted 2002. May 31. - 00:43

Posted 2002. May 31. - 00:25

Hát skacok én kihagyom ezt a hétvégét tekerés ügyileg,mivel a nembringás barátaimmal megyek egy kis agysejtpusztitásra a velencei tó partjára! ;D
De ma már tekertem egy keveset gipsz nélkül és nagyon nagyon jó volt!(Igaz a dokinéni azt mondta ,hogy még öt hétig nem bringázhatok ,de kinek van annyi ideje?)
De ma már tekertem egy keveset gipsz nélkül és nagyon nagyon jó volt!(Igaz a dokinéni azt mondta ,hogy még öt hétig nem bringázhatok ,de kinek van annyi ideje?)

Posted 2002. May 30. - 23:42

Trifo:Én szolidaritásból le sem fogok feküdni,mert éjszakás leszek pénteken:)
Posted 2002. May 30. - 23:38

...Az a 6:25 egy icipicit riasztó. Péntek estig kitalálom.
Thommey: mi ez a kivételezés? Tessék felkelni hajnalban, szolidaritásból legalább!
--Trifo
Thommey: mi ez a kivételezés? Tessék felkelni hajnalban, szolidaritásból legalább!
--Trifo
Posted 2002. May 30. - 23:29

Posted 2002. May 30. - 22:45

Posted 2002. May 30. - 22:41

Sziasztok!
Hát akkor én is szavaznék,mégpedig a Tési tt-re!
A 6:25-ös vonat elég lesz,mert 9-ig lehet indulni!
Vasárnap is megyek veletek,ha minden összejön!
Hát akkor én is szavaznék,mégpedig a Tési tt-re!
A 6:25-ös vonat elég lesz,mert 9-ig lehet indulni!
Vasárnap is megyek veletek,ha minden összejön!