Lens & Findli:
1eztessetek és csörr, aztán smájl! 8)
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Bringás lányok márpedig vannak...
Started by
findli
, 2002. March 05. 23:17
vendég_Charon_*
Posted 2002. June 03. - 10:21

Posted 2002. June 03. - 10:14

Sziasztok!
No... ami elmaradt, azt most bepótolnám:
szombatra tervezem ismét a 160kilcsis kis edzõ kört, és ha van kedve valakinek velem tartani, akkor nagyon szívesen fogadom!
tudjátok: úúúúúúúúúútálok egyedül tekerni...
pénteken elõtte még este valszeg egy kis ÁKOS koncert is belefér, utánna meg édes lesz a pihenés..azaz vasárnap irány a SPORT SZIGET... 8)
CSõváz és hátszél...
Joghurtos szép napot!
Paraferee voltam
No... ami elmaradt, azt most bepótolnám:
szombatra tervezem ismét a 160kilcsis kis edzõ kört, és ha van kedve valakinek velem tartani, akkor nagyon szívesen fogadom!
tudjátok: úúúúúúúúúútálok egyedül tekerni...

pénteken elõtte még este valszeg egy kis ÁKOS koncert is belefér, utánna meg édes lesz a pihenés..azaz vasárnap irány a SPORT SZIGET... 8)
CSõváz és hátszél...
Joghurtos szép napot!
Paraferee voltam
Posted 2002. June 03. - 09:49

Köszi, hogy ennyire jófejek vagytok és önként vállalkoztok rá! Majd akkor idôpontot egyeztetünk, és megcsináljuk az elsô workshopot, ok?
Csak Charonnal nem tudom, hogy fog összejönni, ha sose megyünk együtt túrázni! Mert irod, kedves Charon: "minden túra elsô fél órája szerelés"... Mintha olyan gyakran jönnél velünk!
Tehát, amit nekem mindenképpen meg kell tanulni: fékbeállitás, bowdencsere vagy kiszedés, küllôzés, hátsó lánckeréksor leszedés, váltóállitás. Esetleg a késôbbiekben agyszétszedés is.
És ez nem csak nekem, hanem Findlinek is kell.
A héten esetleg mikor lehetne???
Csak Charonnal nem tudom, hogy fog összejönni, ha sose megyünk együtt túrázni! Mert irod, kedves Charon: "minden túra elsô fél órája szerelés"... Mintha olyan gyakran jönnél velünk!

Tehát, amit nekem mindenképpen meg kell tanulni: fékbeállitás, bowdencsere vagy kiszedés, küllôzés, hátsó lánckeréksor leszedés, váltóállitás. Esetleg a késôbbiekben agyszétszedés is.
És ez nem csak nekem, hanem Findlinek is kell.
A héten esetleg mikor lehetne???
Posted 2002. June 03. - 09:37

P&P helyett itt inkább a "screw on", balszerencsés esetben a "screw up" kifejezés lenne találó 
--Trifo

--Trifo
vendég_Charon_*
Posted 2002. June 03. - 09:36

Ja, tisztára be tudok golyózni a csapágygolyóktól!

A defektkezelést pedig azt hiszem Csibével kezdjük! 8)

A defektkezelést pedig azt hiszem Csibével kezdjük! 8)
vendég_Charon_*
Posted 2002. June 03. - 09:34

Posted 2002. June 03. - 09:30

Akkor én vállalom "a küllõzés alapjai" címû kurzust. Tegnap tartottam bemutatót AsztÁnak 
Mit kelljen még? Mondjuk "kerékpár ápolás / lánctisztítás". Esetleg még ott van a defektkezelõs témakör. Meg van még, mondjuk agyak szétszedése és küzdelem a csapágygolyókkal. Tuti van még téma, de nem jut eszembe...
--Trifo

Mit kelljen még? Mondjuk "kerékpár ápolás / lánctisztítás". Esetleg még ott van a defektkezelõs témakör. Meg van még, mondjuk agyak szétszedése és küzdelem a csapágygolyókkal. Tuti van még téma, de nem jut eszembe...
--Trifo
vendég_Charon_*
Posted 2002. June 03. - 09:27

Fék és váltóbelövés + kormcsapi vállal!
Csajoknak két pusziért, skacoktól a szokásos 3bit!
Hely: HHH É-i lejtõ!
;D ;D
Idõ: Bármely túra elejének 30. perce. ;D
;D ;D ;D
Csajoknak két pusziért, skacoktól a szokásos 3bit!
Hely: HHH É-i lejtõ!

Idõ: Bármely túra elejének 30. perce. ;D
;D ;D ;D
Posted 2002. June 03. - 09:21

Tényleg, errôl jut eszembe: nem lenne nektek, hozzáértô fiúknak valamikor tartani nekünk, nem hozzáértô bringás lányoknak workshop-ot, melynek keretében megtanitanátok pár szerelési dologra? Gondolok itt pl. fékbeállitás meg ilyenek.
Mit szóltok hozzá?
Mit szóltok hozzá?
Posted 2002. June 03. - 08:59

Csibe: bocsi, de komolyan mondod, hogy egy defekt megakadályoz a bringázásban? Vagy 20 csentis luk lett a belsõn és a külsõ cafatokban lóg?
Na, ha legközelebb ilyen bajod van, akkor hívjál fel, oszt megoldjuk. Vagy tarthatunk a küllõzõs után egy defektjavítós szeánszt is.
--Trifo
Na, ha legközelebb ilyen bajod van, akkor hívjál fel, oszt megoldjuk. Vagy tarthatunk a küllõzõs után egy defektjavítós szeánszt is.
--Trifo
Posted 2002. June 03. - 08:59

Szia Akitlosz!
Igen, nagyon szuper volt a túra, és jó kis csapatot alkottunk. Bár én a haladásotokat kissé lassitottam, de próbálok fejlôdni tovább.
Ha minden igaz, see you on DM és Gázló!
Addig is tekerjetek amennyit csak tudtok!
Aszta: tök jó a kép, de még jobb az ötlet! Szegény Trifót jól beetettük, hogy azt a gombot kell megnyomni, most már igy maradt. :'(
Igen, nagyon szuper volt a túra, és jó kis csapatot alkottunk. Bár én a haladásotokat kissé lassitottam, de próbálok fejlôdni tovább.

Ha minden igaz, see you on DM és Gázló!
Addig is tekerjetek amennyit csak tudtok!
Aszta: tök jó a kép, de még jobb az ötlet! Szegény Trifót jól beetettük, hogy azt a gombot kell megnyomni, most már igy maradt. :'(
Posted 2002. June 03. - 08:56

Hali!
AsztA: a távcsöves móka óta csak lábbal tudok gépelni... Képzelheted milyen nehézséget jelent pl egy nagy Z betû leírása
Jó volt ez a tegnapi nagyon. Csak este hazafelé féltem picit, miután Pixelél megnéztük ezt a halom bájkos filmet. Kemény önuralom
--Trifo
AsztA: a távcsöves móka óta csak lábbal tudok gépelni... Képzelheted milyen nehézséget jelent pl egy nagy Z betû leírása

Jó volt ez a tegnapi nagyon. Csak este hazafelé féltem picit, miután Pixelél megnéztük ezt a halom bájkos filmet. Kemény önuralom

--Trifo
vendég_Charon_*
Posted 2002. June 03. - 07:05

Ginger:
Be lehet jegyeztetni ezeket a bringás pontokat is, de ha jól tudom, külön füzetbe ?!
Én nem a pontokért csinálom.
:-*
Be lehet jegyeztetni ezeket a bringás pontokat is, de ha jól tudom, külön füzetbe ?!
Én nem a pontokért csinálom.
:-*
vendég_Charon_*
Posted 2002. June 03. - 07:03

Posted 2002. June 03. - 01:38

Hello BMFT, üdv a tésezöknek! Köszi, hogy veletek tarthattunk, s így - a kisebb gondok ellenére - 1 vidám kis túrán vehettünk részt. lensver, AsztA, jók a fotók

Posted 2002. June 03. - 00:15

Utolsó túránk közben Trifo kipróbálta Anak új távcsövét:

Ám nem mondta el, "melyik gombot kell megnyomni", így a kukkolásnak nem várt mellékhatásai mutatkoztak
:

AsztA

Ám nem mondta el, "melyik gombot kell megnyomni", így a kukkolásnak nem várt mellékhatásai mutatkoztak

AsztA
Posted 2002. June 02. - 20:31

Ja, tényleg aranyosak!
;D
Hát, jó kérdés ez, hogy beszámit-e pontnak, látod, ezt még sose kérdeztem meg. De még azt se tudom, hogy mit kezd az ember a sok Tt-n összegyûjtött ponttal. Te tudod?
Mi csak a móka meg a tapasztalat végett járunk el oda.

Hát, jó kérdés ez, hogy beszámit-e pontnak, látod, ezt még sose kérdeztem meg. De még azt se tudom, hogy mit kezd az ember a sok Tt-n összegyûjtött ponttal. Te tudod?
Mi csak a móka meg a tapasztalat végett járunk el oda.
Posted 2002. June 02. - 20:28

Lensver: Köszi a biztatást. Én is gratulálok neked a szép maraton eredményekhez. Remélem egyszer majd összefutunk valamelyik maratonon. Bár ha igazak Charon leirásai, csak a rajtnál vagy a célban. ;D
Azt hiszem a DM-t mi kihagyjuk, mert ott túl nagy a tömeg.
By the way: A teljesitménytúrák biciklis részeire is lehet gyûjtögetni a pontokat? Érdemes olyan füzetet beszerezni? ???
Többiek: Szeretem ahogy a fiúk jól elcsacsognak ebben a topicban. Olyan helyesek.
Azt hiszem a DM-t mi kihagyjuk, mert ott túl nagy a tömeg.
By the way: A teljesitménytúrák biciklis részeire is lehet gyûjtögetni a pontokat? Érdemes olyan füzetet beszerezni? ???
Többiek: Szeretem ahogy a fiúk jól elcsacsognak ebben a topicban. Olyan helyesek.
Posted 2002. June 02. - 07:50

Csibe: sajnálom, majd akkor legközelebb. De ha rámszóltál volna tegnap, elmentem volna és megcsináltam volna azt a defektet, mert mindig van nálam készlet.
Gingernek üzenet:
Most olvastam a megmozdulás topikban, hogy te két gyermek mamája vagy. Még sosem találkoztam vagy beszéltem olyan anyukával, aki letekerte volna a maratonokat. Becsülöm ezt a határozottságot, kitartást, mozgás iránti szeretetet!!! Fantasztikus vagy, csak igy tovább.
Te élenjáró példa lehetnél minden fiatal és idôsebb nô számára!
Charon: na azért! Vétkeidet törölte a hétvégi jó idô. Nagyon klasszokat bicajozunk itten a fórumosokkal, úgyhogy köszi!
Gingernek üzenet:
Most olvastam a megmozdulás topikban, hogy te két gyermek mamája vagy. Még sosem találkoztam vagy beszéltem olyan anyukával, aki letekerte volna a maratonokat. Becsülöm ezt a határozottságot, kitartást, mozgás iránti szeretetet!!! Fantasztikus vagy, csak igy tovább.

Charon: na azért! Vétkeidet törölte a hétvégi jó idô. Nagyon klasszokat bicajozunk itten a fórumosokkal, úgyhogy köszi!

Posted 2002. June 01. - 22:38

Thomas, no problem, akkor majd legközelebb! Nem lehet mindent egyszerre. 
A mai nap teljesen csúcsszuper volt, és az esések közt méltó helyet kap Zed elzúgása is, ami nem mindennapos volt. Történt ez úgy, hogy egy egyenes, kissé pocsolyás földúton tekertünk, mikor Zed hirtelen fogta magát és egy jó nagyot vágódott elôre. Elôször nem is értettem, hogyan sikerült neki ezt tennie, de aztán kiderült,hogy egy pocsolya sarában csúszott el ilyen durván.
Indexes srácok, akikkel együtt töltöttük ezt a szép napot, üdv nektek, és gondolom, hogy a következô TT-n vagy MT-n újra találkozunk.
A fotókat én ide raktam föl - http://community.web...m/user/konamuri - már csak a tar-nélküliek kedvéért is. Pixel, Zed, ha kértek az eredeti képbôl, elküldhetem azt is, csak az néhány mega, mivel tiff-ben van elmentve.
Észak-Bakony-t pedig javaslom mindenkinek túrázos szempontjából , mert egy fantasztikusan szép és kalandos hely!

A mai nap teljesen csúcsszuper volt, és az esések közt méltó helyet kap Zed elzúgása is, ami nem mindennapos volt. Történt ez úgy, hogy egy egyenes, kissé pocsolyás földúton tekertünk, mikor Zed hirtelen fogta magát és egy jó nagyot vágódott elôre. Elôször nem is értettem, hogyan sikerült neki ezt tennie, de aztán kiderült,hogy egy pocsolya sarában csúszott el ilyen durván.
Indexes srácok, akikkel együtt töltöttük ezt a szép napot, üdv nektek, és gondolom, hogy a következô TT-n vagy MT-n újra találkozunk.
A fotókat én ide raktam föl - http://community.web...m/user/konamuri - már csak a tar-nélküliek kedvéért is. Pixel, Zed, ha kértek az eredeti képbôl, elküldhetem azt is, csak az néhány mega, mivel tiff-ben van elmentve.
Észak-Bakony-t pedig javaslom mindenkinek túrázos szempontjából , mert egy fantasztikusan szép és kalandos hely!