Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Bringás lányok márpedig vannak...

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
9815 replies to this topic

findli

findli

törzsvendég

• fórumtag
  • 663 posts
Para: fincsi kis túra lesz! ;D ;D
Gondolom mi HÉV-vel vagy ilyesmi megyünk Gödöllõig akkor, mert be kell valljam egyben még ennyit nem tekertem :-[, de meg csak nem halok.

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7,001 posts
findli drága: öröm számomra, hogy Te is csatlakoznál...  :-*

a tervezett útvonal:

Gödöllõ --> Hatvan --> Gyöngyös --> Mátraháza --> Mátrafüred --> Galyatetõ(kilátóba esetleg fel, plussz egy kis terepezés az ottani egyik kedvenc még kezdõk számára is élvezhetõ ösvényemen: a magyarország legmagasabban fekvõ 3 települése felé, azaz Mátraszentlászló, -imre, és -istván felé) --> Bagolyirtás --> Pásztó (ide esetleg ismét terepen, egy hegy gerincen végig futó ösvényen) --> Veresegyháza --> Gödöllõ

táv: ~160-170km...

PéeF

findli

findli

törzsvendég

• fórumtag
  • 663 posts
;D ;D ;D ;D ;D
Charon: csekkolva!

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
priov fgvindléio!
Francba kesztyûben nem megy!
PRIV FINDLI!

findli

findli

törzsvendég

• fórumtag
  • 663 posts
HI!!!

Trifo: sajnál, sajnál, sajnál ;D ;D

Para: én is csatlakoznék most már 100% hozzátok!!! Budapestrõl indulunk, vagy Gödöllõ??? mert az nekünk ugye még  + 30 km....
Asszem Rave_Ace-t is érdekli a túra!

AsztA, Pix, Lensver, Zed, Trifo, Rave: mikor lesz megint ilyen jó kis party?

Ja és igen, a workshopos ötlet király!

trifo

trifo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,175 posts
Charon: akkor most boruljunk sírva egymás vállára

Mellesleg megvan az utód (elméleti szinten): Sunn Rhino Lite felni, MARS aggyal. 36 küllõvel.

--Trifo

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
Saaajnááál!
Most jobb?  ;)
Most kivételesen bárkivel együtt tudok érezni.  :-X

trifo

trifo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,175 posts
Ja, és tegnapelõtt (meg tegnap) végképp kinyírtam a hátsó kerekemet. Vége van szegénynek  :'( de legalábbis újra kell fûzni. Sajnáljatok picit :)

--Trifo

trifo

trifo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,175 posts
Lensver: a béna kis vasárnap végére nekem akkor is 92km volt az órában...

--Trifo

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7,001 posts
SZióka Mindenkinek!

Lensver: oki-doki... mikor, hol találkozunk?

gondolom az lenne a jó, ha kicsit "korábban" indulnánk neki a távnak...

PéeF

templar

templar

vendég

• fórumtag
  • 129 posts
Azér' én megnézném Gingert, amint éppen megijed...  ;D  nem egy mimóza fazon, nekem elhihetitek..

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
Csibe:
A TT NEM verseny!!!!! Tehát nem kell megijedni tõle.
A távot módjával kell választani, de mint nõvéred példáján látjuk, azért nem kell mindenkit félteni. (Hány hónapja/hete is van újra bringája és hány kilcsit tekert most nemrég a Bükkben??)

Ginger:
Lásd fent, illetve hozzáfûzném, hogy a kapott térkép alapján lazzzzán el lehet tévedni, mert arra csak egy vonal (az út átrajzolva), meg a jelzések és ellenõrzõpontok vannak feltüntetve, tehát kell igazi térkép is.

Csibe

Csibe

vendég

• fórumtag
  • 81 posts
Szevasztok!

Lehet ,hogy hülyeséget írok, de szerintem erõsen bedobnánk Gingert a mély vízbe, hogyha élete elsõ versenye egy TT lenne. Ráadásul a táv sem utolsó szempont. :-/ Na mindegy nem szóltam. Megyek aludni szevasztok.

.....................Csibe................

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5,944 posts
Ginger, jaj, hát persze, hogy attól még szerethetsz tekerni!  ;) Én kissé túlzásba viszem a bringa iránti rajongásomat, s nem elégit ki az egyszerû tekerés - ennél sokkal több kell nekem. Azt akarom, hogy cangám úgy doromboljon ügyes kezem alatt, akár egy párduc.  ;D
Igen, a TT olyan, hogy odamész, befizeted a dijat, ami általában 200-500 Ft között mozog, és elrajtolsz. Kapsz egy térképet, egy papirt, amit útközben pecsételnek, feljegyzik, hogy mikor rajtolsz, majd, hogy mikor érsz be. Ez nem egy igazi verseny, mert itt minden résztvevô egységesen kapja meg a TT végén ami jár: egy oklevelet és egy kitûzôt (általában). Az igazi különbséget az adja a versenyekhez képest, hogy a teljesitôk nem egymással küzdenek, hanem egymásért. Mo-gal az a jó, hogy más országokhoz képest is feltûnôen sok nálunk a TT. És még ha nincs is meghirdetve bicajosnak, csak egy telefon, és több, mint valószinû, hogy bicajjal is lehet rajta indulni.

Thommey: talán nem sokat veszitettél, hogy nem jöttél, mert kicsit béna lett az egész nap. Én hulla fáradt voltam, csupa hülyeséget dumáltam,párszor bevittem a többieket a bozótba út helyett, és csak a Vöröskôre tekertünk föl. Onnan ki a Rómaira, ám onnan, újult erôkkel felmentünk még a HHH-ra is.

Para: akkor szuper. Bár 26-an azért nem jönnek, talán még hárman  négyen.

Ginger

Ginger

vendég

• fórumtag
  • 34 posts
Lensver, Charon: És hogy néz ki egy TT. Odamegy az ember, befizet és már rajtolhat is? Én még soha nem voltam.  ???

Én egyszer javitottam defektet egyedül. Igaz egy kicsi segitség volt benne. Én azt hiszem hagynám a szerelési problémákat az erõsebbik nemre. Ha van rá mód. Attól tekerni még szerethetek, nem???

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6,344 posts
Sziasztok!
A workshopból én is szívesen részt vállalok,ha tudok akkor menni amikor tartani akarjátok.Milyen volt a vasárnapi tekerés?
Én szombaton éjszaka megnéztem a Csillagok háborúja 2 elsõ felét,de a másodikra annyira beájultam,hogy nem sok mindenre emlékszem.reggel hazamentem,és aludtam este 8-ig.Kicsit sok lett a nemalvásból,pedig olyan szívesen mentem volna veletek!
Üdv:Thy ;D

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7,001 posts
höhö...  ::)

most gondoltam vmire... nem kell rákérdezni... ;D

Én már annak is örülök, ha nem kell egyedül tekernem, és "csak" másodmagam" tekerek... de ha 26 ember csatlakozik, akkor sem leszek letört... ;)

PéeF..............

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5,944 posts
Para, max. mennyien jöhetünk?   ::)

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7,001 posts
:D :D :D :D jippppppppppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!

:-* szupi!

Ha minden jól megy, addigra már a traktor-utánzó középagyam is ki lesz cserélve, úgy hogy szelhetjük a haboka...izé...kilómétereket... ;)

PéeF.................. akivel mmost joghurtot...akarom mondani madarat lehetne fogatni... ;)

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5,944 posts
Para, rám számithatsz ezúttal! Már rég nem mentem betonon, és most vonz a nagy táv gondolata! Gyerekek, ti is gyertek egy kis betonszaggatásra!  ;) :D Findli azt mondja, hogy 70%!