Trifóék jönnek! És úgy tervezik, hogy kint is alszanak!
--Trifo
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Bringás lányok márpedig vannak...
Indította
findli
, 2002. március 05. 23:17
Írta 2004. augusztus 10. - 12:01

Írta 2004. augusztus 10. - 10:20

Írta 2004. augusztus 10. - 09:54

Ha az elõrejelzések igaznak bizonyulnak, a leglátványosabb hullás 2004. aug. 11/12-én (szerdáról csütörtökre virradó) éjszaka várható, nyári idõszámítás szerint 23 óra körül. A kitörés mintegy fél-egy órán tarthat, amikor - ideális viszonyok esetén (felhõtlen, zavaró városi fényektõl mentes ég!) - percenként akár 2-3 meteort is megpillanthatunk. Akinek lehetõsége lesz rá, ne hagyja ki ezt a reménybeli "égi tûzijátékot"!
Ezekszerint akkor holnap kellene megtartanunk.
Eddig akkor kik jönnének?
Era
Ors
Thy
Trifóék? Susnyás Ted?
Ezekszerint akkor holnap kellene megtartanunk.
Eddig akkor kik jönnének?
Era
Ors
Thy
Trifóék? Susnyás Ted?
Írta 2004. augusztus 10. - 07:42

Írta 2004. augusztus 09. - 18:13

..egy fél napra megint hazakeveredtem:)
..mindenkinek nagyon köszönöm a köszöntést, és én is szeretnék kívánni boldog tortát a születésnaposoknak! :-)
balázs:)
Írta 2004. augusztus 09. - 16:32

Írta 2004. augusztus 09. - 16:03

Írta 2004. augusztus 09. - 15:01

Írta 2004. augusztus 09. - 14:18

Susnyás-Ted: nem tudhatják az újak. Sikárosi Sütögetõ Szekció. Munka után UVH-nál találkozunk kb. 6-kor, és feltekerünk Szentendre fölé egy forráshoz, ahol mindig nagyon hideg van, de van egy tisztás egy dombbal és egy forrás. Ott tüzet rakunk, mindenfélét sütünk, amit magunkkal hoztunk, 11-12-ig beszélgetünk, a csillagokat nézzük, aztán a csapat egy része legurul, hogy otthon puha párnák között töltse az éjszakát, de a kemény mag ott marad 8), kint alszik a szabad ég alatt és hajnalban kel, hogy füstösen, álmosan bemenjen reggel a munkába.
Nagy buli szokott lenni, hol szörnyû rémisztõ hangokat hallunk az erdõ sötét rengetegébõl, hol titokzatos fényket látunk, de volt már olyan is, hogy 500 m-en elveszett a hazainduló csoportból az egyik tag, akit 1 órás keresés után sem sikerült megtalálni. ;D
Gyere te is! ;D
Nagy buli szokott lenni, hol szörnyû rémisztõ hangokat hallunk az erdõ sötét rengetegébõl, hol titokzatos fényket látunk, de volt már olyan is, hogy 500 m-en elveszett a hazainduló csoportból az egyik tag, akit 1 órás keresés után sem sikerült megtalálni. ;D
Gyere te is! ;D
Írta 2004. augusztus 09. - 14:05

Írta 2004. augusztus 09. - 14:04

Írta 2004. augusztus 09. - 13:37

Trifo: 1 fékkel, chopperesen, vagy történt valami fejlesztés azóta? Milyen tempót tudtok menni síkon?
Nati: Jó volt ez a szállás, csak az 1 fürdõszoba-wc (egyben) szûkös 7 emberre némileg. (Reggel mire mindenki kipakolta a fölösleget, igen durva szagok terjengtek :
)
A lóvét majd bevasalom, meg a többieken is 8). 6000-t fizettem összesen, kb 1200/fõ, vagy lehet osztogatni aki tudja a magáét (pl.: Orsnak kevesebb lehetett)
Az SSS-re még nem tuom, eljutok-e, de jó lenne.
Ors: Utiköltséget 4en dobtuk össze, bár végül túlléptük a tervezett keretet kissé, szóval ha adakozni akarsz mondjuk 500Ft-ot (harmadárú vonatjegy ára), akkor nem tiltakozom.
Nati: Jó volt ez a szállás, csak az 1 fürdõszoba-wc (egyben) szûkös 7 emberre némileg. (Reggel mire mindenki kipakolta a fölösleget, igen durva szagok terjengtek :

A lóvét majd bevasalom, meg a többieken is 8). 6000-t fizettem összesen, kb 1200/fõ, vagy lehet osztogatni aki tudja a magáét (pl.: Orsnak kevesebb lehetett)
Az SSS-re még nem tuom, eljutok-e, de jó lenne.
Ors: Utiköltséget 4en dobtuk össze, bár végül túlléptük a tervezett keretet kissé, szóval ha adakozni akarsz mondjuk 500Ft-ot (harmadárú vonatjegy ára), akkor nem tiltakozom.
Írta 2004. augusztus 09. - 13:24

Lens köszi a szállást, tényleg kicsit talán messze volt, de szerintem tuti hely, lehetne jövõre valami BükkMaraton elõtti pár napos összerázó, túrázós, akár pályabejárós felkészülést szervezni oda :

Írta 2004. augusztus 09. - 12:57

Írta 2004. augusztus 09. - 11:35

Na, nekünk meg nem sikerült felmenni

Cserébe pakolgatjuk a kilómétereket a tandembe

--Trifo
Írta 2004. augusztus 09. - 11:34

Írta 2004. augusztus 09. - 11:30

Emberek! A héten, mondjuk szerdán SSS-t szeretnék szervezni a Pilisbe. Kik jönnének, jó-e az idõpont.
Aug.11-én -azt mondta Era - van a nagy csillaghullós éjszaka. Azt jó lenne megnézni.
Mellon: nagyon köszönöm a szállitást, cuccaink pakolgatását. A tegnapi vacsi pénzét meg nem felejtem el, s ha jössz SSS-re, akkor meg is adom.
Szeretnék bocsánatot kérni azoktól, akiknek túl sokat kellett tekerniük a kempingbe Felsõtárkányon. Igaz, hogy nagyon szép volt, és én szivesebben laktam ott, meg tök olcsó is volt, viszont valóban messze volt Egertõl - legalábbis a vasúttól. Ha ezt elõre tudom, akkor lehet, hogy nem oda foglalom. Viszont egy másik helyen lehet, hogy nem tudtuk volna a zuhanyba bevinni a bicajt! ;D
Aug.11-én -azt mondta Era - van a nagy csillaghullós éjszaka. Azt jó lenne megnézni.
Mellon: nagyon köszönöm a szállitást, cuccaink pakolgatását. A tegnapi vacsi pénzét meg nem felejtem el, s ha jössz SSS-re, akkor meg is adom.
Szeretnék bocsánatot kérni azoktól, akiknek túl sokat kellett tekerniük a kempingbe Felsõtárkányon. Igaz, hogy nagyon szép volt, és én szivesebben laktam ott, meg tök olcsó is volt, viszont valóban messze volt Egertõl - legalábbis a vasúttól. Ha ezt elõre tudom, akkor lehet, hogy nem oda foglalom. Viszont egy másik helyen lehet, hogy nem tudtuk volna a zuhanyba bevinni a bicajt! ;D
Írta 2004. augusztus 09. - 11:04

Írta 2004. augusztus 08. - 12:55

Írta 2004. augusztus 07. - 14:50

Charon, azt hittem csak szórakozol, de rákerestem és neeem ... ez nagyon durva ... (köszi)
;D bringakirály ;D
;D bringakirály ;D