Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Bringás lányok márpedig vannak...

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
9815 hozzászólás a témában

trifo

trifo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.175 hozzászólás
Trifóék jönnek! És úgy tervezik, hogy kint is alszanak!

--Trifo

Susnyás Ted

Susnyás Ted

vendég

• fórumtag
  • 162 hozzászólás
Én ezt most sajna kihagyom...péntekig Gárdonyban vagyok...

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Ha az elõrejelzések igaznak bizonyulnak, a leglátványosabb hullás 2004. aug. 11/12-én (szerdáról csütörtökre virradó) éjszaka várható, nyári idõszámítás szerint 23 óra körül. A kitörés mintegy fél-egy órán tarthat, amikor - ideális viszonyok esetén (felhõtlen, zavaró városi fényektõl mentes ég!) - percenként akár 2-3 meteort is megpillanthatunk. Akinek lehetõsége lesz rá, ne hagyja ki ezt a reménybeli "égi tûzijátékot"!

Ezekszerint akkor holnap kellene megtartanunk.

Eddig akkor kik jönnének?

Era
Ors
Thy

Trifóék? Susnyás Ted?

ors

ors

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.533 hozzászólás
részünkrõl is SSS :D

Mellon az 500 elfelejtettem ,de pótolom ;)

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8.694 hozzászólás

..egy fél napra megint hazakeveredtem:)

..mindenkinek nagyon köszönöm a köszöntést, és én is szeretnék kívánni boldog tortát a születésnaposoknak! :-)

balázs:)

era

era

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.531 hozzászólás
UVH: Újpesti Vasúti Összekötõ Híd budai hídfõ a kerékpárútnál.

_Alex_

_Alex_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.086 hozzászólás
UVH az mi? (ez most gonodolom még hülyébb kérdés...) ;D

era

era

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.531 hozzászólás
Csillaghullás: http://www.mcse.hu/

era

era

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.531 hozzászólás
Susnyás-Ted: nem tudhatják az újak. Sikárosi Sütögetõ Szekció. Munka után UVH-nál találkozunk kb. 6-kor, és feltekerünk Szentendre fölé egy forráshoz, ahol mindig nagyon hideg van, de van egy tisztás egy dombbal és egy forrás. Ott tüzet rakunk, mindenfélét sütünk, amit magunkkal hoztunk, 11-12-ig beszélgetünk, a csillagokat nézzük, aztán a csapat egy része legurul, hogy otthon puha párnák között töltse az éjszakát, de a kemény mag ott marad 8), kint alszik a szabad ég alatt és hajnalban kel, hogy füstösen, álmosan bemenjen reggel a munkába.
Nagy buli szokott lenni, hol szörnyû rémisztõ hangokat hallunk az erdõ sötét rengetegébõl, hol titokzatos fényket látunk, de volt már olyan is, hogy 500 m-en elveszett a hazainduló csoportból az egyik tag, akit 1 órás keresés után sem sikerült megtalálni. ;D
Gyere te is! ;D

era

era

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.531 hozzászólás
Mellon: a bringamosásnál rajtam is vasald be a pénzt, sztem 1000.

Susnyás Ted

Susnyás Ted

vendég

• fórumtag
  • 162 hozzászólás
SSS az mi? (ez most gonodolom hülye kérdés...)

Mellon

Mellon

törzsvendég

• fórumtag
  • 697 hozzászólás
Trifo: 1 fékkel, chopperesen, vagy történt valami fejlesztés azóta? Milyen tempót tudtok menni síkon?

Nati: Jó volt ez a szállás, csak az 1 fürdõszoba-wc (egyben) szûkös 7 emberre némileg. (Reggel mire mindenki kipakolta a fölösleget, igen durva szagok terjengtek ::))
A lóvét majd bevasalom, meg a többieken is 8). 6000-t fizettem összesen, kb 1200/fõ, vagy lehet osztogatni aki tudja a magáét (pl.: Orsnak kevesebb lehetett)
Az SSS-re még nem tuom, eljutok-e, de jó lenne.

Ors: Utiköltséget 4en dobtuk össze, bár végül túlléptük a tervezett keretet kissé, szóval ha adakozni akarsz mondjuk 500Ft-ot (harmadárú vonatjegy ára), akkor nem tiltakozom.

Ras

Ras

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.021 hozzászólás
Lens köszi a szállást, tényleg kicsit talán messze volt, de szerintem tuti hely, lehetne jövõre valami BükkMaraton elõtti pár napos összerázó, túrázós, akár pályabejárós felkészülést szervezni oda ::)

era

era

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.531 hozzászólás
Lensver a szállás nagyon tetszett. ;D

SSS rendben.

trifo

trifo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.175 hozzászólás

Na, nekünk meg nem sikerült felmenni :( Legközelebb talán.

Cserébe pakolgatjuk a kilómétereket a tandembe :)

--Trifo

ors

ors

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.533 hozzászólás
jaja Mellon tényleg a szállítmányozási költségek ...

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Emberek! A héten, mondjuk szerdán SSS-t szeretnék szervezni a Pilisbe. Kik jönnének, jó-e az idõpont.
Aug.11-én -azt mondta Era - van a nagy csillaghullós éjszaka. Azt jó lenne megnézni.

Mellon: nagyon köszönöm a szállitást, cuccaink pakolgatását. A tegnapi vacsi pénzét meg nem felejtem el, s ha jössz SSS-re, akkor meg is adom.

Szeretnék bocsánatot kérni azoktól, akiknek túl sokat kellett tekerniük a kempingbe Felsõtárkányon. Igaz, hogy nagyon szép volt, és én szivesebben laktam ott, meg tök olcsó is volt, viszont valóban messze volt Egertõl - legalábbis a vasúttól. Ha ezt elõre tudom, akkor lehet, hogy nem oda foglalom. Viszont egy másik helyen lehet, hogy nem tudtuk volna a zuhanyba bevinni a bicajt! ;D

PR

PR

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.651 hozzászólás
  • LocationRákosmente
;D ;D ;D ;D ;D Ez állat ;D ;D ;D ;D ;D

sezlonyrugo

sezlonyrugo

törzsvendég

• fórumtag
  • 302 hozzászólás
Ez beteg! De karaj!! :o ;)

tmls

tmls

vendég

• fórumtag
  • 227 hozzászólás
Charon, azt hittem csak szórakozol, de rákerestem és neeem ... ez nagyon durva ... (köszi)

;D bringakirály ;D