Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Bringás lányok márpedig vannak...
Started by
findli
, 2002. March 05. 23:17
Posted 2004. August 12. - 13:06

Nem, azok nem csigacsíkok, csak víz. Nem volt nálunk csiga, pedig kibontottunk-kiteregettünk mindent. (milyen szag lesz vajon a lakásban, mire hazamegyünk...)
Mellesleg a kellemes alvás nekem is megvolt, a réten igazán nem volrossz, és munka elõtt még megfürdeni is sikerült otthon. Tehát mi is tisztán, üdén, illatosan...
(az illatos lehet, hogy már másképp igaz, mert volt egy igencsak izgalmas rázós munkám az imént)
--Trifo
Posted 2004. August 12. - 13:02

Posted 2004. August 12. - 12:54

A képen, ahol Trifóék alszanak, van pár csigacsíknal látszó alakzat Trifó feje környékén.
Lehet, hogy hozzájuk is csatlakozott egy?
Posted 2004. August 12. - 12:16

Lehet, hogy a lányok értek be hamarabb dolgozni, de én mégis jobban érzem magam megfürödve, néhány óra otthoni alvás után ;D
(Nem, nem most értem be. Már 11-kor is itt voltam! Így is elsõként

A cuccomat viszont összecsomagolva hagytam... Estig csak kibírja...
Posted 2004. August 12. - 12:06

Kiraktam a csigát egy dísz bokor alá. Sztem nem bírja ki soká a napsütésben. 
A fõnököm nincs bent, az irodájában szárad a hálózsákom, ruhám. Képzelhetitek, hogy néz ki ;D
Nati meg még lehet, hogy mindig alszik? ;D

A fõnököm nincs bent, az irodájában szárad a hálózsákom, ruhám. Képzelhetitek, hogy néz ki ;D
Nati meg még lehet, hogy mindig alszik? ;D
Posted 2004. August 12. - 12:01

A hálózsák- derékalj- és egyéb szárítástól most úgy néz ki otthon a nappali, mintha bevágott volna egy bomba valami túraboltba
Este majd aztán össze lehet szedegetni szépen mindent.
--Trifo

--Trifo
Posted 2004. August 12. - 11:48

Na, jó, azért mégsem volt olyan nagyon meleg, hisz ez a kis aláöltözetmentes csupaszcsiga is Era uzsonnástáskájába bújt! ;D
Sikerült azért megmenteni?
Azért képzeljétek azt a sokkot: a Pilis közepébõl ide a fõvárosba!!!! :'(
Sikerült azért megmenteni?
Azért képzeljétek azt a sokkot: a Pilis közepébõl ide a fõvárosba!!!! :'(
Posted 2004. August 12. - 10:15

Thommey: 2 réteg aláöltözet felül, meg egy hasonló nadrág bõven elég volt a kicsi hálózsákba még kinn a rét közepén is.
A lámpát meg majdcsak visszaboltoljuk.
Ja, és a fékrõl aztán mégse beszéltünk végül...
--Trifo
A lámpát meg majdcsak visszaboltoljuk.
Ja, és a fékrõl aztán mégse beszéltünk végül...
--Trifo
Posted 2004. August 12. - 10:10

Jól van, megvannak a srácok is. ;D
A képekért bocsi, vaku, meg ilyesmi. Reggel meg még nem volt elég fény... bemozdultak :-\
Képzeljétek, veszem elõ a kajás zacsit és egy meztelen csiga hullott a kezembe. Szegénnyel mit csináljak itt az irodában? Na mindjárt leszaladok vele az ucára keresek egy kis füvet. Szegényt kiszakítottam idilli környezetébõl, biztos elpusztul a városi rengetegben. Lehet, hogy könyörületesebb lenne, ha itt helyben széttaposnám? Brrr. Nem én fogom megölni.
Thommey, tényleg a hálózsák. Na mindjárt kiterítem, csak elõbb a csiga. :
A képekért bocsi, vaku, meg ilyesmi. Reggel meg még nem volt elég fény... bemozdultak :-\
Képzeljétek, veszem elõ a kajás zacsit és egy meztelen csiga hullott a kezembe. Szegénnyel mit csináljak itt az irodában? Na mindjárt leszaladok vele az ucára keresek egy kis füvet. Szegényt kiszakítottam idilli környezetébõl, biztos elpusztul a városi rengetegben. Lehet, hogy könyörületesebb lenne, ha itt helyben széttaposnám? Brrr. Nem én fogom megölni.
Thommey, tényleg a hálózsák. Na mindjárt kiterítem, csak elõbb a csiga. :

Posted 2004. August 12. - 10:00

Nagyon jó volt az SSS, de reggelre elkelt volna a meleg cucc:)
Még most is szárad a hálózsákom. Én nem vagyok fotogén formában ma...hulla vagyok:(
Tényleg csak egy csillagot láttunk hullani, és utána már csak az óracsörgésre emlékszem:)
Üdv:Thy
Még most is szárad a hálózsákom. Én nem vagyok fotogén formában ma...hulla vagyok:(
Tényleg csak egy csillagot láttunk hullani, és utána már csak az óracsörgésre emlékszem:)
Üdv:Thy
Posted 2004. August 12. - 09:58

Jó reggelt, jó szurkolást!
Era, te paparazzina! Na de az eredmény tetszik, úgyhogy most az egyszer bocsánatot nyersz
Kiiiirááálysááág!
Sezlonyrugó meg még jó, hogy nem indult el, mert nagyon nem oda ment volna, ahol mi voltunk. Persze így se lett volna több egy fél órás útnál, ha 1 km-re lakik a Kõ hegy zsíroskenyeres nénijétõl (aki mentette már meg az életemet Márka meggyel és zsíros kenyérrel).
--Trifo
Era, te paparazzina! Na de az eredmény tetszik, úgyhogy most az egyszer bocsánatot nyersz

Kiiiirááálysááág!
Sezlonyrugó meg még jó, hogy nem indult el, mert nagyon nem oda ment volna, ahol mi voltunk. Persze így se lett volna több egy fél órás útnál, ha 1 km-re lakik a Kõ hegy zsíroskenyeres nénijétõl (aki mentette már meg az életemet Márka meggyel és zsíros kenyérrel).
--Trifo
Posted 2004. August 12. - 09:56

Hát igen csak egy adalék, hogy mennyivel strapabíróbbak a nõk: ahogy jöttünk most befelé, a békásmegyeri gáton szinte csak nõket láttam kocogni/futni/testedzeni....
ehhh, jobban tetszene a felfe-fele arány! :
Nati úgy aludott, mint a bunda, ráadásul ha emlékezetem nem csal, tegnap meg is kérdeztük, keltsük-e fel, de hevesen tiltakozott
ehhh, jobban tetszene a felfe-fele arány! :

Nati úgy aludott, mint a bunda, ráadásul ha emlékezetem nem csal, tegnap meg is kérdeztük, keltsük-e fel, de hevesen tiltakozott

Posted 2004. August 12. - 09:42

Lányok! Látjátok, hogy mi voltunk a leggyorsabbak? A srácok talán hazamentek és még ledõltek kicsit aludni ;D (persze lehet, hogy nagyon dolgoznak :
).
Ott hagytátok egyedül Lensvert?
Remélem nem tesznek benne kárt a bogarak, medvék, vagy az erdészek. :
És minden pilisi parkerdõért aggódónak jelentem, reggel gondosan megvizsgáltam a tábortüzünket, a harmat minden hamvadó parazsat kioltott. 8)

Ott hagytátok egyedül Lensvert?

Remélem nem tesznek benne kárt a bogarak, medvék, vagy az erdészek. :

És minden pilisi parkerdõért aggódónak jelentem, reggel gondosan megvizsgáltam a tábortüzünket, a harmat minden hamvadó parazsat kioltott. 8)
Posted 2004. August 12. - 09:25

Era, te titkárnõk gyöngye
:-*, nem semmi, milyen gyorsan feltetted a képeket! És még lesifotók is készültek - ész megáll!

Újra nagyon jó volt veletek odafent abban a kis miniparadicsomban - ami nem piros és kerek, de idilli és végtelenül szép!
Én még nagyon bízom benne, hogy akár szeptemberben is lesz olyan idõ, hogy megismételhessük a tegnapi szép estét!
Kellemes pihenést a munkahelyen - illetve szerencsésebbeknek egyebütt!
Ja, természetesen, mikor mi fél 7 körül eljöttünk, Nati még aludott - mert hát a csoportvezetõ az aluszik ;D
jenõ

Újra nagyon jó volt veletek odafent abban a kis miniparadicsomban - ami nem piros és kerek, de idilli és végtelenül szép!
Én még nagyon bízom benne, hogy akár szeptemberben is lesz olyan idõ, hogy megismételhessük a tegnapi szép estét!
Kellemes pihenést a munkahelyen - illetve szerencsésebbeknek egyebütt!
Ja, természetesen, mikor mi fél 7 körül eljöttünk, Nati még aludott - mert hát a csoportvezetõ az aluszik ;D
jenõ
Posted 2004. August 12. - 08:31

Posted 2004. August 12. - 08:26

Remek volt ,csak jobb lett volna korábban odaérni :-\
A többiek kifeküdtek a mezõre, de mi inkább a tûz melegét választottuk ama köbö 5 percre amíg tartott ;D ,de azért mi is láttunk ám hullócsillagot
igaz 1 után bealudtunk, de az pont elég arra, hogy kívánj valamit
A többiek kifeküdtek a mezõre, de mi inkább a tûz melegét választottuk ama köbö 5 percre amíg tartott ;D ,de azért mi is láttunk ám hullócsillagot

igaz 1 után bealudtunk, de az pont elég arra, hogy kívánj valamit

Posted 2004. August 12. - 08:20

Sziasztok!
Mi viszont megnéztük! Csapatunk: Jenõ, Lensver, Muci, Ors, Skiri, Thommey, Trifo és én.
Csodálatos volt. Tudtunk kívánni is, mert az elsõ meglepõdések után azért összeszedtük magunkat. Volt pár felhõfoszlány az égen, de némelyik hullócsillag olyan fényesen ragyogott, hogy nagy óóóó-gatásban fakadt ki a mezõ közepén heverészõ társaság. Volt olyan csillag, amelyik a csíkot, amit húzott még fent hagyta magaután az égen.
Ma pedig besprinteltünk a munkába. 8) (Már tisztába téve itt ülök a kis kosztümömben és mintha jó kislány módjára otthon aludtam volna, senkinek nem tûnik fel semmi. ;D)
Mi viszont megnéztük! Csapatunk: Jenõ, Lensver, Muci, Ors, Skiri, Thommey, Trifo és én.
Csodálatos volt. Tudtunk kívánni is, mert az elsõ meglepõdések után azért összeszedtük magunkat. Volt pár felhõfoszlány az égen, de némelyik hullócsillag olyan fényesen ragyogott, hogy nagy óóóó-gatásban fakadt ki a mezõ közepén heverészõ társaság. Volt olyan csillag, amelyik a csíkot, amit húzott még fent hagyta magaután az égen.

Ma pedig besprinteltünk a munkába. 8) (Már tisztába téve itt ülök a kis kosztümömben és mintha jó kislány módjára otthon aludtam volna, senkinek nem tûnik fel semmi. ;D)
Posted 2004. August 12. - 06:53

Lusta féreg vagyok, nem bírok a tükörbe nézni se! Azanyámúristenit >
Tegnap hazatekertem Endrére, és annyira elhatalmasodott bennem a hûtõszekrény látványa, és az a tudat, hogy hûtött, feldarabolt, magozott dinnyehegyek várnak rám este tv-zés közben, hogy el is feledkeztem a csillaghullásról, meg annak megnézésérõl a réten. Mire feleszméltem, már ragadt a kezem a dinnyelétõl, és éjfél volt, meg tudatosúlt bennem önnön féreg mivolta, és befeküdtem a pihepuha ágyikóba, hogy ma reggel újjúlt erõvel vessem bele magam a munka ellen folytatott csatába. Szóval summa summárum gyõzött a lustaság. :-[De remélem a többiek jól érezték magukat csillaghullás közben.
Élménybeszámolókat várok soxeretettel!

Posted 2004. August 11. - 18:41

Ha esetleg megvan valakinek a mobilja, küld el lécci privibe, mert akkor felhívnám! :
Elõre is thanks

Posted 2004. August 11. - 18:38

Annyira azért nem vagyok lemaradva, mert ott lakom a Köhegytõl 5 percre. Csak azt kellene tudnom, hogy oda menne e pont, mert akkor feltekerek utánnuk. De ha beljebb mennek akkor nem mert holnap dolgozom.