Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Bringás lányok márpedig vannak...

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
9815 replies to this topic

findli

findli

törzsvendég

• fórumtag
  • 663 posts
Hali

Na most már nekem is véget ért a bringamentes hét!!!

Találkozzunk május 1-én 9 kor és menjünk valamerre tekerni, oksi??? Már nagyon mennék!

Ma kimentünk a rokkantakkal megnézni a Pilis Kupát, bár nem volt senki akinek drukkolhattunk volna, de a verseny hangulat magával ragadó volt. A végén már én is mentem volna velük :'(

Úgyhogy MENNÜNK kell szerdán cangázni!!!

Zed: ezek a szatirok a legváratlanabb és leghihetetlenebb helyeken tudnak feltünni!

Gratula a Kiscell60-asoknak!!! De a fogadóbizottság se volt rossz ;D

trifo

trifo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,175 posts
Lensver: köszi a részletes beszámolót, elhiszem, hogy nagyon élveztétek, de én azt hiszem ez egy kicsit sok lett volna nekem most a múlt heti Dobogókõi mulatság után. (megjegyzem, az az esõ a telefonomba került. Végleg kilehelte a lelkét :( )
Most olyan kettõs érzésem van, mert irigyellek is titeket a túráért, meg nem is az esõért.

Mindenesetre ma kárpótoltam magam egy kisebb lélegzetû kerekezéssel a Budai hg. déli részén. Élvezetes volt, sok helyen technikás volt, és éppen elég volt (tegnap éjjel buli :) )

Most meg jönnek a dolgos hétköznapok, sötét estékkel. Megyünk Paprétre?

--Trifo

Zed

Zed

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,693 posts
Lensver: szatír? Hanyadik is már - harmadik, negyedik?? Te vonzod ezeket a faszikat!

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5,944 posts
Klastrompusztától a Simon-halálának tetejéig volt a túra legnehezebb része - legalábbis számomra - ugyanis itt folytonos csúszkálások közepette próbáltunk fölfele tekerni, kevés sikerrel. Mert tekertünk tizet, és haladtunk fél métert. A talaj olyan volt, mintha nagyi házidzsemmében próbáltam volna egyröl a kettöre jutni.
Útközben egy-két gyalogtúrázó megelözött minket, de azért nem adtuk fel. Az esö is alábbhagyott, és kisütött rövidke idöre a nap. A természet gyönyörü szinekben pompázott körülöttünk: szinpompás virágok nyitogatták szirmaikat,  madárkák csicseregtek, de mindez elvesztette jelentöségét, mikor elértük Simon -halálát. Itt bringa vállra és nagy izomösszehúzások kiséretében sziklamászás következett. Onnan az idegen srác lecsatlakozott, viszont jött Charon és Thommey, és innen már  édes négyesben, nagy röhögések közepette mentünk végig. Pilis-tetöröl hamar lezúztunk a Kevély aljáig, ha nem lett volna vizes, porzott volna tölünk az út!
Ami még kicsit húzós volt,  az a Nagykevélyre volt a mászás, de azt is megúsztuk.
Thommey hihetetlen eröröl tett tanubizonyságot, miután csak a tetön állt meg. De most, hogy nem volt rajta a húszkilós hátizsákja, amivel a túra elején megjelent, szerintem vigan repült fölfele. Mig engem igencsak vonzott a gravitáció.
Végül 16:15-kor vizesen, sarasan, kissé  állatiasan kinézve, és már mindenen jókat röhögve, megérkeztünk a végállomásra, ahol mindenki kapott egy kis oklevelet meg kitüzöt.

Összességében marha jó buli volt, igen jól szórakoztunk. Igaz, a bringám szabadonfutója miatt most nem bicajozhatok komolyan egy ideig, mármint addig, amig meg nem szerelik, de akkor is megérte. Még lenne mit mesélni, de már igy is túl sokat irtam, no meg hagyok témát másnak is.  :D

Üdv Charon és Thommey, jó volt veletek!!! Még ilyet a jövöben is. ;D ;D

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5,944 posts
Oké Trifó, azt hiszem ömlengös beszámolókat fogsz majd kapni, és én inditok.
Szóval, fél9 fele találkoztunk Amfiteátrum elött, miközben fenyegetö felhök gyülekeztek a HHH felett, és erösödött a szél. Hamar a szélrózsa minden irányába szóródtunk széjjel. Charonék mentek balfele, mi (az elsö tiz percben még 8-an) jobbra föl. Ám az élen haladó Zed olyan tempót diktált, amit én, föleg igy az elején nem birtam, igy le is szakadtunk, és mivel az út igencsak kanyargott, el is tévedtünk kissé. Mi = Mano(war) + én. Ám végre megtaláltuk a piros 3szöget, és azon toltuk-nyomtuk a bringákat fölfele. Már fönt jártunk a HHH oldalában, mikor balra nézve egy szatirt pillantottam meg a fák között, amint valamit nagyon markolászott. Ezen jót mulattunk, majd mentünk tovább. ;D
Az esö egyelöre csak szemerkélt, és az útviszonyok egyelöre jók voltak. HHH-ról jó kis kék jelzésen manövereztünk lefele a sziklák közt, és élö embert nem láttunk. A Virágos-nyeregtöl a keskeny sárgán száguldoztunk lefele, idönként majdnem kettéhasitva a felnit egy elénkugró nagy sziklában, vagy majdnem belefejelve egy-egy fába, amik szintén mocsok mód elöttünk termettek.
Miután már közel jártunk a Rózsika-forráshoz, "kissé" összevesztünk azon, hogy most hogyan is menjünk tovább. Én váltig állitottam, hogy a solymári benzinkútnál van a következö csekingpont, Manó meg azt, hogy jobbra kell menni a Zöldön, mert a templomnál van a köv. megálló.  Kiütéssel gyözött, és arra mentünk. Ám miután odaértünk, egy teremtett lelket sem láttunk, igy kimentünk a föútra és feltekertünk a benzinkúthoz, ahol megintcsak nem láttunk senkit, aki pecséteket nyomkodna, viszont láttunk néhány túra-résztvetöt. Ekkor derült ki, hogy nincs is Solymáron csekpont! Mi hülyék meg már bejártuk a fél települést. Egy bicajos komát beépitettünk parány csapatunkba, és most már hármasban haladtunk tovább (egészen a Simon haláláig mentünk együtt).

Intermezzo: Húha, úgy látom, hogy eléggé hosszú lesz ez a beszámoló, igy minden kevés-idövel valamint kevés-türelemmel rendelkezötöl elöre is bocsánatot kérek.

Ami nagyon szuper volt ebben a TT-ben az az, hogy a kajaszolgáltatás valami fantasztikus volt! Jó, mondjuk az elsö állomás zsiroskenyeréböl én nem kértem, de mások jóizüen falatoztak. A Kopár csárdánál viszont minden beérkezö kapott 2 jól megtermett Balatonszeletet, aminek én, személy szerint nagyon örültem.
Pia literszámra volt: jó kis málnaszörp, néha kissé hig kiszerelésben, de aki szomjas, az  nem nézi az ilyen apróságokat.
Kopárcsárdától még egy srác csatlakozott hozzánk, aki Klastromig tartott velünk. Következett a túra egyik legszuperebb része: a Vörös-hegyi homokdombok, ahol a fel-le kigyózó, sok meglepetés tartogató út igencsak próbára tette a mászó-és Dh-s képességeket is. Mikor jött a DH-s szakasz, az esö újra permetezésbe kezdett. Mire kiértünk a Pilis-hegy alatti sik "felföldre", már rendesen esett. Itt ki-ki rövid, de vicces esöelleni akciókba kezdett. Én magamrahúztam a kék cipövédö papucsot, és átpréseltem kis testemet a piros, szemeteszsákszerü, ormótlan esökabátomon. Ám közben fújt a szél, és a zsák nagy anyagában eltévedtem. Miközben kerestem a kiutat, persze lélegeznem is kellett, és meglepetésemre a zsák vékony, érzékeny anyaga a számba szippantódott. Ez igencsak váratlanul ért, de aztán már hatalmasakat röhögtünk a vicces látványon.
Negyed óra múlva már fellazult annyira a talaj, hogy disznók módjára csúszkálhattunk benne, és élvezhettük a trutymó minden elönyét. Nevezetesen: puha, tápláló a börnek és bringának egyaránt. Egyre szörnyebben kattogó szabadonfutómnak is jól jött a hirtelen kenés, mert egyszercsak elhallgatott.
Hamarosan találkoztunk két lovassal, akik minket meglátva inkább visszahúzódtak a  bokrok fedezékébe. Az út egyre csak emelkedett és egyre csúszósabb lett, sokszor egész-út-széles pocsolyákkal, amiket néha csak igen érdekes megoldásokkal, oldaltcsúszásokkal tudtunk kikerülni.
Klastrompusztára egy dzsuvás-nyálkás Dh-ban érkeztünk meg és úgy néztünk ki, mint a disznók. A büfé azonban kárpótolt minket mindenért! Lehetett válogatni óriáspogácsa, túróstáska és kakaóscsiga közül, ráadásul mindenki min. kettöt vehetett! Duna Maraton elsüllyedhet emellett. Jó, persze e luxusban a kis létszám (kb. 25-30fö?) is igen közremüködött.
Ahogy ott álltunk Manóval, hirtelen két saras alak vágódott ki az erdöböl: Charon és Thommey. Kitörö örömmel üdvözöltük fórumos barátainkat, de mivel már igencsak fáztunk, továbbindultunk.

trifo

trifo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,175 posts

Na, bátrak, milyen volt a túra? Ha jól nézegettem ki az ablakon, akkor nem is volt olyan vészesen nagyon szar idõ, mint amilyet az idõjósok prédikáltak tegnap.

Lensver: ilyen közelségérzékelõt, amit mondtál, már kitaláltak a japánok. Csak õk társkeresésre használják :)

Ma javitottam meg a tegnapelötti defektemet. Kétszer egymás után, mert az a nyavalyás TipTop folt elengedett de nagyon. Remélem a második menet már jobban sikerül. Nem értem, régen soha nem láttam ilyet, hogy egy folt igy lecsúszott volna a likról, mostanában meg ez már a harmadik.

Na, regéljetek a túráról! Sokat!

--Trifo

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5,944 posts
Sziasztok!

Sajna megint pocsék idö kezd lenni (legalábbis most, péntek du.)! Ha holnap szakad az esö,és se megyek. Ha meg csak késöbb, hát akkor szivás, de akkor már nem fordulok vissza. Csak nem fog megállás nélkül esni egy álló napig!  >:(
Megpróbálok odaérni fél9-ig én is. Charon nem te leszel az egyetlen túlélö, mert én is, valahogyan, de mindenképpen élni akarok!  ;D ;D

Aszta, szerintem tök jó ötlet, hogy Charon gyüjtse a hozzászólásait. Szép vastag könyvecske lenne belöle!  ;D

Trifó! Hát akkor épp elkerültük egymást, ugyanis én is láttam azt a nagy csapat bringást,és ök voltak az indexesek! Én velük a csúcson találkoztam, ti gondolom nem sokkal utánam  jöttetek föl! Pech, hogy nem futottunk össze!
Milyen rossz, hogy lehet, hogy épp öt egymást ismerö csapat vagy emberke van egyszerre a hegy valamely részén, és bár lehet, hogy csak egy-két szintvonal, vagy méter választja el öket egymástól, de nem tudnak egymásról. Kellene valamilyen azonositójel, amit mindenki kiadna, és tudnánk a másik jelenlétéröl, ha mondjuk 2km-es körzetben van.
Egyébként Trifó én tudok olyan helyeket, ahol simán megdöntheted a sebességrekordodat! És túl is éled persze   ;D ;D ;D

Mindenki! Tök jó, gyertek el vasárnap minél többen! Jó lesz látni ennyi baráti arcot.  :D
Ma este sajna nem megyek a Marximba, mert pihent akarok lenni holnapra. Pedig én is szivesen megkóstolnám azokat a pitéket, vagy miket.  ;D ;D ;D

Karen

Karen

vendég

• fórumtag
  • 232 posts
Gyertek este Marximba!!!!!  Ezt felejtettem el este leírni.   :)

trifo: mondtam már Neked, hogy hiába tudom, nincs reális veszély, én azért félek. Ez van. Már 21 éve.  :)

Kétséges a részvételem Kiscellen. Mindenki mondja, hoyg húzós, bár nem konkrétan ezért kétséges, meg fáradt leszek/vagyok, és szombat du. valszeg a Pilisben fogok ökörködni öcsémékkel pályabejárás címen a vasárnapi CC -re.

Tegnap a Királydombnál voltunk, és mivel az esés óta csúnya hangja van a váltómnak, megkértem 2 Magellánost, hogy csináljanak vele vmit. El volt ferdülve az elsõ váltó  a vázcsõ tengelyéhez képest, a Pedalomán szerelõirõl itt most no comment. Most csöndben van.  :)  Gábor PR munkába lendült, mondta nekik, jöjjenek a fórumra, meg  a júliusi talira.  ;D Néha eldobom az agyam tõle.

Alig várom az esti lepényt!!!!
Éhes vagyok!

:-* Karen

trifo

trifo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,175 posts
Zöld: Hajrá, csak hajrá!

--Trifo

aszta

aszta

törzsvendég

• fórumtag
  • 298 posts
Findli: Nemtom. Majd Rave megmongya ma este, oszt felhívlak.

Mi fogjuk alkotni a rokkant koalíciót.  ;D ;D

AsztA

Zöld

Zöld

törzsvendég

• fórumtag
  • 579 posts
Trifo: Egyáltalán nem keserít el mert annyit megyek amennyire van idõm! Majd idén!

Valójában beléd akartam lelket önteni, hogy lásd vannak akik még nálad is kevesebbet mennek!  ;D

findli

findli

törzsvendég

• fórumtag
  • 663 posts
Charon: a biztonság kedvéért mindenütt vigyorogj!!!!!!! ;D ;D ;D ;D ;D

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
Mikor és hova?
Hogy vigyorral tekerjek majd!  ;D

Csíííííz!  8)

findli

findli

törzsvendég

• fórumtag
  • 663 posts
AsztA, Rave: mikor mentek drukkolni???????????
Findli is akar!!!!

uff szóltam, Findli, aki csatlakozna a leamortizált bringásokhoz, pedig csak lusta. ;D ;D ;D

trifo

trifo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,175 posts
Zöld: Ha ez ennyire elkeserít, akkor sose nézd meg Lensver kmóráját.

--Trifo

Zöld

Zöld

törzsvendég

• fórumtag
  • 579 posts
Én hétvégén léptem át az 1 ezres határt! Csak nem idén hanem összesen!  ;D  :'( :-[ >:( :( :o ???

trifo

trifo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,175 posts
Ahoi!

Lensver: az a Paprét dolog úgy lett, hogy "hopp, menjünk má el bringázni". Fél hatkor született meg az ötlet... de ezt Karen úgyis leírta. És azért csak Karent hívtam, mert csak az õ elefonszáma van meg most. Meghalt a telefonom a Pilisi esõben :(:(
Szóval ha lesz még ilyen, akkor igyekszem szélesebb körû tájékoztatás nyújtani.

Karen: te meg csak gondolkozz, hogy mitõl félsz a sötétben. Mi lehet reális veszély? ? ?

Tegnap felmásztam én is a HHH-re egy haverommal. Láttunk egy nagy halom montist felfele nyomulni az aszfalton, lehet, hogy az volt az Indexes csapat? Nemtom... Na, havert levibáltam a tetõrõl a kék jelzés mentén, nagyon boldog volt tõle. Valami ilyemi formában:
"Bazz! Te hülye vagy! Én inkább letolom itt." -  és úgy is tett.

Lementünk a krosszpályára, aztán át a repülõtérre, onnan meg le Hüvösvölgybe. (kék vagy zöld, a fene tudja már, de asszem az zöld). Sebességrekord: 49,5km/h. Csak nem sikerül megdönteni a hosszúhegyi 53-at. De más nem sok kell :)

És ezzem legvan idénre az elsõ [glow=red,2,300]1000km[/glow] Nem ám kifikázni annak, akinek sokkal több van :) Én boldog vagyok ezzel.

Este dögfáradalom, reggel késõn kelés, hogy majd úgyis megyek bringával melózni. Kelek, oszt látom ám, hogy felnin áll a gép. No, mondtam pár szépet. Hihetetlen mennyiségû defektem van mostanság.

--Trifo

aszta

aszta

törzsvendég

• fórumtag
  • 298 posts
www.asztastomach.com - élõ webkamera AsztA gyomrának bugyraiból.  ;D ;D ;D

BURP!

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
Egy élet mottókban. ;D

A tied egy balesetre utal? Lenyelted a kamerádat?  ;)

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
AsztA:
Limitált karakterszám van sajna.  :(
De így legalább tükrözi a pillanatnyi lélekállapotaimat. (vagymit)  8)